The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Pffft.... Humans... ~ Ann

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstPffft.... Humans... ~ Ann Empty
IndlægEmne: Pffft.... Humans... ~ Ann   Pffft.... Humans... ~ Ann Icon_minitimeTors 15 dec 2011, 10:02

Dato: 18/12
Dag: Lørdag
Tid: 23:00
Sted: Gågaden
Vejr: Koldt og mørkt. - Overskyet, men regnen er holdt op.
Omgivelser: Få mennesker befinder sig udenfor.

October var ikke i et særligt godt humør. Men på den anden side, det var hun sjældent for tiden. Hun savnede at komme ud og løbe i skoven. Men det kunne hun godt glemme alt om de næste fem måneder... Hun kløede sig let på kinden med en bleg hånd, mens hun gumlede på den karamel hun lige havde stoppet i munden. Hun lod hånden lægge sig blidt på sin mave, der bulede ud som havde hun taget en mindre pude ind under tøjet. Af og til hadede hun den. Sådan virkelig hadede den... Hendes følelser overfor det lille væsen var af og til værre end hendes følelser over for mennesker. - Som hun generalt betragtede som føde, og intet andet.
Der var ikke ret mange ude på gaden i øjeblikket. Det var koldt og mørkt, og de fleste ville hellere være indenfor. De få der rent faktisk var udenfor så enten ud til at være fulde, eller have meget travlt med at komme hjem til varmen. October stod lidt tilbagetrukket, nær en mørklagt bygning og betragtede butikkerne, og barernes farvestrålende lys der spejlede sig i vandpytterne på gaden. Det havde regnet meget i løbet af dagen, men det var hedigvis klaret op nu, hen ad aftenen. October kunne ikke fordrage regn. Det gjorde hende kold og våd. - To ting hun hadede...
Hun fnøs kort og lod den blege hånd glide henover det lyse hår, der samlet i en stram knold i nakken. Hun så et øjeblik på sin hånd før hun stak den i lommen, og surmulende stirrede ud på de få mennesker der befandt sig på gågaden sammen med hende. Hun brød sig ikke ret meget om sin farve. Den var som en evig forbandelse der lå over hende. Hun havde altid misundt sine søskende for deres smukke, mørke farve. Og hendes forældre havde ikke ladet en chance for fortælle hende hvor forkert hun så ud passere. Hun gumlede hårdere på den efterhånden bløde karamel, og kneb øjnene en anelse sammen. En lille genfejl... Hmpf!
Tilbage til toppen Go down
 
Pffft.... Humans... ~ Ann
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Gågaden-
Gå til: