The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 now or never ( Renae-privat)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæstnow or never (	Renae-privat) Empty
IndlægEmne: now or never ( Renae-privat)   now or never (	Renae-privat) Icon_minitimeFre 16 dec 2011, 04:23

S-Zeeman i deepshell
T-22.00
O-lidt fulde folk og sådan
P-sort t-shirt og blå afslappet kappa bukser og sorte sko
V-stille og roligt


Laroy sad ved et bord for sig selv inde på en kro der vist ikke var så gammel eller rettere ikke havde været der ret lang tid men det viste han ikke for han havde ikke lavet andet end at sidde der i den siden 18-19 stykker eller sådan noget men han var ikke fuld eller noget.
Han sad der og ikke havde nogen at snakke med der var simpelt hen ikke nogen han kendte her som han kunne snakke med han havde jo mødt nogen stykke her på det sidste men der var ikke nogen af dem her på denne bar eller kro hvad man nu ville kalde den. Han tog sit glas hvor han havde noget vand i og drak det stille og roligt og stilte det så fra sig igen og kiggede rundt *der er hyggeligt nok men lidt kedeligt når man ikke snakker med nogen*tænkte han for sig selv og viste ikke om han ville gå eller om han ville blive lige nu så han sad lidt og tænkte over det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnow or never (	Renae-privat) Empty
IndlægEmne: Re: now or never ( Renae-privat)   now or never (	Renae-privat) Icon_minitimeFre 16 dec 2011, 04:36

Renae var faret vild, det kunne hun ligeså godt indrømme overfor sig selv. Hun gik rundt lige nu midt i byen og kunne ikke finde ud af hvor hun befandt sig henne. Hun tog sig lidt til hovedet og kørte sit røde hår væk fra sit ansigt. Hun sukkede lidt over skuffelse med at hun lod sig selv fare vild. Dog kom det til hendes overraskelse, at hun slet ikke havde lagt mærke til en kro, når hun faktisk havde gået rundt i det samme kvarter i snart en halv time nu.
Så hun rettede lidt på sit tøj, for ikke at se helt lost ud og gik derefter derind. Der var lidt mørkt, det meste af lyset kom fra stearinlys over det hele. Det gjorde faktisk stedet meget hyggeligt. Hun så sig omkring og prøvede så vidt muligt at undgå de fulde mennesker, så hun kunne komme op til disken. "Undskyld mig.. Men har i en telefon jeg kan låne?" spurgte hun venligt, men kro ejeren rystede bare på hovedet og man kunne se skuffelsen ramme Renae's ansigt igen. Hun tog sig lidt til hovedet igen og satte sig derefter på en af de stole som var tættets på hende. Hun ville selv ringe, hvis ikke det var fordi at hendes mobil havde svigtet hende med at gå ud lige pludselig. Hun havde en sort nederdel, en hvid skjorte, så hendes røde hår kom ekstra frem og en hvid top indenunder, så skjorten ikke var gennemsigtig. Dog begyndte en af de fulde mænd at være lige lovlig nærtagende og hun brød sig ikke rigtig om det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnow or never (	Renae-privat) Empty
IndlægEmne: Re: now or never ( Renae-privat)   now or never (	Renae-privat) Icon_minitimeFre 16 dec 2011, 05:04

Han sad der og kede sig lige i det han så at der var en eller anden kvinde som var kommet ind i kroen og spurgte efter et eller andet med en telefon som hun viste havde brug for lige nu og her. Så han rejste sig op og gik hen til hende "her du må godt låne min mobil"sagde han venligt og rakte den ud til hende, lige der ville han gerne være behjælpelig når der var en som han brug for hjælp og alt sådan noget.
Han så på hende og satte sig på en stol og så så rundt på alle de fulde mænd der var der og sådan noget "vis lige damen lidt respekt folkens"sagde han og kiggede surt på dem alle sammen.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
now or never (	Renae-privat) Empty
IndlægEmne: Re: now or never ( Renae-privat)   now or never (	Renae-privat) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
now or never ( Renae-privat)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Zeeman-
Gå til: