The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 The evil... (Creo)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstThe evil... (Creo) Empty
IndlægEmne: The evil... (Creo)   The evil... (Creo) Icon_minitimeSøn 18 dec 2011, 23:28

T: tidlig aften.
O: Sne og bjerg.
V: Blæsende som det er på toppen af et bjerg.
P: Praktisk tøj i hvide og grå farver med en frakke over.

Cleon havde fået et brev fra en eller anden som ønskede at mødes med ham. Han vidste ikke hvem personen var eller hvad han ville snakke med ham om, men han havde besluttet sig for at høre ham ud. Han havde sendt et brev tilbage der fortalte manden at Cleon godt ville mødes med ham, på toppen af Dreins Mountain. Cleon havde valgt at de skulle mødes deroppe fordi det ville gøre det svært for en person at dræbe ham inden han vidste hvem det var. Det var også fordi det var ikke nemt at nå toppen og på den møde ville Cleon kunne sikre sig at hvad end manden ville var han seriøs om det.

*Jeg gad enligt godt at vide på forhånd hvad det er jeg kan forvente...*

Han sad og tænkte en del tanker om hvad det var han selv foreventede der ville dukke op. Han tænkte at det nok enten var en jæger, vampyr eller dæmon og hvis det var en af de to sidste kom personen nok for at prøve på at dræbe ham. Han sad og var meget spændt på hvem der ville dukke op, han glædede sig på en måde men var samtidigt nervøs.

//Info om dette emne: Her er Cleon stadig engel//


Sidst rettet af Cleon Man 26 dec 2011, 05:02, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstThe evil... (Creo) Empty
IndlægEmne: Re: The evil... (Creo)   The evil... (Creo) Icon_minitimeMan 19 dec 2011, 11:44

Vinden ruskede let i de sneklædte træer, alt på bjerget var dækket af et fint lag uberørt sne. Kulden var bidende og gjorde luften krystalklar som nypudset glas. Op af en lille sti kom en høj mand iført en lang, sort, åbenstående duster, en sort, bredskygget hat, sorte bukser, sorte støvler og en hvid t-shirt. De takkede og spidse hårtotter der stod ud under den sorte hat var hvide som sneen omkring ham, og hvis man havde meget godt syn kunne man skimte nogle ualmindeligt lange, spidse øre stikke bagud den vej han var kommet fra. Manden havde hænderne i lommen og gik med sænket blik imod stedet hvor Cleon ventede. De sorte støvler satte dybe sport i sneen bag ham.

Den høje figur kom over til Cleon før han løftede blikket. Under hattens skygge var et venligt, ungt ansigt med lynende, grønne øjne og fine træk i ansigtet. Der var tydeligvis snakke om en elver, hvis man altså kendte til den slags væsner. Manden løftede på hatten da han stod ca. halvanden meter fra Cleon.

"Hello Cleon. I'm glad you came. My name is Creo Stardust, its nice to meet you." Elveren trak sin højre hånd op af lommen og strakte den lange, slanke arm med de lange, slanke fingre frem imod englen foran ham. Stemmen han snakkede med var venlig og melodisk. På denne afstand var det relativt enkelt at se, at han var ubevæbnet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstThe evil... (Creo) Empty
IndlægEmne: Re: The evil... (Creo)   The evil... (Creo) Icon_minitimeMan 19 dec 2011, 11:55

"Nice to meet you too. But let us get over with these formalities"

Han sendte ham et skævt smile da han lidt forventede at manden forstod hvad det var han mente med det han havde sagt. Cleon sad stadig det samme sted afventene på om manden der var ankommet havde noget han ville sige, eller om de nu bare skulle stå og glo på den anden i et par minutter.

Cleon kigge på manden, med hårde øjne der vurderede manden og hans kunne. Det var ikke lige frem fordi Cleon var typen der bare blindt troede på en mand og da slet ikke som han vidste intet om.

"What do you want with me?"

Hans stemme var kolde og tør, som om hvad end det var de skulle have snakket om eller ordnet her, så var han ligeglad, hvilket han også var indtil videre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstThe evil... (Creo) Empty
IndlægEmne: Re: The evil... (Creo)   The evil... (Creo) Icon_minitimeMan 19 dec 2011, 23:26

Creo nikkede sagligt og puttede sine hænder tilbage i lommen.

Not quite as polite as I imagined them, these angels...

"Very well, lets cut to the chase. I have come to these isles on behalf of my Order. Basically, I come to cleanse the aera of evil. Vampires, demons, all those pesky, unnatural who mess with the balance and order of nature."

Han holdt en lille pause. Den bidende vind rev i hans tøj og hår og fik hans frakke til at blafre bag ham i vinden.

"I have contacted you becase I need allies. I want to know if it would be possible for me and my Order to work with the angels, against the evils of these isles."

Creo slog ud med armen imod landskabet der spredte sig under dem ved foden af bjerget. Skovene var ligeledes dækket af sne, byen under dem lyste op af glade julelys og man kunne næsten mærke stemningen fra de mange mennesker der gjorde sig klar til højtiden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstThe evil... (Creo) Empty
IndlægEmne: Re: The evil... (Creo)   The evil... (Creo) Icon_minitimeTirs 20 dec 2011, 00:09

Cleons hjerte sprang lige et enkelt slag over da manden foran ham begyndte at snakke om at fjerne alt ondskab fra øen. Det var ikke det at han talte om at dræbe andre 'levende' væsner men mere det at blandt dem snakkede han om at alle vampyre skulle udryddes.

Hans ansigt var stadig kold og stemmen var tør. Han ville jo ikke vise at han faktisk var lidt imod ideen om det. Han ville ikke afvise manden men han ville heller ikke gå med til at dræbe alle vampyre og dæmoner, men han ville gerne give en hånd med til at fjerne al ondskab der nu en gang herskede på jorden.

"I am thinking that it should be possible to get the help from the angels, atleast, I know that I will help you cleanse these isles from the corrupting evil.

Han sagde det koldt og tør. Han ville ikke vise følelser af nogen art over for denne mand da han ikke kunne være sikker på at det ikke ville blive taget på en forkert måde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstThe evil... (Creo) Empty
IndlægEmne: Re: The evil... (Creo)   The evil... (Creo) Icon_minitimeTirs 20 dec 2011, 01:52

Creo lagde sin hånd i lommen endnu engang og nikkede tørt. Så langt så godt, han havde englene med sig, ikke imod sig... Som udgangspunkt. Han vendte sig rundt så han stod med rygge til Cleon, hans frakke blafrede fremad og hans hat blev skubbet ned i ansigtet på ham, så kraftig var vinden.

"That is good. If you know how to fight these creatures, you are more than welcome to join me when I hunt. If you dont, I would appreciate any information you could give me on the activity of the demons and vampires on the isles."

Creo trak frakken længere op om nakken på sig selv.

Something is not quite right about this...

Han kiggede sig over skulderen og kiggede indgående på Cleon.

"Just know... I do not spare vampires nor demons. If you care for some of them, dont tell me about them." Sagde han langsomt og tydeligt, næsten som om han havde læst Cleons tanker.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstThe evil... (Creo) Empty
IndlægEmne: Re: The evil... (Creo)   The evil... (Creo) Icon_minitimeTirs 20 dec 2011, 07:50

Cleon kiggede på ham med undren i blikket over hans svar, som om han faktisk lige havde læst hans tanker var han faktisk så nem at aflæse?

"Ja jeg ved hvordan man nedlægger dem, hvilket jeg har gjort et par gange indtil videre. Desværre ved jeg ikke så meget om hvor de holder til."

Han smilede skævt, til manden der stod foran ham. Hvad ville han mere end bare at stille spørgsmålet om englene ville støtte ham.

Han satte sig ned på stenen igen og kiggede mod himlen, han brød sig ikke om at se på manden, når det virkede som om han kunne læse tanker. Han måtte hellere passe på med hvad han tænkte nu så.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstThe evil... (Creo) Empty
IndlægEmne: Re: The evil... (Creo)   The evil... (Creo) Icon_minitimeTirs 20 dec 2011, 12:09

Creo nikkede. Det virkede som om at der var hjælp at hente her. Han vidste ikke helt hvordan han var kommet på tanken omkring at Cleon skulle have nær kontakt med vampyrer eller dæmoner, men noget sagde ham i hvert fald at Cleon ikke havde været helt så opsat på at slå al ondskaben ned. Måske var han bare for parnoid omkring englene (han havde trods alt aldrig haft nogen i sin omgangskreds før) men man måtte være forsigtig når man lavede nye bekendtskaber.

"Actually... There was another reason I came here today." Han vendte siden til Cleon og spejdede ud over bjergene, ned imod den lille, fredfyldte by. Han måtte vide hvor meget han kunne stole på Cleon, og om han endda var en ny jæger-fælle. Det ville ikke være dumt at jage sammen med en engel, der kunne se tingene fra luften.

"Do you know of a vampire who calls herself the... Queen? Or at least who calls herself the leader of the vampires on the island?"

Det var nu at det hele ville briste eller bære.

Lets see what this angel is all about...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstThe evil... (Creo) Empty
IndlægEmne: Re: The evil... (Creo)   The evil... (Creo) Icon_minitimeTirs 20 dec 2011, 19:28

Han kiggede på manden for at se hvor meget han vidste om ham, fordi han var bange for at vidste noget omkring hans forhold. Han ville ikke på nogen måde få det til at være grunden til at hun blev slået ihjel. Han skubbede dog hurtigt tankerne væk fra sig, igen. Han måtte bare håbe på at manden ikke havde opdaget eller vidste til det. Da manden kom med det næste blev han faktisk lidt ivrig, hvad mon det var?

"The what is it you want with me, or my kind?"

Han forventede ikke at manden havde tænkt sig at vente til at han spurgte indtil hvad han ville før han fortsatte, så han ventede bare på hans spørgsmål. Han blev dog også ret så overrasket over hans spørgsmål, det var jo ikke lige det spørgsmål han havde regnet med.

"I know where she lives, but she is very strong!"

Han fortalte det med en meget tør og kold stemme der bare var der for at være der. Han vidste ikke hvor smart det var bare at smide det hele efter ham på den måde, men nu måtte det jo gå som det gik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstThe evil... (Creo) Empty
IndlægEmne: Re: The evil... (Creo)   The evil... (Creo) Icon_minitimeFre 30 dec 2011, 11:46

Creo nikkede sagligt og gned sig over sin hage. Han skævede over til englen foran ham.

"I need your advice. Would you advice me to take on this angel head on, take her out right away?"

Dette svar ville fortælle ham en del om hans nye allierede, især om hans strategiske kunnen. Hvis Cleon rådede ham til at gå direkte efter hovedet på dragen måtte Creo selv tage sig af det strategiske arbejde. Hvis han rådede ham til at tage det mere roligt, ville Creo kunne indvige Cleon i flere af sine planer. At slå hovedet af vampyrenes drage her i byen ville resulterer i at 4 nye groede frem. Uden en leder ville vampyrene muligvis falde tilbage på anarki, og flere menneskeliv ville gå tabt end der ville være reddet.

I need you on my side Cleon. Choose well...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstThe evil... (Creo) Empty
IndlægEmne: Re: The evil... (Creo)   The evil... (Creo) Icon_minitimeFre 30 dec 2011, 11:51

Han tænkte over hvad han skulle svare ham, det ville jo simpelthen være for dumt bare at springe på hende for først og fremmest ville det kræve planlægning bare at dræbe hende. Han vendte sit blik mod ham og svarede så.

"If you really want to kill her, you need a well designede plan, and a lot og help, espicially from the inside."

Det var det eneste logiske han kunne se, han skulle finde en vampyr der kunne hjælpe ham med at tage hende ud, og så bagefter tage hendes plads, så det var en der kunne arbejdes sammen med der sad på magten over vampyrene. Han håbede manden ville forstå og ikke forsøge på bare at smadre ind i hendes hus og banke hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstThe evil... (Creo) Empty
IndlægEmne: Re: The evil... (Creo)   The evil... (Creo) Icon_minitimeFre 30 dec 2011, 22:53

Creo løftede en smule på hatten for at se Cleon bedere an. Så smilede han bredt.

"Well said. I will need some help from the inside. Actually, I think that will be my first priority right now. And I will need your help, you are more local here than I am. Come. We have a lot of work to do."

Creo trak frakken op omkring sine skuldre og begyndte at vandre ned af bjerget. Nu gjaldt det om at komme ind på livet af vampyrene her på øen. Det eneste Creo var nervøs for var, om han ville kunne styre sin vrede når først han så en vampyr, som han var nødsaget til at tale og arbejde sammen med.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstThe evil... (Creo) Empty
IndlægEmne: Re: The evil... (Creo)   The evil... (Creo) Icon_minitimeFre 30 dec 2011, 22:57

Han blev ret overrasket over mandens ivrighed efter at komme videre og lave noget, han havde eller set ham som en mand der tænkte meget over tingene, men måske ikke måske han havde taget fejl af ham.

"Then lets go!"

Han fulgte ham ned af bjerget, uden ret mange tanker om hvad der kunne ske eller hvad de kunne møde eller noget som helst i den stil. Han gik bare stille og roligt efter ham, mens han kiggede rundt omkring dem. Han vidste man skulle passe på i disse dele af landet, men måske der ikke skete noget, man kunne vel altid håbe på det bedste. Han kom så til at tænke på om manden havde en vampyr i tankerne?

"Do you have your thoughts on a special one, for the inside work?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstThe evil... (Creo) Empty
IndlægEmne: Re: The evil... (Creo)   The evil... (Creo) Icon_minitimeLør 31 dec 2011, 05:13

Creo strakte en hånd ud og klappede venskabeligt Cleon på skulderen. Det virkede allerede som om elveren var varmet en del op til engelen ved hans side. Det kunne godt se ud som starten på et yderst indbringende partnerskab. Creos ansigt var flækket i et smørret grin.

"Actually, I know just the guy. Lets go see if he is home. Know what Cleon? I think this is the begninging of a beautiful, bloody and violent freindship."

Han grinede lidt af sine egen joke imens de vadede ned af bjergsiden. Mørket syntes at klumpe sig sammen omkring de to imens de steg langsomt ned imod byen, en by der snart skulle blive en indre cirkel af helvede for vampyrer og dæmoner. Creo smilede for sig selv.

Kill all sons of bitches... Right?

/Thread
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
The evil... (Creo) Empty
IndlægEmne: Re: The evil... (Creo)   The evil... (Creo) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
The evil... (Creo)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Dreins Mountain-
Gå til: