The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 En whisky, og to glas - Jayce.

Go down 
ForfatterBesked
Cherlyn
B-rang
B-rang
Cherlyn

Antal indlæg : 579
Bosted : En tidligere junkie-hule i Sheria.
Beskæftigelse : Servitrice hos en ubetydelig café i Benjamin Centret.

En whisky, og to glas - Jayce. Empty
IndlægEmne: En whisky, og to glas - Jayce.   En whisky, og to glas - Jayce. Icon_minitimeOns 21 dec 2011, 08:03

T: 21-39
V: Mørkt, direkte koldt, let støvregn og ingen blæst.
O: Indenfor. Ovre i hjørnet, alene ved et bord.
P: Sorte helt stramme minishorsts med netstrømper under, en nedringet flammefarvet silkerøjet der er meget løs ved udskæringen, og sorte stilletstøvler af læder. To sorte diamanter som øreringe, og et par fingeringe på venstre hånd.

Cherlyn sad i hjørnet med et af de glas, der stod på bordet foran hende. Sådan havde hun siddet en time nu, og stirret ud på folkene herinde. Ind i mellem bunende hun glasset, og skænkede sig selv et nyt fra flaksen der stod på bordet. Hun havde godt bemærket de mange blikke fra de lidt for unge piger, der hviskede sammen efter at have kigget på hende. Og ellers var det de lidt fordrunke fyre, der engang i mellem vovede sig over til hende, fordi de var blevet udfordret af en kammerat. De fik et par fordrukne ord indført, inden hun sendte dem et koldt og ligeglad blik, hvorefter de fik travlt med at komme hen til de andre igen. Hun bunede glasset igen, og slikkede lidt af læberne. Hun sukkede da hun fyldte glasset op for 7'ende gang. *Sker der ikke noget i aften? Ingen spændende?..* Hun lænede sig tilbage i sofaen, som dannede en halvcirkel omkring bordet. *Bare et eller andet..*
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstEn whisky, og to glas - Jayce. Empty
IndlægEmne: Re: En whisky, og to glas - Jayce.   En whisky, og to glas - Jayce. Icon_minitimeOns 21 dec 2011, 08:30

En fyr sad oppe i baren og drak bare en øl.. han drak og drak men sukkede over ikke at blive påvirket det mindste.. han så sig lidt rundt før han kiggede på øllen igen.. han gabte kort og pludselig mærkede han et skub bagfra.. en eller anden fuld mand gik ind i ham.. han vendte blikket en smule irriteret mod manden og strammede grebet om sin øl.. Manden skubbede bare til ham og udbrød;" hvad fanden har du gang i?" og fyren så bare på ham og var stille.. stille og roligt blev han vred indvendigt og det ville ikke vare længe før han ville gå i kødet på manden..
Tilbage til toppen Go down
Cherlyn
B-rang
B-rang
Cherlyn

Antal indlæg : 579
Bosted : En tidligere junkie-hule i Sheria.
Beskæftigelse : Servitrice hos en ubetydelig café i Benjamin Centret.

En whisky, og to glas - Jayce. Empty
IndlægEmne: Re: En whisky, og to glas - Jayce.   En whisky, og to glas - Jayce. Icon_minitimeOns 21 dec 2011, 08:55

Cherlyn kørte lidt rundt med væsken i glasset, da hun bemærkede to mænd oppe ved baren. Den ene lod til at sidde og nyde en øl, mens den anden var noget af en halvfuld stodder. *Ak ja.. så kan der vel komme lidt sjov ud af at se på de to, når det formegentlig udvikler sig. Mænd* Tanken fik hende til at smile for sig selv, mens hun med sine næsten sorte øjne, betragtede dem. Hun pustede til en lok af det ildfarvede hår, der var faldet ned over øjet. Endnu en fyr kom hen til hendes bor, og satte sig ved siden af hende. Ham havde hun allerede afvist to gange, men eftersom han havde siddet og drukket hjernen ud hele dagen her, som det lod til, kunne han nok ikke huske noget. Hun skubbede til hans ansigt da han nærmede sig med sin mund, lidt for tæt på efter hendes smag. Det resulterede han bankede baglæns ned i gulvte, og slog sig selv bevidstløs. Et par af hans venner, kom og trak ham væk, mens de undgik at se på hende. Hun koncentrerede sig igen, om dem oppe ved baren.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
En whisky, og to glas - Jayce. Empty
IndlægEmne: Re: En whisky, og to glas - Jayce.   En whisky, og to glas - Jayce. Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
En whisky, og to glas - Jayce.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Zeeman-
Gå til: