The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 One Night With Jack

Go down 
Gå til side : 1, 2, 3  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 04:39

Tid:21:23
Sted: Deepshell, Zeeman
Vejr: Koldt, blæst, regn og skyet
Omgivelser: Nogle få andre rundt omkring ved bordene, nogle er fulde andre ikke.
Påklædning: Beige farvede stramme jeans, hvid stram skjorte og sorte stilet støvler. En sort damefrakke.


Avery sad på en barstol, oppe ved baren. Foran hende stod der en drinks, hun vidste ikke hvad den bestod af, da hun bare havde bed om noget stærkt. Hendes spinkle hænder lå omkring glasset der duggede svagt af det kolde indhold. Der lå et smil på hendes fyldige bløde røde læber, mens hendes lyseblå øjne var rettet mod hendes drinks. Hun havde været ude og gå da hun havde mærket nogle regndråber mod sig ansigt. Hurtigt havde hun søgt ind på det første sted hun fandt, inden regnen begyndte for ikke at blive driv våd. Da hun havde set ud af vinduet og konstateret at regnen ikke foreløbig ville stoppe, havde hun bestilt noget at drikke.
Hendes frakke lå hen over bardisken, da der var varmt nok til ikke at have den på. Hendes hvide skjorte som var en smule gennemsigtig afslørede svagt omridset af en sort bh, de øverste knapper stod åbne, så man kunne se hendes kavalergang, men var knappet så man ikke kunne se hendes bh. Det skulle jo ikke være alt for afslørende.
Hendes brune silkebløde hår uglede en smule og bølgede ned omkring hendes skuldre, farven fra håret fik hendes mælke hvide hud frem, men også de lange sorte øjenvipper var med til at vise hendes flotte hud. De lyseblå øjne lyste op, på grund af øjenvipperne som fik den lyse farve til at så rigtig frem. Hun sukkede og lagde det ene ben over det andet og vippede lidt med foden, mens hun nippede til drinken. Alkoholen gled ned gennem hendes hals og brede med det samme en varme rundt i hendes slanke krop.
Avery var slank og spinkel bygget, hun havde ikke et gram fedt på kroppen, men så ikke undervægtig ud. Hun fugtede kort læberne og drejede sig en smule for at se hvem der ellers befandt sig på Zeeman. Den dæmpede snakken fra de få andre, var for lav til at hun rigtig kunne opfange hvad der blev sagt, men hun var egentlig også ligeglad med andres samtaler, de ved kom ikke hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 05:17

Jack kom langsomt gående ind på Zeenman, et lille værtshus. Han havde ikke været der før nu, han plejede nemlig kun at gå på diskotek eller sådan noget. Men lige i dag havde han valgt det her, mest på grund af regnen. Han var ikke lige den som var glad for regn, men han havde ikke noget i mod vand. Han kiggede nysgerrig rundt, han var også ny i byen… Han kendte ikke nogle folk endnu, så han var lidt på vagt overfor folk. Han rystede sig let i det han tog sin jakke af og lagde den over armen. Han havde en rød skjorte på sammen med nogle sort bukser på. Skjortes øverste knapper stod åben, men eller var den lukket, den gik ud over hans bukser.
Han kiggede rundt på gæsterne, ikke så meget gang i den.. Han lod blikket glide rundt på bordene og hen mod baren. Der stå en ung pige, ifølge hans øjne. Han smilte stille for sig selv, nogle få tanker dukkede op i hans hoved. Han rystede hurtigt på hovedet og sukkede stille, han burdet ikke tænke på den måde! Og slet ikke om en han ikke kendte! Han var da også bare håbløs med nogen ting?
Han begyndte dog at gå hen mod baren, for at bestille noget at drikke. Men også lige for at se noget mere på pigen, og måske snakke med hende? Hun så ud til at være venlig nok, men han kunne nu også kun se hendes ryg. Han stillede sig ved siden af hende, og bestilte hurtigt en rom og cola. Han kunne ikke lade være med at kaste nogle blikke mod hende, hun så pænt godt ud.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 05:27

Avery havde vend opmærksomheden mod sin drinks igen, lige som en ung mand var kommet ind ad døren. Hun havde hurtigt betragtet ham og kunne lide hvad hun så. Hun havde ikke mødt så mange, men den eneste anden dreng hun havde snakket med havde haft langt hår som var han en pige, ikke lige hendes type. Hun satte glasset til munden og lod langsomt en slurk glide ind mellem hendes læber. Hun skævede til ham og kunne skjule sit blik ved at lukke øjnene halvt, så øjenvipperne gjorde det svært at se hvor hendes blik var rettet hen.
Hun smilede skævt og stillede glasset fra sig på baren og satte sig bedre til rette på stolen.
Hun strøg pandehåret til siden, uden at sætte det bag ørene. Hun nægtede at have håret om bag ørene, hun syntes det så vildt dumt ud og at man så lignede en dingse.
"Godaften"hilste hun på den unge mand med en charmerende feminin stemme, uden at se på ham. Hendes blik var fæstnet på glasset om hun klikkede hendes negle mod, en ad gangen. Hun smilede muntert og lukkede fingrene om glasset igen, førte det op til hendes mund for at tage endnu en slurk. *Måske man skulle blive fuld i aften*tænkte hun og regnede ud hvor længe siden hun sidst havde været fuld. Det var nogle uger siden, hun havde i hvert fald ikke været fuld siden hun flyttede til byen her.
Da hun tog glasset fra munden og satte det på bardisken igen, vende hun sig endelig mod den unge mand og lod de lyseblå strålende øjne hvile på hans ansigt og antydning af et muntert smil, spillede på de røde fyldige bløde læber.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 05:39

Jack tog smilende i mod sig glas med rom og cola ind, han kiggede lidt ned i det. Han vidste med sikkerhed at han ikke skulle være fuld i aften, han havde ikke den store lyst til at være fuld. Han ville heller noget helt andet, han slog hurtigt sine tanker ud af hovedet. Han burdet snart begynde at tænke på noget andet, end hans pervers tankegang. Han smilte stille for sig selv, da han tog glasset op til sine læber. Han lugtede kort til det, før han lod sine læber sprede sig, så rom og colaen kunne glide ned i hans hals. Han stillede glasset ned, efter at ha taget lidt af glasset.
Han kunne godt mærke at nogen kiggede på ham, men han tog sig ikke rigtig af det. Han var på en måde ligeglad med om flok kigge på ham… Det fik ham bare til at føle mere selvsikkert. Han blinkede kort med øjnene, da han hørte en charmerende og feminin stemme. Han vendte sig mod hende, og kiggede smilende på hende. Han smilte var lettere forførende og drenget. ”Godaften,” sagde han smilende med en lettere forførende undertone. Han betragtede hende smilende, han så hende også lidt an. Han kunne ikke lagde være.
”Navnet er Jack,” sagde han smilende med en forførende undertone, og bukkede kort med hovedet. Han rettede let på sin skjorte og lod blikket søge efter hendes øjne. Han blik var i samme stil som hans smil, nemlig lettere forførende. Han havde stadig let fat om glasset, han kiggede kort på det. Han var kunne nu godt drikke noget mere.. Men på den anden side ville han ikke være fuld i aften. Han overvejede det kort, før han flyttede blikket tilbage på hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 05:53

Avery så hans smil og blik an, mens hun overvejede mulighederne for hvordan aften skulle gå. Det var længe siden hun havde haft rigtig kontakt med en dreng, og ham her så endda godt ud, tusinde gange mere end andre unge mænd hun havde set i byen.
"Hyggeligt at møde dig Jack, jeg hedder Avery" sagde hun og hendes stemme havde fået en forførende kant. Når han flirtede kunne hun også. Hun vidste at hun så godt ud, hun var ikke selvglad eller noget, men hun vidste at drenge kunne lide hende på grund af udseendet og ikke på grund af hendes personlighed.
Hun drejede sig på barstolen, så hun havde fronten mod ham. Hun stillede glasset fra sig igen og rakte en spinkel fin mælkehvid hånd frem mod ham for at hilse pænt. Hun gav sjælendt hånd til folk når hun hilste på dem, men det var en god måde at skabe fysisk kontakt når man flirtede lidt med den anden. Hun sendte ham et skævt halv sødt, halv frækt smil, mens hun ventede på at han skulle tage hendes hånd.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 06:10

Jack smilte forførende til hende, da hun begyndte snakke igen. Han kunne let hører at hun havde fået en forførende kant, og han kunne lide det. Han trak en barstol hen til sig, som havde stået bag ham. Han satte sig let ned på den. Han lagde smilende det ene ben over det andet, mens hans øjne ikke forlod hende. ”Sikkert et smukt navn,” sagde han smilende med en forførende undertone. Han kunne godt lide hendes navn, så det var ikke bare for at scorer hende. Han kunne nu godt han fundet på at sige det lige meget hvad.
Han lagde mærke til hendes hånd, som var rakte mod ham. Han var ikke så van til at flok gav hånd, men han havde lært det da han voksede op. Han tog blidt hendes hånd, og førte den op til læberne. Hvorefter han kyssede den blidt, han vidste at nogle piger var helt vilde med den slags. Nok fordi at det var en gammel ting at gør, han havde lærte det fra en gamle ven.
Han lagde hurtigt mærke til hendes smil, han gengæld det lidt. Han smilte blev bare drenget og en blanding mellem forførende og frækt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 06:17

Avery smilede da han komplimenterede hendes navn. "Tak"sagde hun stadig med det flirtende smil. Hun måtte give ham point for at kysse hendes hånd, han vidste tydeligt hvordan man opførte sig når man var sammen med en ung kvinde. Hun komlipenterede ikke hans navn, Jack var meget normal og det var sjælendt at pigerne gav drengene komplimenter for deres navne. Men hun kunne nu godt lide hans navn. Hun elskede når mændene var mænd. Dem som var fimsede eller for pjattede var ikke noget for hende. De skulle så meget mand som muligt.

"Lad mig høre Jack, har du planer for i aften?"spurgte hun med et forførende smil og havde sluppet hans hånd igen. Hun tog hendes drinks igen og nippede til det. Hun kunne mærke at alkoholden havde varmet hendes krop op. Hun var jo ikke en stor pige, så der skulle ikke meget til før hun blev fuld. Men hun var dog ikke fuld endnu, et par glas til af samme drink så ville hun nok ende med at være fuld.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 06:26

”Så lidt,” sagde han smilende med en lettere forførende undertone. Han knækkede kort sine fingre, hvilket var en gamle vane for ham. Han sukkede inden i sig selv, da han skulle huske på at han ikke måtte gør det. Ikke fordi at det ville gør nogen forskelle for hans finger i fremtiden, han var jo ikke et menneske. Han lod kort blikket glide rundt, nogle var gået kolde og lå hen over bordet og sov. Han lo stille af det. Han havde dog aldrig prøvet det før.
Han tog let fat om glasset igen og førte atter op til sine læber. Han drak lidt mere end han havde gjort sidst gang, han lod kort blikket hvile på glasset i hans ene hånd. Han kunne ikke lade være med at smile for sig, da hun spurgte om hans planer. Han kiggede hen på hende igen med et forførende smil. ”Lige nu har jeg ikke nogen planer,” sagde han smilende med en forførende undertone. Han overvejede kort om han burdet spørger ind til hendes planer, men han lod vær.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 06:36

Avery smilede og lod kort blikket gå til hans fingre da han knækkede dem. En forfærdelig vane at have, men det gjorde hende dog ikke så meget, det var jo ikke fordi han ville gøre det hvert andet sekund.
Hun smilede mens hun drak igen af glasset og stillede det på bardisken igen og så på ham med et forførende blik og et flirtende smil. "Så har du vel ikke noget imod at holde mig med selskab?"spurgte hun forførende og var begyndt at ligge planer for sig selv og der indgik han også. Hun kunne godt lide selskab af mænd, de var lette at have med at gøre syntes hun selv, piger var anderledes de kunne skændes over småting og være sure i uendelig lang tid. Drenge hang sig for det meste ikke i små ting, og hun havde altid let kunne snakke med mænd. Bare man flirtede lidt, så var de villig til det meste hun kunne finde på at lave med dem.
"Du må selvfølgelig gerne sige nej, men jeg håber da du siger ja" tilføjede hun flirtende og ventede på hans svar. Hun lod højre hånd glide gennem hendes hår, så det kom væk fra det kønne ansigt, hvorefter hun lod det falde som det ville.

Avery så på ingen måder farlig ud, lille og køn. Hun ville umuligt kunne vinde en fysisk kamp men hvis hun kunne bruge hendes evne havde hun måske en lille chance. Men hendes evne kunne ikke lave skader kun forvirrer. Hun ville nok tabe, så hun undgik at helst at skændes med andre, hun vidste hun ikke ville have en chance mod.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 06:45

Jack kunne ikke lade være med at smile forførende da hun spurgte om det næste. Han ville heller end gerne holde hende med selskab, og han kunne nu også gør det på flere måder. Hans pervers tanker begyndte langsomt at komme igen, han styrede sig for en gangs skyld. Han kunne godt lide at hun selv var så flirtende og forførende. Han havde aldrig mødt nogen som hende, hun lagde sådan set selv op til at være sammen med hende… Eller det var efter hans mening. Han havde aldrig noget i mod kvindelig selskab, det var næsten altid hyggeligt. ”Jeg vil med glæde holde dig ved selskab,” sagde han smilende med en forførende undertone. Han blinkede kort og frækt til hende, han tog dog hurtigt noget af sit glas igen. Han betragtede hende smilende, han overvejede kort om han skulle spørger hende om hun vil med hen til ham? Han vidste ikke helt om det var for tidlig, hun virkede selv som en der nok ville sige ja. Han tøvede kort, før han bestemte. Han ville ikke spørger endnu.. Kun vis hun selv lagde op til det.

//Lidt kreav svigt ^^'
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 06:51

//Gør mig intet, bare skriv det du kan :D


Avery smilede stort og mere forførende end før. Hun overvejede om hun skulle tage ham med hjem på et tidspunkt. Der var jo ikke så langt hjem til hende så det kunne hun jo sagtens. Men hun ville dog vente lidt, først ville hun se om han kunne dú til noget. "Det lyder godt, hvis du vil kan vi jo tage et andet sted hen når regnen stopper? Her sker ikke så meget"sagde hun flirtende og lod de lyseblå øjne glide rundt på de få andre, de fleste var gået omkuld og dem som ikke havde været fulde var det enden nu eller også var de taget hjem før de blev det. Hun ville normalt ikke besøge sådan nogle steder som Zeeman, men nu havde regnen altså fået hende til at gøre noget andet end hun plejede. Hun så på ham og igen, smilende, og tog hende glas mellem fingrene. Hun havde ikke så meget tilbage i glasset tre-fire slurk endnu. Hun kunne tydeligt mærke varmen i kroppen. Måske tre drinks til og hun ville være på vej til at være fuld. Det ville blive en sjov aften.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 06:57

Jack smilte stille for sig selv, han tanker var stadig omkring at tag hende med hjem eller noget. Han kiggede ud, han kunne se sin bil på den anden side. Men det regnede stadigvæk, han sukkede stille inden i sig selv. Han flyttede blikket tilbage på hende, da hun sagde noget om at tag andre steder hen. Han smilte forførende til hende. ”Men gerne. Eller vi kan også bare tag hjem til en af os, nu.. Har bil,” sagde han smilende med en forførende undertone. Han vidste ikke helt om det var klogt det han havde gjort, men han havde bare taget chancen. Han tog noget mere at drikke, han kiggede kort ned i sit glas. Der var ikke over meget tilbage, og han skulle sandsynligvis ikke ha mere. Han kendte ikke helt hendes planer omkring at blive fuld, men han var sikker på at han kunne finde noget alkohol til hende ved ham, hvis hun ville ha.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 07:06

Avery smilede af hans foreslag og ventede med at svare, mens hun tog en slurk af hendes glas. "Det lyder hyggeligt" sagde hun med et smil, og var med på ideen, for hun havde jo selv overvejet at tage ham med hjem. Måske han hellere ville hjem til ham selv, hun havde heller ikke en særlig stor lejlighed måske havde han noget der var større.
"Men hvem skal vi hjem til?"spurgte hun flirtende og nippede til drinken, som stort set var tømt. Hun nippede kun for at få den til at holde mens de snakkede, hun ville nemt kunne drikke det sidste på to hurtige slurk, hvis de skulle afsted med det samme. Hun betragtede ham igen mens hun ventede på svar. Hun klædte ham nærmest af med øjnene, hun forventede nu noget, nu hvor han havde foreslået at tage hjem til en af dem privat. Men måske ville han bare hyggesnakke, men det var nu ikke lige det hun var ude efter. Men hvis han var ude efter hyggesnak, så måtte hun vel nøjes med det. Men hun troede nu nok at hun ville kunne forfører ham til at gøre som hun ville have.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 07:15

Jack lænede sig lidt tilbage og vippede let med sit glas. Han vidste ikke helt om han skulle drikke det hele nu, eller om han skulle vente til de gik. Han bestemte sig hurtigt, han ville vente. Man kunne jo aldrig vide om han fik brug for at drikke noget mere, hvis de blev i baren. Han kunne ikke lade være med at smile forførende over hendes svar, han vidste ikke hvor hun helst vil hen. Han var sådan set ligeglad, bare et sted med en seng.. Han rystede kort på hovedet af sig selv, og hans pervers tankegang.
”Altså.. Vi kan godt tag hjem til mig, det bestemmer du bare,” sagde han smilende med en forførende undertone. Han blinkede halv frækt til hende, han hoppede let ned af stolen og rakte hånden til hende. Han havde ikke lige nogen tanke om at blive her, folk sov eller var gået hjem. Så stedet var pænt dødt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 07:23

Avery smilede til ham da han hoppede ned fra hans stol, hun tog hans hånd og lod sig glide ned fra barstolen og landede med to små klik, da hendes stillet støvlers tynde højre hæle ramte gulvet. Hun satte glasset fra sig på bardisken, der var kun en lille slurk tilbage i bunden af glasser og det gjorde ingen foreskel hvis hun drak det. "Vi kan godt tage hjem til dig"sagde hun forførende og tog hendes frakke fra bardisken, med den hånd hun ikke holde hans med, for at tage den på. Selvom de skulle køre i hans bil, ville det stadig være koldt at gå udenfor. Hun kunne ikke lide at fryse, men gik tit klædt i lidt og tyndt tøj så det var faktisk tit at hun begynde at fryse. Hvorfor hun ikke tog mere tøj på, forstod de fleste ikke, men hun kunne ikke lide at have meget tøj på.

"Hvor bor du?"spurgte hun flirtende og blinkede smilende til ham. Hun stod tæt på ham og så op af for at kunne se ind i hans øjne. Hun var 166 centimeter høj, men med hendes stillet støvler blev hun 173, men stadig lige omkring 2 centimeter lavere og som gjorde at hun ikke bare kunne se lige ud, da hun så bare ville se på hans næse. Der var jo ikke noget sjovt i at se på hans næse, så hun løftede blikket en smule og sende ham et flirtende blik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 07:43


Jack smilte forførende til hende, mens han betragtede hende da hun kom ned af stolen. Han kunne ikke lade være med at smile af hende, hun var en del mindre end ham, hvilken han synes var sødt. Han var romantik anlagt på nogle områder. Han slap ikke hendes hånd, da han ikke lige havde tænkte over det. Han stillede sit glas på disken med et smil. ”Fint nok, bor ikke så langt væk her fra,” sagde han smilende med en forførende undertone. Han var kun glad for at bor tæt på.
”Som sagt, ikke langt her fra,” sagde han smilende med en forførende undertone. Han lagde let en arm omkring taljen på hende, så han slap hendes hånd. Han vidste at i aften kunne blive en rigtig god aften, eller det var han pænt sikker på. Han lod let sine finger nusse hendes ene hofte, mens han betragtede hende med et smil. Han smil var som altid forførende og drenget. ”Lad os gå,” sagde han smilende med en forførende undertone. Han førte hende mod dørene, og videre ud i regnen. Han fik hende hurtigt hen til bilen, hvor han åbnede døren.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 07:50

Avery kunne lide ham, ikke sådan rigtig lide som man kunne lide en dreng man var forelsket i. Ham var bare hendes type og han var flirtende, noget hun kunne lide. Så var han heller ikke sådan en lidt pigetdreng, som nogle var nu til dags. Hun skulle have en rigtig mand.
"Perfekt"sagde hun med et frækt blik, da han sagde at han boede tæt på. "Så skal vi jo ikke vente alt for længe på det sjove"sagde hun med en fræk stemme, efter han havde lagt armen om hendes talje og nusset hende på hoften.
Dette skulle nok blive en god aften, hun havde intet i mod one night. Hun var ikke sådan en uskyldig pige, hun havde nu været sammen med nogle stykker siden hun vågnede for 18 år siden indsmurt i sit egen blod. Hun lod ham føre sig mod døren og ud i regnen, hun skulede kort til himlen da hun mærkede regnen mod hendes mælkehvide hud og i hendes hår der sugede fugten til sig så det ikke var så uglet og puffet mere. Hun satte sig ind da han holde døren i bilen åben for hende og sende ham et flirtende smil. "Tak"sagde hun og satte sig til rette i sædet og ordnede derefter det lange brune hår, med hendes fingre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 08:00

Jack lo stille over det hun sagde, men hun havde ret. De skulle ikke vente for længe med at ha det sjovt. Han kiggede hende smilende ind i øjnene, det var noget over hende, som han ikke rigtig kunne sætte ord på. Han tænkte kort over det, før han slap tanken. Han orkede ikke at tænke på det lige nu, han nussede blidt hendes hofte videre med et forførende smil på læberne. Han havde slet ikke tænkte over at han ville få en one night eller noget i aften. Han var kun kørt ud fordi at han kede sig, og endt her på grund af regnen.
"Så lidt," sagde han med et forførende smil, før han lukkede døren og gik rundt om bilen. Han satte sig ind og startede let bilen. Han sendte hende et forførende og halv frækt smil i det han lagde en arm over hendes skulder. Han begyndte at kører, efter 5 min. holdet de uden foran en lejlighed. Han hoppede ud og gik over til hende og åbnede døren. "Sådan," sagde han med et forførende smil. Han rakte hende hånd, for at hjælpe hende ud, det regnede ikke så meget mere. Man kunne godt se at han var lidt våd på sin skjorte, da der var nogle mørke røde pletter rundt omkring.
Han førte hende ind i opgangen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 08:12

Avery smilede til ham da han sagde så lidt, og klappede solskærmen med spejlet ned for lige at se hvordan håret sad, da hun havde konstateret at de så fint nok ud, klappede hun det op igen lige som han selv satte sig ind. Hun sende ham et frækt blik da han lagde en arm om hendes skuldre og lænede sig en smule hen mod ham.
Hun havde et klart billede af hvad der ville ske den aften, og hun havde tænkt sig at overfalde ham på et tidspunkt, og det var selvfølgelig ikke et voldligt overfald. Det var et helt andet overfald hun havde i tankerne.
Hun smilede frækt og tog hans hånd da han rakte hånden til hende for at hjælpe hende ud. Hun sende ham et blik der afslørede hvad hun havde i tankerne. Hun flyttede blikket fra ham igen og så mod bygningen, som han førte hende imod. Han boede også i lejlighed konstaterede hun hurtigt og have intet imod det. Bare der var et tag, så hun slap vor at blive mere våd...af regnen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 08:24

Jack smilte forførende til hende, og tænkte lidt på hvad hun havde i tankerne. Han var dog sikkert på at hun ville vise ham det på et tidspunkt. Han trak hende op af nogle trapper, så de var på 2 sal. Opgangen så pæn gammel ud, og letter grim. Han havde fået sin arm omkring livet på hende igen, og nussede let hendes ene hofte. Han stak hånden ned i lommen på sine bukser, for at finde nøglerne. Han fandt dem hurtigt og låste op til lejligheden. Hans lejlighed var ikke lige frem lille, han havde en små lang gang. Det var nogle åbninger og dør på gangen. Man kunne se hans stue og køkken fra gangen. Han tog blidt hendes jakke sammen med hans og hang op i gangen. Han trak hende ind i stuen og hen på sofa. Han havde et tv, nogle reoler med bøger, billeder og film i. Der hang nogle få billeder rundt omkring. Der var et stuebord mellem sofaen og tv’et. Der var et større spisebord ved den ene væg af stuen. ”Noget at drikke?”
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 08:29

Avery fulgte med ham da han førte hende ind i bygningen og op af nogle trapper. Hun kunne lide hans arm der lå om livet på hende og sende ham hele tiden frække blikke der afslørede hvad aften ville ende med.
Da han låste op gik hun ind og lod nysgerrig de lyseblå øjne glide hen over hver eneste overflade, hun smilede da han tog hendes frakke og hang den op, imens så hun ind af de døre hun lige kunne komme til. Hun kunne med det samme se at hans lejlighed var større end hendes egen, men hun havde ikke råd til noget større lige foreløbig for hun havde ingen penge. Hun smilede da han trak hende med ind i det rum som måtte være stuen, det så i hvert fald sådan ud. Hun satte sig på sofaen han havde ført hende hen til og sende ham et forførende smil og nikkede da han tilbød hende noget at drikke.
"Det ville være dejligt"sagde hun med et smil, og havde intet imod at ende fuld i hans selskab.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 08:38


Jack lad godt mærke til hendes frække smil som hun sendt ham, det tirrede ham på en måde. Han slap hende blidt, da hun satte sig i sofaen. ”Det finder jeg lige,” sagde han med et forførende smil og gik ud i køkkenet overfor stuen. Han fandt hurtigt to vin glas og en rødvin. Han håbede at hun godt kunne lide det, ellers ville han hurtigt finde noget andet. Han havde gjort nok masser af alkohol i lejligheden, da han selv godt kunne lide alkohol. Men han drak sig næsten aldrig fuld, han kunne egentlig ikke rigtig huske hvornår han sidst havde været fuld. Han gik smilende ind til hende igen, hans smilte var forførende og frækt. ”Vin?” spurgte han smilende og rakte hende det ene glas. Han åbnede elegant vinen, og hænget op til sig selv, mens han ventede på hendes svar. Han ville ikke hænge det op, hvis hun ville ha noget andet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 08:48

Avery smilede til ham da han gik for at finde noget de kunne drikke, i mens lod hun blikket glide rundt i stuen, for hvad skulle hun ellers lave. Hun lyttede til hans bevægelser hun lænede sig tilbage mod ryglænet og så op i loftet mens hun ventede på at han skulle komme tilbage.
Hun sænkede blikket fra loftet, da hun hørte ham gå ind i stuen, hun sende ham et forførende smil og lænede sig frem igen. "Ja tak"svarede hun til vinen, mens han hælde op i det ene vinglas. Hun var ikke kræsen når det kom til væsker der indholde alkohol. Desuden når hun var fuld kunne hun ikke smage foreskel på om det smagte godt eller ej, så røg det bare ned til hun gik omkuld.
"Jeg kan godt lide din lejlighed, her er hyggeligt"sagde hun høfligt og gik et kort øjeblik væk fra flirten, for at give hans hjem en kompliment. Dog da det var sagt, fandt hun smilet fra før frem igen og smilede frækt til ham, mens hun ventede på at få et glas rødvin.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 09:00


Jack smilte forførende til hende, og var kun glad for at hun godt kunne lide rødvin. Han hængt hurtigt noget op til hende, før han stillede flasken på bordet bag sig. Han satte sig ned i sofaen ved siden af hende med er forførende smil. Han lagde igen armen let over hendes skulder. Han drak lidt af rødvin, og vippede let med glasset. Han betragtede hendes stadigvæk, han kunne ikke lade være. ”Tak,” sagde han og sendte hende et skævt smil. Han havde ikke lige regnet med at hun ville give hans lejlighed en kompliment. Han synes at lejlighed var lidt kedelig i det, han havde også flere gange overvejet at flytte om. Men havde aldrig gjort det. Han nussede let hendes skulder, før han lod sin hånd glide ned af hendes ene side.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOne Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitimeFre 23 dec 2011, 09:21

Avery gengælde hele tiden hans forførende smil. Hun nippede til hendes glas med rødvin og smilede da hun mærkede den bitre smag af vinen og lænede sig en smule hen mod ham, da han havde armen om hendes skuldre. Hun var begyndt at gætte på hvornår der skete noget af det sjove hun havde i tankerne, som helt skulle ske i aften. "Så lidt"sagde hun og blev tavs derefter, men blev ved med de forførende smil og frække blikket som hun hele tiden sende ham.
Hun nippede til vinen igen og mærkede hans hånd der gled ned af hendes side. Hun skævede til ham med et ekstra frækt blik og stillede glasset fra hende på bordet. Hun lagde en hånd på hans lår og lod den langsomt glide længere op, mens hendes øjne var fæstnet på hans ansigt, og hans øjne hvis han så direkte på hende. Hun smilede forførende og lænede sig hen mod ham.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
One Night With Jack Empty
IndlægEmne: Re: One Night With Jack   One Night With Jack Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
One Night With Jack
Tilbage til toppen 
Side 1 af 3Gå til side : 1, 2, 3  Next

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Zeeman-
Gå til: