The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Snowwhite - Jackie

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstSnowwhite - Jackie Empty
IndlægEmne: Snowwhite - Jackie    Snowwhite - Jackie Icon_minitimeLør 24 dec 2011, 09:44

Sted: den lykkelige eng
tid: om natten
Vejr: sne
Omgivelser: intet andet end sne


___________________________________________________________________________________

Irissa gik igennem den lykkelig eng, som var belagt af sne, den hvide sne lyste hele stedet op. Irissa traskede igennem den tykke sne, som fløj op i luften og lanede fint når hun gik igennem det. Hendes lyse bløgede hår hang skødeløst ned af hendes rankte ryg.
Hendes ben var helt blå pga. kulden, hun havde trasket igennem den kolde sne i flere timer, dog uden en følese af at hun nogensinde ville komme videre. Hun lod blikket glide over den glintende sne, som lignede en dyne der havde lagt sig over de smukke blomster der normalt var på engen. Irissas våben klirrede når de ramlede imod hinanden i takt til hendes hårde skridt i sneen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSnowwhite - Jackie Empty
IndlægEmne: Re: Snowwhite - Jackie    Snowwhite - Jackie Icon_minitimeLør 24 dec 2011, 10:01

Hendes blik lå fæstnet på himlen, hun bed sig lidt i overlæben. Hun stod og trippede lidt. Bloody night... Hvorfor skulle hendes nætter blive ødelagt på denne måde?! Hver gang hun lagde sig til at sove, hver gang! Hvis der var en højere magt der ude, så havde den pisset på hende, og det var begyndt at gå hende på. Rigtig meget endda. Der var ikke en gang fordi hun havde gjort noget. Bloody hell...
Jackie lod blikket falde mod jorden, og strøg sit hår tilbage i samme bevægelse. Hun var smadret for at være helt ærlig. Og alligevel kunne hun ikke gøre noget ved det. Uanset hvor mange gange hun prøvede at lægge sig til at sove igen - Uanset hvad - kunne hun ikke holde sig sovende. Så i sidste ende havde hun givet op, og flyttet sig udendørs og hoppet på motorcykel for at komme langt væk. Og nu stod Jackie her, i ført baggies som altid, med en sweater som sin jakke, og et halstørklæde om halsen for lidt ekstra varme. Kulden generede hende ikke rigtig, men det var noget rart over at have det lidt ekstra varmt.
Langsomt begyndte hun at gå ned af engen, blikket fæstnet mod jorden. Bloody hell, what a night...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSnowwhite - Jackie Empty
IndlægEmne: Re: Snowwhite - Jackie    Snowwhite - Jackie Icon_minitimeLør 24 dec 2011, 10:07

Irissa traskede beslutsomt videre. Hun så en skikkelse kom gående imod hende, hun ændsede det ikke men gik bare videre. Nogengange skulle man tro at hun ikke havde nogen sjæl, men i virkeligheden havde hendes job et indflydelse på hende, alle dem hun havde slået ihjel, nogen af dem hun havde dræbt havde ikke selv valgt at blive hvad de var, når Irissa stod med en andens liv i hænderne, tænkte hun ikke på andet end at hun også skulle have penge til at overleve. Men hvad kunne hun gøre. Nogengange overvejede hun, at skifte job.
Irissa vendte hovedet da hun gik forbi jackie "Godaften" sagde hun venligt og nikkede, hun kunne tydelig se denne person var et menneske, derfor var hun venelig, ellers havde hendes stemme haft en helt anden tone..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSnowwhite - Jackie Empty
IndlægEmne: Re: Snowwhite - Jackie    Snowwhite - Jackie Icon_minitimeLør 24 dec 2011, 11:08

Jackie lagde mærke til kvinden, og syntes hendes mondering til denne slags vejr var ret... Ja... Dårlig. Det var dog ikke helt unormalt i det områder hun brugte tid i. Der var mange særpræget personer, der rendte rundt med ingen ting i vinter tiden, uden at lade sig påvirke af det. Det blev dog klar for hende da kvinden kom tættere på, at hun helt klart var påvirket af kulden. Ikke alene var hendes læber blå, men hendes ben i samme farve. Det var virkelig også en upraktisk påklædning på denne tid af året.
"Du ligner en der har brug for noget varmer tøj..." svarede hun, stoppede op, og så efter kvinden. Hun virkede noget langt væk. Det var som om at hun slet ikke lagde mærke til hvordan hendes krop havde det... Havde hun været ude for et eller andet?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSnowwhite - Jackie Empty
IndlægEmne: Re: Snowwhite - Jackie    Snowwhite - Jackie Icon_minitimeLør 24 dec 2011, 11:14

Irissa på mennesket foran sig, det var en lettelse endelig at se en person istedet for en varmpyr. Hun smilede, men havde næsten svært ved at smile da det var så lang tid siden hun rent faktisk havde været venlig overfor nogensom helst..
Irissa lagde armene over kors for at dække hendes bare krop lidt over, hun så ned af sig selv og kunne enlig godt se hvad Jackie mente. Hun kiggede op "det siger du ikke" sagde hun med en flabet undertone "undskyld, ja har ikke rigtig råd til noget" sagde hun. hun havde heller ikke snakket pænt til nogen i lang tid, hvilket var grunden til den første flabede kommentar..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSnowwhite - Jackie Empty
IndlægEmne: Re: Snowwhite - Jackie    Snowwhite - Jackie Icon_minitimeLør 24 dec 2011, 11:52

Hendes blik gled lidt op og ned af hende, men ikke på en dømmende måde. Eller i hvert fald ikke for at dømme hende negativt. Et lille smil krydsede også hendes læber bag efter. Hun tog fat i sin sweater, og trak den af, for der efter at række den til kvinden.
"Der er intet at undskylde for... Har du et sted at bo?" kvinden så ud til at have været udenfor i noget tid, og da hun havde sagt hun ingen penge havde, havde Jackie fået en følelse af, at det ikke var det eneste, hun ikke havde råd til. Uanset hvad, var det ikke en god ting, og hvis hendes situation var, som hun frygtede. Havde hun ikke tænkt sig at lade det gå uset hen. på samme tid kunne hun, få en mulighed for at fodre sin afhængighed. Men det var ikke grunden til det hun havde i tankerne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSnowwhite - Jackie Empty
IndlægEmne: Re: Snowwhite - Jackie    Snowwhite - Jackie Icon_minitimeLør 24 dec 2011, 11:56

Irissa så sig lidt omkring før, sådan nærmest flakkende, hun stod lidt og vidste ikke rigtig hvad hun skulle gøre. hun bed sig i læben før hun tog imod sweateren, hun tog den på og smilede taknemmelig.
Hun rømmede sig lidt ved jackies spørgsmål, normalt hadede hun at blive afhørt på den måde.. Men nu når denne kvinde både var et menneske og venlig kunne hun vel ikke gøre andet end at svare igen "på forskellige kro værelser" sagde hun
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSnowwhite - Jackie Empty
IndlægEmne: Re: Snowwhite - Jackie    Snowwhite - Jackie Icon_minitimeLør 24 dec 2011, 12:25

Jackie var glad for, at kvinden ikke skubbede hendes tilbud til sweateren væk. For selvom Jackie ikke havde noget under den - andet end en t-shirt - så frøs hun ikke. Og bestemt ikke lige så meget som kvinden foran hende. Heldigvis blev Jackie heller ikke så let påvirket af kulden som andre, så det var endnu en fordel.
Hun smilede skævt og lod hovedet lidt falde, som om hun havde mistet et væddemål. Hun kølede sig lidt i nakken, og var ikke tilfreds. Det var som hun havde frygtet, og det gjorde hende ikke ligefrem glad.
"Jeg vil antag at eftersom at du ikke har penge til tøj, har du næppe nogle penge til at få et værelse for natten... Hvad med at jeg tilbyder dig en varm seng og lidt mad?" spurgte hun og så op mod kvinden med et næsten undskyldende smil.
Det gjorde virkelig ondt på hende, at se en opleve denne slags ting. Jackie vide at dette var en nederen situation, og ikke bare ud fra at studere andre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSnowwhite - Jackie Empty
IndlægEmne: Re: Snowwhite - Jackie    Snowwhite - Jackie Icon_minitimeLør 24 dec 2011, 12:36

Irissa så på Jackie, hun bed sig igen i læben. "okay.. men du skal ikke regne med at vi skal til at være perleveninder!" det sidste fik hun sagt meget hurtigt efter hun havde sagt okay, jackie skulle ikke tro at de skulle til at være det ene og det andet. men en varm seng ville være dejlig og mad havde irissa ikke fået i lang tid.
Irissa så næsten afventende på mennesket foran hende..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSnowwhite - Jackie Empty
IndlægEmne: Re: Snowwhite - Jackie    Snowwhite - Jackie Icon_minitimeLør 24 dec 2011, 12:57

Hun gav et lille smil fra sig, og rettede sig halstørklæde.
"Jeg forventer intet af dig, andet end at du tillader mig at give dig noget til at dække de ben, så blodet i dine åre ikke fyser sammen, og du dør af en blod prop..." svarede hun og begyndte at gå tilbage mod sin motorcykel. Forhåbenlig ville kvinden følge med hende, hvis ikke... Måtte hun beholde sweateren. Det var ikke fordi at det ville være det store tab for hende.
"Navnet er Jackie forresten.."
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Snowwhite - Jackie Empty
IndlægEmne: Re: Snowwhite - Jackie    Snowwhite - Jackie Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Snowwhite - Jackie
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Den lykkelige eng-
Gå til: