The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Artikel - Jul!

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstArtikel - Jul! Empty
IndlægEmne: Artikel - Jul!   Artikel - Jul! Icon_minitimeLør 24 dec 2011, 10:18

Artikel - Jul! 33610_1194475879949_1770022874_366141_1199156_nn-1

Ja, så blev det endelig Jul!

Og det er tid til at vi alle sammen fejre den sammen her på Deploratus! Så lad os alle sammen tage hinaden i hænderne og byde velkommen til, pebbernødder, rensdyr, nisserhuer, juletræ, risengrød, kravlenisser, gaver, juleand, familiehygge, og selvfølelige julemanden.. og lidt sne hvis vi er heldige!

Det er jo hvad julen i sandhed handler om!

Dette er menneneskens højtid, og de fejre den i sandhed med stor fornøjelse, så til alle jer andre vænser derude, stå lige et skridt tilbage, og lad de søde uskyldige mennesker, glæder sig lidt bare denne ene dag, det skylder vi dem dog, med alt det vi har udsat dem for over de sidste par år her på Deploratus! Til elverne, gå ud i skoven og pynt et.. hvilken som helst træ i kan finde, og dans om det til jeres ben gør undt! Til dæmonerne.. tag en hat på og hyg jer lidt, lad de stakkels mennesker være blot den ene aften, og nyd jeres jul dagen efter.. med et brag af et blodbad! Til jer engle.. åh.. Ja det er jo Jesus Kristi fødsel det her, så det er vel her i alle sammen skal et smut i kirken og tilbede jeres gud? Hah! Men jov, det er jo også en del af den dejlige højtid! Til jer.. varulve! Ha' en rigtig god jul, med hvem end i vælger at holde den sammen med! Det skal nok blive en hyggelige dag for alle! Og mine kære.. kære med vampyere, skal vi ikke være.. søde.. bare en enkel dag? Det ville julemanden sikkert sætte pris på! Glædelig jul!

Lad os alle bede! For en vidunderlig dag imorgen! Med alt hvad der høre julen til! Og brugere på Lost, lad nu igen side tilbage alene, sørg for at alle! Alle! Har en at tilbringe julen med! Så skal det nok blive en eventrylig højtid.

Der er ikke så meget mere tilbage at sige, end.. HA' EN RIGTIG GOD JUL DEPLORATUS! ( THE LOST WOLRD)!


Artikel - Jul! Christmas-cards1