The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 En skoledag//Jacob.

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstEn skoledag//Jacob. Empty
IndlægEmne: En skoledag//Jacob.   En skoledag//Jacob. Icon_minitimeMan 26 dec 2011, 10:50

Dato: 15 Januar 2012.
Sted: På vej hjem fra Sheria High School.
Vejr: Det er koldt og blæsende.


Alane sad ved bordet, hendes sædvanlige plads, nede bagerst helt alene.
Hun sukkede stille mens hun sad og tegnede på sin notesblok og ventede på at klokken ringede, det var snart frokost tid, hun kunne egentlig ikke forstå hvad der var så fedt ved at gå i skole, der var ikke nogen som ville snakke med hende og det var nok fordi hun var den nye pige som første lige var startet. Men det gav jo ingen mening men sådan var det vel bare.
Langt om længe ringede klokken og hun pakkede sine ting ned i sin taske som hun svingede over skulderen. Hun spiste aldrig frokost i kantinen, men i dg besluttede hun sig for at prøve igen. Det kunne jo være at i dag var anderledes. Hun var klædt i et par sorte stramme bukser og en stram grøn tanktop, hendes jakke lå i hendes skab. Hun gik ind i kantinen og lod sit blik glide over de mange mennesker som sad herinde, et let smil lå på hendes læber og hun gik op imod der hvor man fik udleveret mad mens hun betragtede de mange forskellige typer.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn skoledag//Jacob. Empty
IndlægEmne: Re: En skoledag//Jacob.   En skoledag//Jacob. Icon_minitimeMan 26 dec 2011, 12:20

Jacob så måske ikke ud som om at han var typen som altid passede sine skole osv. Men han elskede faktisk at gå i skole og lære nye ting, samt at lære nye mennesker at kende. Han var langt fra ny på skolen, så derfor kendte han ret mange. Han havde dog siddet og kedet sig i en historie time, da det endelig ringede til frokost. Han pakkede sine ting sammen og lagde dem ind i sit skab, på vej mod kantinen. Han kørte en hånd gennem sit mørkebrune hår og havde et skævt smil på læberne, som de fleste kaldte charmerende. I kantine døren, blev han overfaldet for sjov at 2 af sine venner på skolen og den ene gav sig til at gnubbe i Jacob's hår. Han grinte bare og kæmpede for sjov lidt imod, indtil hans ven slap ham igen. "Hey! Har du hørt at vi har fået en ny elev?" spurgte Alex, som var den ene af Jacob's venner og så smilende på ham. Jacob rystede bare lidt på hovedet, men smilede stadig sit skæve smil og rodede lidt i sit hår. Dog fik hans brune øjne, kort øje på en pige han ikke havde set før, som stod oppe hvor man hentede mad. Han betragtede hende kort, smilende, men kun svagt. Indtil han tog blikket fra hende igen og første sine 2 venner med sig op til maden, så de kunne få gjort sig færdige inden at timerne begyndte igen. Jacob synes det var alt for unfair, at man kun havde lidt over 1 halv time at spise i, han synes slet ikke at han kunne nå det hele på den tid.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn skoledag//Jacob. Empty
IndlægEmne: Re: En skoledag//Jacob.   En skoledag//Jacob. Icon_minitimeMan 16 jan 2012, 09:46

Alane strøg sit hår ud af øjnene og betragtede de mange mennesker som var på skolen , ikke en af dem havde prøvet at snakke med hende men hun havde vel heller ikke selv gjort det store for at blive lagt mærke til men det var også meningen. Hun brød sig ikke om opmærksomhed, i hvert fald ikke fra så mange mennesker som var på skolen. Alle brød sig vel om opmærksomhed på et eller andet punkt eller i en eller anden form. Hun stod i sine egne tanker i køen og lagde ikke mærke til at hun kort blev betragtet.
Endelig blev det hendes tur, hun fik sin salat og en flaske vand som hun betalte for. Hun vendte sig mod den store spisesal og så sig om efter et sted at sidde. Hun valgte et bord bagerst i lokalet som var tomt, hun følte sig ikke sikker nok til at gå hen til de andre at sætte sig. Langsomt begyndte hun at spise sin mad mens hun kiggede ud af vinduet og på det tomme landskab foran hende.
Vinteren havde været hård ved det så der var ikke meget tilbage at kigge på men der var lidt. Hun så op mod der hvor man fik mad og betragtede de folk som var deroppe.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
En skoledag//Jacob. Empty
IndlægEmne: Re: En skoledag//Jacob.   En skoledag//Jacob. Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
En skoledag//Jacob.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Sheria high school-
Gå til: