The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 [ingame plot] Bestialsk mord på kirkegården!

Go down 
ForfatterBesked
The Shadow
Admin
Admin
The Shadow

Antal indlæg : 105
Bosted : In the minds and hearts of all...
Beskæftigelse : I'm very adaptable...

[ingame plot] Bestialsk mord på kirkegården! Empty
IndlægEmne: [ingame plot] Bestialsk mord på kirkegården!   [ingame plot] Bestialsk mord på kirkegården! Icon_minitimeTors 29 dec 2011, 06:19

20 nyhederne toner op på skærmen i de små hjem da de fleste tænder for at følge med i dagens seneste begivenheder.

En mørkhåret vindblæst ung kvinde der tydeligvis talte med kameramanden rystede hurtigt håret ud af øjnene og fik en professionel attitude. I baggrunden var et utal af politibiler der blinkede om kap, og for de lokale var kirkegården et let genkendeligt sted, selvom den virkede atypisk med alt det gule bånd over det hele. Kvinden så alvorligt ind i kameraet og leverede med sammenbidt iver de kolde fakta.

”Lokal området er til aften blevet rystet i sin grundvold af et bestialsk mord, begået på kirkegården til Wereclare Domkirke. En ung mand blev kl. 18 fundet spiddet til den helgenstatue opført ved de ukendtes kirkegård. Politiet er på bar bund i sagen og henvender sig til offentligheden for hjælp. Denne rapporter har fået ubekræftede rygter om at der muligvis er tale om et banderelateret mord, da den unge mand hang flere meter over jorden, med statuens spyd gennem brystet”

Kvindens øjne lyste af iver ved at kunne levere de brutale kendsgerninger direkte ind i de små hjem hvor mange nok fik aftenkaffen galt i halsen.

”For foden af statuen har den ældre kvinde der ringede til politiet fundet et brev og hvad der ligner en safirring, men vi har endnu ikke været i stand til at bekræfte om ringen tilhørte ofret eller om det er mordernes signatur. Efter forlydende skulle brevet sige at huset Dominatrix ikke længere kan vide sig sikkert. Denne rapporter vil naturligvis følge op på historien, som den udvikler sig! Eventuelle vidner kan henvende sig til deres lokale politistationer. Melissa Jackson, Deploratus News! Tilbage til studiet!”

*klik*
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
[ingame plot] Bestialsk mord på kirkegården!
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Om siden :: Avis og Tv-
Gå til: