The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Harbringer Artikel 2: Mord i Werclare

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstHarbringer Artikel 2: Mord i Werclare Empty
IndlægEmne: Harbringer Artikel 2: Mord i Werclare   Harbringer Artikel 2: Mord i Werclare Icon_minitimeLør 14 jan 2012, 07:34

Mord i Werclare:


Forrige nat skete et mord, til overraskelse for alle. Morder foregik i en gyde og skete med stort spektakel der vækkede flere af naboerne, men dog er der få spor at gå efter. Min kilde siger at der i gyden er der blevet funder elleve lig med forskellige underlige kendetegn b.la Hugtænder. En af dem var blevet spiddet af en form for sværd dog blev mordvåbnet ikke fundet, en anden havde fået fjernet hovedet, og de fleste af ligene var i en ilde tilredt, siger de første betjente på stedet. De bevidner også at ligene gik op i flammer før de kunne nå at lave en fuldendt undersøgelse.

Politiet er på nuværende tidspunkt i gang med at undersøge hvad der kunne forsage at elleve lig pludselig gik op i flammer. Der blev funder et par knive med blod på, tæt på en stor pøl af blod som umiddelbart har tilhørt et offer som disse elleve folk overfaldt. øjenvidner fortæller således også at de hørte et navn, efter sigende 'Valeria' eller noget lignende samt så en kvinde bære af sted på en blødende mand, mens han spjættede. På nuværende tidspunkt har ingen af de nærliggende hospitaler haft nogen inde med lignende skader, store blodtab eller fået opkald om lignende.

Der blev set to personer gå ind i gyden og disse to efterlyses nu af politiet til afhøring, så enhver person der har set en ung kvinde på omkring 18 år, cirka 180cm høj, sort hår og iført en sort kjole, som bliver kaldt Valeria, samt en mand i midten af tyverne, med langt blond hår, cirka 2 meter høj og muskuløs, iført cowboy bukser, T-shirt og jakke, bedes kontakte politiet med oplysninger om deres videre færden. Vis man ser disse to bedes man ikke konfrontere dem da de anses farlige og kan værre bevæbnet.

Skrevet Af: Harbringer, L
Tilbage til toppen Go down
 
Harbringer Artikel 2: Mord i Werclare
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Om siden :: Avis og Tv-
Gå til: