The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Ghosts dancing in the liquid{Barius}

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeSøn 05 feb 2012, 07:05

Dato: 4. februar
Tid: 18.57
Sted: På Zeeman
Årstid: Vinter
Omgivelser: Stearinlys på hvert et bord, der er næsten mennesketomt på det lille værtshus. De få der sidder dér, småsludrer enten, flirter voldsomt eller har et skænderi. Der er rimeligt varmt derinde, men ikke for varmt.
Påklædning: En stram sort vest, med en løs hvid skjorte indenunder vesten. Hun har et par jeans på, men halvt dækket af et sort forklæde hvori der er en enkelt lomme, hvor der er en kuglepen og papir til at skrive bestillinger på.

Crystal lod fingrene køre gennem det store brune hår, hvorefter hun hastigt skridtede gennem det lille lokale. Hendes øjne gennemsøgte lokalet efter nye kunder, og fik øje på en lavstammet, skaldet mand med store briller. Hun trak blokken frem fra lommen, fik famlende fat i den glatte kuglepen, og gik med ret ryg over til manden. Hun sendte manden et bedårende smil, gjorde et ubevidst kast med hovedet, og ventede på at han opdagede den ventende servitrice.
"Excuse me. Are you ready to order?"
Hun sendte manden endnu et varmt smil, præcis som hun havde lært fra den foregående servitrice. Hun havde forklaret at hvis man sendte kunderne et smil, så bestilte de normalt mere, og af ukendte grunde havde det virket i al den tid Crystal havde arbejdet her.
Manden opremsede nogle forskellige numre, og Crystal kradsede det med en sirlig skrift på blokken, hvorefter hun igen så op på ham med endnu et stort smil.
"Anything else? I'll bring it over in a minute."
Hun snurrede om på hælen, og smækkede bestillingen ned på bordet foran bartenderen. Han luntede over, greb den og forsvandt. Crystal vendte sig, og lænede sig op ad baren med et dovent udtryk i ansigtet. Det var ikke fordi hun kunne lide at arbejde her, men hun havde brug for pengene. Hun spejdede efter nye kunder, imens hun fraværende pillede ved kanten af hendes forklæde.
Når hun var en dæmon, så skulle man tro hun havde noget bedre at tage sig til. Den varme stemme i hendes krop hviskede nogle ord til hende, men hun hørte ikke ordene kun lyden.


Sidst rettet af Crystal Fre 17 feb 2012, 00:17, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeSøn 05 feb 2012, 07:23

Barius gik rund i byen og ledte efter et sted hvor han kunne finde noget at drikke, og måske også en lille bid mad hvis han kunne finde den rigtige slags. Han kiggede rundt med sine havblå øjene, og fik så øje på en bar. Han gik hen til den med et dovent blik, og kiggede nysgerrigt rundt da han var kommet ind i baren. Han satte sig på en stol oppe ved baren, og kiggede rundt på alle de mennesker og væsner der gik rundt og dansede der. Han satte sig et stykke væk fra alle de andre som sad ved baren, for han ville helst sidde alene. Han var iført et par stramme mørke jeans, en sort t-shirt, en sort læder jakke og et par sorte støvler.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeSøn 05 feb 2012, 08:03

Crystal fik øje på en mand der kom ind. Hun rettede sig op, gjorde et kast med hovedet og skridtede over imod ham. Han lignede en på 20-23 stykker, og han havde tydeligvis valgt det rigtige sted, da det var et af de eneste steder hvor hans sorte stil ville passe perfekt ind.
Hun hastede derover, alt imens hun trak kuglepen og blok op af lommen. Hun satte et varmt smil op, og stillede sig overfor ham med hånden i siden. Uden at vente på at han så op, startede hun spørgsmålene.
"Excuse me. Welcome to Zeeman. Are you ready to order?"
Hun sendte ham endnu et smil, og fugtede læberne med tungen. En hårtot faldt ned foran hendes ansigt, og hun fjernede det med et pust. Det blafrede og fløj bagud, og endte op på hovedet. Det tykke brune hår krøllede let, og med et suk fjernede hun det hele. Det mest irriterende var når håret var foran ansigtet.
Uh, sweet. Say something sweet.
Hun skubbede vredt stemmen væk. Hvad hun ikke havde brug for når hun var på arbejde, var at hendes to personligheder sloges i hendes krop. Det ville ikke være super smart.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeSøn 05 feb 2012, 08:19

Barius fik et chock da han hørt en stmme tæt på sig, og kiggede hurtigt op for at hvem det var. Han så at det var en ung kvinde som arbejde på baren, og blev hurtigt mere rolig igen. "aahhh, a beer please." Svarede han stille, og kiggede hende i øjene med etopmærksomt blik. Han snuste ind og kunne tydeligt lugte at hun ikke var et menneske, for hun duftede slet ikke som noget spiseligt. Han sukkede lídt for sig selv, og begyndte at føle sig sulten.
*Hvad mon for et væsen hun er?* Tænkte han nysgerrigt, og lade hovet let på skrå.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeMan 06 feb 2012, 01:16

Crystal sendte manden det sædvanlige smil, og snurrede omkring. Hun afleverede bestillingen, og greb den skaldede mands bestilling. Han takkede hende, og hun skridtede over og fik fat i øllen. Hun drejede omkring, og hastede over til bordet. Hun satte glasset på bordet, omhyggeligt så der ikke blev spildt en dråbe.
"Here you go. Anything else?"
Hun så hurtigt rundt, og lagde mærke til at der ikke var nogle nye, og ingen der skulle have bragt noget hen til sig. Hun havde fri indtil næste bestilling. Hun rettede igen blikket imod manden foran hende, og fik ubevidst kørt hånden gennem sit hår.
Say somethind sweet Crystal!
Hun skubbede igen den varme stemme i hendes hoved væk. Hvor hun dog hadede den splittede personlighed der rasede i hendes krop. Den anden personlighed slog voldsomt den varme væk, og hun sukkede dystert. Der fandtes intet værre end den underlige følelse af sig selv der sloges med sig selv, inde i ens egen krop.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeMan 06 feb 2012, 23:21

Han fulgte hende med sine havblå øjene da hun gik videre, og lagde hovedet let på skrå af nysgerrighed. Han kiggede lidt rundt for at se m der kommet nogen nye ind i baren, men kunne ikke rigtig se nogen nye. Han sukede dybt og håbede snart der ville ske noget spændte, for han var ved at blive godt sulten og blev snart nød til at jage. Han kiggede på hende igen da hun var kommet hen til ham med øllen, "Thanks and no." Sagde han smilende, og kiggede hende i øjene med et blidt blik. *ikke noget du kan skaffe mig.* Tænkte han for sig selv, og kiggede ned i bordet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeTirs 07 feb 2012, 02:41

Crystal sendte ham et lille smil, inden hun lagde panden i rynker. Hun kedede sig allerede voldsomt, og hun havde kun været arbejdsløs i noget lignende ti sekunder. Hun satte dystert hånden i siden, og gjorde et lille kast med hovedet.
"Do you mind if I just sit here a little? I'm bored."
Hun sendte ham et smil, og uden at vente på svar dumpede hun ned på sædet overfor ham. Hun lænede sig dovent op af det bløde ryglæn, og sank en lille smule ned i ryglænet. Hun lod fraværende nogle fingre glide gennem det store hår, og stirrede tomt ud i luften. Pludseligt rettede hun sig op, og blinkede nogle gange, som havde hun lige været væk i nogle sekunder.
"So ... What are you doing here? It's not a very nice place. But I think you know?"
Hun lagde hænderne i skødet, og snoede ubevidst blyanten mellem fingrene imens hun smilende ventede på hans svar. Hun lod hurtigt blikket glide over det næsten tomme værtshus, inden hun igen rettede blikket imod ham. Hun var trods alt stadig på arbejde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeTirs 07 feb 2012, 06:36

Han smilte forsigtigt tilbage til hende, og lagde nysgerrigt hovedet let på skrå. Han fulgte en vær af hendes bevægelser med sine havblå øjene, og hørte det hun sagde til ham. "Yeah, it´s okay. You can sit here." Svarede han stille, og blev ved med at betraktede hende.
*Hvad er hun.* Tænkte han igen, og kløede sig lidt i håret og rystede let på hovedet for at få det til at sidde rigtigt igen. Han kiggede rundt i lokalet da hun havde sat sig, for at se om der vra nogen tæt på dem. Han lænede sig lidt hen over bordet, og fangede hendes blik med øjene. "What are you?" Spurgte han stille, og kiggede ventede på hende.
Han hørte hendes sprøgsmål og grinte lidt, "I´m here to have a little fun." Svarede han grinene, og kiggede på hende med et venligt blik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeFre 10 feb 2012, 05:17

Crystal fulgte ham med blikket da han lænede sig ind over bordet, og trak let på smilebåndet da hun spurgte hende hvad hun var. Hun lagde hovedet let på skrå, og gjorde ubevidst et lille kast med hovedet, før hun igen rettede hovedet op igen. Hun så sig omkring, og lagde mærke til at den skaldede mand så på dem. Hun gled længere ud på stolen, så hun sad meget nær ham, og lænede sig frem så hun var få centimeter fra hans øre.
"Demon."
Hun trak sig tilbage, og blinkede let til ham. Hun sank tilbage i sædets bløde ryglæn, og smilede let ved hans ord. Hun nikkede langsomt, og lo sagte.
"Guess what? I'm also just here to have fun. It's just because i have the fun after i've been here."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeLør 11 feb 2012, 06:12

Han havde hele tiden blikket på hende, og smilte kun lidt til hende. Han var meget forsigtigt omkring hende, for han vidste ikke helt hvad hun kunne finde på at gøre. Han fulgte hendes blik og så også den mand, som kiggede på dem og kiggede ondt på ham.
"Aaarrhhh, thats why you dont smell like dinner." Grinte han, og kiggede hende i øjene.
Han hævede forsigtigt det ene øjenbryn da hun blinkede til ham, og grinte lidt af det fordi han ikke helt vidste hvordan han ellers skulle reagere. Han lyttede til det hun sagde, og nikkede smilende af det. "Okay, thats good. Then i´m not the only one." Sagde hun smilende, og kiggede hende dybt i øjene.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeLør 11 feb 2012, 06:54

Crystal trak hurtigt fingrende gennem det store brune hår, og prøvede forgæves ikke at trække på smilebåndet. Hun lænede sig lidt frem, og lagde hænderne i skødet med en slap bevægelse. Hun så ned i jorden i nogle få sekunder, inden hun rettede blikket imod ham igen. Hun sendte ham et ironisk smil, og lagde hovedet på skrå.
"I guess so. Let me guess ... Vampire?"
Hun rettede sig op, og lagde armene over kors med et hævet øjenbryn. Det var ikke fordi hun kunne lugte eller se at han var en vampyr, men hun var helt sikker i sin sag. Han afslørerede sig selv ved sin seneste kommentar.
"So, can i get a name? I don't like not knowing who the hell i'm talking with."
Hun så meget alvorligt på ham, og sendte ham et undersøgende blik. Hun mente hvad hun sagde, det kunne være farligt i disse tider, ikke at vide hvem det var hun talte med. Det kunne give problemer senere, hvis hun talte over sig. Hun blødte dog langsomt op, og sendte ham et lille smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeMan 13 feb 2012, 04:03

Barius fulgte alle hendes bevægelser med sine havblå øjene, og sagde ikke noget til hende men lyttede kun til det hun sagde. Han blev helt stiv i kroppen og hans øjene blev store. *Pis, dårlig træk, det var meget dumt!* Tænkte han til sig selv, og rystede let på hovedet for at komme til sig selv. "Damit, but yeah I am." Sukkede han stille, og kiggede rundt i rummet med kolde øjene.
Han kiggede på hende igen og grinte lidt af det hun sagde, "My name is Barius, and you are?" Sagde han spørgerne, og hævede det ene øjenbryn. "But use my mane to much." Grinta han stille, og blinkede til hende. Han smilte skævt til hende, og kiggede hende i øjene med et venligt blik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeMan 13 feb 2012, 05:53

Crystal hævede et øjenbryn, og hendes mørke øjne gennemsøgte hans ansigt for tegn på at han kunne give problemer. Hun lagde armene på bordet, og rettede blikket imod sine solbrune arme. Det afdæmpede lys i baren gav hendes ansigt skygger, og et underligt skær.

"I'm good at guessing."

Hendes blik gled langsomt rundt i lokalet, inden det igen rettedes imod Barius foran hende. Hun lod fingrene lege med hendes hår, imens hun med et smil lænede sig tilbage i det bløde sæde bag hende. Hun fnisede let, og rystede langsomt på hovedet.

"Sorry, but I can't take the most vampires seriously ... How I'm brought up. I can't help my perception of vampires."

Hun lænede hovedet let til siden, så hun så meget forstående ud. Hendes lille smil viste det samme, mens det hævede øjenbryn dog modbeviste resten af tegnene. Hun krydsede utroligt langsomt benene, og lagde armene over kors.

"My name is Crystal. Nice to meet you, Barius."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeTirs 14 feb 2012, 22:57

Barius kiggede opmærksomt på hende, og fulgte alle hendes bevægelser og træk med sine havblå øjene. Han hørte det hun sagde, og grinte med en lettere dyster latter.
"Yeah, you can say that." Svarede han, og kiggede på hende med et opmærksomt blik.
Han gjorde det samme som hende, og kiggede rundt i rummet med et koldt blik. Han hadede fornemmelsen af at der var ngen der kiggede på dem, men var stadig rolig i det. Han hørte det hun sagde, og kiggede hurtigt på hende igen. Han hævede det ene øjenbryn, og lagde armene overkors unden at svare.
Han smilte skævt over det hun sagde, og grinte så lidt igen. "Yeah, i know it is." Sagde han grinene, og blinkede hurtigt til hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeOns 15 feb 2012, 00:09

Crystals mørke øjne glimtede muntert, da det gled over lokalet. Blikket standsede ved uret, og hendes læber skiltes i et stort smil. Hun havde netop fået fri, og hendes afløsers skridt fortalte hende at hun kunne smutte når hun havde lyst. Hun lod sig glide ned af sædet, og gjorde et lille kast med hovedet da hun igen stod op.

"I'm done here. Would you away from this godforsaken place?"

Hun drejede hovedet let, og sendte ham et venligt smil. Hun kørte de lange, solbrune fingre gennem det store, mørke hår, og hævede uendelig langsomt et smukt buet øjenbryn.

"If you would, then come with me."

Hendes bløde latter hørtes kun svagt, men kunne lige akkurat høres. Hun drejede igen hovedet, så hun ikke længere så på Barius. Hendes fingre flettede sig ind i håret, og hendes øjne glimtede endnu engang. Hun elskede dette tidspunkt, hvor hun kunne komme væk herfra. Hun kunne ikke lide atmosfæren herinde. Den var bare ikke rigtig.

"If not, then i'll see you around."

Hun trådte nogle skridt frem, og lagde vægten på det ene ben. Uden at vende hovedet, ventede hun på hans svar.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeOns 15 feb 2012, 23:58

Barius betraktede hende med sine havblå øjene, og så at hun smilte over et eller andet. Han hævede det ene øjenbryn og blev ved med at kigge på hende. Han vidste et eller andet sted at hun ville fotælle hvad der gjorde hende glad, men han havde næsten selv regnet det ud. Han lyttede til det hun sagde, og nikkede så.
"Okay, yeah lets have some fun." Grinte han, og rejste sig fra sin stol. Han tog sin sorte læder jakke på, og gik over mod hende.
Han smilte tilbage til hende, og kigede hurtigt rundt i lokalet en sidste gang. Han fulgte efter hende, og grinte lidt af det hun sagde igen. "I will go with you." Sagde han smilende, og kiggede på hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeTors 16 feb 2012, 22:00

Hendes bedrevidende smil oplyste hendes ansigt, da han rejste sig. Hun havde vidst, at han ville gå med, selv inden hun spurgte. Hendes smil forvandlede sig, og blev et skævt, lettere gavtyvagtigt smil, da han kom op på siden af hende. Hun rakte bagover, og fik viklet forklædet af sig. Omhyggeligt foldede hun det sammen, og fik lagt det på dets rette plads, hvorefter hun snurrede omkring.

"Then, let's go Barius! I'm sure we can find something fun."

Hun skridtede hastigt ud af lokalet, uden at se sig tilbage. Hun vidste at Barius ville følge efter, hvis han havde ment hvad han havde sagt. Og det var hun ret sikker på at han havde. Hun svajede i kroppen, da hun greb fat i håndtaget, og lukkede sig selv ud i den friske luft. Efter timer i det lille, snuskede værelse, så var den kølige aftenbrise imod hendes ansigt, lige hvad der skulle til, for at kvikke hende op.

"Oh, I've been trapped in there, in what is reminiscent of an eternity! Finally free!"

Hendes brusende latter beviste hendes påstand, og det store smil der voksede frem på hendes ansigt hjalp også til. Hun lukkede de mørke øjnene i et kort sekund, og slog dem derefter op. Hun vendte rundt, og hævede et øjenbryn.

"So, do you know any ... Fun places?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGhosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitimeMan 27 feb 2012, 20:39

Barius betraktede hende mens hun tog sit forklæde af, men blev stående hvor han stod og fulgte hende med sine havblå øjene. Han hørte det hun sagde, og grinte lidt af det med sin dybe latter.
"Oki then, lets do that." Sagde han grinene, og kiggede hende i øjene med et opmærksomt blik.
Han fulgte stille efter hende uden at sige noget, men betraktede hende kun og vidste ikke helt hvad han skulle sige til hende. Han trak vejrt dybt da de kom udenfor, og følte sig stadig sulten og tanken om blod gjorde det værre. Han lyttede til det hun sagde, og grinte stille det af det uden at fortrække en mine.
Han kiggede rundt i mørket og lyttede feter for at se om han kunne høre nogen, men han kunne ikke rigtig høre nogen i nærheden. Han hørte det hun sagde og kiggede på hende igen, "Huh? Fun places? Not really, or i mean fun for me... But not for you." Sagde han stille, og kiggede hende i øjene med et sultent blik.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Ghosts dancing in the liquid{Barius} Empty
IndlægEmne: Re: Ghosts dancing in the liquid{Barius}   Ghosts dancing in the liquid{Barius} Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Ghosts dancing in the liquid{Barius}
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Zeeman-
Gå til: