The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Stranden - Kean

Go down 
Gå til side : 1, 2, 3, 4  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeTirs 14 feb 2012, 01:46

Vejr: Det blæser en lille smule, der er frost grader, omkring minus 10.. der er ca 30 centimeter sne over alt.
Årstid: Vinter
Omgivelser En vej ud til stranden, hvor der ligger en smule butikker, spise steder, koisker, og værtshuse.
Tid: Omrking middnat måske lidt sener.
______________________________________

Alias rakte ud efter sin øl og førte den op til læberne, tog en tår og stilte den på det runde træbord foran sig. Han lod sit blik glide lidt hen over stuen, eller det lignede bare en normal daligstue, med jagt gevir, og skin.. og en bar altså, sådan lidt rundt omkring, sådan i virkelig gammelt værtshus, med gamle mænd.. der drak øl og lugtede. Han sukkede stille, men han havde ikke andre steder at tage hen.. han havde ikke lyst til at være i huset når han var alene, og han vidste ikke hvor hans.. slave var henne i nat, selv om han bekymrede sig for ham, havde han ikke tænkt sig at finde ham, han var ikke hans babysitter, og Stefan havde lov til at leve sit eget liv.. for at få sine tanker for sig selv havde han drukket.. ja det vidste han sgu ikke længere, men det var i hvert fald meget han havde heldt indebors, men det var også okay, det var lang tid siden han sidst havde været fuldt, og hans krop tog ikke ligefrem skade af det jo. Han kunne godt mærke på sig selv han var lidt omtåget, men det gjorde ikke så meget, han slap af for alle bekymringerne, og kunne bare side og slappe lidt af.. og hygge sig, kunne være dejligt med noget selvskab lige nu, men om han gad at svare de druknemus der sad herinde? Nej, ikke om han så skulle dø for det altså. Han smilte lidt, selv om de kiggede på ham med deres klamme pædofiliske øjne.. uh hvor var de klamme.. man fik sådan lyst til bare så slå dem ihjel.. men nej.. det kunne han ikke lige nu, han var alt for.. hmm.. fuld? Hah.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeTirs 14 feb 2012, 02:18

Kean gik med slående ro, ned af de smalle gader der omgav lejlighedskomplekser, og butikkerne i La Sunisha. Duften af hav var over det hele, og også derfor han helst ville bo der, det var hans by, det eneste sted han ikke med overlæg jagede. Han havde faktisk fri, selvom alle selvstændige aldrig havde fri i teorien. Han kørte en hånd gennem sit hår, og slog hjemmevant et smut ned af en lidt bredere gade. Der kom lyde fra en nærliggende bar.. måske nærmere et værtshus? Han stoppede op et par sekunder og overvejede muligheden.. Alkohol var ellers ikke.. en del af dagsordenen, men man kunne vel altid gøre en undtagelse?
Han gik hen og skubbede døren op, og gik indenfor. Der var tilrøget og stank af alkohol, og lidt af gamle mennesker. Det var vidst også meget dominerende samfundsgruppe man kunne finde derinde, i røgtågerne kunne han kun se ældre mænd. Men han var der jo heller ikke fordi han ledte efter unge mennesker, eller væsner for den sags skyld, han ledte mere efter baren. Han fik endelig fundet frem til baren, og lænede sig ind over det mørke træbord for at få ordentlig kontakt med bartenderen. Hele baren bar sådan en lidt.. jagt agtig atmosfære, det var et underligt sted egentlig, passede ikke ind i La Sunishas ellers moderne look. "Vermouth?" mumlede han kort til bartenderen, der nikkede "uden is" tilføjede han, og lod sig dumpe ned på barstolen. Han så kort ud i rummet.. søgte.. hjemmevant.. Arbejdsskade. Han fik øje på en halvmørk skygge ikke så langt fra ham ved et af de runde borde. Hankøn.. yngre end størstedelen af de andre i rummet. Kean kunne ikke se ham ordentligt, men der var ligesom noget... han genkendte ved skyggen. Han rystede let på hovedet, og vendte sig mod drinken på bordet, mens han spekulerede.. skyggen havde hans opmærksomhed, han skulle bare lige greje hvorfor.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeTirs 14 feb 2012, 04:07

Alias drak resten sin øl imens han sad lidt i sin egen tanker, overvejede sine muligheder engang til, måske var det på tide at tage hjem? Måske skulle han tage ud og finde ham.. nej.. han måtte heller lade være, han kunne bare ikke rigtig finde ud af hvad han skulle give sig til.. han måtte have noget stærkere at drikke. Han så hen mod døren da den gik op og snuste ind.. menneske, han sukkede stille imens han forventede endnu en ulækker gammel mænd træde ind af døren. Han så lidt på skikkelsen da en fyr kom ind.. yngre end han lige havde forstillet sig.. hvem var han? Hvad ville han dog sådan et sted her.. han sukkede og lod billederne glide gennem sit hovede.. en han kendte? Måske en hans fremtid var bundet sammen med.. han håbede det lidt, han havde virkelig brug for at der skete noget i hans liv.. bare lidt.. ikke at det behøvede være dramatisk, han ville bare gerne have lidt selvskab, lidt opmærksomhed? Han betragtede ham.. diskret.. som han kom ind, måde han gik på, måde han gjorde alt på, hans udsende.. usædvanligt, men han så nu meget normal ud.. et navn.. hvem var han.. skulle han tage kontakt? Så kunne deres skæbner muligvis blive bundet lidt sammen.. det ville han give alt for lige nu. Nej han blev sidene.. for eller sidne var drengen nød til at tage kontakt, han var kun et menenske.. og Alias.. han tiltrak dem så nemt, han skulle nok.. eller så hvis han gik.. så måtte han følge efter ham.. han havde ikke beder at tage sig til, hvorfor ikke en lille jagt? Det var så længe siden han havde fået noget sjovt ud af det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeTirs 14 feb 2012, 11:57

Kean betragtede skjult skikkelsen ved det lille runde bord, og vendte blikket ned i sin drink. Han kunne ikke tolke ud fra røgtågerne.. og han kunne ikke være sikker uden først at hive lidt sandheder ud af personen. Dog ville det også være risikabelt, hvis det var et væsen der sad ved bordet, havde han ikke sit grej med til at deale med den slags. Han havde svært ved at holde sig i ro, og det kløede i ham efter at vide hvad det mon var der sad i røgtågerne.. noget han eventuelt kunne bruge? Han skubbede barstolen ud fra den mørke mahognibar, og steg ned. Han rakte ud efter sit glas og gik hen mod manden. Han lagde mærke til omgivelserne, et temmeligt dunkelt sted han havde sat sig selvom baren i sig selv var temmelig dunkel, med træborde, gevirer, dæmpet belysning.. Han stoppede op ved stolen overfor fyrens, og lagde sin pegefinger på stoleryggen "er det tilladt at slå sig ned, eller holder du af at være alene?" sagde han, og smilede langsomt til ham. Først og fremmest, var det vigtigt at føle sig lidt frem... forsigtigt selvfølgelig, fornemme sindsstemninger osv, ligegyldigt om det var mennesker eller væsner, derefter kunne man arbejde sig dybere ind i personligheden. Han kærtegnede glassets kant med sin pegefinger, og holdt godt fast med tommelfinger og lillefinger. HAn virkede nu temmelig alene.. fyren altså, han sad helt alene, mens hans ansigtstræk var svære at dømme efter.. han virkede meget kold, porcelænshvidt ansigt, med dybsorte øjne... eller de virkede sorte, i det dunkle rum. Skræmmende, men smukt... kendt fra bøger. Kean kunne mærke hårene rejse sig i hans nakke, han var fristet til at trække sit tilbud tilbage, men.. nu var han nået så langt, men hvis fyren var.. hvad han havde en svag mistanke om at han var.. så havde han aldrig prøvet at nedlægge sådan en før. Hvordan var det vampyrer skulle tackles? Skulle man stryge dem med hårene, eller mod? Tilbyde dem noget? Som blod? Han var aldrig blevet bidt.. han havde heller ikke lyst til det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeTirs 14 feb 2012, 12:19

Alias lod sine fingre glide over det tomme glas, skulle han få det fyldt op? Hmm.. måske havde han fået nok for i nat.. han så lidt på glasset.. naah.. en øl til eller fra? Det betød da ikke noget, og selt ikke for ham, 0,5 porcent blev lige pludeslig til 0,1 procent.. og så var der altså langt til at være stang stiv.. han var nok bare lidt... halv sneveret? Han kunne sagtens styre sig.. kunne han ikke? Måske skulle han prøve at gå, bare for at finde ud af hvilket valg der var det klogeste for ham lige nu.. nej det var åndsvagt, han vidste godt selv hvad der var best for ham! Han hævede kruset mod bartenderen, som nikkede og fyldte et nyt glas til ham, han kom ned med det og skiftede det fulde ud med det tomme. "Tak" sagde Alias stille og holdte hans blik i få sekunder, han smilte ikke, hans ligeblege læber viste ingen følelser, ikke fordi resten af hans dukke hvide ansigt gjorde det.. det var så.. anstrengende, ikke at være ligeglade med noget.. så var det nemmer at lade som om man var ligeglad, eller i hvert fald så sådan ud.. på med det kolde ansigts udtryk, uden følelser.. det gjorde ingen ondt. Han så op da en stemme pludeslig talte til ham.. han havde slet ikke opdaget fyren der pludeslig var kommet så tæt på. Han fulgte hans fingre med blikket, som de gled hen over stolen.. han lod blikket vandre op af hans arm op af hans krop, det var spændene at udforkse hans udsene tæt på.. han måtte være fuld.. ellers havde det aldrig lykkes drengen at komme så tæt på ham, uden han ville have bemærket det. Han fik endelig øjnkontakt med ham, han så kort ind i hans isblå øjne.. og gøs. Han så ned og smilte forvirret, "Sæt dig" mumlede han stille, ikke at han ville have det til at lyde som en ordere.. det kom bare ud.. af sig selv, han var ikke længere herre over sin stemme.. sine sanser.. sin krop, det gik sin egen gang. Og hans øjne, de blev ved med at søge drengen, udforske ham, hver en del af ham, han kunne godt genkende ham, fra en af sine mareridt.. det kunne aldrig love godt.. han burde flygte, det sagde hans instinkter.. men alligvel holdte de isklare øjne ham blodet fast til stolen.. og hvor kunne han ærlig talt flygte hen, han følte sig splittet, og en smule hjemløs.. han blev, hvad? Et menneske.. det kunne umuligt gøre ham noget ondt.. han kunne ikke.. måtte ikke.. være bange, bare fordi hans hjerne himlede op, nej! Han ville ikke lytte, bare den ene gang. Han lænte sig lidt ind over boret for at få fat i hans ansigt i lyset fra lampen og sterinlysende.. hmm.. hvem var han? Det virkede så omtåget.. hans billeder, hans tanker.. det var alkoholden, hans evne virkede åbenbart ikke optiamlt når han var fuld.. nå måske var det også meget godt at lære en at kende på den gammeldags måde.. bare for en gangs skyld. "Alias" sagde han stille og rakte hånden frem mod drengen.. lidt høflighed kunne vel ikke skade.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeTirs 14 feb 2012, 12:40

Kean trak stolen ud fra bordet, langsomt.. han kiggede ikke på stolen, havde blikket fastlåst på fyren i stolen overfor sig, målte ham, hver eneste centimeter med øjnene. Han smilede roligt til ham, og placerede sig i stolen overfor og trak sig lidt tættere ind til bordet med fødderne og lænede sig tilbage, før han satte sit glas på bordet. Det var underligt, det var næsten som om... som om han havde slået ham lidt ud af fatning, porcelænsansigtet krakelerede i et smil, i hvertfald et lille et. Det fik ham et øjeblik til at glemme sine tanker, og sine bøger om vampyrer.. et kort menneskeligt øjeblik, der slog ham mindst ligeså meget ud af fatning som det måtte have gjort med ham. Han forsøgte dog at holde attituden, og smilet. Han vidste godt det var farligt, hvis altså han nu var vampyr, det var jo uvidst, han kunne bare være en bleg ung, meget smuk mand som var ude og drikke sig stiv. Desuden... han tænkte på sine ting derhjemme, sine våben.. han havde intet på sig lige nu, det havde jo været hans fridag. Han kunne ægre sig gul og blå over tanken i netop det øjeblik, men det havde han ikke tid til, han havde taget kontakt, nu måtte han gøre noget ud af det. Han skubbede sit glas længere ind på bordet, væk fra kanten, og tog hans hånd da han akte den frem mod ham "Kean" præsenterede han sig, og så ham i øjnene et øjeblik, før han slap hans hånd. Kold... kold som døden. "Hvad bringer dig herind på plejehjemmet?" mumlede han dæmpet, men med et drilsk smil, inden han langsomt drak lidt af det gennemsigtige indhold der var i glasset. Det smagte besk, men heldigvis ikke så dårligt at det ikke kunne drikkes, desuden.. gjorde det ham rolig, for en stund.. hans nerver faldt endda en smule til ro.
Han havde det med at være temmelig neurotisk omkring alting, men det var der ikke mange der vidste.. og han gjorde også alt i sin magt for at skjule det. Han målte kort Alias med øjnene.. høj.. han kunne dog ikke helt udfritte styrken af hans kropsbygning, han virkede ikke.. splejset.. men han virkede heller ikke buff. Kean selv var heller ikke god til nærkamp, han var nærmere lydløs. Han lagde hovedet på skrå og så på hans ansigt igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeTirs 14 feb 2012, 13:03

Alias nikkede og smilede svagt da Kean præcenterede sig selv, små glimt gled gennem hans hovede.. fyren.. åh.. et luskede smil undslap hans læber i få sekunder inden den iskolde maske gled over ham igen, han så op og kiggede ind i drengens isblå øjne. "Havde ingen andre steder at tage hen" sagde han stille, han følte sig lidt som en hjemløs lige i det øjeblik, det var ret ubehaligt.. men han havde et hjem, og et kæledyr.. og.. eh.. en kælder.. og et køkken! Det var.. perfekt.. alt var perfekt.. det skulle det være, det var det. Han sukkede stille, og så træt på drengen, men kunne godt fornemme på Alias at han var en slags udmatted, måske træt, men ikke på den rigtige måde, for natten var kun lige startet, og han var stået op og havde hele natten foran sig.. der var masser af tid, til jagt.. og.. hm. Han lagde hovedet lidt på skrå og betragtede igen drengen, han smilte så sit halv lumske smil igen, flere glimt gled gennem hans hovede.. de var svære at tyde, de var så omtåget, det var alkoholden, han kunne ikke abstrahere fra den, det var så.. ubehaligt, bare irreterende. Han rejste sig hurtigt og tog øllen i sin hånd og drak et par slurke. Et kort sekundt efter stod han bag ved Kean, front mod hans ryg, han lagde sine kolde hænder mod hans skuldere.. ja han var meget.. nærgående men hvad fanden.. man var kun fuld en gang om natten.. eh? Året.. ugen.. what ever. "Du virker.. så anspændt" hviskede han stille og kiggede ind i nakken på Kean, imens han lod sine fingre glide hen over hans skulderblade, i en bled kærtegnelse, hvis den søde dreng ikke allerede vidste det, så måtte hans tvivl da i hvert fald være bekræftet nu. "Hmm.. du skal ikke være ked af du har glemt dit lille legetøj, jeg gør dig intet ondt" i hvert fald ikke endu... Hviskede han blidt. Det var skønt.. at have nogen at lege med igen, det var så længe siden han havde haft et ordenligt bytte.. de fleste var så.. admindelige, svage.. mennesker.. ham her virkede.. hmm.. beder, men han var dusør jægere.. han måtte passe en smule på, han var udmærket klar over hvad deres "legetøj" kunne gøre ved ham.. heldigt for ham at denne her kængt.. havde glemt det.. lige i aften.. hah. Han lod sine lange finger glide tilbage over hans skulderblade op op i hans nakke.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeTirs 14 feb 2012, 13:23

Kean nikkede bare til det... ingen andre steder at tage hen.. han havde altid troet vampyrer var vildt sociale, kæmpe omgangskreds, masser af legetøj, og blodbanke der omgav dem konstant, men Alias kunne åbenbart give ham kamp med den fordom. Han betragtede ham mere indgående da han pludselig så træt ud, og sukkede.. Kunne de det? Kunne de være trætte? "Er du træt?" spurgte han roligt, ledene... han kunne ikke forestille sig svaret.. måske ville han blot få et nej, eller et ja.. eller måske en mere indviklet forklaring. Han fulgte hans bevægelser da han rejste sig, og undrede sig kort over det, men nåede egentlig ingen konkrete tanker da Alias pludselig stod bag ham og åndede ham i nakken. Han blev stille, og spændt i det meste af kroppen... opmærksom, og vis på at det ville blive svært at være hurtigere end det som Alias lige havde præsteret.. han måtte bare forsøge, hvis det blev nødvendigt. Han stirrede lidt frem for sig mens han lyttede. "Jeg kender din slags..." mumlede han og rakte ud efter sit glas og lod sin pegefinger lege med kanten af glasset. Han havde svært ved at koncentrere sig, de kolde hænder distraherede ham, og han prøvede virkelig at undgå at tænke på det. Kunne han ligge ham i armlås om nødvendigt? Han blev dog siddene, udemærket klar over at de var et offentligt sted... Alias ville ikke kunne gøre ham noget så længe de var derinde "gør nu ikke noget dumt.. du kunne risikere at afsløre dig selv" mumlede han, og håbede at kunne komme i kontakt med hans logiske sans. Det var bekymrende at være så på bar bund omkring den race, men han måtte bare... få det bedste ud af det. Han lænede nakken tilbage og så op på Alias med sine blå øjne, og smilede langsomt til ham "Skal vi ikke lave en aftale? Du gør ikke mig ondt, og jeg gør ikke dig ondt... deal?" sagde han charmerende, og lod sin hånd finde vej til Alias hånd der lå omkring hans nakke, og fandt frem til hans håndled. Han håbede han kunne vinde en smule tillid på den måde, han var ikke færdig med vampyren endnu, han havde chancen for at komme tæt på en for en gangs skyld! Måske finde ud af ting, andre ikke vidste..? Men det krævede tillid fra væsnet også, også selvom det var skræmmende at skulle omgås noget der måske kunne tage livet fra ham i løbet af få sekunder.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeTirs 14 feb 2012, 13:41

Alias kneb øjnene lidt sammen og smilte "Dødtræt" hviskede han stille og gabte højt, det var selvfølelige falsk, men det var nemt at efterligne den måde menneskende åbnede munden på og trak vejret ind som var det deres sidste åndedrat, underligt egentlig.. men det var kendt som et tegn på træthed, han forstod det ikke helt. "Selvfølelige gør du det" hviskede han blidt og tog fat i hans nakke hår og legede lidt med det, pirrende, han kunne ikke lade værre, det var bare så.. firstende, at pirre mennesket, drive det lidt til vanvid.. inden han slog det ihjel, det var en leg for ham.. en vild og blodig leg. "Er du bange for hvad de tænker?" spurgte han og nikkede hen mod en gruppe tykke mænd der sad og stirrede lidt i deres retning.. som var det det bedste underholdning de havde fået i deres liv, Alias smilte slesk, hvilket fik deres blikke til at søge et andet sted hen, med så meget uskyl at det var til at dø af grin over. "Jeg kan gøre det så hurtigt.. de ikke ville ligge mærke til noget som helst" hviskede han drillende til fyren.. Kean, han skulle lige vende sig til navnet. Han smilte lidt da Kean lagde nakken tilbage, han lod sine finger stramme lidt om hans nakke hår så han ikke bare sådan lige kunne trækket hovedet op igen uden Alias slap. "hmm.." brummede han og holdte et grin igen, han smilte blot overlegen til ham, "Det sødt.. den måde din slags.. så inderligt bliver ved med at tro.. håbe.. vi er gode, inderest inde? Lære i aldrig at forstå.. hvor iskolde og blodtørstige vi er? Vi har ingen medlidenhed i blodet.. vi følere intet.. vi er simpelt bare ligeglade.." hviskede han, han vidste ikek hvorfor han lod sin furstration over mennesker gå ud over Kean.. han virkede nok bare en andelse mere uhyggelige når han sådan snakkede om hvor.. ja.. han var. "Du må gerne forsøge.. hvis du har lyst.. men jeg kan ikke love dig jeg ikke vil gøre dig undt.. jeg laver ingen aftaler.. og slet ikke med mennesker" hviskede han stille, og slap Keans hovede, han blev stående lidt, ventede på et svar, inden han ville vende ryggen til ham og forsinde op i baren lidt.. bare lige et lille puste rum, inden en af dem ville opsøge den anden igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeOns 15 feb 2012, 01:19

Kean smilede besk af informationen han fik. Ja... selvfølgelig var træt.. Han ville ryste på hovedet, men Alias fingre havde fået et bedre tag i hans nakkehår. "Overhovedet ikke.." sagde han tørt, og fugtede sine læber med tungespidsen, mens han så søgende hen mod de ældre mænd. "Men derfor ønsker jeg stadig ikke at de opdager hvad du er..og hvad du kan" mumlede han, og skævede kort bagover men kunne ikke se så meget af Alias. "Så ville du have gjort det.." mumlede han, og fornemmede grebet om de små hår i nakken blive strammet. Han lod sin nakke være bøjet selvom det var noget af en belastning, men han kunne ikke bare trække hovedet til sig igen, for Alias havde fat i hans hår, og han havde ikke en helt sikker ide om præcist hvor fast han holdt... det ville være dumt at hive sit hoved til sig og få hevet en ordentlig tot hår ud af hovedbunden. Han så lidt op i de mærke døde øjne, mens Alias forklarede sig.. Han virkede en smule frustreret, var det rigtigt...? Frustration? Kunne en vampyr være frustreret? Han lod sit hoved glide på plads da han endelig slap ham, og tog en dyb indånding. Han sad nogen sekunder mens han granskede de oplysninger han havde fået. Han rejste sig, og rakte ud efter sit glas og drak det sidste af den gennemsigtige væske. Han stillede glasset, og efterlod det der.. inden han gik op til baren "fint.. så lad være med at love mig det.." sagde han og satte sig ned, og så lidt på ham. "Okay.." sagde han og viftede let med sine hænder som for at feje den dårlige atmosfære væk "fortæl mig hvorfor du er her istedet for?" sagde han interesseret, og lidt mere lavmældt.. intimt.. håbede at det var den rette måde at komme ind på livet af vampyren. Han rykkede lidt tættere på, for at kunne høre ham ordentligt, men heller ikke for tæt på, så han blev generet af det.. han havde svært ved helt præcist at vide hvordan han skulle nærme sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeOns 15 feb 2012, 02:15

Alias Forsvandt op i baren, han magtede ikke at svare drengen igen, han overvjede kort om han bare skulle skynde sig ud derfra, og væk, men ville det være det værd? Hvad ville være sjovest, han sukkede stille, han fik bare sig selv rodet ud i en masse lort ved at blive.. Han smilte lidt.. han blev. Han så sig over skulderen da Kean havde fulgt efter ham op til baren.. ja selvfølelige kunne han ikke holde sig væk. "Du har ret.. det ville jeg nok" mumlede han og smilte lidt, han havde ikke tænkt sig at slå Kean ihjel inde på baren, så dum var han ikke.. så mange vidner.. det ville tage en krig at ryde op efter det, og skjule så mange lig.. han havde ikke tid til det. Alias rynkede lidt på brynende da Kean kom tætter på ham, han vendte sig om mod ham og smilte slesk til ham. Han grinte stille, han kunne ikke lade være, Kean lød sådan lidt fornærmet, fordi Alias ikke ville stole på et menneske han lige havde mødt? Hah. Han stolte ikke på nogen, ikke engang dem der stod ham tættest på, det var farligt at stole på folk. "Det har jeg da fortalt dig?" sagde han smilende og gik lidt tætter på ham, og bøjede sig ind over ham, lagde sine læber mod hans øre, en milimeter fra de røre hinaden, "Jeg havde ingen andre steder at tage hen" hviskede han blidt mod han øre og trådte et skridt tilbage og så Kean ind i øjene, med et drilsk smil om læberne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeOns 15 feb 2012, 10:35

Kean nikkede, og så lidt ned i bordet mens han forsøgte at skjule et smil. Han synes det var imponerende at vampyren kunne give ham ret, han havde troet... nej det var egentlig ligemeget hvad han troede indtil nu havde han slet ikke haft ret omkring ham. Han så lidt på det sleske smil, han både imponerede Kean, men huskede ham også konstant på at han var vampyr. Han rystede på hovedet da svaret kom "nej, der er me..." han nåede ikke længere med sit svar da Alias lænte sig hen til hans ører. Han kunne næsten mærke læberne, de små hår på øreflippen reagerede voldsomt på de små pust der kom... hvis der kom nogen? Var det vinden eller trak han vejret? Han var fristet til at få blod på tanden... hvor langt kunne han komme uden at slå sig selv ihjel? En garvet dusørjæger ville nok have givet ham en flad. Han holdt vejret et par sekunder indtil han trak sit ansigt til sig og trådte et par skridt væk "er du altid sådan der eller er det bare overfor mig?" sagde han og smilede drillende til ham. Hvor meget kunne han tirre ham? Han var nysgerrig, der var ingen der lige havde orket at forklare ham om vampyrer, nu havde han chancen for at prøve en af, på egen hånd... ikke fordi han kunne nedlægge den lige umiddelbart, men hvis det blev nødvendigt kunne han vel altid... finde på noget.. ik? Så slemt kunne det vel ikke være. Han lod sig glide ned fra sin stol, og gik helt hen til ham, og smilede "er du ligeså farlig som du giver dig ud for at være?" hviskede han, og så ham i øjnene, før han lænede sig helt hen til ham, med blot et par centimeters afstand, og blottede tænder "grr..." knurrede han, og fastholdt de mørke øjne, mens han ventede på reaktionen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeOns 15 feb 2012, 10:59

Alias stod helt stille og trak vejert stille mod Keans øre, han ville ikke lave nogen pludeslig bevægelser, ikke gøre drengen bange, eller udløse noget der kunne ligne en kamp, han ville ikke slås, han skulle nok vinde.. uden en kamp. Han pustede ud da Kean flyttede sig fra ham, han gik også selv et skridt tilbage og smilte lidt, han så hen på bordet, hvor hans øl stadig stod, han sukkede stille, men gik så hen og hentede den, det var jo ikke fordi der var langt.. det var bare lidt besværligt når man var sådan lidt.. halv fuld. Han tog øllen op og gik tilbage til bordet og drak lidt af den, imens han betragtede Kean, med skarpe forførende øjne.. det kom til ham.. helt af sig selv, han kunne ikke gøre for det, det lå bare til hans peronlighed, hans race, hans udstråling.. ja, han var forførende, sådan var det bare. "Hmm.. må jeg tænke lidt over den?" grinte han stille og smilte et ærligt smil, af morskab. "Hmm.. jeg tror.. måske, det bare er dig.." sagde han stille og sendte Kean et frækt blik. Alias trak vejret langsomt da Kean kom tæt på, han havde lyst til at gå et skridt tilbage, men han blev stående, bed det i sig. Han stirrede ham lige ind i øjnene, og smilte lidt da lugten af frisk menneske blod kom ham i møde. Han lukkede øjnene i og prøvede at koncentere sig, men hans jagt instinkt fortalte ham noget andet, han grinte stille.. han kunne mærke kropsvarmen, høre hjertet banke i hans bryst, det var så indbydene.. åh. Han bed tænderne sammen, "Try me.." hviskede han tilbage, og åbnede så øjnene langsomt op igen, hans mørke blik var væk, hans sorte øjne havde skiftet farve, lugten af blod gjorde ham skør, hans øjne var gyldne, orange, som et hav af lava var opstået. Han blottede sine hugtænder i et frækt, ondt smil, og lænte sig frem de sidste få centimeter så deres brystkasser mødtes, og pustede blidt ud. Han kunne føle blikkende i ryggen, og bartenderens stirrende.. de burde nok finde et andet sted at.. diskutere, inden nogen fant en mobil frem og besluttede sig for at filmen ackten. Det var sket før.. og han skulle aldelse ikke på noget internet, hans ansigt skulle forblive i mørket.. gemt i de uhyggelige skygger, væk fra den naive menneske verden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeOns 15 feb 2012, 11:28

Kean fulgte øllet med øjnene da Alias afslappet tog en tår af den gyldne masse. Selv va rhan ikke en fan, øl smagte af... ja.. han kunne ikke beskrive det, han brød sig bare ikke om det, han var bedre til det lidt stærkere, og det der kom i mindre glas. Han vidste ikke helt hvordan han skulle håndtere det frække smil, måske var han på vej ud hvor han ikke kunne bunde. Han skubbede dog tanken fra sig, en ting var at andre undervurderede ham, men noget andet var at han ikke undervurderede sig selv. Han smilede frækt tilbage, med et drilsk glimt i øjet, han skulle nok få lov at blive prøvet af... Han så lidt ind i de meget gyldne... vent.. hans øjne? De havde jo ændret sig? Hans blik flakkede kort mellem hans øjne, før han igen fik kontrol over sig selv. Han blev en smule overrasket over luften imellem dem pludselig forsvandt og Alias brystkasse bumpede let mod hans. Han så kort ned, og derefter påhans ansigt og de syleskarpe hjørnetænder der nu var kommet til syne... imponerende. Han smilede roligt tilbage "jaja, tam kat kan også hvæse" mumlede han drillende, og tog et skridt baglæns, han havde bemærket de mange blikke, og bartenderens skeptiske øjne. Han var nok bange for der ville ske noget med baren.. eller med ham.. eller måske bare med hans gæster. Han gik udenom ham, men tæt nok på til at han kunne strejfe hans skulder med sin egen i forbifarten. "Har du stadig ingen andre steder at tage hen?" mumlede han bare over sin skulder, og gik over til døren i baren. Ingen vidner. I hvertfald ikke flere end de fordrunke gamle mænd, og den nervøse bartender. "Hvis du ikke har kan du jo gå med mig... hvis du tør" sagde han og så på ham over sin skulder og smilede charmerende til ham, og åbnede døren, og blev stående.. han vidste ikke præcis hvor lang tid han skulle blive stående, men han skulle vel bare blive i døren til Alias havde givet udtryk for om han turde gå med eller ej.. han havde ligesom glemt at det var en dum ide.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeOns 15 feb 2012, 11:43

Alias grinte lidt af hans åndsvage ordspil, han var lidt imponeret, en anden ville nok lige tænke en gang eller to over det, når rogdyret viste tænder.. hmm, men Kean han virkede så rolig, dog en andelse tøvende, men ellers meget afslappede omkring ham.. men nu var han jo også dræber selv, han var vel van til at lege med dyriske vampyere, inden han slog dem ihjel, han måtte heller selv være lidt på vagt.. bare for en sikkerheds skyld. Alias vendt sig langsom om da Kean gik hen mod døren.. gik han allerede? Det var da en skam, han så lidt efter ham, men vendte sig så mod baren igen og så lidt på bartenderne, han smilte venligt til ham, ingen sureminer her, det var for dumt. Han lagde så mærke til Keans stemme og grinte stille, han tog fat om ølkruset og bundede resten af glasset, smed nogen sedler på bordt og vendte sig om på stedet, og stod et sekundt efter i døråbningen, han smækkede døren bag sig. Stilheden og kulden var ved at kvæle ham, han tog en dyb indånding og overvejede Keans invation. "Hmm.. jeg er ikke sikker på jeg kan det Kean.." sagde han blidt og så ham ind i øjnene, "Hjem til dig? Der hvor du gemmer alle dine knive og dit udstyr?" sagde han og hævede et øjnbryn, "Så du er jeg virkelig ikke.. du bliver nød til at finde på en plan b nu" grinte han og lænte sig op af vægen ved siden af baren, det havde han altså på ingen måde tænkt sig at gøre, han ville ikke gå ind i gabet på løven.. selv om Kean.. blot var et menneske, der skulle så lidt til. Han betragtede ham igen med sine gyldne øjne, han havde sådan nogen.. uskyldige kærlige øjne, lignede ikke en der nogen sinde kunne finde på at gøre nogen fortræd.. men hans læber fortalte ham noget andet.. smilet.. det var så.. hm.. hvad skulle han stille op med ham? Dræbe ham.. njaaa.. drikke af ham? Måske.. det var jo en mulighed, sex.. ikke en mulighed? Eller.. gå en tur og få en snak.. hah.. nej. Han vidste ikke helt hvad Kean havde i tankerne.. men noget stille og fredligt, ville det nok næppe være.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeOns 15 feb 2012, 12:09

Kean smilede skævt da han smed sedlerne på bordet, han havde ham... og hvad så nu? Døren smækkede og pludselig stod de udenfor... Han var tom for ideer, han havde jo ligesom snakket om et sted.. hvilket sted? Hans tanker begyndte igen at køre, hvor skulle han gøre af ham?! Hvad skulle han gøre med ham? Han kunne ikke bare... det var jo ikke bare et andet menneske, han var jo nødt til at finde på noget, han måtte blive ved med at fastholde hans opmærksomhed, han måtte blive ved med at hente oplysninger, det var vigtigt! Han betragtede det blege ansigt, og de nu gyldne øjne... det var ikke fordi han ikke så pæn ud, han havde sådan en overnaturlig skønhed.. det var næsten sådan helt trolddomsagtigt.. aj nu måtte han stoppe. Han rystede på hovedet og grinede lidt "hjem til mig skal vi ikke... som du siger så har jeg skarpe ting og sager, du kunne komme galt afsted det duer ikke" mumlede han, han havde dog ikke tænkt sig at hive ham med hjem alligevel, han kunne bedst lide at holde sit hjem.. anonymt. Han skulle ikke have væsner rendene rundt hjemme ved ham i tide og utide. "Ja jeg kan jo ikke bare lade dig stå der" sagde han og grinede lidt og slentrede ud midt på gaden og trippede lidt "jeg har et sted vi kan gå hen... hvis du stadig tør" sagde han og smilede skævt. Han elskede at han kunne være lidt.. drilsk overfor ham selvom han havde givet udtryk for at han var en farlig vampyr, det var han så ikke... eller han virkede ikke sådan, måske.. ville han udvikle sig til noget værre, men ligenu virkede han ganske tilforladelig. Han gik hen mod ham igen og stopped et par skridt fra ham, og betragtede ham lidt igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeOns 15 feb 2012, 12:23

Alias lagde sine finger mod læder jakken og mærkede formen af pakken i lommen, smøgerne, skulle han.. eller skulle han ikke? Han gad ærlig talt ikke, Kean ville udnytte det.. Alias prøvede ikke at spille smart, men nikotinen, den havde han brug for. Alias grinte lidt.. galt af sted? Hah.. det kom an på om Kean havde et par træpæle liggende, eller planer om at.. på umuligvis få ham lænket fast i sollyset.. nej.. han havde ingen grund til frygt, det var stort set umuligt at slå en vampyr ihjel.. og så Alias, han var mere lusket end et dumt menneske, han have ingen grund til frygt, overhovedet. "Nej nu har du jo lokket mig uden for.. så ville det være ret så dumt bare at gå.. hvad vil du stille op med mig nu?" grinte han lidt og gik hen mod Kean, han skulle fandme få skulle han.. han var alt alt for afslappet, hvorfor var han ikke bange? Ikke nervøs.. slet ikke? Han kunne måske få en smule af det i ham, men han ville heller ikke ligge ud med at true ham, det ville være en grim slutningen på en ellers god start. "Hah.. Kean, du tænker dig slet ikke om.. " mumlede han og så ham imens han gik lidt rundt.. fortvivlsomt.. hvad var der galt? Løbet tør for ideer.. "Jeg forstår ikke hvorfor du bliver ved med at spørge om jeg tør.." grinte han lidt og gik hen til Kean, og tog fat i hans ærme og tvang ham rundt så de stod front mod front. "Fortæl mig Kean.. hvor meget ved du om vampyere? Og hvad.. er det helt præcis du vil med mig?" sagde han stille og så på ham med et mørkt alvorligt blik, imens han holdte fast i hans ærme, brutalt.. hvis han ville rive det fri, skulle han rive til, og det ville bare ende i en god.. men ødelagt jakke.. synd og skam.. men han skulle vide hvad det var han var oppe imod.. arrogante menneske barn.. "Har din mor aldrig lært dig.. det kan være farligt.. at lege med ilden" sagde han drillende og slikkede sig drilsk om læberne, han lukkede øjnene og snuste ind, inden han åbnede dem igen og gjorde meget ud af Kean skulle følge hans bevægelser, hans blik gled langsomt ned over hans ansigt, fra hans øjne af, til hans næseryg, hans læber.. hage, hals. Hans øjne standsede ved hans pulsåre.. han kunne lugte blodet, han kunne hør det.. men han kunne ikke se det, ikke smage det.. ikke endnu.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeTors 16 feb 2012, 00:53

Kean grinede let og rystede på hovedet "åh jo... det gør jeg" mumlede han med et skævt smil, nok mere henvendt til sig selv end til Alias. Han kunne ikke lade være.. "Jeg driller bare.. du er meget nem at drille" sagde han og kørte en hånd gennem sit hår, da der var faldet totter ned i hans ansigt. Han reagerede da Alias tog fat i hans ærme og vendte ham om ved at gribe ud efter hans.. hals... han nåede dog at stoppe sig selv, og tog hurtigt hånden til sig. Det ville nok ikke have gjort en forskel det var bare... arbejdsskade. Han skyndte sig at smile til ham for at forvisse ham om at han ikke havde tænkt sig at skade ham. I hvertfald ikke medmindre han selv lagde op til det. Han så kort på sit ærme, og fulgte hans arm med blikket "Ikke meget... det er det jeg vil med dig.. finde ud af mere" sagde han og så på hans ansigt.. så alvorlig. Han så en smule dystert på ham da han nævnte hans mor, men skubbede tanken fra sig, og lyste op igen. Måtte ikke miste fokus, det kunne koste ham dyrt. "Nej, måske skulle du lære mig det?" sagde han og fulgte tungen med blikket, og hans blik der søgte ned... ned til hans hals. Han kunne ikke rigtig vriste sig løs af jerngrebet, hvorfor var han så stærk? Det var da ikke med i planen? Han vidste ikke helt om han skulle tro på det, han synes slet ikke Alias lignede en der var så stærk? Han prøvede at se om hans arm spændte, men der var ikke noget der virkede overbelastet, han holdt bare... meget fast. Han så op på hans ansigt igen, og lagde hovedet på skrå "jeg forstår godt du synes jeg er sød, men giver du ikke lige slip?" og så lidt på hans hånd på sit ærme.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeTors 16 feb 2012, 02:24

Alias lagde hovedet lidt på skrå og nikkede, nej der skulle ikke meget til, han vidste godt han havde et stort temprament.. mennesker kunne virkelige pisse ham af, nogen værre end andre.. de fleste kunne man bare torturere eller dræbe når det blev for meget, men nogen.. dem kunne man ikke gøre noget ved? Hvad skulle man så stille op, han kunne virkelig.. ja, han blev så nemt irreteret og vred, men lige nu.. han holdt overblik, Kean kunne ikke få ham ud af fatning, det ville han altså ikke tillade. "Såå.. du vil bare udnytte mig?" spurgte han og så Kean ind i øjnene, det brød han sig ikke om, han var ikke en person man bare udnyttede, han var personene der udnyttede andre. Alias målte ham lidt med øjnene, havde han prøvet at slå ham før? Seriøst? Hmm.. nå men han kunne da bare prøve. "Jeg kan lære dig en masse.." hviskede han drillende og gik tætter på ham, han smilte lidt og så på hans ærme som han stadig holdte fast i. "Hvorfor.. gør det dig utryk? Bliver du bange når jeg.. " Sagde han drillende og gik tætter på ham for hvert ord han sagde "Kommer.. helt.. tæt... på" hviskede han og så ham ind i øjnene da deres kroppe igen rørte hinaden lige så blidt.. han undveg hver gang han kom tæt på.. hvad skulle man gøre med sådan en? voldtage den.. njaaa.. det ville jo ikke være sjovt, han ville give ham noget af det han forventede.. noget han sikkert ikke havde oplevet før, han ville drikke af ham.. helt sikkert.. så kunne det være han ikke var så flabet næste gang han mødte en vampyr.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeTors 16 feb 2012, 07:29

Kean så lidt undrende på ham.. sådan kunne man vel også sige det. Han trak på skuldrende "jeg har vel også noget du vil ha... ellers var du jo ikke gået med" sagde han roligt, og så ind i de mørke øjne. Den kommentar kunne meget vel koste ham hans tunge.. men Alias virkede faktisk meget tilforladelig indtil videre, selvom han engang imellem fik et næsten dyrisk udtryk i sit ansigt, og i sine øjne.. underlige gyldne øjne. Han ville gerne lære en masse... men hvad kunne han lære ham, og var det bare en sætning der dækkede over noget andet? Ja mistroisk det blev man i hvertfald som dusørjæger.. men det gjorde man vel også som væsen? Han så hurtigt på ham, bange? Utryg? Ikke ligefrem. "Måske nærmere... lidt usikker på hvad du kan og hvad du ikke kan finde på" mumlede han og så søgende på ham, som om det ville give ham alle svarene, men istedet kom han bare tættere på. Han skævede kort til sit ærme igen.. måske var det en ide at gøre sig fri nu, han var for tæt på, det var ikke sikkert at have noget så farligt så langt inde på livet.. hvad havde han dog tænkt på... han havde vidst slet ikke tænkt. "Det var.. virkelig hyggeligt" sagde han og smilede kort, inden han forsøgte at tage et skridt bagud "men jeg tror jeg er nød til at tage hjem til mit legetøj nu.. de savner mig vidst" sagde han og smilede roligt til ham. Enten ville det briste eller bære, enten skulle han kæmpe sig fri, eller også ville Alias bare sige noget flabet igen, og lade ham gå med skrækken... han turde ikke satse på udfaldet, han gjorde sig bare klar til at gå, selvom Alias holdt fast i ham... men han regnede jo med han ville slippe?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeTors 16 feb 2012, 11:26

Alias hævede øjnbrynet og så ham ind i øjnene.. hvad? "Er det et tilbud.." sprugte han og så intreserede på ham, ikke fordi han lavede aftaler med mennesker.. det havde han gjordt opmærksom på så mange gange før, måske ikke lige til Kean, men alle mulige andre.. naive mennesker, troede de kunne stole på en vampyr? Hvor dumme var de lige. "Jeg kan alt.. og der er intet jeg ikke kunne finde på at gøre.. tro mig" grinte han stille og slap så hans ærme, han løftede sin hånd og tog fat i hans trøje foran ved halsen, og trak ham tæt på, så ham dybt ind i øjnene. "Jeg er slet ikke færdig med dig endnu.." hviskede han, og grinte så, i det han slap Kean med sådan en kraft han lod ham falde mod jorden, han vendte sig om og grinte hånligt, "Sådan at lokke en vampyr med sig.. det kan være meget farligt Kean.. meget meget farlig" grinte han og vendte sig mod ham igen, han tog fat i hans jakke der hvor han havde sluppen den før og hev ham let op igen, han holdte ham op så hans fødder ikke kunne røre jorden, han så sig lidt omkring, gyden var hel tom.. ingen mennesker.. perfekt.. perfekt til en lille leg.. inden skulle spille så flabet over for Alias og komme godt af sted med det. "Nå.. lære du noget?" sagde han drillende og slap Kean igen så han faldte ned på jorden.. et par blå mærker, og hvad så.. der var langt endnu.. det blev en lang.. lang nat. Han tog fat i Keans ankel, og trak ham efter sig ind i en lille gyde bag baren, han fik ham op og stå igen og pressede ham op mod en mur. "Bange?" hviskede han stille, hans ansigt var få milimeter fra Keans.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeTors 16 feb 2012, 12:00

Kean grinede lidt af Alias kommentar.. helt ærligt altså. "Skal du fluekneppe alt hvad jeg siger?" mumlede han "du har sgu da også en grund til at gå med mig, ellers var du blevet siddene inde ved dit lille runde bord med din øl.. jeg er ikke en komplet tumpe" sagde han let og fangede hans blik med sit eget. Han så lidt overrasket på ham da han roligt pralede med at han kunne alt... kært, men vidst ikke helt rigtigt. Han blev lidt overrasket da han greb fat i hans frakke og trak ham tæt på "whoah, rolig nu" sagde han og så lidt på de gyldne øjne, og mærkede grebet slappedes så han faldt bagover, han ramte dog ikke så hårdt som han kunne havde gjort. Han så lidt op på ham og fnøs "ja, de mobber... farligt" mumlede han og himlede med øjnene, hvor irriterende, hvem havde dog fundet på at man skulle finde på væsner der bare var... irriterende. Han nåede ikke at rejse sig før Alias igen slæbte ham på benene, eller faktisk, kunne han slet ikke nå jorden. Han himlede med øjnene "I get it, du er meget stærk big deal?" hostede han, og forsøgte at komme ned på jorden igen, det kom han også, men ligeså hårdt som før. Han så lidt ondt op på Alias, han tyede normalt ikke til vold så tideligt i et møde.. men Alias begyndte at trampe på hans nerver. "n-arg!" kom det overrumplet fra ham da han pludselig slæbte ham ved anklen ind i en gyde og hev ham op og stå igen. Han så småtrodsigt på ham, og tog fat om hans håndled "giv slip Alias." sagde han med så meget bekæmpet ro han kunne. Han ville gerne sige så mange ting, lukke en masse galde ud, men han vidste at det kun ville gå ud over ham selv, og at han allerede havde sagt for meget. Han strammede grebet om hans håndled, og prøvede at beherske sig lidt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeTors 16 feb 2012, 12:19

Alias kneb øjnene lidt sammen, han var træt af Kean.. hvorfor blev han ved med at lade som om alt var.. lige meget, han var så rolig, så aflsappet.. det var skuespil, Alias kunne godt gennemskue ham, men hvor meget skulle der til for at få ham knækket? Alias havde da i hvert fald tænkt sig at gå helt til grænse.. og selvfølelige også over den. "Det er korrekt.. Jeg skal nok få hvad jeg kom efter" sagde han roligt, til Keans åndsavge bemærkning.. slevfølelige havde han en grund til at gå med ham ud, han skulle da nok tage det, var han virkelig så ivrig? Efter at blive bidt.. det var næsten sødt. "Det er ikke pointen.. " mumlede han, han var sgu da ligeglad med hvor stærk Kean troede han var, det var ikke det han ville vise.. han ville ikke blære sig.. hvornår gik det op for Kean at det her var alvor? Dumme lille dreng, troede det hele var en leg. "Nej.." sagde han stille og så ind i hans øjne, han smilte lidt ved Keans berøring, han kunne godt mærke det trykkede om håndleden, "Såså.." hviskede han stille og trak sine hænder til sig, han tog så fat om Keans håndled.. her var det altså ham der bestemte, han holdte hans hænder fast ind mod muren. "Skal jeg lære dig noget mere?" hviskede han stille og pressede sine overkrop ind mod Keans, han så ham kort ind i øjnene og blinkede, inden han sænkede blikket mod hans hals. Han bøjede sig så ind over ham, så hans hovede forsvandt under hans hage, han lod sine læber blidt røre Keans hals, streje over hans pulsåre, og skilte læberne let, og lod drillende sine hugtænder køre ned over hans hals, han lavede ikke hul, det var blot en advarelse.. mon ikke Kean havde forstået budskabet nu.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeFre 17 feb 2012, 01:52

Kean så søgende på ham. Så der var noget, selvfølgelig var der det, men hvad? "Hvad er så pointen?" spurgte han tørt, og fnøs. Han kunne gøre hvad han ville, men han selv var fast besluttet for ikke at bukke under for den psykiske terror han var begyndt at bruge. Det havde startet med det fysiske og nu forsøgte han at knække hvad end Keans psyke nu bestod af. Få ham til at give op. Han brød sig dog ikke om at Aliases fysiske magt var så overvældene, han forstod godt hvorfor man fik mest ud af at slå vampyrer ihjel som dusørjæger, de havde virkelig.. nogen fordele i kampens hede, og Kean havde ikke engang våben med.. hvis der va rnoget han lærte af den oplevelse var det da altid at have våben på sig ligegyldigt hvad. "Synes du ikke jeg har lært nok?" mumlede han og så kort på sit ene håndled der blev presset mod de kolde mursten. Han så hurtigt på hans ansigt, men nåede kun at se ham i øjnene i nogen sekunder før hansænkede sit ansigt ned langs hans hals. Han kunne mærke pulsen stige, og høre sit hjerte slå hårdere mod ribenene. "Det ville være dumt.. det der" hviskede han hæst, og forsøgte at finde en udvej, men der var ikke meget at arbejde med i sådan en gyde og det var heller ikke specielt fedt at skulle ydmyge sig selv ved at skrige på hjælp. Desuden, ville der nok heller ikke komme noget ud af det, han ville nok blot få boret et par syle midt ind i pulsåren og så ville der ikke være meget tilbage at råbe med. Han kunne kun se lidt sort hår, og mærke Alias brystkasse mod sin egen... kulden, igennem tøjet.. Han gøs kort, og forsøgte at kigge ned. Men han kunne ikke. "Har du ikke ydmyget mig nok nu?" mumlede han og så lidt op mod himlen, og forsøgte at holde stemmen kold og flad, så han ikke bemærkede hvor meget tankerne kværnede i hans hoved.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstStranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitimeFre 17 feb 2012, 02:21

Alias smilte lidt mod hans hals, og gav ham et blidt vådt kys lige mod puls åren, han elskede lyden.. af pulsen der steg, og steg.. og hjertet der gik amok, lige inden smerten kom.. det var vidunderligt.. og så imens man drak, hvordan pulsen faldt.. og faldt, til hjerte til sidst holdte op med at slå.. og det smukke skær i øjnene, var væk.. i den livløse krop. "At jeg bliver mæt?" sagde han og grinte lidt, var det måske ikke hele pointen? Åh jov. Han trak ansigtet lidt tilbage og så ind i Keans øjne, "Hvad vil du have til gengæld.. søde?" grinte han stille og slap hans håndled, han lagde sine hænder mod det nederste af hans mave, og kørte dem op under hans trøje.. han skin.. åh så varmt, så indbydene, han kunne næsten ikke lade være, men han måtte koncentrere sig! "hmm?" sagde han og smilte lidt, sex.. det var der så mange der ville.. og hvem ville ikke gerne have det med en vampyr.. men ham her, han virkede ikke lige frem, hvad ville han havde? Blod måske.. det var ikke udelukket, Alias havde ikke noget imod at bytte lidt.. hans blod var helligt, men det det gjorde ved andre.. det var en sand fryd at afvise dem efter blodet var givet. "Nej.. men bare rolig.. natten er stadig ung.. jeg skal nok lære dig en masse.. om mig" grinte han stille og løftede den ene hånd op og lagde den mod hans kind, han kærtegnede ham blidt. "Du.. er så fin.." hviskede han stille og så ham ind i øjnene, et øjebliks alvor, inden han slap hans kind og placerede begge sine hænder mod hans hofter igen, og tvang hans underliv ind mod sit eget. "Ville det være dumt?" spurgte han og grinte lidt, "HAr jeg ydmyget dig? Åh jamen så vil du elske hvad der kommer næst" grinte han stille og slap hans hofte med den ene hånd, den søgte om på hans regen ryg, hvor hans kniv sad fast i bæltet, skjult af jakken. Han bar den altid på sig, så undgik han at bide i sine ofre.. det var simplhen bare ikke hans.. ting.. han brød sig simpelt bare ikke om det.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Stranden - Kean Empty
IndlægEmne: Re: Stranden - Kean    Stranden - Kean Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Stranden - Kean
Tilbage til toppen 
Side 1 af 4Gå til side : 1, 2, 3, 4  Next

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Stranden-
Gå til: