The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Well Hello, Stranger - Peyton

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstWell Hello, Stranger - Peyton Empty
IndlægEmne: Well Hello, Stranger - Peyton   Well Hello, Stranger - Peyton Icon_minitimeFre 17 feb 2012, 06:32

Dag: Torsdag
Dato: 16 Feb.
Tid: 22:45
Sted: Zeeman værtshus
Vejr: Koldt udenfor, halv regn, lidt blæst.
Omgivelser: En del herre der sidder og får sig en fadøl, rimlig fyldt i det.


Hele ideen med at skulle i byen var vel at hun skulle have det sjovt, men efter regnen besluttede sig for at følges med hende var det pludselig ikke så hyggeligt eller sjovt længere. Det var for koldt da det først begyndte at dryppe fra himlen med is koldt vand. Hun stark hænderne i lommerne på hendes frakke som, langt fra var vandtæt. Hun så lidt rundt, og genkendte godt den gade hun var havnet på. Zeeman skulle vidst ligge lige i nærheden? Shilo var udstyret med en logisk sans, og et intelligent hovedet. Hendes dreads hang hist og pist om hendes hoved, og det løse pandehår gled ned i øjnene. Hun rystede på hovedet, men måtte opgive kampen imens hun var begyndt at små løbe i den retning Zeeman var. Hun havde godt nok kun været der inde før en gang, men hun havde et klart billede inde i hovedet af hvor det lå og hvordan der så ud. Det var ikke lige frem et sted Shilo brugte alt sin tid, og det ville det heller ikke blive. Men i nød situationer var det helt fint for hende.
Døren til Zeeman kom endelig til syne, hun satte farten lidt ned imens hun så lidt rundt. Hun var ikke parnoid, bare lidt forsigtig.
Inde i Zeeman var der dejlig varmt, der lugtede stærkt af øl og sprut, samt sved. Hun kunne sagtens huske det fra sit sidste besøg der. Det var ikke noget som generede hende særlig længe. Så længe der var varmt var det helt i top for hende. Selvom der var rimlig proppet, nåede hun at lure en ledig plads hun hurtigt snuppede. Der stod kun en tre stole ved bordet som de lokale ikke havde rykket hen til et af de andre borde. Shilo satte sig hurtigt ned, og så lidt rundt. Hun var engel, helt lys, og bar en form for ro med sig hvor end hun gik. Shilo vidste godt at det var meget tydeligt at hun var engel, hun havde heller ikke brug for at ligge skjul på det overfor andre væsner. Det lå ikke til hendes natur at skjule sig.
Shilos blik gled hen over de mange ukendte ansigter imens hun overvejede om hun skulle have en øl eller ej?


Sidst rettet af Shilo Ons 22 feb 2012, 10:37, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWell Hello, Stranger - Peyton Empty
IndlægEmne: Re: Well Hello, Stranger - Peyton   Well Hello, Stranger - Peyton Icon_minitimeFre 17 feb 2012, 06:43

"Ja for fanden!", Peyton kiggede vrissende efter kvinden bag disken. En til? Self skulle han have en til? Hvad fanden var det for et spørgsmål? Hun måtte være ny her.
Peyton havde siddet på den samme stol i mange timer nu. Siden han vågnede i morges havde han faktisk siddet der, idet han havde sovet op af døren til værthuset. Det havde han gjort et par gange.
Han nikkede til kvinden da fadøllen stod foran ham, og han tog en ordenlig slurk. Peyton kiggede rundt i rummet. Man skulle efterhånden passe på. Der var efterhånden så mange som havde søgt læ fra regnen, at man nemt kunne komme til at skubbe til en herinde, og ende i slagsmål. ikke at han selv frygtede det. Han havde jo sine evner hvis det endelig var. Ikke at de hjalp så meget hvis først han havde drukket, men det behøvede man jo ikke at sige højt vel?
Det kunne nu være dejligt med lidt selskab. De typiske værtshusdrenge var taget et andet sted hen idag, så han havde været alene hele dagen. Han havde ikke haft en kvinde ved sin side siden dengang med dæmonkvinden i gyden, og det var dælme længe siden efterhånden. Egentlig talte han hverken dage eller timer, men det var efterhånden inprinted i hans hoved.
Han havde haft en forfærdelig hyletone i hovedet siden aftenen før, og den skar helt ind i hjernen på ham. Han tog sig kort til hovedet, imens øjnene stadig søgte rundt i det overfyldte rum...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWell Hello, Stranger - Peyton Empty
IndlægEmne: Re: Well Hello, Stranger - Peyton   Well Hello, Stranger - Peyton Icon_minitimeFre 17 feb 2012, 06:55

Shilo så lidt rundt, men rejste sig i det hun havde besluttet sig for at - ja hun skulle have den øl! Hun havdekun nået at åbne sig frakke, men ikke at tage den af endnu, selvom den ved skulderne var rimlig våd og kold. Hun tænkte ikke mere over det, men tøffede forsigtigt op til disken. Der sad folk overalt der oppe, det var vel også nogle af de helt gode pladser? Så slap man jo for at lette sin røv for at få noget at drikke. Shilo nåede lige hen til disken da det gik op for hende at det bord hun havde siddet ved var blevet overtaget af en lille gruppe unde mænd. Hun bed sig i læben, og fik så roligt mast sig ind imellem nogle af dem der havde sat sig ved disken. Hun kendte ikke nogen der, alle ansigterne var fremmede, og der var for mange indtryk til hun overhovedet gad prøve at få dannet sig et ordenligt indtryk af stedet. "En øl"lød det med en blid og helt roligt stemme da hun fik øjn kontakt med kvinden bag disken. Den unge mand ved siden af hende havde lige halv vrisset af hende, men det lod ikke til at kvinden tog det nært. Det ville vel også være dumt? Shilo så kort rundt, den unge mand ved siden af hende havde langt mørkebrunt hår, og virkede lettere beruset. Han virkede ikke truende på nogen måde, bare lidt snalret i det. Shilo blev roligt stående ved disken, og ventede på at kvinden kom tilbage med hendes øl. Shilo smilede og nikkede som et tak imens hun strøg et par dreads væk fra sit ansigt så man nu meget bedre kunne se hendes lyse ansigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWell Hello, Stranger - Peyton Empty
IndlægEmne: Re: Well Hello, Stranger - Peyton   Well Hello, Stranger - Peyton Icon_minitimeFre 17 feb 2012, 07:02

Glasset blev løftet op til hans mund og han nærmest begravede hele sit ansigt i glasset, for at bælde øllen så hurtigt som muligt. Imens denne handling, som så yderst mærkelig ud, blev foretaget, drejede han sig en smule på barstolen. Igennem den klare bund på glasset, som langsomt kom til syne, efterhånden som han fik drukket det, kom en kvinde til syne. Peyton var ikke sikker på om hun rent faktisk var der, eller om det var hans hjerne der legede med ham. Måske alkoholen der spillede ham et pus? Han sænkede MEGET langsomt glasset, som vidste han at hun ville forsvinde hvis det gik for stærkt.
Men hun forsvandt ikke. Hun stod der ganske rigtigt. I kød og blod. Eller... Hvad end hun nu var lavet af. Han satte langsomt glasset ned, og løftede det ene øjenbryn imens han stadig studerede hende. Hans lange brune hår gled ned foran hans øje, og han rettede det om bag ved sit øre. Var det... Dreads? Hvor dælen havde hun været henne? Hvorfor havde han aldrig set ham før?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWell Hello, Stranger - Peyton Empty
IndlægEmne: Re: Well Hello, Stranger - Peyton   Well Hello, Stranger - Peyton Icon_minitimeFre 17 feb 2012, 07:14

Shilo havde godt opdaget hvad den unge mand ved siden af lavede. Det virkede lettere komisk, men hun grinede ikke. Det eneste der blev blottet var et sødt smil der pyntede fint på hendes læber. Hun snuppede kort en tår af sin øl imens hun lyttede lidt til stemningen. Man skulle ikke tro det, men hun fulgte hver en af hans bevægelser. Hun havde fundet et snedigt lille trick. De glas skabe de brugte til at have sprut og andet i, var fantastiske som spejl. Shilo kunne betragte alle den fremmedes bevægelser igennem det. Hun var ret sikker på han var beruset, ellers så havde han nok opdaget at hun betragtede ham. Men det var vel også helt igennem lige meget.
Shilos lange dreads var lyse, og hendes ansigt fint indrammet af dem, samt noget løst pandehår så mest af alt bare var i vejen altid.
Igen drak hun lidt af sin øl imens hun et eller andet sted fandt det underholdende at være på værtshuset. For en gang skyld havde det ikke været ubehageligt, men en masse kunne jo stadig nå at blive ændret. Shilo overvejede det kort, om det var klogt at tage sin jakke af. Hvad var forskellen, lomme tyve kunne jo også stjæle selvom hun havde den på? Hun tog den af, og lagde den over den ene arm imens hun rettede på sine stramme jeans, og den t-shirt hun havde på. Hendes tøj afslørede at hun var rimlig tynd, men stadig var hersker af de kvindelige former.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWell Hello, Stranger - Peyton Empty
IndlægEmne: Re: Well Hello, Stranger - Peyton   Well Hello, Stranger - Peyton Icon_minitimeFre 17 feb 2012, 07:20

Peyton kunne ikke lade vær med at grine af sig selv inden i. Hvad var det dog der skete? Var han virkelig så trængende? Eller var han ved at blive blød? Nej, blød blev han sgu aldrig. Han tørrede sig om munden med underarmen, for at undgå at øl skulle sidde og størkne, det havde han jo prøvet før. Det var ikke just noget kvinderne kunne lide. Han sukkede en smule og rejste sig så langsomt fra stolen og lod hånden glide igennem sit hår. Som kun en undrende man kan gør. Han lagde en hånd på hendes ryg, og pejede med den anden hånd imod stolen, for at tilbyde hende at sidde. En kvinde som hende skulle da bestemt ikke stå op, det burde næsten være forbudt. jo vist var han beruset, og ellers havde han nok heller ikke gjort det, men så slemt var det vel heller ikke! Han kunne da stadig stave sit navn! Baglæns! hah! Han fejlede sgu ikke noget. Nej det var næsten som om at noget havde stjålet hans opmærksomhed. Han lagde ikke engang mærke til den pinefulde ringelyd i sit hoved mere. Han kiggede stadig på kvinden. Mon hun ville tage imod hans gæstus?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWell Hello, Stranger - Peyton Empty
IndlægEmne: Re: Well Hello, Stranger - Peyton   Well Hello, Stranger - Peyton Icon_minitimeFre 17 feb 2012, 07:43

Hendes lyseblå øjne fulgte roligt alle hans bevægelser. Hun blev kort lidt forvirret da han rejste sig fra stolen? Hun blev dog bare roligt sående imens hun lod som om hun sad og så lidt rundt. Hun mærkede hånden på sin ryg, og overvejede lidt hvad han ville. Hun vende sig halvt om og så ham først i øjnene, bare for at sikre hvilket humør han var i. Så kiggede hun hvor han pegede. Ville han ofre sin plads til hende? Hun bed sig i læben, og var kort ikke helt sikker på om hun skulle eller ej, hun blev dog hurtigt enig med sig selv, da det virkede for uhøfligt at lade hver. Hun smilede glad til ham, og satte sig på stolen. Hun lagde sin frakke hen over sit skød så hun slap for at holde den. "En fadøl?"lød det fra hende, med den helt rolige og blide stemme. Hun så på ham, og smilede til ham. kvinden kom med den til Shilo, men så lidt underligt på hende, da Shilo stadig havde sin øl? Shilo skubbede den hen til den unge mand. "Her, og tak" sagde hun kort og smilede sødt til ham.
Hun overvejede kort om hun skulle præsentere sig? Eller om denne her lille gæsttus bare var noget der var sket og ikke mere? -Naaah. "Shilo, og du?" sagde hun, og rakte ham hånden imens det søde smil stadig pyntede på hendes læber. Et eller andet sted var hun meget nysgerrig over ham, hun kunne ikke lade hver med at gætte lidt p om han var et væsen eller ej, og i så fald hvilken race?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWell Hello, Stranger - Peyton Empty
IndlægEmne: Re: Well Hello, Stranger - Peyton   Well Hello, Stranger - Peyton Icon_minitimeMan 20 feb 2012, 05:48

Peyton nikkede, og brummede et meget lavt og utydeligt tak. Nok hans vikinge gener der slog igennem der. Han rynkede øjenbrynene en smule og hans hånd fandt hurtigt ølkruset. "Peyton", brummede han og tog hendes hånd. Et sikkert og halvhårdt håndtryk. Ingen tvivl om, at allerede ved første håndtryk fornemmede man, at han havde en enorm styrke, i de ellers nemt oversete muskler.
Han tog en tår af øllen, og for ham var en tår nu altid omkring et halvt krus. Kruset blev sat på disken igen, og han tørrede det korte fine skæg, som beklædte hans unge hage, af med armen. Det var det eneste problem ved at have skæg. Ja, det var flot, og han ville bestemt ikke af med det, men mad og drikke satte sig altid i skægget!
Shilo... tænkte han for sig selv. Yderst bissard navn! Hun kunne da ikke være andet end engel. Måske det ikke kun var navnet, men også hendes udstråling, der gav ham et prej.
Han kløede kort sig selv i skægget, og lod kort blikket forsvinde ud i mængden, før hans fokus igen faldt på hende. Han betragtede hendes krop, og hans tilstand gjorde det svært at skjule det...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWell Hello, Stranger - Peyton Empty
IndlægEmne: Re: Well Hello, Stranger - Peyton   Well Hello, Stranger - Peyton Icon_minitimeOns 22 feb 2012, 04:11

Shilo betragtede ham bare roligt da han tog imod fadølen, det undrede hende ikke et eller andet sted at han bare drak sådan. Hendes blik gled kort ned på hans hånd da han tog den og gav den et klem. Det kunne sagtens mærkes at han ikke var en splejs. Hun nikkede kort da han sagde sit navn. Hun kunne ikke lade hver med at kvæle et lille grin, da har virkede lettere paf, og ikke kunne ligge skjul på det han gjorde. Hun sagde dog ikke noget til at hans stod og kiggede sådan.
Shilo så kort lidt rundt imens hun drak lidt af sin øl. Hun så så igen på Peyton og smilede til ham. "Kommer du tit her?"spurgte hun still, bare for at kunne prøve at starte en samtale. Hun tvivlede lidt på at det lamme og gamle spørgsmål. Hun bed sig blidt i læben, og følte lidt efter i sine dreads for og se om det var tørre igen. - Ikke helt, men tæt på. Hun rettede sig lidt op, og så lidt rundt i værtshuset. Hun lagde faktisk ikke så meget mærke til lugten af øl, sved, og mænd længere? Hun smilede lidt ved tanken, og så igen på Peyton imens hun drak lidt mere af sin øl. Han virkede ikke så slem, selvom han var små fuld og fremmed. Og så vidt hun kunne mærke enten dæmon eller vampyr. Hun var ikke helt sikker. Han havde ikke virket truende på nogen måde, tvært imod venlig på en lidt kejtet, halv fuld måde. Hvilket hun syntes var lidt sjovt i virkeligheden, men det var ikke sødt at grine af folk, slet ikke fremmede, så hun holdt det i sig.
Tilbage til toppen Go down
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Well Hello, Stranger - Peyton Empty
IndlægEmne: Re: Well Hello, Stranger - Peyton   Well Hello, Stranger - Peyton Icon_minitimeOns 22 feb 2012, 04:13

((dato osv skal være korrekt beskrevet og ikke bare med irl - tak ))

_________________
Well Hello, Stranger - Peyton ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
Well Hello, Stranger - Peyton Empty
IndlægEmne: Re: Well Hello, Stranger - Peyton   Well Hello, Stranger - Peyton Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Well Hello, Stranger - Peyton
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Zeeman-
Gå til: