The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Don't Look Away

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeLør 18 feb 2012, 23:07

DON'T LOOK AWAY

Genevieve Maxine & Alexander


Sted: Den Lykkelige Eng.
Omgivelser: Beskrives i teksten.
Tid: Formiddag.
Vejr: Klar blå himmel, køligt.
Dato og Årstid: 18.2.2012


Hvad præcist Alexander skulle forstille, havde han ikke fundet ud af endnu. Det han mente passede bedst var en idiot, det var det ord han mente lå tættest på den påklædning han havde fået, samt håropsætningen der mest af alt fik ham til at ligne en der havde fået strøm af en enorm pære. Det var næsten lykkes stylisten at gasse manden med alt sit hårlark og andet stads der var kommet i hans blonde hår, så det havde mere fylde, som stylisten havde sagt. Alexander mente ellers ikke det var nødvendigt med alt det hår, men det var det. Der ud over, var han blevet smidt i et par mørkeblå jeans, og Dr. Matins, som var det eneste vinter venlige tøj han havde på. Han gik rundt med en svag mistanke om at de prøvede at gøre ham forkølet, for de havde tvunget ham i en hvid skjorte, som absolut ikke måtte knappes, samt et løs slips omkring halsen, som et andet halsbånd til en hund. Det var lidt ironisk, når han jo var en ulv - varulv. Når billederne ikke blev taget, så kunne man altid finde Alexander siddende inde i en af de store biler, med varmen skruet helt op.
Han havde snart siddet inde i varmen i et kvarter, da de ventede på en kvindelig model, hvor de skulle skyde de sidste billeder ude i den vide sne, som lå i et tykt lag over engen. Det var piv koldt, bestemt ikke vejr til at tage billeder i næsten bar overkrop, men trods Alexanders utallige protester og indvendinger, var det alligevel blevet som fotografen ville have det. Sikkert fordi Alexander til sidst ikke gad at stå ude i sneen i mere end ti minutter af gangen. Det var dog noget han fik lov til, så så snart de ti minutter var gået, var han sprintet ind i bilen for at få varme. Hver gang var det lykkes ham at få nogle til at grine af sig, hvilke han ikke forstod. Det var da overhoved ikke spor sjovt!
Døren til bilen blev åbnet, og Alexander fór sammen da kulden slog mod ham som bølger, men han faldt dog mere sammen, da han så den dampende kop kaffe der blev stukket ind til ham. "Du skal skynde dig, der går højest fem minutter før hun er her." Kvinden der havde givet ham kaffen, smilede kort, før hun forsvandt ud af bildøren, og lukkede den igen, så varmen igen kunne omslutte hans krop, mens han nippede til kaffen. Tydeligvis maskinlavet, og slet ikke så god som hans eget eksklusive maskine lavede det, men han lod det ligge og drak ivrigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 01:48

Genevieve havde siddet derhjemme og set på uret, der på en og samme tid bevægede sig hurtigt, og langsomt.
Hun havde brugt lang tid på at neutralisere sit look mest muligt, Det røde hår havde hun ikke gjort noget ved i dag, det hang ned af ryggen, i de bløde bølger det egentlig havde.
Hun havde ingen make-up på, og var i klædt sorte leggins og en stor sort sweater. Hun så på uret, hun skulle vidst se at komme afsted.
Hun smækkede døren bag sig, og satte sig ind i bilen. I mens hun sad på bagsædet kørte bilen i gennem de velkendte gader på La Sunisha, i følge de rygter hun havde hørt var denne fotograf ret god, han skulle faktisk være et kreativt vidunder. Men dem var der meget få af for tiden, der havde derimod været mange af dem i de næsten 3000 år hun havde levet.
Hun trådte ud af bilen, og så sig omkring. Sneen dækkede engen, og gav den en nærmest helt magiskt udtryk, hun grinede kort for sig selv, i det hun blev modtaget af et hold stylister, som hurtigt gik i gang med at bearbejde hende.
Hun kunne ikke se nogen andre modeller, men hun var sikker på at der skulle være flere. Hun så sig omkring, og fik øje på en skikkelse der sad bøjet sammen over hvad der lignede et krus kaffe i en bil.
Kunne det være ham?
Hun missede med øjnene i det hun betragtede ham, varulv. Hun var næsten hundrede procent sikker, men det ville være lidt nemmere at bedømme når han engang kom ud af bilen.
En af de ting hun som dæmon, var i stand til var at genkende andre overnaturlige væsner, men især varulve, vampyrer og andre dæmoner fangede altid hendes opmærksomhed.
Hun blev revet ud af sin tankestrøm, i det en af stylisterne hev hende med ind i en campingvogn, og begyndte at holde nogle forskellige outfits op foran hende.
Hun betragtede tøjet med et lille smil spillende om læberne, gad vide hvad de ville have hende til at portrætere i dag.
Hun blev i klædt en tynd halv-gennemsigtig hvid kjole og hvidt blonde undertøjer, det røde hårs fik lov til at blive som det var, dog med lidt volumen-givende spray i, og hendes læber fik en sart rosa farve. Hun blev ekskorteret ud på engen, til det sted fotografen havde udset sig.
Nu ventede de bare den mandlige model, varulven fra bilen. Hun lod fingrene glide henover den ene kind, den var havde også fået et sart rosa farve, og i det hele så hun meget hvid ud. Det røde hår stod i en tydelig kontrast til omgivelserne.
Hun så sig omkring, her var ret flot. Meget winter-wonderland agtigt. Hun glædede sig til at komme i gang med photoshootet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 04:45

Alexander var faldet hen i tanker, og var derfor ved at spilde kaffe ud over det fine pus, da der blev banket kraftigt på bilruden og en energisk fotograf vinkede ham ud. Et højlydt suk kom fra ham, ide han åbnede døren, og lod kulden strømme sig i møde. Kaffen tog han med, så langt som han kunne, hvilke ikke blev mere end et par skridt, før en af stylisterne trak den ud af hånden på mig. "Ingen kaffe billeder." Han fik ikke sagt et kvæk, før han mærkede et par hænder oppe i håret, der rettede på det allerede i forvejen strittende hår. Det var det værste ved at være model. Folk skulle altid lige pille og rode lidt før de var tilfredse. Da han endelig fik lov til at gå, var han allerede gennemkold, og havde ikke længere så meget imod at være ude, da han ikke rigtig kunne mærke sine fingre, men maven frøs som bare en i pokker. Han flyttede sine sølvgrå øjne op mod hans kollega, en rødhåret velklædt kvinde. Interessant valg. Det var ikke svært for ham at konkludere at hun ikke var et menneske, men præcist hvad kunne han ikke rigtig finde rundt i, men var også ligeglad. Det var højlys dag, hvilke ville sige det ikke kunne være en vampyr, og så var han glad.
Han nikkede kort mod hende, som en let hilsen, men sagde ikke noget, da tænderne var presset hårdt sammen i et forsøg på ikke at klapre med dem. Næste gang måtte han lave en kontrakt der sagde at man ikke skulle gå rundt uden noget på overkroppen når der var et lag af mindst ti centimeter sne. Det var jo næsten dødeligt! Han ville næsten gøre alt for at få lov til at forvandle sig, så den kraftige lyse pæls kunne dække hans krop, men det var umuligt. Stort set alle andre han var sammen med, undtagen den rødhåret kvinde, var mennesker. Han var ikke sikker på hvad alle de andre var, men stylister og fotografen var mennesker. Ergo. Han kunne ikke forvandle sig. Stylisterne ville nok også være sure over det ødelagte hår, samt tøj. Han ville med andre ord ikke blive noget hit.
"Stil jer i stilling!" Kommanderede fotografen, der allerede krappede rundt om dem for at få den rette vinkel. Alexander gik om bag kvinden, og lod sine arme glide omkring taljen på hende. Hvad hun ville gøre, var op til hende, nu havde han gjort hvad han skulle, og så kunne fotografen ellers skyde løs. Det gode ved jobbet, var at man ikke måtte smile, og derfor behøvede han ikke at kæmpe for at få et smil frem på læberne. Det ville sikkert også nærmere blive en grimasse frem for et smil der var troværdigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 05:10

Genevieve forsøgte at skjule et smil da hun så fyren komme ud af bilen.
Han frøs tydeligvis. Hun vendte sig let om, i det en af de mange stylister og assistenter og løbende gennem sneen, ud til hende. Hun instruerede hende i hvilken stil de ville have, "innocent with an edge honey", havde hun sagt. Det skulle ikke blive noget problem for Genevieve, med den styling hun havde fået i dag, og hendes naturlige udstråling.
Det røde hår faldt om foran den ene skulder i det, hun drejede rundt om sig selv, engen var stor og fredfyldt.
Da han endelig var nået hen til hende, sendte hun ham et lille smil, som var svært at tyde.
Fotografen nærmest sitrede af excitement, han synes helt klart at de to passede godt sammen.
"Hej," sagde hun samtidig med at en lille latter undslap hendes læber, han ville vidst bare have overstået det?
Det var også forståeligt nok, det var koldt, men efter mange år med vekslende temperaturer havde hun lært ikke lade sig mærke for meget med det. Hun lukkede ligesom af følelsen af kulde og varme, hvis det var nødvendigt.
I det hans hænder gled om livet på hende kiggede sig over skulderen, og så ham ind i de grå øjne.
I det øjeblik gik det første knips af kameraet.
Hun vendte igen blikket mod kameraet, og fokuserede på at få de bedste billeder ud af det.
Hans hænder var solidt plantet om hendes talje som det var planlagt.
Som hun var blevet bedt om, begyndte hun at lege med forskellige poseringer, hun så direkte ind i kameraet, med sine arme lagt over hans, lod den ene arm glide baglæns op omkring hans nakke, hun vendte sig om så hun stod halvt med front mod ham, med siden i mod kameraet.
Genevieve grinede kort, og et bredt smil bredte sig på hendes læber, han bevægede sig ikke så meget, gav hende ikke så meget at arbejde med, men så igen.. Den positur han havde startet med var meget fleksibel, hun kunne variere billederne meget.
Hun lod hovedet falde tilbage, dernæst overkroppen, så hun hang nedover hans arm, det røde hår rørte nu næsten sneen. Hun lod armen glide om hans nakke igen, og trak ham nedover sig.
I løbet af de mange år hun havde arbejdet som model, både foran kameraer, malere og skulptører havde hun lært at arbejde med sin krop, dog havde det dengang hun skulle vende sig til fotografiets kunst været en udfordring, hun havde været vant til at holde den samme positur længe. Dog havde det ikke været et problem længe, hun tilpassede sig tiderne godt, det var også derfor hun havde levet så længe.
Hun stod i sine egne tanker, og bevægede sig fortsat rundt, i forhold til ham, da hun hørte en råb fra crew'et. Der var pause.
"Jeg hedder Genevieve, hyggeligt at møde dig," hun lod blikket løbe nedover ham, lige fra hans vilde hår til den åbne skjorte og jeansene.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 05:34

De billederne begyndte at blive taget, lod han hende kravle rundt om sig, som hun lystede. Han skiftede position efter hende, uden rigtig at tænke over det. Han ville bare ind! Da hun trak ham ned, kom det en smugle bag på ham, og han var lige ved at miste balancen, men takket være hendes ben, blev han oppe, mens billed blev taget. Så snart det var taget, rettede han sig op igen med et kort smil til sin kollega, der allerede var i gang med den næste stilling foran kameraet der ivrigt knipsede videre. Man skulle tro der stod mange flere, end blot den ene mand, der snart havde fået lavet en cirkel omkring dem i sneen. Det så næsten komisk ud at se hvordan han krappede rundt, først nede på knæ, så næsten på maven, og derefter op at stå. Man måtte få meget motion som fotograf.
Da omgangen var færdig, slappede Alexander endelig en smugle af. Varmen fra kvindens krop var gledet over i hans, og havde varmet den en smugle op, trods kulden hurtigt var over hans krop ,da de ikke længere stod næsten limet op af hinanden. Han kunne ikke undlade at skyde et bryn op i panden, da han hørte navnet på kvinden. Han ville ikke prøve at sige det, for det ville nok være umuligt for ham. Han valgte at præsentere sig med sit eget kedelige navn, som de fleste kunne udtale, ellers var der noget alvorligt galt. "Alexander ... Ehm, i lige måde." Lykkes det for ham at presse ud mellem læberne. "Undskyld mig." Mere sagde han ikke, før han sprintede hen mod vognen på en yderst kreativ og knap så elegant måde, da han jo ikke måtte ødelægge håret, eller tøjet, men det skulle alligevel gå stærkt. Da han kom hen til bilen, skyndte han sig ind i den, efter at have fået en kop kaffe, som en af stylisterne havde været så venlig at få lavet til ham. Hun stod med et stort smil på læberne, men sagde ikke noget.
Da han kom ind i bilen, skruede han helt op for varmen, og lænede sig afslappende op af ryglænet på sædet. Han lod afslappet luften forlade ham i et suk. Ti minutter igen, så kunne de kommer hjem. Det fortalte uret i bilen i hvert fald, så håbede han ikke det stod forkert, ellers skulle det være bagefter. Pausen var kun i få minutter, men i den tid kunne han sagtens suge en masse varme til sig, og hvis han var heldig, ville han også kunne få lov til at blive siddende, hvis de var tilfredse med billederne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 06:02

Hun forsøgte at skjule et lille grin da hun så hans ansigtsudtryk efter hun havde præsenteret sig. Som mange andre forsøgte han sig ikke med at udtale hendes navn, men introducerede sig i stedet som Alexander.
Det var også et ret historisk navn, Alexander den store f.eks. ham havde hun hørt meget om, det var desværre før hendes tid. Men det gjorde ikke så meget, han havde vidst ikke været en specielt rar person, selv ikke for en dæmon. Der gik rygter om at han selv havde været et overnaturligt væsen, både dæmon, vampyr og varulv. Nogen mente sågar at han var stamfader til både vampyrer og varulve, det mente Genevieve dog personligt var noget værre vås.
Hun lod blikket følge ham, som han spurtede hen over sneen og smækkede sig ind i bilen. Hun lod fingrene løbe ned langs sine arme, og mærkede hvordan gåsehuden bredte sig på hendes armen, snart ville hele hendes krop sitre af det. Hun begav sig i retning af bilen, dog i et noget mere kontrolleret tempo end Alexander lige havde gjort.
På vej derover blev hun hevet til side, kostumeskift, hun fulgte med, en smule irriteret, hun ville gerne have talt lidt mere med ham. Måske kunne hun forlænge pausen lidt. Hun fik øje på et stearin lys inde i vognen, overvejede kort om hun skulle "skubbe til det", eller om hun bare skulle spørge om lidt ekstra tid.
Selvom det var fristende at lege med ilden, lod hun være. Det var aldrig godt at skabe problemer på arbejdet.
I det stylisterne rodede igennem tøjet, det virkede som om de forsøgte at finde det stykke tøj som dækkede mindst muligt af hendes krop, lod hun blikke løbe omkring sig, hvem bestemte?
Hun fik øje på en kvinde klædt i grå bukser, sorte rullekrave og grå cardigan. Hun havde sådan et kontrolagtigt ansigt.
Genevieve bevægede sig over til hende, ved siden af hende sad fotografen, de kiggede billederne igennem.
Hun kiggede med over skulderen, billederne var gode. Selvom Alexander nærmest havde rystet af kulde derude havde han skjult det godt, han ansigtsudtryk afslørede ikke noget på billederne.
Så råbte en af stylisterne hendes navn, hun vendte sig om og fik øje på en lang hvid kjole, den var lavet af silke, og havde åben ryg. Mon de også omstylede Alexander, for de to looks virkede i hendes øjne ikke som nogen der matchede.
Hun blev i klædt den hvide kjole, som smøg sig om hendes krop, fremhævede alle de smukke ting ved hendes form. De lange hvide ærmer lå tæt om hendes arme, den gik stramt nedover barmen, maven og hofterne, og faldt derefter løst nedomkring hendes ben. En af make-up artisterne gav hende lange sorte øjenvipper på, og skubbede håret bagom, så det igen faldt nedover ryggen på hende.
En af de mange assistener, hev hende med udenfor samtidig med at hun smed en uldfrakke over hende, så hun ikke frøs for meget. Hun blev guided igennem sneen, ud midt på engen, hun så sig om, Alexander var ingen steder at se.
Fotografen banede sig vej igennem sneen, de første billeder skulle bare være af kjolen, hun nikkede indforstået, og slangede sig foran kameraet, glattede kjolen, og så ind i kameraet. Frontalt, hen over skulderen, eller stod bare i profil.
Nu kom assistenten igen løbende, og smed jakken på hende.
Genevieve syntes hun kunne se nogen rumstere rundt henne ved bilen, men hun var ikke sikker.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 07:28

Alexander kiggede ud af sidespejlet, og så hvordan Genevieve først var på vej hen mod ham, men blev stoppet af nogle stylister der ønskede hende hen til tøj afdelingen, hvor de forsvandt ind i få minutter, før han igen så Genevieve stige ud, for at gå hen mod en kvinde Alexander ikke var helt sikker på hvem var, men hvis han huskede rigtigt, var det hende der ledte det hele. Hun lignede også sådan en type der havde styr på alt. Hvad hun ville henne ved den kvinde, kunne Alexander ikke gætte, men han fik heller aldrig svar, for den let distraheret kvinde, blev åbenbart tilkaldt af nogle andre. Hun forlod kvinden for så at gå ind i campingvognen, hvor hun var i nogle minutter, før hun lidt efter steg ud af vognen iklædt en hvid elegant kjole. Imens Alexander nøje fulgte med i begivenhedernes gang, nippede han til kaffen der syntes dejlig varm og beroligende. Hans grå øjne fulgte kvinden, da hun skred hen over sneen i sit hvide skrud. Et lille smil dannede sig på den snart opvarmet Alexanders læber, idet han så hvordan modellen og fotografen næsten kappes om at slange sig mest muligt rundt. Glæden blev dog pludselig stoppet, da han så stylisterne, der før havde kastet sig over Genevieve, kom hen mod ham. Et irriteret suk undslap hans læber, idet døren gik op, og de to kvinder forlangte ham ud af bilen.
Alexander måtte kæmpe for ikke at lade en knurren komme frem, imens han steg ud af bilen og fulgte med kvinderne, som en fange mellem to vagter. Fotografen var åbenbart ikke tilfredst med de billeder han havde. Da han kom ind i campingvognen, begyndte de at klæde ham af, og ordne hans hår, ved at lade en børste glide igennem det utallige gange, til de sidst fik hans hår ned at lægge. Med en masse nyt lak, fik de håret til at sidde så de var redt tilbage, og tøjet blev skiftet til en sorthvid smoking samt butterfly. Intet interessant, men trods det, meget varmere. Han var næsten taknemlig. Af en eller anden grund, begyndte det hele at gå ham utrolig meget på. Han kunne ikke selv finde grunden, men han syntes at blive mere og mere irriteret på alt og alle, men han sagde ikke et ord om det. Det kunne være på grund af kulden, som nu var forsvundet.
Da Genevieve's billeder var færdige, steg han ud fra varmen, og kunne straks mærke, at den hvide skjorte, habitten bukserne og de godt nok koldere sko, hjalp på det hele. Et lille smil viste sig, mens han gik frem til kvinden, der minde ham lidt om en alternativ brud. Hvad for nogle billeder fotografen forlangte vidste han ikke, men der var sikkert noget han gerne ville have, siden de havde smidt dem i det tøj de nu havde fået. Varmen og nysgerrigheden fik Alexander til at glemme alt omkring irritation og kulde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 07:55

Genevieve trippede let i sneen, en smule utålmodigt, jakken varmede måske overkroppen, men den tynde kjole og de åbne sandaler gjorde intet for at hun ikke skulle fryse.
I det Alexander igen trådte ud af vognen blev hun straks lidt gladere, nu var de igen to foran kameraet.
Samtidig med at han begav sig hen i mod hende, kom kvinden i det grå og sorte tøj også gående ud. Hun bevægede sig hurtigt og målrettet i mod Genevieve, og stoppede op foran hende. Den ellers noget stramme dame mønstrede et smil, og begyndte at rette lidt på Genevieves kjole så den faldt helt rigtigt, hun begyndte også at snakke om positurerne til billederne.
Genevieves nikkede, og smilede. Kvinden sagde ikke noget hun ikke vidste i forvejen, og hvis hun skulle sige det selv, så var de billeder de allerede havde ret gode. Men havde de flere outfits, skulle de selvfølgelig også fotograferes.
Kvinden fortalte at de ville have at billederne virkede meget intime, de to modeller skulle altså lade som om de var sammen. Det hele blev skåret lige lovlig meget ud i pap hvis man spurgte Genevieve, de færreste modeller var altså så dumme, som denne kvinde troede. Men efter et par år i modelbranchen vendte man sig til det. Mon ikke Alexander også kendte det.
Ud af lommen fandt kvinden en lille æske, med to store diamantøreringe i. Hun fik dem hurtigt sat i Genevieves ører, og smilede selvtilfreds i det hun vurderende lod blikket granske Genevieves udseende.
Hun lod tankerne flyve, hvordan skulle det lykkes dem at ligne et par? I teorien var det jo ikke så svært, men det der med at få følelserne frem i øjnene var ikke altid helt nemt for Genevieve, det var et af hendes problemer. Efter alle de år hvor alle dem hun havde holdt af døde mellem hænderne på hende, fik hun sjældent dybe følelser for nogen. Men man havde vel lært at fake lidt, igennem tiden. Hun lod forskellige poseringer glide forbi nethinden i det hun forestillede sig hvordan det ville se ud sammen med Alexander.
Kvinden var igen på vej tilbage igennem sneen, hun stoppede op ovre ved lamperne og begyndt med store fakter at skælde ud på de lysansvarlige, åbenbart ville lyset ramme dem fra forkerte vinkler. Genevieve sukkede, og så op da hun fik øje på Alexander i smoking. Hun lagde hovedet en anelse på skrå, i det hans bevægede sig i hendes retning. Det skulle nok blive lidt bedre at arbejde i denne mundering.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 08:41

Da Alexander kom tilbage til Genevieve kiggede han spørgende på hende. "Sagde hun noget af interesse?" Han kiggede efter chefen der var på vej væk igen, før han flyttede blikket tilbage, mens han lod en hånd glide op idet tilbageredte hår, hvilke næsten udløste en alarm, da en stylist pludselig kom skrigende hen til ham, og trak hans ned. " Dét gør du ikke igen!" Næsten skrig hun. Alexander kiggede forskrækket på hende, før han trak sin hånd til sig. "Undskyld ..." Brummede han, tydeligvis uden at mene det. Da kvinden var gået, kiggede han på Genevieve, og vendte øjne. "De er gale." Mumlede han og vendte sig mod fotografen, der havde rejst sig op og var på vej hen mod dem. "Hvis i skynder jer lidt, kan vi måske nå endnu en omgang." Det var ikke svært at høre på fotografen for meget han gerne ville have endnu en serie. Han var helt vild med de to modeller, som nu igen passede godt sammen. Det havde været et meget impulsivt ønske fra hans side, at få dem til at ligne et par, men han håbede de kunne gøre det, for det ville være perfekt. Han gik med en lille drøm, om at kunne låne dem igen senere, hvor de havde mere tid, og hvor det var et andet sted, men lige nu måtte han udnytte den tid han havde. Alexander nikkede, og kiggede ned på Genevieve med et skævt smil.
OOC: Jeg kunne desværre ikke finde på mere.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 10:16

Genevieve rystede på hovedet, "Nej, hun snakkede bare om mulige poseringer som hun syntes vi skulle prøve. Og fortalt at de gerne ville have at vi skulle ligne et par. Men det er næsten svært andet i disse outfits," hun grinede kort, og kiggede ham ind i øjnene. Ligne et par? Det var der mange definitioner på, ligesom der var mange definitioner på at være et par. Men ordet intim havde fanget hendes opmærksomhed. Så handlede det vel meget om fysisk kontakt? Hun så igen på ham med de grøn-brune øjne inden hun strakte armen ud efter ham. Igen trak hun ham tæt på, men denne gang uden at læne sig bagover. Hun led sine fingre søge op over hans arm, langs hans hals og op under øret. Hun sukkede kort, inden hun langsomt lod sit ansigt glide i forelskede folder.
Hun slog blikket ned, og lod et bredt piget smil brede sig på læberne. Det var ikke noget hun var specielt vild med, men det var alligevel rart nok at have sådan et photoshoot nogen gange, så hun blev bekræftiget i at hun stadig kunne.
Hun lod ham finde sig til rette omkring hende i denne positur, og hørte så kameraet knipse løs.
Fotografen tog dem direkte på, oppe fra, og nedefra, hvor han fangede hendes pigede blik.
Hun lod ham knipse lidt videre, inden hun begyndte at røre på sig. Hendes hånd bevægede sig fra hans øre, ned og greb fat i hans hånd, hun førte dem op i luften, og trådte et skridt tættere på ham.
Nu stod de knap en cm fra hinanden, med håndfladerne mod hinanden. Hun kneb øjnene kort sammen, inden hun lod sine fingre glide ned i mellem hans. Sådan stod de lidt, imens fotograf og lysmand bevægede sig omkring dem.
Hun mærkede hvordan hendes fod langsomt sank ned i sneen, og greb fat om Alexanders arm med et lille grin. Hun så op på ham, i det hun trak foden op af sneen, og rystede på hovedet.
Den lille stramme dame kom nu igen stormende hen over sneen, Genevieve forberedte sig på en mindre skideballe, for at gøre kjolekanten så våd, men i stedet smilede kvinden.
"Gode billeder i to, men vi skal have mere ild!", udbrød hun. Og så sig tænksomt om, hun kløede sig på hagen, inden hun greb fat i dem, og skubbede dem helt tæt sammen. Hun trådte et skridt bagud samtidig med at fotografen trådte frem ved siden af hende.
"Det er som om der ikke er passion nok, det er for pænt." mumlede han, og så sig en smule forvirret omkring, man kunne nærmest se på ham hvordan forskellige idéer fløj rundt inde i hans hoved. Da Genevieve flyttede blikket til kvinden, var hendes ansigtsudtryk meget det samme. Hvad skulle de gøre ved de to modeller, som tydeligvis passede godt sammen, og formåede at bringe følelser ud i billedet, men ikke særligt meget fysisk energi.

OOC: Helt fint ;)
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 10:46

Da Alexander ikke havde hørt det skulle være intimt, fandt han deres stillinger yderst romantiske. Han fik langt ansigtet i de rette folder, samt et yderst romantisk blik fyldt med falsk kærlighed til dæmonen der stod foran ham. Han mente personligt at de klarede det ret godt, der var da masser af romantik, de manglede bare nogle røde hjerter, så var det da perfekt? Nej, åbenbart ikke. Han kiggede undrende mellem fotografen og den stramme kvinde, der ikke syntes det var tilfredsstillende. Han stod lidt, og vidste ikke rigtig hvad han skulle gøre, for at give billed mere ild, og gøre det mindre pænt, med mindre de ligefrem skulle hoppe på hinanden. Tanken kredsede rundt i hoved på ham, mens han med jævne mellemrum flyttede blikket fra fotografen til chefen, og så tilbage igen. Det var ikke helt nemt for Alexander at forstå hvad de to mennesker forlangte, men det var nok mere lidenskabelighed, mere fysisk kontakt, mere begær! " Du kan blive sur bagefter." Blev det eneste tegn, før han greb fast omkring Genevieve's talje, og trak hende helt ind, så de stod helt ind til hinanden, mens han fangede hendes læber, som han pressede hårdt mod sine egne. Det var bestemt ikke noget han ville gøre ved alt og alle, men nu skulle de da få noget ild. Hvor meget ild de ville have vidste han ikke, men nu kunne de få et kys at give respons på.
Efter et halvt minut, som han havde givet fotografen til at komme hen til sit kamera og knipse et par billeder, trak Alexander sig tilbage, og trådte et skridt væk fra Genevieve, i frygt for at hun ville rase ud over ham. "Er der mere i vil have?" Han kunne ikke rigtig forstille sig hvad mere de kunne gøre, med mindre de skulle rulle rundt i sneen og trække tøjet af hinanden. Det havde han svært ved at forstille sig, men det var selvfølgelig en mulighed hvis der skulle ild og begær ind i emnet. Det ville nok være lidt underligt at skulle gøre det ude i sne, men hvis fotografen ville kunne lide det, så kunne det da være sjovt at prøve.
"Hvis i vil have mere ild, må i fortælle hvad i tænker i." tilføjede han kort efter, og rettede på tøjet inden stylisterne kom og gjorde jobbet for ham. At have deres hænder over alt, kunne være noget så frustrerende, især når de hele tiden var der, men selvfølgelig blev man van til det før eller siden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 11:07

Genevieve sukkede, det var tit svært at tilfredsstille art directoren og fotografen, men hun havde i det mindste en idé om hvad der skulle gøres her. Det var ikke noget hun så videre frem til, selvom hun havde eksisteret længe havde hun svært ved at ikke at give efter for de drifter der var i hende som dæmon. Og de fleste overnaturlige væsner vidste godt, at begær og intimitet var noget af det, som virkelig kunne tænde en dæmon.
Hun mærkede det sitre i luften et kort øjeblik, hun så lige ind i Alexanders øjne da han greb fat om hende. Hun gispede efter vejret i sidste øjeblik inden han pressede sine læber imod hendes. Hans ord, "du kan blive sur bagefter" summede rundt i hendes hoved i hvad der føltes som evigheder, selvom hun godt var klar over det drejede sig om mindre end sekunder. Hvis de skulle kunne bruge billederne til noget, blev hun nødt til at reagere.
Selvom hun ikke brød sig om at blive overrasket på denne måde fattede hun sig, og greb ligeså fat i ham. Da han havde grebet om hende, kunne hun godt mærke at han var varulv, grebet var lidt faster end det gennemsnitlige menneskes.
Hun lod sine fingre følge hans krops linjer, op langs overkrop gled hendes hænder, og op omkring hans hals.
Endnu engang hev hun ham nedover sig, så de stod bøjede. Som før stod det røde hår i brændende kontrast til omgivelserne omkring dem. Da han trak sig væk, bakkede hun ligeså et par skridt væk fra ham. Hun forsøgte at få sig selv til at falde tilbage i den professionelle stemning fra før, men det var svært at kæmpe i mod sin natur. Hun lukkede øjnene i, og tog nogle dybe indåndinger. Hun vendte al sin opmærksomhed imod kulden omkring hendes fødder.
Da Alexander talte igen, blev hun revet ud af sin koncentration og så op. Hun nikkede, "I bliver nødt til at være mere specifikke, vi kan ikke gætte hvad det er i vil have os til. Vi kan sagtens arbejde ud fra instruktioner. Bare fortæl hvad vi skal gøre."
Kvinden som stod lige bag fotografen, som havde sænket sig kamera, men stadig stod med det i hænderne, som om han forventede at Alexander igen ville hive fat i hende, så op.
"Det var godt, mere af det. Meget mere! Begær, passion, lyst" sagde kvinden, som Genevieve først havde vurderet som snerpet.
Genevieve så op på Alexander, lukkede øjnene og samlede sig kort, inden hun igen trådte hen imod ham. Hun greb fat i ham, og lod sig vælte bagover ned i sneen, hun mærkede straks sneen gå igennem den hvide kjole, hun gøs kort, men rullede så op på siden, smed Alexander om på ryggen, og lagde sig ind over ham. Hun tog en dyb indånding, og lod igen sine hænder følge hans krops naturlige former. Hun trak hans ansigt op ad, tæt på hendes, og lod blikket vende imod kameraet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 11:24

Alexander var lettet over at han ikke fik et skideballe fra Genevieve's side. Det var da altid en start, så kunne billederne ikke gå helt galt. Han flyttede sit blik og sin opmærksomhed hen mod chefen, der syntes at elske hvad hun så, hun ville bare have mere. Han nikkede tavst, før han vendte sig mod sin partner, som var langt hurtigere end ham. Han kunne ikke undlade at udbryde en overrasket lyd, da det hele pludselig vendte på siden, og han lå ovenpå Genevieve, der før han nåde at blinke, slog ham i jorden og kort efter satte sig på ham, og trak hans hoved tætter på hendes. Han behøvede ikke at spille overrasket, for han var dybt chokeret. Ikke på nogle slem måde, men det var dog alligevel lidt mere end han var van til. Der herskede ingen tvivl om at dette var en dæmon. Han lod sine arme og ben være spredt lidt ud til siden, så fotografen kunne få et billed, som om det var Genevieve, der havde lagt Alexander ned, hvilke det præcist også var.
Det var ikke svært at mærke hvordan sneen trængte igennem habittens stof, ind igennem skjorten, og ind til den bare ryg, der syntes straks at reagere på kulden, men for en gang skyld ignorerede Alexander det, og greb ud efter dæmonen der sad på ham, og gjorde kort efter brug af sine skuespiller evner, da han vendte dem rundt i sneen, og ivrigt kyssede hendes læber. Det var godt nok ikke en film, men det betød jo ikke, at man ikke kunne få gode billeder af det. Alexander forventede bestemt ikke at skulle trække tøjet af kvinden, men alligevel pressede han sine fingre ned ved kjolelivet, hvor åbningen var, som om han ville gøre det.
Hvad dem der kiggede på mente om det, vidste han ikke, men nu mente han snart de havde fået nok begær og ild, med mindre de ligefrem ville have mere sex ind i det hele. Der var vel grænser for hvor meget man kunne få to personer der knap kendte hinanden til at gøre. Det var for Alexander noget helt andet med skuespil, der levede man i en rolle, og ikke i sin rigtig person. Nogle gav ham ret, andre sagde det var noget være vås, og mente man ikke kunne sælge sin krop på den måde, men uanset hvad, så var det sådan Alexander selv havde det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 11:39

Genevieve mærkede at Alexander ikke havde set det komme, hun smilede tilfredst for sig selv. Men det varede ikke længe før han tog over, og smed hende nederst. Hun mærkede ilden løbe igennem hende, nu måtte de snart stoppe. Ellers ville det ende galt. Hun lod ham færdiggøre kysset, og lod sine hænder glide op over hans overkrop, hun hev fat i kraven på skjorten og trak sig selv op til ham. Hun pustede pludseligt hårdt ud , og skubbede ham af sig. Hun forsøgte at skjule den lethed det var for hende, det så ikke realistisk ud at en spinkel pige som hende, med lethed kunne smide rundt med Alexander. Hun satte sig, op rettede lidt på håret, hun var nu ligeglad med hvordan det sad. Hun havde brug for en pause, uden nogen ord rejste hun sig, knejsede med nakken, og gik hurtigt men bestemt over til make-up vognen. Trådte indenfor, og slog sig ned på en stol. Hun tog en dyb indånding og så sig omkring, de fleste af stylisterne hang ud af døren og gloede på Alexander. Genevieve himlede med øjnene og greb en flaske vand, som hun hurtigt skruede låget af. Hun tog en tår, uden at tænke over det og lænede sig tilbage med lukkede øjne. Hun forsøgte at lukke tanken om hende og Alexander i sneen ude. Det var ikke fordi dette betød noget specielt for hende, men lige meget hvor mange gange hun havnede i situationer som denne blev det aldrig nemmere for hende. Mange ting blev man bedre til med alderen, øvelse gør mester og alt det, men fysisk kontakt af denne kaliber var aldrig helt nem at håndtere.
Efter et par minutter kom den stramme dame ind, havde hun mon stået og snakket med fotografen og Alexander? Hun sendte Genevieve et oprigtigt smil, så var billederne vel gode?
En af stylisterne begyndte lige så stille at pakke nogle af tingene omkring dem sammen. Tøjet blev lagt i poser, og stativerne skilt ad. Der manglede kun nogle beauty shots, det passede også med at det gode fotolys var begyndt at forsvinde udenfor.
En af make-up artisterne friskede Genevieves make up op, og guidede hende ind i en anden vogn, hvor der var stilt en stor green-screen op, så kunne de gå ind og manipulere med baggrunden bagefter. Kjolens ærmer blev skubbet ned, så kjolen fungerede som stropløs, og Genevieve så ind i kameraet med et intenst blik. De store øjne udtrykte ild, og energi, de lange vipper der omkransede dem gav dem dybe, og de sart rosa læber, blev holdt lukkede men afslappede.
Da hun var færdig rejste hun sig, og trådte ud igen. Hun småløb tilbage igennem sneen, trak den hvide kjole af, og lod blikket glide ned over sig selv i sit mest neutrale undertøj, inden hun fandt sit eget tøj frem. Den sorte sweater, de sorte leggins og og skoene. Hun trådte udenfor igen, og lod naturen overvælde hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 11:52

Alexander var på den eneside glad for at Genevieve havde stoppet dem, inden der blev forlangt mere, men han var ikke spor tilfreds over at kunne mærke, hvor let hun havde ved at kaste rundt med ham, som om han var en dukke af stof. Nu havde han heller ikke ligefrem gjort nogle modstand, men det var ikke en tanke der beroligede ham på nogle måder. Han fik sig stablet på bene, og fjernede det værste sne, mens han fik styr på håret. Han kiggede kort mod fotografen, før han trådte væk fra 'scenen'. Ud af øjenkrogen opfangede han et tegn fra chefen der betød de var færdige. Hvilke lettelse! Med hurtige skridt fik han tilbagelagt turen hen mod en af vognene, hvor han kunne gå ind og skifte tøj, samt få en børste igennem det alt få fint rædte hår. Kort efter stod han i et par ældre læderstøvler med snørre, jeans og der over en læderjakke hvor han bar en hvid skjorte indenunder. Trods det måske ikke var det varmeste tøj at gå rundt i, var det ganske fint for ham, bedre end alt det andet tøj han havde båret. Da han gik ud af vognen sikrede han sig bilnøglerne lå i lommen på jakken, før han hæv en pakke smøger op fra den anden jakkelomme. Han fik kort efter sat ild til enden, mens han gik ud af vognen og kiggede på det nedtrampet område hvor de havde fået taget deres billeder. Det havde været koldt, så det skulle blive godt at komme hjem.
En røgsky forlod Alexanders læber, imens han vendte sig rundt, og fik øje på Genevieve, der stod et stykke fra hende. Han vidste ikke rigtig om han skulle gå hen til hende, eller hvad han skulle gøre, men valgte til sidst at gøre det. Da han kom hen til hende, kunne han kort efter fange sig selv i at stå og give hende et vurderende blik. "Har du ikke muligheder for at tjene bedre penge i andre lande? Du har vel været i faget i flere år end hvad jeg er." Startede han ud i en lav tone, så de mennesker der gik omkring dem ikke opfangede deres samtale. Det handlede om ikke at blive afsløret. Han lage hoved let på skrå, og betragtede kvinden med det røde hår, der trods deres rod på jorden, ikke syntes at have taget synderligt skade af det. "Er der egentligt en grund til at du bor på denne ø? Du kunne tjene så mange flere penge ved at være for eksempel i New York eller Pairs." Selvom man fik gode penge, var øen alligevel kun en ø, og derfor afgav den ikke de bedste lønninger, og især ikke inde for modelfaget.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 12:37

Hun så på ham med et grin, hun lagde hovedet en anelse på skrå.
"Alexander, jeg er næsten 3000 år gammel. Jeg har set det hele, og jo, jeg kan tjene mange flere penge i Paris, New York og Milano. Men lige nu har jeg bare brug for at være her. Desuden undrer de sig lidt i de store byer når jeg arbejder i 10 år, og overhovedet ikke ældes én eneste dag." hendes tone havde været en smule hård, men blev meget blidere i mens hun talte. Hvor skulle han vide det fra? Det var ikke rimeligt over for ham at hun bed ad ham uden grund. Hun var vidst stadig lidt påvirket efter deres rullen rundt i sneen.
"Har du den ekstra? Jeg har ikke flere." spurgte og kastede et blik på hans cigaret, det ville gøre godt nu. Hun lod fingrene løbe igennem det røde hår, hun glædede sig til det blev varmere, så hun kunne hoppe i noget tøj som var mere hendes stil, cut-off denimshorts med nitter, og skjorter. Hun kløede sig bag øret, og så sig omkring. Hele crewet var på vej hjem, skulle hun ringe efter sin bil? Nej, det kunne vel vente lidt endnu. Hun så igen på på Alexander, "Hvor længe har du været?" ordet varulv lå implicit i sætningen, hvis andre overhørte samtalen kunne de tro hun spurgte til hans modelkarriere, det var vigtigt ikke at afsløre noget, medmindre man ønskede at skabe sig fjender.
Hun smilede skævt til ham, de fleste var væk nu. Hun satte sig på en træstub ikke så langt væk, og klappede på en ved siden af sig, for at indikere at han skulle sætte sig ved siden af hende.
Hun ville gerne snakke lidt med ham, hun kunne godt lide varulve. De var så vilde, ukontrollerede, lidt ligesom hun selv var.

//OOC: undskyld det er lidt kort, er lige midt i noget...:)
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 13:06

Det første indtryk af Genevieve var ikke godt, specielt ikke i starten af hendes sætning, men da hun lidt efter tøede op, tøede hans bedømmelse også en smugle op. Han valgte at nikke, uden at sige mere. Han kunne egentligt godt se hvad hun mente, men kunne hun ikke bare rejse rundt alle mulige steder? Tretusinde år var måske også en del år at rejse rundt i, men intet var vel umuligt for en dæmon som hende. Styrken i kvindens krop havde hurtigt afgjort for Alexander at hun var en dæmon, intet andet væsen kunne gøre det samme som hun kunne blot ved sin fysiske styrke om dagen. Han vidste ikke om vampyrer havde samme styrke, muligvis, men det var hun ikke. Da hun spurgte om han havde flere cigaretter, fiskede han pakken op fra lommen i jakken, og åbnede æsken så hun kunne tage en, hvorefter han fandt en lighter frem, så hun kunne få smøgen tændt. Det overraskede ikke Alexander at Genevieve røg, hun lignede typen der gjorde det. Selvfølgelig kunne man ikke bedømme sådan ting på udseendet, men alligevel var der noget der sagde det, især når hun var dæmon. Hun havde et ydre, og var nok van til at lege med de store drenge. Hvad 'de store drenge' helt præcist var, kunne Alexander ikke svare på. Måske dæmoner og vampyrer? Alexander blev trukket ud af tankerne omkring Genevieves omgangs kreds, da hun stak et spørgsmål i hoved på ham. Først troede han at hun mente hvor lang tid han havde været i model branchen, men da hun ikke rigtig fuldførte sætningen forstod hun hvad han mente. "Hvis jeg husker rigtig er det otte år, sådan cirka, siden jeg var femten." Svarede han, mens han lod endnu en røgsky forlade hans læber. Trods det var næsten et år ti siden, kunne han stadig tydeligt huske smerten da han blev forvandlet, men det var nok de færreste ulve der lige glemte den. Den var ikke til at glemme.
Et suk forlod Alexanders læber, imens hans blik løb rundt og betragtede menneskerne der løb omkring dem, for at pakke alt deres grej sammen. "Måske skulle man se at vende snuden hjem ..." Mumlede han mest henvendt til sig selv. Træstuppen han havde sat sig hen på, da hun bad ham komme, begyndte at føles kold mod hans bagdel, eller så var det bare ham der var en fint følende idiot. "Skal du have et lift?" Hans blik blev flyttet mod Genevieve, som han betragtede i lidt tid, før han rejste sig op. Han ville egentligt ikke have noget imod at bruge mere tid med dæmonen, men så skulle det ikke være udenfor, selvom han godt kunne lide naturen. Naturen havde altid været tiltalende siden han blev forvandlet, men nu var det hele så koldt, og han kunne ikke forvandle sig, så han blev tvunget til at være som menneske, og så var skoven og sneen iskold at være i.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 13:42

Hun greb en cigaret, og placerede den mellem sine sart rosa læber. Hun fik ilden på den, og inhalerede røgen. Hun åndede ud med et veltilfredst suk, en af fordelen ved at være "udødelig" som hun var, var at smøgerne ikke kunne slå hende ihjel. Hun lod smøgen sidde i mellem i tænderne i det hun så opmærksomt på Alexander, 8 år? 8 år for hende var som et øjeblik, hendes tidsopfattelse var helt anderledes.
"Hvordan behandler livet dig så?" spurgte hun, igen lå det implicit at det omhandlede hans liv som varulv, og ikke bare generelt.
Det var sjældent hun talte med folk, som var så unge, som ikke bare så sådan ud. Mange troede at hun selv og hendes mor var søstre da moderen jo heller ikke blev ældre at se på.
Hun lagde hovedet på skrå, snuden, haha det var sjovt.
Tjoo, det ville måske ikke gøre så meget, hun begyndte at hive mobilen op af en lommerne i bukserne da han tilbød hende et lift.
"Jo tak, det går hurtigere end at ringe efter vognen. Er det den derovre?" hun nikkede med hovedet i retning af den bil han tidligere havde søgt tilflugt for kulden i.
Hun glædede sig til at komme indenfor, hun var mere tiltrukket af naturen om natten, end dette lyse, hvide scenarie. Hun kunne skam godt se skønheden i det, men det tiltalte hende knap så meget som lange skygger, og mørke.
Hun havde rejst sig op, og stod nu og børstede lidt snavs af bagdelen.
Genevieve strakte sig og udstødte en lille veltilpas lyd, inden hun bevægede sig over i mod bilen.

//OOC: igen, undskyld længden eller manglen på samme
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 21:53

"Nej, det er faktisk ikke den, tror det er en af pigernes." Alexander ledte dem i dem i den modsatte retning, hen til en mindre parkeringsplads hvor der stod nogle sorte biler. Hvad det egentligt var sorte biler havde gjort for at blive så probulærer var ikke til at sige, men rige folk kørte altid rundt i sorte, også dem der ikke var så rige, og så var der altid dem der kørte rundt i sorte biler for at virke rige. De gik forbi et par biler, før de nåde ned til en sort Audi, der lå presset ind mellem kantstenen og en anden sort BMW. " Jeg kører lige ud, så kan du hoppe ind." Med et tryk på bilnøglen startede han bilen, og satte sig ind i det behagelige sæde, for at starte bilen og kører ud ud, så Genevieve kunne hoppe ind. Imens han fik manøvreret ud fra parkeringspladsen, fik han tid til at svare på hendes spørgsmål. "Hvordan mit liv behandler mig?" Han kunne ikke rigtig forstå spørgsmålet, men det måtte vel være noget i stil med hvordan han så klarede livet. Det var bare en svære måde at sige det på. "Når man ikke bliver tvunget til forvandling ved fuldmåne er det ganske enkelt, og gør det hele en del lettere." Han vidste ikke rigtig hvad mere der var at sige. Emnet var nemt at udtømme for ham, han havde prøvet det i en del år, og vidste knap nok hvordan han skulle leve uden. Det ene svarte, var at man i sommermånederne kunne tage ud i skoven, og være på ferie der ude, uden at skulle betale en krone for det, man kunne luske rundt og lege ulv. Det krævede en del fra kroppens side at blive forvandlet, så en smidig krop fik man oveni plus den var muskuløs, da man som ulv hele tiden brugte sin krop til jagt, løb og leg. Motion havde derfor ikke været et problem for Alexander, der elskede at kunne løbe hurtigere end både normale ulve, og mennesker. Problemet i det hele var bare, at folk gik og kaldte dem varulve, og ærligt måtte han indrømme at det slet ikke var et ord han mente passede. Hvis det skulle være en varulv, skulle det vel være ligesom de farlige ulve på bagben, og ikke forvokset.
Alexander blev brat hævet ud af tankerne, da han kom i tanke om at han ikke anede hvor Genevieve skulle hen. Han havde bare kørt som da han skulle hjem, og hvis de ikke skulle ende hjemme ved ham, blev han nød til at finde ud af hvor hun skulle hen. "Hvor skal jeg kører dig hen?" Det ville slet ikke virke hvis man var taxi chauffør. Tænk hvis man glemte at spørge hvor kunderne skulle hen, men bare kørte. Det kunne se yndigt ud.

OOC: Intet problem :)
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeSøn 19 feb 2012, 23:35

Hun lod blikket hvile kort på bilen, inden hun fulgte efter ham. Da de var nået frem til parkeringspladsen lod hun blikket glide henover de mange sorte biler. Hendes bil var også sort, den stod derhjemme i garagen, hendes mercedes. Hun trådte et par skridt tilbage for at give ham plads til at komme ud med bilen. Da han standsede foran hende, trak hun døren op, og satte sig ind.
"Lettere? Det er da en ret atypisk holdning at have til det, er det ikke?" hun havde aldrig mødt en varulv før, som syntes at livet var blevet nemmere. Tværtimod.
Hun så ud af vinduet, som de susede ned ad gaderne. Hun blev pludselig opmærksom på at de ikke var på vej hjem til hende. Men hvordan kunne de også være det? Alexander vidste jo ikke hvor hun boede.
"Strandvillaerne", mange folk blev slået lidt tilbage, det var der de rigeste på La Sunisha boede. Men Genevieve og hendes mor havde selvfølgelig også haft mange år til at skrabe pengene sammen. Genevieve lænede sig tilbage i sædet, og lukkede øjnene. Hun tænkte på de mange solrige dage hun havde siddet med underkroppen ude på terrassen, og resten af liggestolen inde i huset. Skarp sol var ikke lige hendes kop the, selvom det nogen gange kunne være rart nok. Hun lod fingrene køre igennem de lange røde lokker, i det hun så ud ad vinduet, solen var ved at forsvinde ned bag horisonten, nu ville alle natvæsnerne komme frem. På en standard dag ville hun også selv være ved at gøre klar til at gå ud, og gøre natten usikker. Men hun vidste ikke helt om det ville blive til noget i aften. Måske havde hun bare brug for at slappe af, men hvis lejligheden bød sig, ville hun nok ende med at gå ud alligevel. Hun så over på Alexander med et interesseret blik, hvad mon han gjorde efter en dags arbejde? Tog han bare hjem, forvandlede han sig eller tog han i byen som alle normale mennesker. Det var sjovt her på øerne, der var nærmest flere overnaturlige væsner end der var almindelig mennesker. Men øerne havde selvfølgelig også lagt grund til den store kamp, for så længe siden.
Hun begyndte at kunne genkende gaderne og husene, den ene store villa tårnede sig op efter den ene. Langsomt ændrede husene sig mere til mansions end villaer, men området hed strandvillaerne alligevel. Hendes hjem var en står gotisk mansion, bygget i grå sten, fyldt med tårne og spir. Ikke ligefrem et sted, som inviterede folk indenfor, sådan så det i hvert fald ikke ud. Huset var i virkeligheden alt alt for stort til de to piger, som boede der. Men moren havde haft et nostalgisk øjeblik da de købte det. Og det føltes som hjem for Genevieve, hun kunne godt lide stilen følte sig godt tilpas i de lidt dyste omgivelser.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeMan 20 feb 2012, 05:05

Alexander trak let på skuldrende. "Man vænner sig til det, plus man bliver jo nød til at se på de lyse sidere." Svarede han, mens han drejede ned af gaden der ville fører dem ned mod stranden. Af en eller anden grund overraskede det ham på ingen måder hvor det var hun boede. Hvis hun var dæmon, havde hun sikkert fået sig en masse penge i løbet af alle de år hun havde levet, hvilke ofte var et godt grundlag til de huse de farede forbi, dog ikke hurtigt nok, til at hun ikke ville kunne sige stop, hvis de kørte forbi deres hus. Jo længere ned af vejen de kom jo dyre blev husende. Selv fandt Alexander ingen interesse i at bo i sidde storslået slotte. Der ville være for meget at tage sig af, og han var kun en mand der kun boede der i vintermånederne. Om sommeren var jagten gået ind, og tiden som ulv skulle nydes. I starten havde det været en byrde at være ulv, men der var jo ikke noget der ændrede sig, han kunne ikke komme af med sygdommen, så derfor gjorde han som han gjorde nu, så på den lyse side.
Jo længere ned af vejen de kom, og jo dyre og større husende blev, jo mere satte han farten ned, så Genevieve kunne sige stop når de kom til hendes palæ. Han tillod sig at kalde det et palæ trods han ikke havde set det, men alle husende i dette kvarter lignede en million, og han tvivlede ikke på, at hun også måtte bo i et. Han kunne ikke forstille sig noget mindre. Indtil nu, havde hun levet op til alle forventninger om at være en æld gammel, men yderst smuk dæmon. Hvorfor skulle hun så heller ikke kunne bo i en storslået bolig, med tre fire etager, og pool, samt alt det andet der nu fulgte med. Et spørgsmål krøb ind på sidelinjen imens Alexander førte bilen ned af vejen i et mageligt tempo til Genevieve sagde stop. Boede hun sammen med nogle, og hvis ja, hvem kunne det så være? Hun havde sikkert en partner af en eller anden art, det havde de fleste, og det skulle da ikke undre ham, hvis Genevieve også var en af disse 'fleste'.


Sidst rettet af Alexander Man 20 feb 2012, 06:41, rettet 1 gang (Reason for editing : Indlæget er nu færdigskrevet.)
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeTirs 21 feb 2012, 04:14

Hun lagde hovedet på skrå, og betragtede ham. Se det på den lyse side? Det var ikke en af de ting hun gjorde mest, hun forsøgte at se objektivt på alle situationer. Prøvede på ikke at gøre dem til mere end de var. Det virkede måske lidt følelseskoldt, og det kunne man måske også kalde hende. Et smil smil hev hendes mundvige op, da de nærmede sig hendes hjem. Nogen gange ærgrede det hende at hun kun havde sin mor at vende hjem til, men hun havde aldrig mødt nogen hun vil kunne holde ud at bo sammen med. De fleste andre vampyrer var for selvcentrerede til at hun kunne holde dem ud lang tid ad gangen, og ud af de mange andre overnaturlige væsner var det få, som levede lige så længe som hun ville gøre. Og hun brød sig ikke om at miste ting, hverken døde eller levende. Og hendes mor kunne hun altid regne med, nogen gange skiltes de for et par hundrede år, men ikke længere end det. Det længste de havde været væk fra hinanden var 400 år, og det var længe siden nu.
Hun lod håret falde ned over ansigtet imens hun så sig omkring, dette var hendes yndlings tidspunkt på dagen, mørket var ved at ligge sig over verden omkring hende, og folk begyndte så småt at vise deres sande jeg.
På den ene side afskyede hun hemmeligheder, men det var utroligt dobbeltmoralsk af hende at have det sådan, da hun selv og hele hendes race med hende holdt en kæmpe del af sig selv skjult. Nogle af de andre overnaturlige væsener kunne godt genkende en dæmon, når de mødte en, men andre lagde ikke mærke til noget. Hun var ret sikker på at Alexander havde gætte sig frem til hvad hun var. Hun havde ikke rigtig kunnet skjule sin styrke på engen, da hun skubbede ham væk. Og eftersom dæmoner var de eneste væsner, som var stærkere en varulve kunne han nok gætte det, da hun i hvert fald ikke var varulv.
Hun så op da de nærmede sig den lange indkørsel op til hendes hjem. Når de var drejet derned var der et enkelt sving, og så ville de se hendes hus, palæ, mansion, slot. Hvad man nu ville kalde det.
"Drej til venstre her, du skal ind af indkørslen ved porten der." porten hun havde nævnt var en stort gitter port, hvor lågerne var udformet til en kæmpe flok roser, nogle hang med hovedet, andre knejsede flot, og strittede lige op i mod solen. Lågerne sad fast på to store hvide søjler. Lågerne svingede op da bilen nærmede sig. Hun så ind i haven, da bilen bevægede sig ned af indkørslen, så hvordan sneen dækkede træerne og jorden, gav det hele et magisk lys.
"Huset ligger dernede," hun pegede fremad, som et stort gråligt hus tonede frem for enden af indkørslen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeTirs 21 feb 2012, 04:27

Alexander fulgte dæmonens instrukser og ledte bilen ind på vejen, for derefter at få den styret ind i mellem de to store pæle, da porten havde åbnet sig for bilens snude. Han kunne ikke holde et helt overrasket ansigt inde da han så hvordan haven, eller parken, eller hvad pokker man kaldte hans omgivelser. Overraskelsen blev ikke mindre da han så huset, men kort efter smilede han skævt for sig selv. "Selvfølgelig ..." Mumlede han for sig selv, og parkerede bilen så Genuvieve kunne stige ud af bilen. "Så håber jeg fruen kommer helt hjem." Endnu et kort grin kom fra ham mens han ventede på hun steg ud af bilen. Den stod i tomgang, lygterne var tændt og håndbremsen var knap nok trukket. Han havde i tankerne at vende hjem når hun var sat af, for derefter finde sig en pizza og glo TV til han gik omkuld. Han havde ikke rigtig nogle planer for aftenen, hvilke han næsten aldrig havde. Det var ganske naturligt for ham ikke at lave noget når han fik fri. Af en eller anden grund så var han ikke typen der sprang til fester når han fik fri, men en fest i ny og næ sagde han bestemt ikke nej til.
Alexander kunne ikke undlade at spørge sig selv om hvordan hun kunne bo sådan et sted. Det var jo ENORMT! Han ville væde med at der kunne være mindst fem seks, hvis ikke flere af hans lejligheder inde i det enorme hus der syntes at ligne et moderne slot. Han fattede ikke hvordan man kunne gide at bo i sådan et hus. Tænk når det skulle males! Bare tanken fik Alexander til at opgive alt om at bo i hus. Han var godt tilfreds med at han boede til leje, og derfor var der nogle der ordnede alle hans problemer, hvis der skulle opstå nogle i løbet af den tid han boede i lejligheden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeTirs 21 feb 2012, 08:45

Hun lod øjnene hvile på ham, for at se hvordan han reagerede på omgivelser. Som hun havde regnet med så han en smule chokeret ud. De fleste ville nok kunne gætte sig til at hun som dæmon boede et ret stort sted, men Genevieve og hendes mor havde levet længere end de fleste andre dæmoner og derfor var deres hus større end de fleste andre.
En lav latter undslap hendes læber, da hun hørte hans "Selvfølgelig...", det var selvfølgeligt - og bekræftede bare at han selv kunne tænke sig frem til hvilke omgivelser hun levede i.
Hun klikkede dørhåndtaget op, og svingede døren åben.
Genevieve tøvede et øjeblik inden hun så på ham igen, hun lagde hovedet på skrå, mens en masse tanker susede igennem hendes hovede. Hvad skulle han nu? Skulle hun invitere ham med ind, eller virkede det desperat. Hun var ikke typen som skulle anstrenge sig for fyres opmærksomhed, derfor var det også sjældent hun selv skulle bede en fyr om opmærksomhed eller selvskab for den sags skyld. Det var en uvant situation for hende. Hun steg langsomt ud af bilen, hørte stenene knase under fødderne da hendes ben ramte jorden.
Hun så på ham med et lille smil, i det hun bøjede sig ned, og stak hovedet ind i bilen.
"Tak for i dag. Det var... hyggeligt at arbejde sammen med dig." de røde lokker faldt nedover skulderen og dannede et kobberfarvet vandfald, inden hun afsluttede med at sige:
"Vi ses nok igen, Alexander" hun lagde et tryk på hans navn, som gav indtrykket af at hun håbede på det, men man kunne alligevel ikke vide sig hundrede procent sikker på, om hun virkelig mente, hvad hun sagde.
Hun rejste sig igen op, skubbede det røde på plads, smækkede bildøren og trådte et par skridt tilbage, imens hun ventede på at han ville køre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDon't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitimeTirs 21 feb 2012, 09:13

Da Genevieve steg ud af bilen, smilede han kort til hende. Han ventede på at hun skulle lukke døren, men det skete ikke lige med det samme, som han lidt havde forventet. Da hun igen stak hoved ind, kunne han ikke rigtig afgøre med sig selv hvad han skulle forvente, men det der kom ud, var ganske ufarligt. Han undrede sig en smugle over hvorfor hun trak på det, men valgte til sidst at smile. "Ja, meget hyggeligt, og alternativt." Et kort grin kunne høres fra ham, før det blev stoppet af endnu en sætning fra Genevieve. Først tænkte han ikke mere over ordne, men startede bilen for at køre rundt, så han havde fronten mod udgangen, men stoppede da han ellers skulle til at gasse op. Han rynke kort bryne, og rullede vinduet ned, for at henvende sig til dæmonen igen, hvis hun ikke havde forladt parkeringspladsen. "Vi ses nok igen?" citerede han, tydeligvis overrasket. "Hvad mener du helt præcist med det? Der var intet fjendskab at høre i hans stemme, kun ren overraskelse over den sikre måde hun havde sagt det på. Ville hun mødes med ham igen, eller skulle de arbejde sammen senere hen? Havde fotografen sagt at de skulle tage flere billeder sammen? Det mente han ikke at have hørt et ord om, kunne det være løbet hans snude forbi? Umuligt! Han fik styr på ansigtet og nikkede. "Det kan vi vel ikke undgå, vi er jo fanget på en ø." Der var ikke mange der forlod øen når de først var kommet til den, så man kunne vel godt lidt sige at de var fanget på øen. Selvfølgelig kunne man rejse nemt fra den, det var dog ikke noget Alexander ønskede. Han var tilfreds med sit liv på øen, også med alle dens problemer, som for eksempel det, at menneskerne næsten var i undertal, men han lod emnet ligge, nu sagde hun jo at de ville mødes igen. "Nå, men ja, farvel, så ses vi jo nok." Et kort smil skød over hans læber mens vinduet rullede op.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Don't Look Away Empty
IndlægEmne: Re: Don't Look Away   Don't Look Away Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Don't Look Away
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Den lykkelige eng-
Gå til: