The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Please tell me a lie!

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstPlease tell me a lie!  Empty
IndlægEmne: Please tell me a lie!    Please tell me a lie!  Icon_minitimeMan 20 feb 2012, 06:01

Sted: Silent River – Et eller andet sted.
Omgivelser: Træer, buske og hvad der nu måtte findes på søen.
Vejr: Solen er ved at stå op og det er morgen koldt.
Dato: Starten af marts måned.
Tid: Om morgenen, omkring de seks.
EP: KatieSolen var ved at stå op og de lalleglade fugle satte sig allerede til rette på deres ynglings træer og varmede stemmerne op, så de kunne vække søens dyr. Hvis man var en natur-freak vil man allerede dåne hen, ved synet af søen. Solens stråler ramte mærkværdige ting og sendte nogle bløde farver imod ens øjne. Dette syn vil være absolut smukt, hvis man da var til natur.
Fuglene begyndte så småt at titte rundt og begyndte på deres sang, mens man stille vil kunne høre raslende og puslende lyde fra buske og træer. Dyrene var ved at stå op, eller så var de allerede oppe? Men i så fald, dagen i dag bød som regel ikke på noget, men alligevel vil man kunne føle en slags ro i kroppen. En ubehagelig ro, hvis man ikke er vant til natur snakken.
En betydelig høj kvinde med jakkesæt og flotte sko kom gående. Fra lang afstand vil man tro, at hun var en mand eller en ung dreng som var lidt for fin klædt.
Hendes korte hår blev revet med en lille brise, der tog fat i en kort sekund. De grågrønne øjne skimmede udtryksløst søen, og de lange ben bevægede sig livløst.
Der var ingen tegn på hvordan kvinden havde det. Om var hun glad, ked af det, ligeglad eller tænkende. For hun holdte det samme ansigtsudtryk hele tiden. Selv da en virkelig smuk sommerfugl fløj forbi hende, gav hun den ikke et eneste kig.
Kvinden hed Emery, dusørjæger og på jagt efter et sted at hvile. Hun lignede ikke just en der ikke havde fået søvn i flere dage nu. Men seriøst, hun havde ikke fået lukket sine øjne siden hun gik fra værtshuset, og det var fra flere dage siden.

Emery sukkede, da hendes ben automatisk standsede. Foran hende lå en fredfyldt hytte lige der hvor solen kastede de tykkeste stråler. Emery lag hovedet let på skrå og undrede sig over, hvad en hytte skulle lave herude. Mon der overhoved boede nogen her? hun kløede sig kort bag nakken, og fortsatte med at gå, gå imod hytten. Måske kunne hun være så heldig, at der var tomt derinde. Men heldig. Heldig var slet ikke med i hendes system.

Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstPlease tell me a lie!  Empty
IndlægEmne: Re: Please tell me a lie!    Please tell me a lie!  Icon_minitimeMan 20 feb 2012, 22:59

Katie kiggede ud af vinduet, solen var stået op, så hun kunne ikke gå nogen steder, nu skulle hun finde på hvad hun skulle lave, hun rullede gardinet for, og gik hen mod skabet, skabet var lavet ud af træ, hun åbnede skabet, inde i skabet lå der en masse bøger, hun havde læst dem alle sammen, men hun havde ikke fået tages sig sammen til at købe nogen nye, hun tog den øverste bog ud *Levende død* Hed den, hu satte sig ned i sofaen og begyndet at læse, hun havde læst i nogen minutter, hun orkeder ikke mere istedet for satte hun sig til rette og begyndte at tænke.
Tilbage til toppen Go down
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Please tell me a lie!  Empty
IndlægEmne: Re: Please tell me a lie!    Please tell me a lie!  Icon_minitimeTirs 21 feb 2012, 02:00

(( startbeskrivelses-teksten skal bedes om at være med hvid eller anden let-læselig farve. Derudover er det ikke tilladt at lave fremtidstråde. Derfor skal der være årstal på også da dette er en fortidstråd, da den er fungerende i marts og ikke i februar))

_________________
Please tell me a lie!  ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
Please tell me a lie!  Empty
IndlægEmne: Re: Please tell me a lie!    Please tell me a lie!  Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Please tell me a lie!
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Silent River-
Gå til: