The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 School at night

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstSchool at night Empty
IndlægEmne: School at night   School at night Icon_minitimeMan 20 feb 2012, 06:12

Dato: 20. februar
Tid: 21.41
Årstid: Vinter
Vejr: Det er koldt, der er nyfaldet sne og solen er lige gået ned.
Sted: udkanten af skolegården
Omgivelser: en øde skole

Det var en stille aften på skolen, alle elever var for længst taget hjem, og de havde ikke tænkt sig at vende tilbage før dagen efter, for hvorfor være længere på en skole end højst end nødvendigt. Ja hvorfor entelig det, det burde Kodashi nok entelig spørger sig selv om da hun kom gående ind på skolens område. Men her var hun endnu engang, det var efterhånden 2 år siden Kodashi sidst havde været her, da hun gik i skole dengang og nu var hun lige en tur i nabolaget alligevel og tænkte så lige at ville et smut forbi skolen bare for at gå ned af memory lane en lille tur.
Stedet var nærmest helt skræmmende her om aften men på en måde også hyggeligt. Kodashi holdte sig ude i kanten af skolen da hun ikke helt vidste hvor tæt på hun entelig måtte gå.
*Aahhh.. tænk på alle de gode tider du havde her Kodashi*
Kodashi var allerede overvældet af alle sine minder fra skole tiden, det havde ikke været det mest spændene men billede kunst tiderne havde været de sjoveste af dem alle, selvom Kodashi altid var milevis langt fra de andre i klassen da hun allerede dengang tjente penge på sine malerier.
Kodashi gik entelig i sin egen lille verden da en lyd af glas der blev knust kom henne fra skolen. Nysgerigheden greb Kodashi og hun gik lidt nærmere skolen for at finde ud af hvad det havde været, mon hun entelig ikke bare skulle ringe til politiet med det samme som de kunne undersøge det. Men der var jo ingen alarm der var gået af, så måske havde det bare været et uheld.
Tilbage til toppen Go down
 
School at night
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Sheria high school-
Gå til: