The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Tusmørkens besættelse.

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstTusmørkens besættelse.  Empty
IndlægEmne: Tusmørkens besættelse.    Tusmørkens besættelse.  Icon_minitimeMan 20 feb 2012, 21:57

Dato: Det kan være ligegyldigt.
Omgivelser: Få væsner his og pist. Eller rolige omgivelser, tjener osv.
Vejr: De er tusmørke udenfor, men indenfor stråler lyset frem og tilbage. Rolig aften.
Tid: Om aften.
Sted: Zeeman

EP: Azriel

Dette her sted var et sted, som vil give de fleste væsner kvalme, hvis man ikke var vant til al sådan en sukkersød omgivelse. Og hun var så et af de væsner. Emery. Hun sad i et hjørne, væk fra alle de andre. Dette hjørne blev åbenbart kaldt ’Kyssets rige’, da det var et privat hjørne, hvor man kunne sidde med sin eneste ene. Men Emery havde aldrig haft en eneste ene og hun var skam heller ikke udefter en. Hun sad her, for at holde sig selv i selskab. Hun orkede ikke til at overhøre væsnernes snak frem og tilbage, så dette her var det bedste spot.

Emery sad med sit typiske jakkesæt, og så ud til at dø af kedsomhed. Hun lignede mere en vildfaren dreng, som prøvede at spille voksen for en dag. Hvis man havde den holdning, så skulle man ikke tæt på hende, for det kunne jo ende med, at hun bed næsen af personen.

Her er Deres kaffe, skulle det være noget andet, unge herre?” En ret gammel mand, kiggede på hende med sine blå øjne og tætsiddende briller og smilede nervøst. Emery kiggede op på ham og rystede på hovedet. Hun havde løst til at komme med en kommentar, men kunne selv se, at manden i forvejen havde det skidt. ”Ellers tak” sagde hun blot og kiggede ned på sine hænder, og den gamle mand bukkede, mens han gik videre til det næste offer.. øhm.. bord.
Hun sukkede og lod kaffens bitter smag ramme sin tunge. Hun lukkede øjnene og nikkede tilfreds. Kaffe. Det beroligede hende så meget. Kaffe i sig selv var en ren stof for hende, som hash var for andre.


Blikket skimmede endnu engang stedet og hun forventede, at dagen snart vil dø hen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTusmørkens besættelse.  Empty
IndlægEmne: Re: Tusmørkens besættelse.    Tusmørkens besættelse.  Icon_minitimeTirs 21 feb 2012, 07:01

Døren knirkede svagt, da en ung pige trådte ind ad døren. Hendes lange brune hår lagde sig roligt ned, efter den blide vind havde haft leget med det udenfor. Hun så sig lidt omkring og så at der ikke var så mange, hvilket passede hende fint, da hun hadede når der var for mange omkring hende. Hun bevægede sig roligt over til et bord, som var lidt væk fra alle de andres, så hun kunne sidde i fred og ro, og blev nærmest med det samme velkommen af en ældre herrer, som hun gættede sig til at arbejde på Zeeman. Azriel sendte ham et varmt smil, hvilket blev gengældt langsomt og usikkert "Uhmm.. hvad skal den unge frøken have?" spurgte han med en hæs stemme og havde taget en lille blok og kuglepen frem, og så ventende på Azriel som svarede med det samme "Bare en kop kakao" sagde hun venligt. Manden gav hende et underligt blik og løftede et øjenbryn af hendes bestilling, men valgte ikke at kommentere det, og forsvandt med det samme.

Azriel så efter ham, og hendes smil forsvandt med det samme da han var helt væk. Hun smilte ikke så tit, og hun gjorde det kun når hun var sammen med mennesker. Hun brød sig ikke besynderligt meget om disse skabninger, men hun valgte at prøve at komme godt ud med dem, da hun var lidt tvunget til at leve iblandt dem. Hun hadede at skulle holde ting hemmeligt, og ville egentlig bare gerne kunne gå normalt rundt, uden at være bange for at nogen skulle finde ud af hvad og hvem hun var...

Azriel så sig omkring igen, og fik øje på nogle få væsner og så så over på en person, som hun ikke rigtig kunne sætte finger på om vedkommende var en pige eller dreng. Personen havde nogle ret feminine træk, men havde meget drenget tøj på. Hvilken besynderlig person...
Tilbage til toppen Go down
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Tusmørkens besættelse.  Empty
IndlægEmne: Re: Tusmørkens besættelse.    Tusmørkens besættelse.  Icon_minitimeTirs 21 feb 2012, 07:03

((Der skal dato på))

_________________
Tusmørkens besættelse.  ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
Tusmørkens besættelse.  Empty
IndlægEmne: Re: Tusmørkens besættelse.    Tusmørkens besættelse.  Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Tusmørkens besættelse.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Zeeman-
Gå til: