The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Give it a shoot - Lana alias Genevieve

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstGive it a shoot - Lana alias Genevieve Empty
IndlægEmne: Give it a shoot - Lana alias Genevieve   Give it a shoot - Lana alias Genevieve Icon_minitimeOns 22 feb 2012, 01:53

Sted: La Sunisha - En din sushi restaurant.
Tid, dato og årstid: - Ved aftens tid, lidt over syv Den. 21.2.2012 om vinteren.
Vejr: - Let overskyet, køligt men klart.
Omgivelser: - En parkeringsplads ude foran restauranten.

Mørket sænkede sig langsomt ind over La Sunisha, som allerede var begyndt at blive overtaget af nattens børn der kom ud fra deres kister, eller hvad de nu måtte tilbringe natten i. Gaderne var tomme og skrig af stilhed da der ikke var mange der betrådte gaderne, de fleste sad hjemme bag de trygge mure og hyggede sig med rasten af familien, mens andre netop var taget på arbejde. Selvom Alexander ikke arbejde med noget normalt natligt arbejde, så kaldte det alligevel her ved aftens tid, men dog af en helt speciel grund denne gang. Det var ikke nogle billeder der skulle tages, heller ikke nogle klip filmholdet manglede, men en middag med chefen og den ivrige fotograf.
En sort bil gled ind mellem to andre mørke biler der stod ved sushi restaurantens parkeringsplads, i en mørk ikke specielt hyggelig baggård. Det ville sikkert være det perfekte sted for en vampyr eller to. Alexander steg ud af bilen iklædt en hvid t-shirt, sandfarvet bukser og en jakke. Det tog ham få sekunder at tilbagelægge strækningen hen over parkeringspladsen, hen til den lille smøge der ledte ud på gaden, og hen til hovedindgangen. Da han kom ind slog en varmen ham i møde, mens han kiggede rundt for at finde dem han skulle sidde sammen med. Henne i et hjørne, tæt på køkkenet stod der et bord, hvor fotografen og chefen allerede sad og sludrede sammen. Ved siden af dem kunne man se et rullebånd, hvor de små sushi anretninger var sat op, klar til at spises. Han smilede mere venligt end ægte da han kom hen til bordet og hang jakken på stoleryglænet. ”Godaften.” Hilste begge ved bordet imens manden satte sig ned, og lod en hånd løbe igennem det blonde tjavset hår. ”Hunkommer sikkert lige om lidt.” Fortsatte chefen med et lille smil. Så snart Alexander kom ned at sidde, og trak stolen ind til bordet, blev hans glas fyldt op med væske. Rødvin. Det var normalt ikke noget han drak, men nu hvor det åbenbart var et krav protesterede han ikke, men blev siddende og kiggede kort på glasset. Endnu et falsk smil fandt vej til hans læber, imens han flyttede blikket rundt i restauranten.
Hele lokalet var tydeligt inspireret af noget japansk asiatisk. Røde vægge, fine asiatiske planter og lamper der hang ned fra loftet. Det så meget udført og gennemtænkt ud, men samtidig så det ikke specielt kinesisk ud, da det hele virkede så kunstigt og falskt. Da lokalet var scannet igennem, flyttede varulven sit blik mod fotografen.Sidst rettet af Alexander Ons 22 feb 2012, 19:51, rettet i alt 2 gange
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGive it a shoot - Lana alias Genevieve Empty
IndlægEmne: Re: Give it a shoot - Lana alias Genevieve   Give it a shoot - Lana alias Genevieve Icon_minitimeOns 22 feb 2012, 07:41

En stor sort vogn rullede ind på parkeringspladsen foran restauranten. Den bremsede først op da den havde nået centrum på den lille plads. En chauffør steg ud, og gik rundt om bilen, for at åbne, ud gled et par lange ben, og efter det fulgte Genevieves høje, slanke krop. Det kobberrøde hår faldt ned langs ryggen som et vandfald. Hun sendte chaufføren et smil, inden hun begav sig hen imod døren til restauranten. Hun skubbede døren op, og lod synet strømme i mod sig. Sushi. Hun tog en dyb indånding, inden hun gik indenfor. Hun lod blikket lede efter sit selvskab, selvom hun næsten kunne fornemme Alexanders tilstedeværelse ovre i et hjørne nær køkkenet. Hun skubbede det røde hår til side, og lod et glimt af et par diamant øreringe reflektere lyset fra en af de mange papirs-lamper, som restauranten var udstyre med.
Hun banede sig langsomt vej rundt om bordene, der stod i mellem hende, Alexander, fotografen og den stramme dame, som endnu engang var i klædt gråt og sort. Genevieve kunne ikke lade være med at undre sig over hvorfor en dame som hende arbejdede i mode-industrien? Hun så jo kedelig ud hele tiden. Men Genevieve ville ikke dømme hendes kreativitet ud fra kvindens tøjvalg. Billederne fra photoshootet var jo blevet gode, selvom det havde været anstrengende for hende.
Genevieve, trak en stol ud ved siden af Alexander, og satte sig ned ved siden af dem.
"Godaften, alle tre" hilste hun med et lille smil og rettede sig op. Hun så sig omkring, restauranten var ret fyldt, rundt omkring dem sad en blanding af par, familier, venner og ensomme folk, der stirrede tomt rundt i lokalet. Genevieve rettede lidt på kraven på sin hvide skjorte, der var stoppet ned i det højtaljede jeans hun havde taget på til. På fødderne havde hun et par sorte brogues. Hun samlede håret med fingre, og lod det falde om på ryggen, da noget af det var gledet nedover skulderen på hende da hun bevægede sig fra bilen og ind til bordet. Hun så afventende op på damen og fotografen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGive it a shoot - Lana alias Genevieve Empty
IndlægEmne: Re: Give it a shoot - Lana alias Genevieve   Give it a shoot - Lana alias Genevieve Icon_minitimeOns 22 feb 2012, 08:02

Alexander smilte venligt, måske lidt for venligt da Genevieve kom hen og satte sig ved deres bord. Han kunne ikke lade være med at lade blikket hurtigt løbe ned over kvinden, som satte sig til rette ved hans side, mens hun hilste på de andre, for derefter at rette lidt hist og her. Chefen så ud til at være glad for de nu var samlet, for et stort smil brød frem på hendes læber, mens fotografen skænkede vin op til dæmonen. Da vinen var på plads, kom en tjener hen til deres bord, og spurgte om de alle ville have ta' selv, eller om der var nogle af dem, der ønskede en menu. Alexander bestilte dette fine ta' selv halløj, trods han var usikker på om han kunne lide det. Han var mest til kød, ikke fiske kød, men kød fra landkrabber om man ville. Da tjeneren havde taget imod bestillingerne af både mad og drikke forsvandt han ud for at ordne hvad der nu skulle ordnes. " Jeres billeder sidste gang var fantastiske!" Kvidrede den henrykte chef, der næsten hoppede i stolen af begejstring mens hun åndsfraværende rakte ind over fotografen og greb den første lille tallerken med en fiskerulle på. "Vi, mig og Stephen." En gestus blev sendt til fotografen. "Tænkte om i ikke er med på endnu et par billeder, denne gang indenfor. Vi har det mest perfekte sted i Florida med sol, pool og alt hvad man kunne ønske sig." Bare tanken om at komme væk fra øen virkede ikke yderlig tillokkende for Alexander, som dog blev siddende på sin flade, uden at mønstre et ord, mens han ventede på at hører hvad Genevieve havde at sige.
Imens chefen havde siddet og snakket om sine drømme, havde Stephen siddet og nikkede ivrigt som en lille hundehvalp, og stirrede på dem med store øjne. Blikket var ikke veget fra dem et eneste øjeblik, heller ikke da han fangede en sushi på båndet, og stak den ind i munden for at spise den. Blikket flakkede mellem de to modeller, ligesom chefens, mens han gumlede løs på fisken. Chefen selv sad stille og kiggede afventende på dem som om hun skulle have en dom og ikke en tilladelse til at bortfører de to væsner til en eller anden klat i Florida, hvor de skulle holde sommer, fest og paradis der efter chefens mening fulgte med til en tur til solskins staten.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGive it a shoot - Lana alias Genevieve Empty
IndlægEmne: Re: Give it a shoot - Lana alias Genevieve   Give it a shoot - Lana alias Genevieve Icon_minitimeOns 22 feb 2012, 08:13

Genevieve smilede da hun fik øje på tjeneren, hun bestilte en gang sushi uden fisk, men med en masse grønsager i stedet. Fisk var ikke lige hende kop the, men de fleste sushi steder havde nu erkendt at ikke alle ville fyldes med rå fisk og var derfor begyndt at servere grøntsags sushi. Tjeneren vimsede væk, og lod de fire være alene igen.
Hun lyttede til hvad kvinden havde at sige, og lod langsomt blikket vende sig i mod Alexander. Han så umiddelbart ikke ud som om han ville væk fra øen, men Genevieve kunne mærke lysten til at rejse røre på sig. Det ville være en god måde at komme af sted på, og det var ikke for lang tid. Hun lagde hovedet på skrå, og glattede servietten på bordet foran sig inden hun åbnede munden.
"Altså, vi tager en tur til Florida i et par dage, skyder nogle billeder badabingbambum, hygger os lidt, og så hjem igen?" spurgte hun med et lille smil. Pludselig løb en tanke igennem hendes hoved, pool? Betød det? Badetøj? Det var ikke fordi hun ikke brød sig om at have badetøj på, men de to ville helt sikkert forvente noget i stil med sidste gang fra hende og Alexander, og hvis det skulle stå på i flere dage. Det kunne meget vel ende galt, på flere måder.. Hendes tankestrøm blev afbrudt af tjeneren, som kom gående, bærende på et fad med en tallerken fyldt med forskellig grøntsags sushi. Hun smilede venligt i det han satte den ned foran hende. Hun greb fat i spisepindene, og vendte og drejede dem i mellem fingrene, i mens hun forsøgte at bestemme sig for hvilket stykke hun skulle prøve først. Til sidst besluttede hun sig for et stykke med avocado, æble og selleri. Det hele passede meget godt sammen, især efter det var blevet dyppet i soyaen. Hun tog sig god tid til at tygge sin mad, inden hun igen så op.
"Jeg synes det lyder som en spændende idé", sagde hun med et lille smil, selvom et næsten uhørligt suk undslap hendes røde læber.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstGive it a shoot - Lana alias Genevieve Empty
IndlægEmne: Re: Give it a shoot - Lana alias Genevieve   Give it a shoot - Lana alias Genevieve Icon_minitimeOns 22 feb 2012, 08:30

Alexander vidste ikke helt hvad han skulle stille op med sig selv, men besluttede sig for, at det nok i sidste ende var en fin ide. "Jeg er med ..." Hvad det så måtte indebærer. De sidste ord blev selvfølgelig ikke sagt højt, selvom han godt kunne være en smugle urolig for at være et par dage sammen med en dæmonen der kunne styre det hele efter hendes hoved hvis hun da vel og mærket var klog nok til, men hun lignede ikke den dumme type. Det var ligefør chefen var sprunget op af stolen af glæde. Et stort smil pryde hendes læber mens hun spiste det første stykke sushi. "Hvor er jeg dog glad for at hører det!" Et lavt lydløst suk forlod Alexanders læber, mens han smilede kunstigt til chefen, hvis humør ikke syntes at kunne dæmpes bare en smugle. Han måtte vel ofre sig lidt, og et ferie ophold ville skam også være fint, håbede han. "Det er nogle billeder, hygge, fest og hvad i ellers har lyst til, på firmaets regning selvfølgelig." Det var dog lidt imponerende i Alexanders øre, som aldrig rigtig havde fået taget sig sammen til at tage på ferie. *han havde det fint hvor han boede, og havde mildt sagt ikke brug for en ferie, der skete nok i hans liv.
Alexander satte sig til at tygge på en sushi mens han betragtede med jævne mellemrum Genevieve og derefter en af de to andre, og derefter sin mad, og vin, som han nippede til en smugle med jævne mellemrum. "Hvornår tænker i så vi tager af sted?" Han ville godt vide om han skulle løbe hjem og pakke, eller om han skulle tage den med ro, og havde et par uger før de tog af sted. Nu han tænkte mere over det, ville han godt vide om der var løn inkluderet, eller om lønnen var ferien. Trods han sagtnes kunne leve uden, ville han da gerne have sin pengepung til at blive lidt tungere, hvem ville ikke det? Det var dejligt at få penge, selv for en varulv som ellers havde et minimalt forbrug af penge.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Give it a shoot - Lana alias Genevieve Empty
IndlægEmne: Re: Give it a shoot - Lana alias Genevieve   Give it a shoot - Lana alias Genevieve Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Give it a shoot - Lana alias Genevieve
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Byen i la Sunisha-
Gå til: