The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Need a break.

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstNeed a break. Empty
IndlægEmne: Need a break.   Need a break. Icon_minitimeMan 05 mar 2012, 04:52

Tid: 22:19
Dato: Den 5. Marts
Omgivelser: Folk kommer og går.
Vejr: Udefor er der en sen aftensol der glider ned over tagene.
Tøj: En hvis trøje, cowboybukser og en lædderjakke.

Nath sad i den lille bar, det var rart at komme ind et sted der var mindre menneskefyldt, Nath sad med et glas øl, den væskende drik faldt langsomt ned gennem hans hals, det var dejligt at føle alkoholen sprede sig i hans blod.

"One more please."

Sagde Nath til bartenderen og drak en stor slurk. Han håbede på et punkt at der kom en han kunne tale med, og på et andet punkt ikke. Han havde ikke brug for at høre alle de pokkers tanker, men det var rart at have nogen at snakke med.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNeed a break. Empty
IndlægEmne: Re: Need a break.   Need a break. Icon_minitimeMan 05 mar 2012, 05:04

Rosa kom gående ind i baren med et selvsikkert smil om sine glindsene læber, og kiggede sig lidt omkring i baren med sine skinnede nøddebrune øjene. Hun så folk danse og nogen sidde og smår snakke rundt omkring. Hun gik op til baren og bestilte en øl, og kiggede så rundt for at finde et sted at sidde. Hun så en ung mand sidde for sig selv, og gik hen til ham og smilte venligt til ham. "Hei, can i sit here?" Spurgte hun sødt og lagde hovedet let på skrå. Hendes lange lyse hår bevægede sig let, fordi det hang løst ned af hendes ryg og skuldre. Hun havde en kort hullede cowboy nederdel på, en kort rød top, som gjorde så man kunne se hendes sølv farvede navle piercing, et par sorte høje hæle og en kort sort læder jakke.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNeed a break. Empty
IndlægEmne: Re: Need a break.   Need a break. Icon_minitimeMan 05 mar 2012, 05:27

Deepshell.

En kommentar fra en fyr i lufthavnen havde sendt hende til den forkerte side af ø-grupperne og på et flere timer langt sidespor. I høje hæle. Hvad gjorde man ikke for en god historie? Endnu en dags arbejde, og hvad havde hun at vise for det? Ømme fødder.

Saga brummede for sig selv og skubbede døren til værtshuset op. Det blonde hår var let filtret af vinden og det slunkne humør fik hendes ansigt til at trække sig sammen i en lillepige-agtig surmulen, der fik hende til at virke yngre og mere naiv end hun var. Hun skuttede sig af den pludselige varme der ramte hende. Selvom dagen havde været klar, var solen stadig bleg.

Or maybe I should have worn a longer skirt and the heavy jacket, instead of prancing around playing bait.

Hun skar en grimasse af den indre stemme og lod den korte, sorte uldfrakke glide af skuldrene, før hun vævede sig hen imod baren med de karakteristiske -klik klik- fra hælene. Nederdelen var et pencil skirt i marineblå og afslørede lange, velformede ben. Måske med lidt mere kød på, end hvad der var den nye trend, men det kunne hun leve med. Hvis hun skulle torturere sig selv flere timer hver dag for at få model-tynde ben, foretrak hun et par ekstra kilo. Desuden havde hun altid fastholdt at hun hellere ville være Marilyn Monroe end Kate Moss.

Besides, no one is going to get a glimpse of these love-handles anyway, because I'm waisting my time running myself to death on all these bogus leads!

Over skørtet havde hun en hvid silkebluse, med et par løse knapper der lod kavalergangen balancere imellem at vise for lidt og for meget. Når man fra naturens side var lidt for rigeligt udstyret, som hun selv, var det et svært punkt at finde i enhver bluse.

Saga trippede lidt ved barstolen før hun forsigtigt fik hejst sig op på den - og afsløret et par centimeter lår mere i processen. Tidspunktet taget i betragtning var der ikke særligt mange folk ved selve baren, men stedet havde også lidt en 'don't ask, don't tell'-følelse over sig. Det var det sidste sted på listen og selvom hun ikke umiddelbart ville have taget et skridt over dørstærsklen normalt.. Well, hvad gør man ikke for en mulig historie?

De grønne øjne skannede kort hylderne med et lidt tabt udtryk. Hun kendte sin alkohol, men hvem vidste om et sted som det her vandede whiskey'en? Hun kastede et blik langs baren, spottede et par der virkede lidt mindre skumle end resten af klientellet.

What's the worst that could happen? I won't get anywhere just sitting around anyway

"Hey, sorry. You guys wouldn't happen to know what's good to drink around here, would you? I'm not exactly a regular."Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNeed a break. Empty
IndlægEmne: Re: Need a break.   Need a break. Icon_minitimeMan 05 mar 2012, 05:39

Nath sad og simrede i sin egen verden da en stemme vækkede ham fra hans dagdrømmeri.

"Sure. Just sit"

Nath så smilende på hende og kunne hurtigt fornemme hun ikke var helt menneskelig, men det føltes heller ikke som om der var ret meget ondskab i hende. En klikkende lyd nærmede sig bagfra, men Nath fokuserede på kvvinden foran ham, hun så ud til at være 5-7 år yngre end ham, i den moderne tid var det svært at gennemskue deres alder. Da endnu en feminin stemme lød, denne gang bagfra, måtte Nath pænt vende sig om som respons på hendes spørgsmål.

"The beer is not that bad, but something tells me a pretty feminin creature like you aren't drinking that stuff."

Et øjebryn blev hævet i en spørgende form, der virkede til at være stor forskel på de to kvinder, for det første var den ene et menneske, og den anden ikke, derudover virkede den brunøjet, flotte sag som en sød pige, med en mørk side, hvilket bare gjorde hende endnu mere tiltrækkende, den anden virkede feminin hele vejen igennem, det var selvfølgelig bare teorier, men ud fra deres tanker at dømme, var de meget forskellige. Men stadig begge tiltrækkende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNeed a break. Empty
IndlægEmne: Re: Need a break.   Need a break. Icon_minitimeMan 05 mar 2012, 06:11

Rosa nikkede takkende til ham, og smilte charmerende til ham og kiggede ham i øjene med et blidt blik. "Thanks, im Rosa but everyone call me babydoll." Sagde hun smilende, og satte sig ned ved siden af ham. Da hun satte sig kunne man se hendes tattoo hun havde på sin lænd, den forstillede et hjerte med vinger. Hun rakte let hånden hen mod ham for at hilse ordenligt på ham, og kiggede ham i øjene. Hun lod let sine evne ramme ham, og læste let hans tanker og kunne mærke på dem at han ikke var menneske.
Rosa hørte en kvinde stemme og kiggede hen mod den unge kvinde, "Hei there." Sagde hun venligt, og betraktede hende med sine nøddebrune øjene. Rosa hørte det han sagde og nikkede for at vise hun var enig med ham, "Yeah, he is right beer is good." Grinte hun med sin fine klokke klare pige stemme.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNeed a break. Empty
IndlægEmne: Re: Need a break.   Need a break. Icon_minitimeMan 05 mar 2012, 06:56

Saga blinkede lidt overrasket, da hun fik et bedre indtryk af parret end det korte glimt ud af øjenkrogen. Fyren var.. altså, det var ikke pænt at savle, men han var ekstremt tiltrækkende, på den der lidt rå måde. Overhovedet ikke hvad hun havde forventet at finde på værtshuset. Kvinden derimod - pigen, hellere, nu da hun så nærmere efter - virkede præcist som den type man kunne finde et snusket sted som Zeemans.

Does she know how sleazy she looks? Is she even old enough to be in here?

Hun kastede et blik rundt efter bartenderen, der ikke virkede til at tage sig af den ungt-udseende pige og trak på skuldrene. Det var heller ikke ligefrem hendes problem. Desuden var det ved at blive svært for hende at bestemme yngre kvinders alder. De lignede allesammen hinanden - blonde dukkebørn med for meget make-up og tynde lår. Apropos..

De grønne øjne skottede let til pigens nederdel.

I'd have to starve myself for a month to squeeze my butt into that! God, maybe I'm just getting old..

Pludselig virkede ideen om alkohol deprimerende. Alligevel klemte hun et skævt smil ud imod parret.

"I guess it couldn't hurt, if you say it's good."

Hun hævede en hånd for at fange bartenderens opmærksomhed og bestilte en øl, flaske.

If I'm slumming it, I may as well go all the way.

Da flasken blev sat foran hende, hævede hun den i en lille skål imod de to. Den første slurk af den kølige væske var som gylden nektar ned igennem hendes hals. Øl var ellers ikke hendes foretrukne drikkevare, men efter at have vandret rundt hele dagen kunne det lige gå an.

"Spot on. Thanks. Are you two regulars around here?"

Hun hævede et spørgende øjenbryn imod dem og forsøgte at ignorere at pigens piercing fangede lyset og gjorde det svært at overse det bare stykke maveskind.

Tacky. Really, really tacky.

Hun tog en slurk mere af flasken og forsøgte at se lidt mere afslappet ud, selvom hendes påklædning skilte hende markant ud fra resten af værtshusets gæster.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNeed a break. Empty
IndlægEmne: Re: Need a break.   Need a break. Icon_minitimeMan 05 mar 2012, 07:05

Nath så igen over mod den yngste af de to kvinder der sad ved hans side.

"Hallo Rosa, My name is Nath."

Den type kvinder Nath tidligere havde været sammen med var meget ligesom Rosa, let påklædte, tatoverede, pieret, men både søde og hårde, det var begyndt at blive meget almindeligt for ham med den slags piger, den anden kvinde derimod, virkede som en samfundsbevidst kvinde der ikke lod noget stå i vejen for hende, hun virkede meget stærk, det kunne han også høre ud fra hendes tanker, det var aldrig dårligt at høre folk synes han var lækker, det vidste han også godt selv.

"Cheers."

Sagde Nath og løftede glasset op for at vise en mental skål. Han var ikke ligefrem stamkunde på den bar, egentlig var han bare kommet forbi.

"Not really, It's my first time here."


Sidst rettet af Nath Man 05 mar 2012, 08:23, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNeed a break. Empty
IndlægEmne: Re: Need a break.   Need a break. Icon_minitimeMan 05 mar 2012, 07:13

Rosa lyttede opmærksomt til det han sagde, "Nice to meet you Nath." Sagde hun smilende, og kiggede ham i øjene med et opmærksomt blik.
*He is cute, but what is he?* Tænkte hun nysgerrigt, og lagde hovedet let på skrå.
Rosa hørte kvinds tanker om hende, og rullede let med sine øjene af hende. Hun snerrede lavt over hendes tanker, så hun ikke knne høre det men hun vidste ikke om Nath ville kunne høre det.
*What a snob, she dont know me yet and she already think i am a stupid girl.* Tænkte hun vredt, og kiggede på kvinden. "No, i have been here 2-3 times, i think." Svare hun på kvindes sprøgsmål, og smilte lidt til hende.
Hun hørte det Nath sagde og smilte så lidt falsk. "Cheers." Sagde hun igen, og drak lidt af sin øl.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNeed a break. Empty
IndlægEmne: Re: Need a break.   Need a break. Icon_minitimeMan 05 mar 2012, 16:32

Saga rynkede panden, da hendes ene øre begyndte at brumme. Det var en sær fornemmelse, som lyden at et insekt der summede lige ud for hendes øre - irriterende og distraherende, men for svag til at lokalisere. Hun kastede et blik rundt, drejede hovedet for at følge lyden, men den tog af det øjeblik hun vendte sig væk fra parret.

That's strange. I could have sworn I heard..

Hun vendte sig tilbage imod sin øl, stadig med et lettere forvirret udtryk, og lyden steg i styrke igen. De grønne øjne vendte sig meget langsomt imod parret, ud af øjenkrogen, og fangede Rosas udtryk. En kuldegysning løb ned af hendes ryg og hun løftede en hånd for at gnubbe sin øreflip. Fornemmelsen forsvandt lige så hurtigt som den var kommet.

Must be the atmosphere in this place. Gives me the creeps. What is with that smile anyway? Does she think I'm flirting with her man or something? Jeez.

Det tog hende et øjeblik længere at vende i hovedet, at han lige havde præsenteret sig for hende. Så de var ikke et par? De virkede ellers som skabt for hinanden, hvis man var til læder og tatovering. Der var sikkert en motorcykel involveret et eller andet sted.

"Oh, that's a shame. I was really hoping you might know about any jobs in the area. Depression and all, you know. Good jobs are hard to find these days and I've been running my feet off at interviews all day."

Hun rakte ned i tasken, rodede lidt rundt imellem pung, notesblok, solbriller - oh if only - og fandt en pakke cigaretter og dagens avis. Avisen var slået op på job-søgning og adskillige artikler var cirklet med en rød tush. Det var mere eller mindre tilfældige opslag, men det havde virket som en god idé at have en cover-historie. Hun lod avisen falde ned på bardisken, fiskede en cigaret og en lighter ud af pakken og tændte den med et tilfredst suk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNeed a break. Empty
IndlægEmne: Re: Need a break.   Need a break. Icon_minitimeMan 05 mar 2012, 19:27

Nath kunne tydeligt høre deres tanker, men så længe de ikke prøvede at stå imod, var det heller ikke ret svært. Det virkede som om Rosa kunne læse tanker, hvorfra skulle hun ellers vide hvad den anden kvinde tænkte. Nath så fra Rosa og over på den anden kvinde.

"I can't help you with that, I'm sorry. So you want a footmassage?"

Nath var nu engang flirtende, selvom hun ikke virkede som et let offer for hans flirteri, en udfordring var altid spændende. Rosas tanker fik Nath til at vende sig for at se på hende, han lagde sig ind mod hendes øre.

"You don't wanna know what I am."

Hviskede Nath i hans ører, duften af en cigaret, fik Nath til at kigge desperat rundt i rummet, han var ikke fast ryger, men til særlige lejeligheder kunne han godt tage en eller to. Nath gennemsøgte sine lommer for en pakke, men der var ikke noget at finde.

"Can I borrow one?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNeed a break. Empty
IndlægEmne: Re: Need a break.   Need a break. Icon_minitimeTirs 06 mar 2012, 01:16

Rosa betraktede opmærksomt kvinden med sine nøddebrune øjene, og lyttede roligt til hendes tanker uden at skære grimasse af dem. Hun tog en tår af sin øl, og hørte så hendes tanker om at hun måske flitede med hende. Rosa holdte hånden for munden, og kunne ikke lade vær med at grine over det. "Sorry." Grinte hun, og prøvede på at stopped at grine. Hun tænkte sig lidt om, og fik en ide til hvad hun kunne øre.
*Maybe i could trick her, and play a little with her and see what happens.* Tænkte hun, og smilte lidt over sin tanke. Hun kiggede hen på kvinden for at få øjenkontakt med hende, og blinkede lidt til hende.

Rosa kiggede hen på Nath og lyttede til alt det han sagde, mens hun sad i sin egen tanker. Hun betraktede Nath og kvinden mens de snakke sammen, og høre så det han hviskede til hende. Hun kiggede hen på ham med et smil om sine læber, og lænede sig ind mod ham. "I just fund out what you are, vampire boy." Hviskede hun grinene ind i hans øre, og kiggede ham i øjene.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Need a break. Empty
IndlægEmne: Re: Need a break.   Need a break. Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Need a break.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Zeeman-
Gå til: