The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Hjælp...Zylo

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstHjælp...Zylo Empty
IndlægEmne: Hjælp...Zylo   Hjælp...Zylo Icon_minitimeFre 09 mar 2012, 06:08

Dato: Torsdag d. 08/03-2012
Årstid: Vinter/forår(Irl)
Tid: 01:23
Sted: Gå gaden
Vejr: Koldt, blæst og få skyer
Omgivelser: Stille og vådt
Påklædning: Sort vinterjakke, stramme mørkegrå jeans og slidte kondisko


Ricki havde været ude hele aften og da det var ved at blive sent, havde hun bestemt sig for at blive ude. Der var så meget der hjemme og hun undgik at se det i øjnene, derfor søgte hun altid væk også selvom hun ville få ballade når hun endelig tog hjem. Hun gik roligt ned ad gågaden, mens hun lod blikket glide hen over de lukkede butikkers vinduer og overvejede hvilke hun skulle besøge i åbningstiden. Hun var ikke typen der shoppede hver eneste dag, men hun havde ikke noget imod at gå rundt og kigge, hun holde øje med hvad der var i butikkerne og købte kun når hun havde brug for det.
Hun stoppede kort op for at binde de slidte kondisko, som engang havde været hvide men som nu var mere grå. Da hun skulle til at rette sig op, blev hun opmærksom på skridt bag hende. Automatisk vende hun hovedet samtidigt med at hun rejste sig op for at se hvad og hvem det var. Tre store mænd der så ud til at have fået noget at drikke, men ikke nok til at det kunne undskylde deres blikke som hun til forfærdelse opdagede var rettet mod hende selv. Hun satte i hurtigt gågang ned ad gaden og kendte ikke byen nok til at vide hvordan hun kunne gå fra dem, men måske var de ikke efter hende?
Hun drejede ind på en smal sidevej, den så ikke dyster ud på afstand. Uden at havde tænkt på at det kunne være en gyde, som bare ville standse hende, drejede hun ind på den og stoppede først et par skridt inde. Hendes vejrtrækning var blevet en smule hurtigere og hendes øjne flakkede nervøst rundt da hun igen kunne hører skridtene og mandestemmerne som kom nærmere. Det første hendes tanker fandt på, var at gemme sig bag den ene af de to containere. Hun smuttede ind i det smalle mellemrum, mellem dem og havde ingen problemer med det, da hun altid havde været ret så spinkel bygget. Hun slog armene om hendes optrykkede ben og pressede sig ind mod den kolde væk. Vandet på jorden trængte ind i hendes tøj og fik hende til at ryste, men det gjorde hun i forvejen. Da skridtene var i gyden og en slesk mandestemme sagde; "Kom frit frem...Vi gør dig ikke noget..." og efterfulgt af dæmpede dybe brummende grin fra de andre to, holde Ricki vejret og trykkede sig endnu mere ned i skidtet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjælp...Zylo Empty
IndlægEmne: Re: Hjælp...Zylo   Hjælp...Zylo Icon_minitimeFre 09 mar 2012, 06:39

Det var endnu en kold nat der lå hen over Deepshell, som hjemløs var denne årstid altid den sværeste da det var her sygdom kom frem imellem dem alle. Men som vane havde Zylo købt godt med medicin og delte altid gerne ud af det til andre hjemløse på gaden. Zylo havde jo entelig nok penge til at købe sig et hus eller to men havde valgt den lettere levevej af at leve på gaden.
Zylo lå enlig og sov henne bag containerne men blev vækket af fodtrin der kom ind i gyden. Lidt muggent satte han sig op og fjernede aviserne fra sin krop og kiggede sig omrking. Han så en meget bange pige sidde ikke for langt væk og 3 fyre komme gående ind i gyden.
Suk hvorfor var det altid ved hans sovested der skulle ske sjove ting. Men Zylo kunne ikke bare lade det passere.
Med et suk rejste han sig op fra sit ellers varme lægge sted og gik hen imod mændene og sagde "okay okay... jeg er lige her.. hvad vil i mig".
Zylo lignede godt nok en gammel bums der bare levede på gaden med det slidte gamle tøj, at han var beskidt samt han ikke var barberet. Men skindet kunne jo bedrage og det gjorde det i det her tilfælde.
Zylo have to seksløbere, et træ kors og en kniv gemt på sig under sin slidte læder jakke og han var klar til at trække det hvis det skulle blive nødvendigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjælp...Zylo Empty
IndlægEmne: Re: Hjælp...Zylo   Hjælp...Zylo Icon_minitimeFre 09 mar 2012, 06:48

Ricki kryb mere sammen, ved lyden af raslen fra blade eller aviser, hun troede først at det var rotter og så kort rundt om sig.
Hun pustede langsomt og så lydløst som muligt ud gennem hendes let adskilte læber, da en anden mandestemme svarede manden. Manden blev tydeligt mere vred, især da hans to kammerater grinende sagde; "Flygt hellere John!". Manden sendte dem et vred blik og knyttede derefter hans hænder, da han gik frem mod den gamle mand.

Ricki havde troet at hun var alene i gyden, at hun havde været åndsvag at gå der ind, men måske ikke alligevel. Men stemmen lød ikke som om den kom fra en ung mand...En hjemløs...Hun havde set et par stykker, men havde aldrig tænkt på at de var der. Langsomt rejste hun sig op, men blev dog halvt nede så hun stadig var gemt bag containeren. Hun så hen på de tre mænd og derefter den gamle mand. Hun fik medlidenhed med ham, han ville umuligt kunne klare at slås mod de mænd.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjælp...Zylo Empty
IndlægEmne: Re: Hjælp...Zylo   Hjælp...Zylo Icon_minitimeFre 09 mar 2012, 21:17

Med et kort blik fik Zylo øje på det stakkels pige barn der sad og gemte sig bag en container, hun så jo ud til at være rædselsslagen. Han fik straks medlidenhed med hende og kunne da godt forstå hun var bange for tre bøvet fyre som dem der var kommet ind i gyden.

"Jeg ville gøre som dine kamerat mener du skulle gøre"

Zylos stemme var fuldkommen roligt over situation, dog havde han bestemt ikke tænkt sig at kaste den første sten, det måtte de tre mænd være om at gøre. Zylo havde ikke tænkt sig at blive anklaget for overfald. Det var kun hvis det var noget overnaturligt at Zylo valgte at angribe først og det lignede det ikke i det her tilfælde. Nej så hellere udøve selvforsvar.

Zylo stod med vilje lidt bøvet selv for ikke at virke som en trussel over hoved, det var det bedste trik til at lokke idioter som dem til et overfald, at ise man var svag.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Hjælp...Zylo Empty
IndlægEmne: Re: Hjælp...Zylo   Hjælp...Zylo Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Hjælp...Zylo
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Gågaden-
Gå til: