The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Love bites - Privat Alias-

Go down 
Gå til side : 1, 2, 3  Next
ForfatterBesked
Stefan
B-rang
B-rang
Stefan

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

Love bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeFre 09 mar 2012, 10:20

Dato: 8. marts 2012
Tid: 01:30 ca.
Årstid: Forår.
Vejr: Klar stjernehimmel og ingen blæst, faktisk ok lunt.


Stefan havde været hos sin mor i to ugers tid, det havde været ret lang tid uden Alias, men de blev nødt til at være lidt fra hinanden en gang i mellem ellers endte de med at gå hinanden på nerverne. Han gik og tænkte en del over de ting der var sket. Det var noget lort, virkeligt. Han sukkede og trak hætten ned på hættetrøjen da han nærmede sig huset. Han stoppede dog lidt op da han kunne se en masse silhuetter gennem de store ruder og den høje musik kunne høres helt ud på vejen, fest? Holdte Alias Fest? Han undrede sig lidt. Han gik hen til hoveddøren og tøvede, skulle han bare smutte hjem igen, istedet for at brase ind midt i festen. Han strammede tørklædet om sit hals lidt for at skjule Liams dumme bidemærke. Han kørte hånden igennem sit hår og igen, undrede han sig lidt, hvem mon Alias holdte fest med? Han hankede lidt op i sin taske og skulle lige til at ringe på, indtil han kom i tanke om at han jo også boede der. Han åbnede derfor forsigtigt døren og den høje dystre fest musik ramte ham i ansigtet og den tætte luft og begær og fest stemning slog ham i ansigtet. Han listede sig ind i gangen, på trods af at den høje musik nok overdøvede hans skridt alligevel. Han stillede sin taske og smed skoende og trøje, så han bare sin tanktop med print. Han følte trang til at smide tørklædet da det var varmt, men blev nødt til at beholde det. Han stod lidt i gangen og vidste ikke helt om han skulle gå ind til festen, det virkede vildt underligt og den stemning der var i luften var .. dyster.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstLove bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeFre 09 mar 2012, 10:43

Han smilte stort til hende, og grinte lidt af den måde hendes ansigt udtryk forvandlede sig, fra sødt til irreteret.. jaja.. og hvad så hvis han havde sagt hun var grim? For ham var hun bare.. ligesom alle de andre skyndheder her, bortset fra menneskene altså! Selv om de nu var meget pæne, så meget de dog gjorde ud af sig selv.. nej så kunne han sgu bedst lide naturlig skønhed.. al den make up.. nej. Han rejste sig fra sofaen, hendes omfavenelse var stoppet.. hun snakkede stadig til ham.. det kunne han se.. men han følte ligesom bare han ikke rigtig kunne høre det, ikke pga musikken.. bare fordi, han ligesom lukkede det lidt ude. Han gik hen til den bar han havde fået disket op, hvor folk frit kunne forsyne sig med alkohold, der stod ingen bartender, og der blev ikke taget penge for det heller.. Han satte sig på en af de høje barstole.. jaja.. han havde alt, og hvad så. Han rakte ud og tog fat om en vinflaske.. efter alle de år skulle man tro noget der smagte lidt beder faldte i hans smag.. men nej.. han var fra frankrig, han havde altid drukket vin.. altid. Han åbnede flasken og satte den for læberne og tog en slurk, selv om han var godt fuld allerede.. han var vampyr, han måtte have dobbel så meget som alle andre, hvis ikke mere.. pisse irreterende, men også lækkert at præle med. Han så op da han hørte døren gik op og igen.. flere gæster? Klokken var ellers ret meget, folk gik nok snart.. tog et menneske med, hvis ikke de selv skulle ud og jage.. det var bare en lille hyggelige sammenkomst, så mange var de jo heller ikke.. bare nok til at fylde styen godt og grundigt ud. Han rejste sig og væltede nærmest ud i entreen, han var nysgerrig efter at se hvem der var kommet til hans lille fest. Han stod lidt og fukuserede på hans hår.. men fik så endelig set ordenligt på drengen.. menneske.. eh? Stefan.. nårh jov. "Eh.. nå.. så kom du alligevel.. troede ikke du ville.. eh.. måske skulle vi.. Hej!" mumlede han total forvirrende, selv om det lød til at hænge fint sammen i Alias hovede.. lød det nok bare mere, som.. forvirrende sætninger der ikke rigtig gav mening, for alle andre. Han smilte bare fjoget til Stefan, i mens han øjne hele tidne gled i, han kunne ikke rigtig fukusere.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
Stefan

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

Love bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeFre 09 mar 2012, 10:51

Stefan blev lidt forskrækket da Alias tumlede ud i gangen, ikke bare Alias, men fulde Alias, han havde aldrig set ham fuld .. det var vildt mærkeligt og lidt ubehageligt faktisk. Han gik hen til ham "Hej Alias" sagde han så og vidste ikke helt hvad han skulle sige. Han kunne jo næppe beklage sig over det, det ville være ret så dobbelmoralsk. Han gik forbi Alias og ind i stuen. Der var mennesker der dansede .. men mange af dem der sad rundt omkring skillede sig ud, han kunne tydligt se det, vampyrer. Han mærkede det gik ham koldt ned af ryggen. Andre vampyrer, han havde ikke ligefrem erfaring med dem. Han var selv kun en smule påvirket af vampyr blod, men det var 10 timer siden han tog det, så virkningen var slet ikke kræftig længere. Hans sanser var stadig en smule forstærket og farvernes kontrast var stadig lidt skarpere. Han kiggede lidt rundt på rodet i bland de festende mennesker, det der, det rydtede han i hvert fald ikke op. Han rystede så lidt på hovedet af sig selv, hvornår fanden var han begyndt at tænke på sådan noget. Han vendte sig mod gangen igen og gik hen til Alias. Han tog fat i hans hånd og trak ham med ud af stuen og op af trapperne "Hvem er alle de ..ehm .. folk?" spurgte han så, da der var lidt ro oppe på Stefans værelse i forhold til neden under.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstLove bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeFre 09 mar 2012, 21:10

Alias grinte bare da Stefan sagde hej, og lukkede øjnene i og prøvede at holde balancen.. det var utroligt hvad alkohold kunne gøre, ved en med de bedste sanser i verden. Han løftede hånden med vinene op til munden og tog endnu en slurk, han havde ikke glemt den helt endnu, han havde i hvert flad ikke ladet den stå i baren. Han vendte sig lidt mod Stefan, og så på ham med slørede øjne, alt tydet på Alias var fuld.. godt fuld.. han kunne næsten ikke holde balancen, og havde lænt sig op mod muren for at få lidt hjælp. Men da Stefan begyndte at hive ham op af trappen, gik det sku helt glat, han faldte flere gange og spilte en masse rødvin, indne han kom op og blev hevet med ind på Stefans værelse. Han satte irreteret vinene fra sig.. hvad skulle det nu til for? Han havde selv en sort skjorte på, et gråt slips med bondo farvede mønstre, og nogen sorte bukser, bare et fint jakke sæt. "Hvad?" spurgte han stille og så lidt på Stefan, så begyndte han og grine igen, og gik hen til ham, slyngende fra side til side, inden han stødte ind i Stefan og lagde armene omkring ham, som et venligt fuldmands kram. Han krammede ham hårdt ind til sig, han kunne ikke vide hvor meget han klemte, han havde ingen styring over sine forstærket sanser og krafter. Han holdte dog kun om Stefan i lidt tid inden han begyndt og tage fat i hans trøje imens han små grinte, og hev den overhovedet på ham. Han smilte frækt, men stadig.. enorm fuld. "Haaaarj.." grinte han bare og lagde sine finger mod Stefans brystkasse.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
Stefan

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

Love bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeLør 10 mar 2012, 02:55

Stefan var ligeglad med vinen, han var slet ikke i fest humør altså "Alias jeg .. " begyndte han, men blev afbrudt af hans kram "ngh" sagde han halv klemt, da han næsten fik mast sine indvolde ud af kroppen. Han skulle lige til at sige noget igen, da Alias trak trøjen af ham og .. rørte ved ham. Han rødmede og blev kort lidt forlegen, han rystede så lidt på hovedet af sig selv og lagde sine hænder mod hans skuldre for at stoppe ham lidt "Alias .. du er fuld .. " mumlede han så og gik et skridt væk fra ham "Det er nok ikke en god idé .. altså .. lige nu" sagde han så og sank. Han kunne stadig høre alle gæsterne neden under og bassen fra musikken gik igennem gulvet. Han ville ønske han bare kunne suge alt alkohollen ud af Alias så han ikke var så .. fuld og ikke var så .. fjollet. Han trak tørklædet af sin hals og satte sig på sengen. Alias var nok alligevel for fuld til at ligge mærke til noget. Han så lidt ned ad Alias, han havde fået vin udover sig. Han sukkede og rejste sig op, han gik hen og tog et håndklæde fra badeværelset. Han tørrede hans bukser af fra rødvin og derefter hans skjorte. Han smed håndklædet på gulvet og så på den fulde Alias. Han grinte så af ham, han var helt væk altså og det var nu alligevel lidt komisk.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstLove bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeLør 10 mar 2012, 03:53

Alias var lige ved at vælte da Stefan ligesom skubbede ham fra sig, og gik tilbage. Han væltede lidt rundt inden han fik balacen igen ved at lægge hånden mod muren. Han så op og smilte drillende til Stefan, han havde sådan set fået trøjen af ham før han blev skubbet væk, og synet af Stefans bare overkrop gjorde ham helt.. mmhmm.. han havde bare lyst til at overfalde Stefan.. her i værelset og i sengen og i badet! Og i køkknet! Og i poolen! Alle steder! Han så hen på ham da han sagde at han var fuld og rystede modvilligt på hovedet, "Neeeej.. jeg er ikk-ikke.. fuld!" sagde han og smilte, og prøvede at se en smule ædru ud, dog lignede han ikke noget nær det. "Nå okay" sagde han bare som et dumt barn der bare gjorde som det blev bedt om, men han tænkte ærlig talt ikke rigtig over særlig meget.. havd ehan ikke været fuld havde han nok bare presset på, men så havde Stefan ikke stoppet ham, og han havde nok heller aldrig lagt op til sex! Hey! Og så første gang man gør det så bliver man bare afvist.. helt seriøst.. den dreng.. Stefan, han vidste slet ikke hvad han ville have. Han så efter ham da han forsavndt og kom tilbage og begyndte at tørre hans tøj af.. hvaaaaad? "Det skal du lige lade være med.." mumlede han bare og skubbede Stefan fra sig, men smilte så. "Kom nu skal du hilse på dem alle sammen!" grinte han og tog Stefan i hånden, hårde end han nok havde villet, og trak ham ud af værelset, uden trøje på og selv halvt gennemblødt, ned af trappen og ind i stuen. Hvor han stoppede op og så sig lidt omkring, han smilte kort til Stefan og prøvede at få øje på nogen som han kunne... "Det var da godt nok en fin lille en du har her Alias.." afbrød en kvindelige stemme. Alias vendte sig mod lyden og opdagede kvinden, langt lyshåret vampyr, der stod og gramsede på Stefan.. jovjov så.. hvad var det nu hun hed? Sofia.. vist nok? Måske var hun svensker.. et eller andet lille lorte land øverste oppe på kortet. "Jaaaa.. det Stefan, han smager godt" grinte han bare og slap Stefan og gik mod baren. Ikke den fjerneste bekrøming fyldte ham, han var alt for glad.. og kunne ikke rigtig se igennem han lige havde udlevert sin klæreste som mad til en vampyr.. nånå.. hmm, det var nu meget hyggeligte i aften.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
Stefan

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

Love bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeLør 10 mar 2012, 04:08

Stefan trak lidt igen og ville helst ikke neden under, og slet ikke uden trøje på altså. Men han havde vist ikke noget valg og blev så trukket med og sukkede bare af ham igen, hvad fanden havde han gang i. Han så dog hurtigt lidt forvirret og forbavset på ham da han.. nærmest bare gav ham væk "Alias!" sagde han så lidt hård og så på kvinden. Han tog fat i hendes hænder der rørte ved ham, gad vide om hun nogensinde var blevet afvist af et menneske, for hun var smuk, ligesom alle andre satans vampyrer var. "Du kan lige vove på at røre mig kvinde!" sagde han så og bed tænderne hård sammen, undgåede at se kvinden i øjnene, godt nok havde han lidt lettere ved at modstå de der vampyr tiltræknings tis, men det var stadig ret hypnotiserende og kunne gøre en forfærdeligt nervøs og usikker på sig selv og han ville ikke ende med at .. åh han kunne slet ikke tænke på det altså "Alias!" sagde han igen og det var nok at han var blevet bidt af Liam, han skulle ikke til at være fodring for flere. Alias var den eneste der skulle have hans blod, basta. Han skyndte sig væk fra kvinden og ind i mellem folket for at finde Alias. Han fik så øje på ham ved baren, næh nej, ikke mere at drikke. Så blev han jo aldrig ædru for helved også! Han kørte hænderne igennem håret.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstLove bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeLør 10 mar 2012, 07:28

Alias tog fat om en flaske.. et eller andet, russisk? Sikkert, og fandt et glad frem og begyndte at skænke sig selv en drink.. rimlig stærk, han glemte nemlig at hælde noget opblandings sodavand/juice i.. han var for fuld til han alligevel kunne smage forskellen. Han satte glasset for læberne og tog en slurk, og vendte sig så om og fik øje på Stefan igen, og smilte frækt til ham. "hej du.." sagde han og gik hen til ham og lagde sin ene arm omkring ham, imens han stadig holdte ved glasset med den anden hånd. "Du er.. du.. ved.. ved du godt.. at du er.. du er at.. du er meget smuk!" snøvlede han derud af, ikke helt nemt at forstå hvad det var han prøvede at sige, men det kom dog alligevel ud som en sætning til sidst. Han smilte og krammede Stefan ind til sig og kyssede ham på kinden. "Hvaaa-hvaad.. laver.. hygger du dig.. hvad.. hvad laver du?" spurgte han og gik lidt tætter på Stefan og stilte sig helt op af ham, front med front, og begyndte at kysse ham ned af halsen.. han kunne ikke gøre for det, alkoholden forstærkede lysterne. "Haaa-har du mødt.. Jane.. " hviskede han stille og lod sine hugtænder strejfe hans hals, men kyssede ham dog bare blidt op af den ign og nappede ham drillende i øret. Han begyndte bare at gramse lidt rundt på Stefans nøgne overkrop, og holdte så godt om ham han nu kunne pga glasset, som han en gang imellem nippede til, men kyssede så bare Stefan vider. "Skal jeg.. finde noget.. at drikke til til.. til dig?" mumlede han mod hans hals, et punkt lige under øret.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
Stefan

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

Love bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeLør 10 mar 2012, 10:39

Stefan bed tænderne sammen og prøvede at stå imod, men åh hans kys og .. ih. Han kneb øjnene kort i "Alias .. mhh " sagde han lidt protesterende. Men gav så op, han kunne jo ikke modstå ham .. end ikke når han var skide fuld. Han fugtede sine læber før han endeligt fik sagt noget "Ja .. og Ja du må gerne finde noget at drikke til mig" sagde han så lidt opgivende. Han trak sit hoved lidt tilbage for at så på Alias og smilede lidt, han skulle jo heller ikke ødelægge hans fest og helt ærligt, Alias måtte vel også have det sjovt og drikke, når Stefan gjorde det konstant? Han havde det dog stadig lidt mærkeligt med at han var fuld, det var første gang han havde set ham fuld og han var så .. ja fuld. Han kyssede ham på kinden "Jeg sætter mig her så find noget at drikke til mig" sagde han så og smilede et lille frækt smil og satte sig i på en stol. Han lagde armene lidt om sig selv for at dække lidt af sin nøgne overkrop. Godt nok hjalp tatoveringerne med at gøre ham mindre nøgen, men alligevel også hans ar fra Alias og sådan, det var sku alligevel lidt flovt. Han kiggede sig lidt omkring, der var også mennesker her, stakler.. de kunne intet gøre imod de vampyrer der befandt sig her, de var som fluer i edderkoppens net.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstLove bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeLør 10 mar 2012, 11:12

Alias grinte glad og gav Stefan et stort knap så sexet.. meget fjoget smil, inden han vendte ryggen til og vandrede over til baren, rakte ud efter den første flaske alkohold.. aaaalt aaalt for stærkt til man kunne drikke det rent selvfølelige.. men så lagt tænkdte han jo heller ikke, han gik tilbaeg til Stefan og rakte ham flasken, i det han blev prikket på skulderen. Han vendte sig om og smilte stort da en smuk mørk håret kvinde nu stod foran ham. "Jérôme!" kunne man høre hende kalde, han smilte frækt men også lidt barnligt til hende. "Jane.." hviskede han glad, og gav hende et kort kram og et kys på hvert kind. Han begyndte at snakke fulde sprog til hende, ind til hun henvendte sig til Stefan, ved meget.. udiskret at kigge på ham, og pege på ham. "Nårh den.. det er Ste..Stefan.. han er min" sagde han gald og trak Stefan op og stå og ind til sig og smilte stort til Jane. "En dreng Jérôme?" spurgte hun undrende, men Alias smilte bare og nikkede, "Den er flot se.." sagde han og pegede overdreven meget på Stefan og smilte bare.. som den lykkeligste vampyr i verden. Kvinden nikkede og grinte lidt over Alias dumhed. "Det længe siden jeg har set dig så fuld kæreste" sagde han blidt og strøg Alias over håret, "Du nu så sød.. når du er fuld.." grinte hun bare og kiggede lidt på Stefan, og rakte så hånden frem, "Jane.." sagde hun roligt.. høflighed var vel på sin plads. Alias stirrede bare frem for sig og grinte igen ud i luften, inden han.. lænte sig frem og bed Stefan i øret, grinte højt og gik så sin vej, hen til en anden han kunne skabe sig lidt overfor. På vej væk kunne man høre Jane sige "Du skal ikke tage dig af ham.. sådan er han bare.. fuld.. du kan tro han bliver sur imorgen.. " grinte hun blidt, "Nå Stefan.. skal vi finde en ordenlig drink til dig.. det der giver dig nok ikke andet end en orndelig omgang tømmermænd imorgen" sagde hun blidt og rakte sin arm ud, som skulle han tage hendes arm, som i gamle dage når man gik på den måde.. fx til kirke. Hun ventede spændt på Stefans reaktion.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
Stefan

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

Love bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeLør 10 mar 2012, 11:34

Stefan rystede lidt på hovedet af Alias og tog imod den meget stærke drink, han så dog op da en kvinde gik hen til ham og hilste, når det var den Jane han talte om lige før. Han lod sig blive trukket op og smilede lidt forlegent over Alias der teede sig som den fulderik han var lige nu. Han tog imod Janes hånd "Stefan" sagde han så og smilede svagt. Han slap hendes hånd igen og grinte lavt og så kort efter Alias da han bed ham i øret og smuttede "Har aldrig set ham så fuld" sagde han så og så på Jane, hun virkede nu meget venlig, men det havde Isabella jo også gjort, man kunne sku aldrig stole på de vampyrer. Han var dog venlig og smilede. Han nikkede "Ja, det nok en god idé" sagde han så og stillede den stærke drink fra sig. Han så kort på hendes arm og trak så på skuldren og tog imod den, well det var jo nogen gamle nogen de fleste og Jane var stensikkert også over 100 år. Han betragtede hende lidt, hun var smuk, smukkere end nogen af de andre vampyr kvinder, det var ligesom Alias han var også smukkere end nogen af de andre vampyrer, som ellers var smukke. Han følte sig jo næsten grim i blandt så mange smukke personer. Han skubbede dog hurtigt tanken væk, han skulle ikke sammenligne sig med vampyrer, overhovedet, han var menneske og mennesker havde tusinde fejl især ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstLove bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeSøn 11 mar 2012, 13:08

Kvinden hvis navn var Jane, virkede nu meget venlig, og opførte sig også pænt over for Stefan. Hun smilte og grinte med ham, da han sagde han aldrig havde oplevet Alias så fuld før. "Nej, men tror mig.. sådan er han altid når han har fået for meget vin.. " sagde hun bare og fik fikset en drink til Stefan, "Drik nu ikke for meget.." sagde hun roligt og smilte lidt venligt til ham. "Nå Stefan.. jeg tror jeg vil finde mig lidt natmad.. jeg regner med du ikke er.. til salg?" grinte hun bare, men rystede så på hovedt, dog blev hun stående.. for at se hvad Stefan havde at sige, hun virkede meget intresseret i ham, det gjorde de fleste af vampyerne faktisk.. han måtte have en slags tiltræknings kraft på disse væsner, sådan som de gav ham stjålne blikke. Alias kom lallende tilbage til Jane og Stefan og slog armene om dem begge to. "Nåååååååååh... hygger mine to ynglings slaver sig?" grinte han total væk og var lige ved at vælte igen hvis Jane ikke have grebet lidt hårde fat i ham. "Så Alias.. " sagde hun bestemt, "Hvis der er nogen her der nogens slave.. så det da vidst dig er der min.. " sagde hun bare drillende og kiggede stjålent på Stefan. "Hvor meget skal du have for ham der?" spurgte hun så og smilte frækt til Stefan.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
Stefan

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

Love bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeSøn 11 mar 2012, 13:21

Stefans ellers før ret glade mine, ændrede sig kort da hun sagde hun ikke regnede med at han var til salg, men smilede så og ville ikke tage det for tungt "Nej .. Nej det er jeg ikke" sagde han så bare og tog en tår af sin drink. Han så på Alias da han atter kom lallende hen til dem, han grinede lidt over ham og skulle til at sige noget, da Jane så spurgte hvor meget hun skulle have for Stefan. Han bed tænderne sammen og rystede lidt på sit hovede "Jane .. Jeg er ikke til salg" sagde han så bestemt og så hende kort i øjnene, før han så på Alias, han var ret sikker på at Alias ikke var i stand til at tænke særligt klart lige nu og helt sikkert godt kunne komme til at sige ja til at .. ehm sælge ham? Det var nok at han skulle adlyde Alias, det var svært nok at skulle blive bestemt over, ingen andre og heller ikke andre vampyrer skulle det. Han tog en tår af sin drink igen og stillede den så på et bord. Han kiggede så kort omkring og så nogen af de mange blikke og han blev mere stum. Han kunne ikke lide det, han ville .. argh, kig på de andre mennesker. Han tog et stramt greb om Aliases arm "Alias .." mumlede han så og var altså ikke så vild med det .. godt nok kunne han sige fra, men han var jo trodsalt stadig bare et menneske.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstLove bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeSøn 11 mar 2012, 13:41

Alias så bare lidt på Jane og rystede på hovedet og slap hende og slog armene om Stefan og hang næremst på ham, da han ikke helt selv havde så meget balance. "Nejnej.. den er min" grinte han og kyssede Stefan fjoget på kinden. "Det var for sjovt.." mumlede hun, "Hvad så med dig Alias? Er du til salg?" lød hendes stemme, blød og forførende. Alias grine bare af hende og klemte sig bare ind til Stefan.. kunne hun ikke lige gå væk.. når man prøvede at hygge sig lidt med sit menneske. "Jane.." sukkede han stille og kiggede lidt på Stefan, "Du skal ikke væreeeee bange skat.. det bare fordi du er så lækker.. alle vil have dig! Men du er kkkkkon min!" sagde han lallende og slap Stefan og vendte sig mod Jane. "Skat drik noget mere.." mumlede han over skulderen til Stefan og lagde så en hånd i ryggen på Jane, "Kom så går vi.." sagde han roligt og væltede igennem lokalet med Jane på slæb, til de forsvandt ud af en dør. Ikke fordi han ville noget med hende, han ville bare have hende væk fra Stefan egentlig.. han var Alias! Og ikke til salg.. dog kunne han jo godt dele lidt.. men ikke med Jane, det var en farlig leg.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
Stefan

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

Love bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeSøn 11 mar 2012, 13:53

Stefan nikkede lidt og lod ham hænge, han var jo trodsalt fuld. Han så så efter ham og Jane og kørte hånden igennem sit hår, dårlig vane, virkeligt. Han tog sin drink igen og fulgte Aliases råd. Måske skulle han bare slappe lidt af og få sig noget at drikke. Han tog en stor slurk og vendte sig om og i det han vendte sig om, stod der en høj, lyshåret og yderst pænt udseende fyr foran ham, ikke på en rå måde, mere charmerende og lidt flødebolle agtigt. Han så kort ind i hans gule øjne "Undskyld mig" mumlede Stefan så, i det at Vampyren lænte sig lidt ind over ham og satte en hånd mod muren bag Stefan, han tog en dyb indhånding af Stefan "Så du er den Stefan alle snakker om .. " sagde han så med en dyb og fløjsblød stemme mod Stefans øre " .. Mon du smager ligeså godt som du ser ud" hviskede han så og lod sine kolde fingre glide blidt ned over hans stadig bare overkrop. Stefan var stivnet og prøvede at bevare fatningen "Je .. Jeg nej, Jeg er kun Aliases" sagde han så og så ned. Fyren smilede så et frækt og lidt hånligt smil "åh jeg tror ikke han har noget imod at dele lidt .. " sagde han så og lagde et par fingre under hans hage og løftede hans hoved "Du skal ikke være genert .." hviskede han så og så ham i øjnene "Kald mig Lovell" sagde han så, sådan at Stefan kunne mærke hans søde og kolde ånde mod sine halv åbne læber "Lovell .. jeg .. stop" sagde han så og så væk. Han måtte ikke lade sig blive tiltrukket af det. Han mærkede så Lovells læber mod sin hals og det gik ham koldt ned af ryggen af hans kolde læber. Han så hen over Lovells skulder, så de mange andre vampyrers blikke, betragte dem i smug. Han sank og mærkede så Lovells tænder glide hen over hans hals "Stop, Ikke bid" sagde han så og tog fat i Lovells skuldre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstLove bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeSøn 11 mar 2012, 14:10

Et par minutter efter kom Alias alenen tilbage igen, han væltede omkuld i en sofa, hvor efter et menneske kom hen til ham, en pige kun i undertøj.. og satte sig ned hos ham, hun gjorde sig rigtig til. Det fik ham til at grine lidt, og fik lidt tid til at gå med pigebarnet der skabte sig.. menneskerne var der jo bare for at tilfredstille vampyerne og deres vilde lyster, både blod og sex.. det havde han tilladt i sit hus.. dog havde han lige glemt at sprøge Stefan om det var okay, men han havde jo ikke regnet med at se ham. Han så op da han hørte Stefans klynken, og fik øje på ham henne ved baren presset op af en væg af en af vampyerne. Han rejste sig roligt og stod et sekundt efter ved siden af vampyeren og tog blidt fat i hans skulder. "Hvis Stefan ikke vil, så skal han ikke.." sagde han roligt og skubbede vampyeren væk og tog fat om Stefan og holdte ham tæt ind til sig. "Såså skat.." sagde han bare, sådan rigtig.. lille ven.. agtigt, han ville jo bare passe lidt på ham, selv om han ikke var så god til det. "Undskyld men.. han har ikke lyst.. kom tilbage når han er bleven mere fuld.. hvis jeg ikke har kidnappet ham først" grinte han bare og kyssede blidt Stefan på læberne.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
Stefan

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

Love bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeSøn 11 mar 2012, 14:28

Stefan blev en smule lettet da Alias kom ham til undsætning, men blev også lidt mobset da han fik det til at lyde som om han var et barn. Han daskede Alias på armen, en smule hård, han skulle jo kunne mærke det "Jeg kan altså godt klare mig selv" lo han så og tog sin drink. Han skulle bare .. lige tage sig sammen og vende sig til .. alle de vampyrer. Han puffede lidt til Alias "Smut nu bare hen og hyg dig" sagde han så og smilede frækt "Så ses vi lidt senere" sagde han og sendte ham et frækt blik, før han vendte sig om og tog en tår af sin drink. Lovell var selvfølgeligt smuttet, han skulle helst ikke ud i ballade med Alias. Stefan gik ind blandt folket igen og faldt i snak med et andet menneske, der åbenbart var totalt vildt lunt på en mørkehåret .. selvfølgeligt vampyr gut henne i hjørnet "Jeg er ret sikker på at han er en nar" sagde Stefan så og tømte sin drink og skænkede sig selv en ny. Pigen rystede på hovedet "Nej, Han er anderledes det ved jeg bare .. det blik der altså!" sagde hun og fnisede lidt, tydeligvist beruset. Han skålede med hende "Så gå dog hen til ham, er sikker på han gerne vil sætte tænderne i dig" sagde han så og smilede, selvom han selvfølgeligt faktisk mente det alvorligt. Hun grinte lidt "Okay, men skal altså have mere at drikke, såå hvem kan bunde først?" spurgte hun så og satte glasset for munden og det samme gjorde Stefan. De fik bundet deres glas og han fik sendt hende hen til vampyr gutten. Han grinede lidt og skænkede sig atter noget at drikke, da han mærkede et par kolde hænder mod sin overkrop bagfra "Halløj lækkerbisken" lød det så og et par læber løb sig ned ad hans hals. Stefan lo lidt og vendte sig om "Det var dog sjovt som i ikke kan lade mig være" sagde han så og sneg sig ud af hans hænder med sin drink og så slet ikke på ham, han skulle ikke ende i samme situation som med Lovell fyren.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstLove bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeSøn 11 mar 2012, 14:39

Alias grinte bare fjoget og kyssede Stefan på kinden igen og igen og igen, han var jo helt vildt med Stefan, helst ville han ikke bare gå.. han ville bare gerne.. lege lidt med ham, men der var hele tiden noget der.. forhidnrede dem, i at hygge sig lidt, måske skulle han bare hive ham med oven på eller noget. Han kiggede hen mod døren da et par forlod festen, der var heller ikke så mange tilbage, der havde været mindst 30 før.. mest mennesker.. men det var som om de fleste der var tilbage var vampyere, men det var jo også klart, det var jo en vampyr fest, og mennesker gik hurtig om kuld. Han kiggede efter Stefan da han gik, men smilte så bare og lænte sig op af væggen og betragtede ham bare lidt i smug. En smule imponerede over hans utrolige selvtillid, og han havde så nemt ved at falde i snak med andre. Han hævede øjnbrynet lidt da endnu en vampyr lagde an på hans menneske. Han rystede lidt på hovedet, og gik slenterende hen til Stefan og skubbede ham drillende tilbage i sofaen, nu kunne de sgu se kunne de! Der var kun en i det her lokale der kunne få dette menneske, han følte sig overlegen, men samtidig utrolig glad, for han var så heldig, og for Stefan afviste alle de andre. "Må jeg låne dig lidt.. bare 2 minutter?" sagde han drillende og satte sig overskævs på Stefan og lænte sig ind over ham med sine fingre på hans brystkasse og kyssede ham så, frækt og lidenskabeligt på læberne.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
Stefan

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

Love bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeMan 12 mar 2012, 03:17

Stefan smilede "Alitd .." sagde han så og lod sig dumpe ned i sofaen, han kunne godt mærke at alkohollen så småt var ved at tage virking på ham. Han var dog slet ikke nær så fuld som Alias var, Stefan var nærmere lidt beruset. Han lukkede øjnene da han mærkede hans kolde læber mod sine og lod sig rive med i det lidenskabelige kys. Han kunne mærke hvordan alkohollen boblede lidt i ham sammen med det gnist af lykke der kom ved at kysse med Alias. Han lagde sine hænder i nakken på ham og lod sine fingre glide op i hans sorte manke. Han kunne mærke på sit ansigt at han var blevet en smule lyserød hen over kinder, som han altid gjorde når han blev lidt ophidset. Han vidste, selvom han ikke kunne se det, at folk kiggede på dem. Hvorfor var Stefan så attraktiv .. var hans blod så godt eller var det bare fordi han var Aliases eller fordi han afviste dem?. Han forstod ikke helt det der vampyr noget.. stadigvæk. Han elskede at mærke hans kolde fingre mod overkroppen, det gav ham gåsehud på hans bare overkrop. Mhh .. Han var kun Aliases og han elskede det, alle andre vampyrer skulle helst bare holde afstand.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstLove bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeMan 12 mar 2012, 03:26

Alias grinte bare og kyssede frækt Stefan, han elskede det virkelig! Han lænte sig en lille smule tilbage og smilte frækt til Stefan, men så hele tiden lidt ud af øjnkrogen, for at holde øje med adskillige vampyere, der kiggede stjålent på ham.. han var nu meget heldig, sådan at havde sådan et dejligt menneske, han havde ham alle ville have, og det var kun hans! Lækkert. Han smilte lidt og rakte så ned ved siden af sofaen til et rødvinsglad han havde stilt der, og rakte det til Stefan, han kiggede stadig yderst forførende på ham. "Drik det her skat.." sagde han roligt, det der var i glasset, lignede aller mest bare normalt rødvin, man kunne ikke se Alias havde ladet et par dråber af sit eget blod lande der i.. et simpelt uheld? Njaa.. han ville bare gerne have gang i sin frække Stefan.. og han kunne godt lide når han var lidt høj.. og nu når han så selv var stiv så kunne han nok godt styre ham også. Han lænte sig ind ove rham igen og begyndte at kysse ham ned over hans hals, og hans bar overkrop, små våde intenst kys, langsomt pirrende. Han drillede vel stefan lidt, men han kunne ikke rigtig dy sig.. hvis han kunne og måtte så havde han taget Stefan der på sofan.. lige nu.. det havde været lækkert.. men han måtte heller holde lidt igen.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
Stefan

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

Love bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeMan 12 mar 2012, 06:04

Stefan tog imod rødvinen, men så ikke noget lusket ved det og tog en tår af den bitre rødvin, i det han mærkede det, det kom som et boost, den velkendte kildren og snurren og boblen "Alias .. " sagde han så stille og så på ham, for helved! Han .. kunne ikke styre sig selv jo. Han sank og tog så en tår med af vinen, nu havde han jo alligevel indtaget hans blod. Han lagde hænderne i nakken på ham og trak ham helt tæt på sit ansigt "Du var selv uden om det" hviskede han så og et lille frækt smil dannede sig på hans læber. Han kyssede ham intenst på læberne men lod dem istedet finde vej ned over hans kæbe og ned ad hans hals. Han kunne mærke det, lysten der steg og ..mh han ville bare have ham, Alias! Han kørte sine hænder ned over hans brystkasse og tog fat i hans skjorte med hænderne. Mh hvorfor havde han tøj på, hvorfor var han ikke nøgen! Han så det flotte glitter bag sine øjenlåg og hans sanser blev lige forstærket, det var de ting der skete når han fik blod generalt. Han kunne høre hvisken og snakken og dufte alkohollen og blodet i luften. Han åh hvor havde han det alligevel fantastisk og hvad så med at der var tilskuere! Kunne de ikke bare gøre det her, lige her!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstLove bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeMan 12 mar 2012, 06:22

Alias grinte bare da Stefan opdagede hvad han havde givet ham og så bare tog en slurk mere.. Han ville aldirg have givet ham det hvis han havde været ædru, han ville jo gerne have han kom af med sin afhænig hed over vampyr blod.. det var jo ikke sundt for ham.. eller altså.. det var jo ikke fordi det var farlig at drikke det, men det havde de samme bivirkninger som så mange andre stoffer.. altså bag efter.. afhænigheden.. så det var jo ikke så sundt igen. HAn smilte bare og lænte sig ind til Stefan og smilte fræk da han mærkede Stefan der bygndte at kysse ham over det hele.. åh det var fantastisk, han kunne ikke stå imod, han ville have ham.. lige her! Lige nu! Han havde glemt hvor mange vampyere og mennesker der lige nu stod og kiggede på dem, for uden musikken var der bleven ret stille i lokalet. Alias havde glemt dem, han var bare i sin egen lille verden sammen med Stefan, bare ham.. og Stefan. Han kom hurtigt på benen og væltede Stefan om kuld i sofaen, så han lagde ned i stedet for at side op, han lagde sig ind over ham og kyssede ham ivrigt lige så snart han kom tæt nok på til det. "Drikker du ikke noget mere?" mumlede han bare drillende, tilbage til hans kommentar. Han havde taget glasset ud af hånden på Stefan da han væltede ham ned i sofaen, og holdte det nu bare ubesværet i hånden og lagde det ind mod Stefans læber og hældte lidt af vinen over hans læber, og stilte så den fra sig på gulvet, og lagde sine hænder mod hans bare over krop.. åh han var så lækker.. så lækker og tiltrækkende.. åh så fræk, han ville bare have ham. nu!
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
Stefan

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

Love bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeMan 12 mar 2012, 09:17

Stefan frækt til ham da han fik smidt ham i sofaen, han var alt for høj og væk til at tænke på andre end Alias og hans krop. Han drak vinen Alias hældte i hans mund og slikkede sine læber af for vin med et frækt glimt i øjet. Stefan hørte ikke at nogen havde tændt musikken igen, det var nok et af de få mennesker der stadigvæk var her, der følte det lidt akavet. Folk snakkede, men det var tydeligt at se at alle alligevel kiggede lidt hen på dem og holdte øje. Stefan begyndte at knappe hans skjorte op, men blev alligevel utålmodig og rev de sidste par knapper op på den, han havde alligevel så mange skjorter Alias. Han trak den af ham og kyssede ham op ad brystkassen og op på læberne. Hans hjerte bankede hurtigt og hans krop var varm. Han lagde armene om ham og lod sine hænder glide ned over Aliases bare ryg. Åh det var så strengt af Alias, Stefan ville fortryde det her så meget, fordi det var foran alle de mennesker, hvad skulle det dog ende med? Hele verden endte med at se ham nøgen altså! Men ingen af de tanker løb igennem hans hoved lige nu, han hørte godt musikken og noget snakken, men det var slet ikke noget der forstyrrede ham, desværre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstLove bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeMan 12 mar 2012, 10:34

Alias grinte bare stadig, han kunne ikke holde masken.. men han kunne godt mærke hvordan alkoholdens virkning begyndte at aftage.. han var ikke så længe fuld som menneskene, og han skulle altid drikke det doble, og drikke.. hele tiden for at forblive fuld, i mere end en time i hvert fald, dog var han jo stadig godt beruset.. men han begyndte langsomt at kunne tænke.. orndeligt igen. Han grinte bare igen da Stefan begyndte at flå tøjet af ham.. hold da fast.. det blod virkede godt nok hurtigt.. meget effektivt. Han kyssede ham blidt ned af halsen, og op igen, og nappede ham frækt i øret og lod et stille støn glide over sine læber så kun Stefan ville kunne høre det.. og alle vampyerne med super hørelse selvfølelige. Han smilte bare lidt da Stefan havde fået hans skjorte af og gav sig til at kysse ham lidt over det hele.. søde menneske. "Undskyld.. Alias.. men.." lød en stemme bag ham, han så sig hurtigt over skulderen, hvor en fyr stod og stirrede virkelig med brændene øjne på dem.. vampyr, hans øjne.. brændte.. det lignede det i hvert fald. Alias satte sig hurtigt op og kiggede kort omkring, der var helt stille.. alle kiggede bare. Han smilte forsigtigt, havde helt glemt dem.. ups. "Nårh ja.. det nok best hvis i går nu.." mumlede han bare og lagde en hånd mod Stefans brystkasse, for ligeosm at holde ham nede.. så han ikke skulle til at rive og flå i Alias for at få ham tilbage ned til sig. Han rejste sig op og samlede den gennemblødte skjorte op fra gulvet og tog den bare på igen, uden at lukke den, da de var lidt svært.. nu. Han smilte lidt og gik så mod døren, adskillige vampyere fulgte efter ham, han sagde farvel til en masse, og til sidst havde alle forladt dne lille fest.. med deres egne frække kommentare til det de havde oplevet til sidst. Dog havde en ikke forladt huset endnu. Hun havde sneget sig ind i stuen igen da Alias var gået, og havde tvunget Stefan ned i sofaen igen, og lagde en blod femenim hånd over hans mund, så han ikke ville være i stand til at skrige. "Så nu Stefan.. nu er du til salg.. ik? Bare rolig.. vi skal nok få det sjovt sammen.. alle sammen" grinte hun bare.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
Stefan

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

Love bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitimeMan 12 mar 2012, 10:47

Stefan så en smule skuffet på ham da han rejste sig op, indtil det selv gik op for ham at de ikke var alene, han sank og blev lidt pinligt berørt, men han havde nu alligevel svært ved at tage det så tungt, for han havde aller mest lyst til at følge efter Alias og tvinge ham tilbage i sofaen men Han blev liggende i sofaen, med pulsen oppe og køre og et hjerte der bankede afsted. I det han mærkede en kvinde hånd mod sin mund og .. Jane! Han tog fat i hendes hånd og stirrede på hende "mhgh!" prøvede han, men han var ikke i stand til at få nogle tydlige ord frem bag hendes hånd. Han bed tænderne hård sammen, han regnede med at Alias redet ham om lidt. Han kneb øjnene kort i, alle sammen? Åh gud! Han åbnede sine øjne igen og kunne alligevel ikke lade være med at tænke frækt, selvom han prøvede at skubbe tanken væk. Men for helved det blod der. Han så hvordan der fløj stjerner rundt i hans blik og han kunne høre de sidste gæster der gik ud fra grunden. Hans krop var helt oppe at køre, alkohol og vampyrblod .. Aliases blod. Mhh Alias, han måtte godt skynde sig lidt, han havde virkeligt .. virkeligt lyst til ham og det skulle altså være nu, lige nu! Han kunne ikke bare sådan afbryde det, ih!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
Love bites - Privat Alias- Empty
IndlægEmne: Re: Love bites - Privat Alias-   Love bites - Privat Alias- Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Love bites - Privat Alias-
Tilbage til toppen 
Side 1 af 3Gå til side : 1, 2, 3  Next

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Byen i la Sunisha-
Gå til: