The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Party on - Charlie

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstParty on - Charlie Empty
IndlægEmne: Party on - Charlie   Party on - Charlie Icon_minitimeMan 12 mar 2012, 05:57

Dato : 11/02-2012
Tid : 02:00
Årstid : Vinter.
Vejr : Lidt gråt og koldt men ingen sne
Sted : Inden for på Zeeman
Omgivelser : En masse stamkunder på den lidt skumle bar.


Stemningen var som den plejede at være på Zeeman, en masse stamkunder sad oppe i baren og drak roligt deres alkohol. Der havde næsten lige været slagsmål imellem to mennesker og en stakkels ung servitrice var sat til at rydde op efter det. Meget kunne man sige om stedet her men det havde en sjæl som ingen kunne tage fra stedet.

Kodashi og Charlie ankom til stedet, godt fulde og godt på virket af coke. Det var første gang Kodashi havde prøvet stoffer og der var nok også derfor det havde taget lidt tid at komme der hen da Kodashi blev distraheret af de mindste ting der bare sagde hende noget om at det kunne blive til kunst. Men nu var de endelig nået frem til Zeeman som havde været planen helevejen. De to livlige kvinder åbnede døren og det var som om der straks kom lidt mere energi ind i rummet blot af de to kvinders udstråling.

Både Charlie og Kodashi havde allerede morret sig gevaldigt hen på vejen hen til Zeeman og nu var de klar til at drikke videre, eller Kodashi var i hvertfald og hun regnede med at Charlie også var.
Kodashi vidste entelig ikke hvad hun skulle sige til at være påvirket af coke, men sjovt var det, hun var super glad og det føltes som om verden lå for hendes fødder lige nu.

Men op til baren kom de to kvinder og Kodashi var hurtigt til at bestille 2 øl til dem da hun ikke rigtig vidste hvad de skulle bestille det her sted. Kodashi havde ikke noget imod øl når hun først var fuld.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstParty on - Charlie Empty
IndlægEmne: Re: Party on - Charlie   Party on - Charlie Icon_minitimeMan 12 mar 2012, 06:37

Charlie havde mere eller mindre hevet og slidt i Kodashi for at trække hende igennem diverse skumle små gader. Selvfølgeligt de selvsamme gader der var overmalet med tilfældig gadekunst eller rettere hvad alle andre end Koda ville kalde grafitti, hvilket havde taget væsentligt længere tid at slæbe hende igennem, end hvis hun bare havde giver hende bind for øjnene og båret hende derhen.

Endelig trådte de ind i varmen på Zeeman hvor den velkendte lugt af værtshus slog imod hende, hun grinede kort og trak så læderjakken af. På trods af at Koda havde været besat af at studere detaljer på ligegyldigheder havde hun trods alt været ret sjov hele vejen til Zeemans. det var ret heldigt at hun havde en god oplevelse med coken, så hun ikke følte at Charlie havde lokket hende ud i noget lort.

"Hey Koda, do you play pool?"

Grinede hun så og gik over til et ledigt billiardbord. Mange af de tilstedeværrende kiggede langt efter de to kvinder, det var ikke just et normalt syn at to så påvirkede kvinder kom på Zeemans alene, slet ikke hvis man kiggede på de to kvinders bygningsform, der var ret mange problemer på Zeeman, men Charlie elskede stedet, også selvom hun typisk var i en udsat gruppe.
Tilbage til toppen Go down
 
Party on - Charlie
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Zeeman-
Gå til: