The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Let the fun begin.. again - Andrei

Go down 
ForfatterBesked
Cherlyn
B-rang
B-rang
Cherlyn

Antal indlæg : 579
Bosted : En tidligere junkie-hule i Sheria.
Beskæftigelse : Servitrice hos en ubetydelig café i Benjamin Centret.

Let the fun begin.. again - Andrei  Empty
IndlægEmne: Let the fun begin.. again - Andrei    Let the fun begin.. again - Andrei  Icon_minitimeOns 28 mar 2012, 07:42

Tid og dato: 27 Marts, omkring kl. 23.00
Sted: Muse
Vejr udenfor: Koldt, men ganske mildt. En skøn aften, at tage i byen.
Omgivelser: Massere væsner, i gang med aftenens gøremål. Nogle ganske få mennesker, der holder sig tæt til deres venner.
Påklædning: (http://www.discountwomensdressshoes.com/images/Zzw-Angeline-A-0015-Dresses-Red-Womens-Designer.jpg)
Musikken i højtalerne: (https://www.youtube.com/watch?v=kmb92YnS7Sg)

Cherlyn vippede det halvt fyldte glas, med den gyldne væske, så det nær var dryppet ud, på den allerede snaskede bardisk. Ikke fordi der manglede rengøring her, slet ikke. Men der var godt fyldt i aften, og bartenderene var konstant optagede af ny ankommende kunder, der forlangte flere og flere drinks. Faktisk var der næsten helt proppet i aften, da alle havde mindst én følgesven, kæreste eller offer med sig i byen. Alle bortset fra Cherlyn.

Et kort suk undslap hendes bløde læber, inden de satte sig på glasset kant, for at bunde resten af drinken. Hun stillede drinken fra sig igen, med en rolig hånd, slikkede kort resterne af læberne og så endnu engang ud over de mange dansende skikkelser. Se der var en af ulemperne, ved at leve et liv uden partner. Eller ret mange venner. Men det var hendes liv, og som dæmon, var hun stolt af den måde hun levede det på. Mange mænd kom til hende i løbet af ugen, men det endte med at hun enten afviste hun dem, eller udnyttede dem som hun plejede. Et lille smil dukkede kort frem, ved tanken om den skuffede fyr, der kom tidligere på aftenen. Stang stiv, og kæphøj af sine venners opkvikkende kommentarer over fra et bord, ikke langt derfra. Men hun havde kun kastet et kort blik på mennesket, før hun havde vendt ryggen til ham. Da han havde forsøgt igen, havde hun roligt vendt hovedet mod ham, og brugt sin søde lille gave direkte i fjæset på ham. Han var blevet så overrasket over den pludselige smerte, at han havde vaklet ind i en anden gæst, som hidsigt skubbede ham over i bordet til sine venner, hvor han var gået kold, efter at have smadret en ølflaske mod panden. Aftenens underholdning.. Wohoo.

Hun sukkede igen, og smilet forsvandt. Der var vist ikke meget lyst i hende, denne aften. Hun overvejede stærk bare at smide nogle penge, og smutte herfra. Alle de mange mennesker gik hende på nakken, når hun ikke engang kunne have det sjovt. Hvad var der galt med hende?.. Måske savnede hun noget nyt, eller overraskende. Ja, der var den vist. Overraskelser.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Let the fun begin.. again - Andrei
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Muse - En eksklusiv natklub.-
Gå til: