The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 what we gonna do here-Maija

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæstwhat we gonna do here-Maija Empty
IndlægEmne: what we gonna do here-Maija   what we gonna do here-Maija Icon_minitimeMan 30 apr 2012, 04:31

S-Werclare by
T-12.00
O-lidt folk og hvad der ellers kan være
P-sort t-shirt blå cowboybukser og sorte sko
V-lidt sol


laroy var gået sig en stille og roligt gå tur da han ikke sådan vil sidde der hjemme og glo så kunne han jo lige så godt få sig noget motion i stedet for og alt det han var jo også næsten lige komme til byen så nu vil han også gerne se lidt at byen som han boede i og den var jo nok ikke den pæneste by men det var en by og han var ligeglad med dens udseende og sådan noget. Han kiggede sig roligt omkring der var ikke helt vildt mange ude på sådan et tidspunkt som dette da det var starten af eftermiddagen og noget vil mene det var morgen hvis de var stået sent op.
Men for ham var dage begyndt for længst da han var en menneske der stod op ved en rimelig tid i stedet for at sove det meste af dagen væk det gjorde han kun når han havde været ude og drikke sig fuld med nogen. Han rettede lidt på sin t-shirt da han ikke syns den sad rigtigt og sådan og det kunne jo godt være træls syns han.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstwhat we gonna do here-Maija Empty
IndlægEmne: Re: what we gonna do here-Maija   what we gonna do here-Maija Icon_minitimeMan 30 apr 2012, 05:13

Maija viste ikke rigtig hvad hun lavede her. Hun plejede ikke at være i denne her ende af byen, nok fordi at hun var engel. Hun traskede rundt i en lyseblå kjole som gik hende til knæene. Inden under havde hun stribede strømpebukser på og ellers havde hun bare en kort trøje ude over kjolen. Hun så meget lille og uskyldig ud når hun gik sådan rundt. Men hun elskede at se sådan ud, så lignede hun jo heller ikke alle andre. Dog lagde hun godt mærke til at folk kiggede lidt underligt på hende når de passerede hende men det tog hun sig ikke af. Hendes hvide hår var sat i en løs hestehale med en rød sløjfe, så hendes hår hang halvt på hendes skulder. Et venligt smil var plantet på hendes læber som altid, Maija mødte man sjældent i dårligt humør, fordi hun var så meget nede på jorden som hun nu var. Men hun kunne skam også godt lide at være oppe i luften, men ikke i dag, hun ville ikke ødelægge sin fine kjole, for den havde ikke været helt billig. For det meste tøj fik hun bestilt på nettet. Hendes små tanker blev dog afbrudt, da hun fik færten af en dæmon. Men det kom nu ikke bag på hende, fordi hun var jo i den skumle del af byerne. Dog var hun lidt mere på vagt nu, i stedet for at gå og lalle rundt. Hun kunne lugte at dæmonen kom tættere på, men underligt nok så var hun ikke bange. Fordi man kunne jo sagtens møde venlige dæmoner, for det havde hun da engang før. Men hun ville ikke sætte sine forventninger for højt, hun kunne jo blive overrasket på den dårlige måde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstwhat we gonna do here-Maija Empty
IndlægEmne: Re: what we gonna do here-Maija   what we gonna do here-Maija Icon_minitimeMan 30 apr 2012, 07:53

Han gik stille og roligt og slappede bare af og alt sådan noget og havde ikke det vilde han skulle nå eller noget som helst så han fandt sig en bænk hvor han placerede sig helt alene og kiggede sig omkring om der var nogen han kendte men det så ikke sådan ud.
Han sad der og begynde så småt at kede sig lidt så han gav sig stille og roligt til at fløjte og sådan noget bare så han havde noget at få tiden til gå med da han ikke ville hjem og kede sig der og alt det.

Han kiggede op mod himlen og så en fugl der fløj lige over og efter noget tid landede den lige ved siden af ham og det var vist en fugl der var glad for menneske og sådan noget for dem der nok plejede at være på bænken fodrede dem og sådan nogen ting.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
what we gonna do here-Maija Empty
IndlægEmne: Re: what we gonna do here-Maija   what we gonna do here-Maija Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
what we gonna do here-Maija
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Byen-
Gå til: