The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 New girl at school - (Eric)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstNew girl at school - (Eric) Empty
IndlægEmne: New girl at school - (Eric)   New girl at school - (Eric) Icon_minitimeSøn 06 maj 2012, 00:43

Sted: 2.g klasse nr. 3 (High school)
Tid: Der ved 8 tiden om morgnen
Dato/Dato: 07.05.2012 mandag
Omgivelse: Elever og lærer.
Vejret: solen skinner dejlig lunt, men vi
er inde.Som en hver anden skulle unge mennesker enten gå i skole eller ha job og Chanell var skam en af dem der både boede alene, havde job om aften og om dagen havde hun skole, hvilket hun sandelig håbede at få vendt om på en dag når hun fandt et mere passende job til sig selv, men indtil videre var hun den alle kaldte på vis de skulle ha en til at hente tøj, eller kaffe eller blot gøre de ting man simpelthen ikke selv gad, heldigvis arbejder hun ikke med det længere det havde hun gjort på sin gamle skole. Nu arbejdede hun bare på en cafe.
Chanell havde hørt om nogen væsner. Nogen kendte til væsner og andre gjorde ikke og Chanell var skam en af disse mennesker der slet ikke kendte til væsner andet end i eventyr bøger, skønt hendes hud var blød, lignede den næsten porcelæn på afstand eller i solens smukke skær. Hun tog aldrig solarium som nogle andre tøser gjorde og var meget i mod solbadning.

Så derfor var Chanell lidt bleg, Hendes ansigt indrammede hendes, grønne/blå dådyr øjne med de lange smukke sorte øjnevipper de flotte fyldige læber som var en mild lyserød. Hendes hud er lidt bleg med et strejf af et gyldent solskær og en slank figur dog med kvindelige kurvede former, som fyldig barm og alt det en kvinde nu skulle besidde. Hun var iført en hvid langærmet trøje og nogle sorte bukser.
På fødderne havde hun hvide ballerina sko på. Hun havde sat det op i en lidt fed og løs fletning, ned af den højre skuldre lå den blidt og gik til under hendes barm.Forsigtigt smækkede Chanell skabet i og tog sig stille til hovedet, hun havde i flere dage haft det lidt mærkeligt og det så skam ud til at hun havde fanget sig en febet, så da det ringet ud, banede hun sig ned til skole sygeplejersken hvor der plejede at være 2 senge med et gardin imellem, hvor man kunne lægge og vente på at skole sygeplejersken skulle komme og tjekke en.
Chanell så sig kort omkring hun kunne ikke se nogen sygplejsker herinde. Hun sukkede kort"Hallo..er der nogen??"fik hun sagt, men intet svar kom så der var ingen. Hun sad på en skammel og ventede lidt. Klokken ringede for vise timen startede, og der var ingen sygplejsker. Så hun besluttede bare at gå til timen. Hun slæbte rundt på en sort og slidt skulder taske og med et krøllet stykke papir i hånden. Hun kiggede rundt på dør numrene hun kom forbi. Hun var ny på skolen og skulle gå i 2. g, og i følge papiret skulle hun hen til biologi i denne time. Bare hun nu kunne finde derhen. Chanell sukkede dybt da hun endelig fandt døren. Hun tøvede let og bankede på.
En vred mumlende lyd kom derinde fra og hun åbnede døren og gik hen til katetaret. "Mit navn er Chanell, jeg skal være her i din time" sagde hun til den mindre venlige udseende lærer. Han nikkede let og skulede af hende. Han pegede på pladsen ved siden af en dreng.Hun så sig kort omkring i lokalet alle pladser for optaget og det var det eneste der var ledig" Sæt dig"mumlede læren vredt og Chanell satte sig hurtig ned, og satte sin taske på gulvet og lænede sig tilbage i stolen. Hun kiggede kort på drengen hun sad ved siden af.
Hun smilede venligt"Hej"sagde hun stille men nok til han kunne høre det.Hun havde lang fra tænkt sig at følge med i den time, helt ærligt? hvad forventede de af hende? Det var Onsdag morgen, hendes første dag og så beder de hende om at følge med i biologi? Niksen.


Sidst rettet af Chanell Man 07 maj 2012, 18:33, rettet i alt 4 gange
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNew girl at school - (Eric) Empty
IndlægEmne: Re: New girl at school - (Eric)   New girl at school - (Eric) Icon_minitimeSøn 06 maj 2012, 07:17

Ti minutter i otte, drejede de to tvillinger ind på parkeringspladsen foran skolen. Folk vidste at de kom, så der var altid næsten en direkte sti hen til cykelstativerne, hvor de med bremsespor stoppede op, sprang af cyklen. Begge var de godt forpustet af den daglige kamp de havde hen til skolen. "Jeg vandt!" Hylede Eric triumferende, og smilede triumferende til sin bror, som stod og gispede efter luft over sadlen på sin cykel. Der var visse fordele i at være elite svømmer, især det, at man stort set altid kunne vinde over begge sine storebrødre når det kom til de fleste former for sportsgrene. "Det er også snyd!" Udbrød den ældre tvillingebror, da han endelig havde fået vejret og kunne følge med sin bror op til skolens indgang. De vidste begge hvad han mente. Samtidig med at Eric svømmede som en fisk i vandet, så havde han også sin ulve side, en side som aldrig blev nævnt højt, men heller ikke noget der på noget tidspunkt blev glemt. "Ha, du er bare misundelig over at vi faktisk er nogle der kan tage os sammen til at dyrke det der kaldes for motion."
Med et solidt skub med skulderen, sendte Stephen sin bror ind i skabene på gangen, før han med tasken hoppende efter sig, flygtede ned i sin klasse. Der kom et mindre irriteret udbrud fra Eric, da han fandt balancen igen, men opgav at følge efter. Han drejede ind i sin klasse, efter at have været et smut forbi sit locker, hvor han kunne hente sine biologi bøger. Hvem var den idiot der havde opfundet dette latterlige fag? Godt nok var der en del ting Eric kunne, men biologi var i hvert fald ikke på listen over de ting, og heller ikke over den liste af de mange lektier han ellers plejede at være så omhyggelig med at lave. Til trods for det, så fik han okay gode karakterer i faget, til trods for at han aldrig lavede noget. Et lidt B var det altid, hvis han var heldig et A, men aldrig et A+, det måtte forblive i drømmendes verden når det handlede om biologi.
Da Eric kom ind i klassen, satte han direkte kurs hen mod to af sine venner, som havde taget plads bagerst i klassen - som altid. Snakken gik, til døren pludselig med et højt brag sprang op, og Mr. Miller trådte ind med sin gyngende vom. Eric lavede en kort grimasse, før han sprang hen til det eneste ledige bord, og satte sig ind, helt op af væggen. Med en øvet håndbevægelse, fik han tasken ind på stoleryglænet, hvor han lynet tasken op, mens han med den anden hånd smækkede biologi bøgerne op på bordet. Computeren fulgte kort efter med.
"Godt, i dag skal vi kigge nærmere på symbiose som de fleste nok også har haft om før, er der nogle der kan fortælle mig hvad det så er?" Hvis det havde været alle andre end Mr. Miller der havde sagt ordne, så ville Eric med glæde svare, men han holdte sin hånd nede, og lod klassens nørd tage over. "Symbiose er når to levende organismer hjælper hinanden og samtidig begge får noget ud af det. Mr. Miller var en fed gammel gnaven nar, som for længst burde være blevet pensioneret, men på grund af hans økonomiske problemer, var han blevet på arbejdsmarked i nogle år endnu. Alle i klassen var enige om, at disse såkaldte "økonomiske problemer" skyltes hans storforbrug af øl. I modsætning til alle skolens andre lærer, som gik med kaffe, havde Mr. Miller altid en lunken øl i tasken. Han brugte heller ikke computer eller nogle form for IT, men holdte sig til den gamle tavle.
Mr. Miller gik i gang med at tegne en forvirrende tegning af nogle cirkler og pile, mest af alt lignede det en måde hvorpå mennesker parrede sig, men Eric havde en idé om at det skulle blive til noget om symbiose. Da tavlen var tiltegnet af små kruseduller og pile, kom der en lang forklaring. Foredraget blev brat stoppet, da døren gik op, og en elev kom ind i klassen. Det var tydeligt for alle i klassen, at se hvordan lærerens små grise øjne gav den nytilkommet elev elevatorblikket, hvilke fremkaldte en del opkast-grimasser.
Eric der havde taget sig det privilegium at fylde hele bordet med sine opslået bøger, måtte trække sig til side, da Chanell satte sig ved hans side. Han nikkede kort til hende, og stablede bøgerne sammen i en bunke, og placerede - som kronen - computeren øverst, hvor der stod et par linjers notater.
Med et tryk på enter tasten, skiftede Eric linje, og skrev med kusiv skridt på skærmen:

Hvis du ikke er fan af eftersidning med Mr. Grisehoved, så svar kun når der bliver spurgt om noget, og husk fingeren.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNew girl at school - (Eric) Empty
IndlægEmne: Re: New girl at school - (Eric)   New girl at school - (Eric) Icon_minitimeSøn 06 maj 2012, 20:02

Chanell tog sin ting op fra tasken og lagde det til siden så det ikke fyldte hele pladsen. Hun så sig kort omkring, og kiggede op på tavlen, uden rigtig at se hvad der stod der. Timen var ufattelig kedelig denne her emne har hun nu haft før og nu gad hun ikke høre på det igen. Hun kiggede lige op på tavlen hvor Mr.Miller som prøvede at tegne meget forvirrende på tavlen. Nok noget med symbioser. Han var dog ligefrem ikke den bedste til tegne. Men han sagde tingene meget i detaljer. Chanell kiggedelige til højere og studerede drengen som sad ved siden af hende hurtigt, men vendte så hurtig blikket så det ikke så ud til hun stirrede på ham. Hun vendte stille blikket mod den venstre side hvor nogle drenge grupper kiggede på hende. De smilede til hende. Hun smilede så tilbage. Hun lænede sig tilbage på stolen og slappede af. Hun fortryd hvorfor hun bare ikke sad og ventede på sygplejskeen skulle komme, inde være i denne kedelig time. Foredraget blev brat stoppet, da døren gik op, og to piger kom ind i klassen.Hun betragtede dem kort. Hvis man skulle beskrive dem med et ord så skulle man nok kalde dem Diva. De havde skrigende rød læbestift, sort rundt om øjnene, puder og det hele,lange sorte øjne vipper, lange øreringe. En hvid stramt t-shirt og en kort nederdel der gik op over knæene og højhælede sko. Chanell kunne aldrig finde på klæde sig på den måde, aldrig nogensinde. Og hvis det skulle være noget hun hader så det Divaer eller folk som troede at de var beder ind alle andre. De så ikke ud til de var nye her i klassen. De vinkede til alle sammen"Vi kom forsent undskyld"sagde den ene af pigerne.
Man kunne tydelig høre hun ikke mente, og sagde det bare for sige det. Det som om de endelig kom forsent med vilje. Hun rystede kort på hovedet af dem. Den ene pige gik hen til drengen som hun sad ved siden af. Pigen smilede til ham og fik sagt "Hej" , og kiggede mod Chanell som om hun gav hende et dræber blik. Chanell var ikke den der blev bange for de blikke så hun ignorerede dem. Hun kom hen til hende"Det min plads det her forsvind"sagde hun. Chanell ønskede at svare tilbage, men hun prøvede at holde det ind i sig.
Hvis hun gjorde det ville undervisning blive ødelagt for de andre, selvom timen var kedelig forvejen. Men hun gad ikke ødelægge timen for andre så hun pakkede sin ting sammen og fik rejst sig op. Hun gik hen til den ledige plads ved siden af pigen længere henne. Hun smilede venligt til hende og lagde tasken ned, og kastede lige et hurtigt blik om bag ved, og vendte så blikket mod tavlen.Hun kiggede ned på sit hvide ur klokken den ville ringe snart til frikvarter. Og det kunne ikke være beder..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNew girl at school - (Eric) Empty
IndlægEmne: Re: New girl at school - (Eric)   New girl at school - (Eric) Icon_minitimeSøn 06 maj 2012, 20:57

Hvis det ikke havde været fordi Mr. Miller var en stor tilhænger af eftersidninger, så havde Eric for længst gjort sig til behageligt på bordet, hvor han så ville tage en lille power nap til klokken ringede igen, men der var for mange lektier og alt i alt for meget at lave, til at han kunne spilde tiden på skolen i flere timer. Oppe ved tavlen, fortsatte læren med at fortolke sin tegning, som ingen rigtig for stod, hvilke også tydeligt kunne ses, men folk skrev alligevel flittigt notater ned, de vidste det ville give pote i sidste ende, når de skulle de skulle læse op til eksamen.
Da døren på ny sprang op, kiggede alle igen hen mod døren, og så skolens divaer træde ind. Shelby og Harper gik altid sammen, i tykt og tynd, lige fra sminke og tøj kriser, til det giftigste gossip. Deres entré irriterede tydeligvis Mr. Miller, der irriteret slog kridtet mod bordet, hvor det knækkede. "I to, ingen frikvarter!" Snappede han, som en gammel kælling, og fortsatte så med at skrive på tavlen med stumpen af kridtet.
Det overraskede ikke Eric, at Shelby krævede sin plads ved hans side. Sådan havde det været siden de startede, og de havde stort set det samme skema, så det var i hver time - næsten - at de sad sammen og hvor Shelby sad som en sugemalle op af ham under hele timen og hviskede ham i øret. "Hvem er den tøs?" Der skulle ikke meget klogskab til at vide hvem hun sendte de hadefulde ord til. "En ny elev." Et smil sprang igen over Erics læber, men han forsøgte at dræbe og fjerne det, ved at presse læberne hårdt sammen, så de blev til en smal streg. Shelby så den nye ganske kønne elev som en mulig modstander, hvilke tydeligvis ikke var en tanke der fald i god jord. Selv var han meget rolig omkring emnet. Chanell virkede ikke til at være typen der var en rigtig diva, men man skulle aldrig skue hunden på hårene.
De tyggede sig igennem timen, til klokken ringede. Eric var ikke sen til at springe op, og feje sine ting ned i tasken, som han svang over skulderen. "Vi ses i næste time." Han vinkede kort farvel til Shelby, for han samen med nogle venner forsvandt ud igennem døren. "Fuck hun er bare lækker, du har været heldig, to lækre tøser på en time. Sgu godt klaret bro!" Drengen gav Eric et ordenligt dask i ryggen, mens de side om side gik lidt ned af gangen, hvor de stoppede op. Så snart de så Chanell træde ud fra klassen, var der en af drengene fra deres gruppe, der var henne ved hende. "Hey, vil du med hen i parken? Den ligger lige rundt om hjørnet" Den nævnte park, var det sted hvor en stor del af drengene befandt sig i det første frikvarter, fordi de slap for at være sammen lærerne som ellers vågede over dem som ørne.
Uanset hvilke svar Chanell gav den håbefulde dreng, traskede klassens drenge ud af skolen i højt humør, mens de råbte og skreg som om de havde fået sommerferie. Det ville de også snart få, de skulle bare først igennem de forstående eksamener som ingen af dem glæde sig til, og slet ikke biologi, så de krydsede fingre for at de slap udenom.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNew girl at school - (Eric) Empty
IndlægEmne: Re: New girl at school - (Eric)   New girl at school - (Eric) Icon_minitimeSøn 06 maj 2012, 22:21

Chanell kiggede op på tavlen. Mr. Millers fordrag gjorde næsten alle til at gabe. Han kom med en masse dejaler. Man fik næsten til at tænke om det var et sex emne de havde. Han skrev en del oppe ved tavlen, fortsatte han med at fortolke sin tegning, som ingen rigtig for stod, hvilke også tydeligt kunne ses, og nogen var dog meget optaget af emnet, men folk skrev alligevel flittigt notater ned, nogen skrev alle de ting ned og det han fortalte ned på deres blok. Der skulle snart være eksamen så nok sikkert nok derfor folk var så optaget af hans fordrag. Chanell har haft denne emne før så, hvorfor bruge tid på at skrive alt ned når man kan huske det. Chanell kiggede lige på pigen ved siden af hende.
Hun skrev endelig heller ikke notater ned. Hun kiggede på Chanell"Du orker heller ikke skrive alt det her ned vel?"hviskede hun, men nok til hun kunne høre det. Hun smågrinte lidt"Lige præcis..Det orker jeg ikke til eller bruge sin tid på skrive alt det ned, er spild af tid og deusden kender jeg godt til emnet forvejen"Hviskede hun smilende. Pigen smilede til hende og rakte sin hånd imod hende"Jeg hedder Jasmin"præcenterede hun. Hun smilede og tog fat i hendes hånd og gav den et blidt glem"Hedder Chanell som du nok har hørt hvor jeg kom ind"sagde hun smilende.
Hun kiggede på hende"Ej..nå vi får frikvater skal du lige fortælle mig hvordan det var at sidde sammen med ham??"hviskede hun. Chanell grinte og rystede på hovedt som et tegn på hun bare var skør. Klokken ringede og den første der gik ud af døren det var drenge gruppen. Hun pakkede sin ting sammen, og Mr. Mille kom hen til hendes bor og smed en masse bøger på bordet så det gav et brav Hun kiggede kort ned på bøgerne. Hun kiggede op på ham"I to skal læse side 60-80 til imorgen"sagde han og gik hurtig ud af klassen. Jasmin kiggede på Chanell"Seriøst hvem har ikke gidet ham pension?"spurgte hun Jasmin. Chanell grinte"Skal vi to ikke for ham til at få pension?"sagde hun drillende. Jasmin grinte"Det er jeg med på"svarede hun. De begge smågrinte lidt og gik ud af klassen. Hun så sig lige lidt omkring og lidt længere henne så hun drenge gruppen. Jasmin skuldede til hende"Ej..der står din sidde makker"sagde hun. Chanell grinte lidt og rystede på hovedt. JAsmin kiggede på hende"Hvorfor sagde du ikke noget imod den kælling..Du kunne havde siddet sammen med han helle timen jo?"Spurgte hun. Chanell kiggede på hende"Jeg havde sagt noget imod hende, men hvis jeg virkelig havde gjort det vil det havde gået ud over timen og for de andre. Derfor jeg rejste sig mig op, men en anden gang for hun sgu ikke sin vilje"svarede hun. Chanell vendte blikket mod drengen som kom hen til hende. "Vil i med til parken?"Spurgte drengen. Hun kiggede hen mod Jasmin som et tegn må om vi skulle tag til parken med dem. Hun nikkede ivrigt på hovedt. Chanell smilede og skulle lige til at svare, men bliver afbrudt af Shelby, og tag fat i drengens skulder"Ej..jeg vil hel sikkert gerne..Kommer Eric med?"Spurgte hun. Drengen sukkede og nikkede som et tegn på han også kom"Så kommer jeg helt sikkert"svarede hun og tog Harper med sig som en lille hund."Vil du med?"spurgte han. Hun rystede på hovedt som et tegn på nej"Ikke aligevel, helt sikker en anden gang"sagde hun smilende. Han nikkede bare og gik sin vej."Jeg fik heller ikke lysten til at tag med efter den kælling skulle med"sagde Jasmin. Chanell smilede[b]"Jamen godt så du endig med mit svar"tilføjede hun. Chanell kiggede lige i sin taske og tog sin krøllet stykke papir frem. Og det ser ud til de havde idræt næste time.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNew girl at school - (Eric) Empty
IndlægEmne: Re: New girl at school - (Eric)   New girl at school - (Eric) Icon_minitimeMan 07 maj 2012, 00:00

Drengen der havde været over ved Chanell kom slukøret tilbage. "Hvad så, gad min sidemakker ikke?" Eric nåde ikke at få et svar, før Shelby pludselig var henne ved siden af ham, og slog en arm omkring hans skuldre. Det var svar nok. "Hey Mr." Shelby smilede til den store femøre med et stort rødt smil der passede bedre til en blond julenisse end den mørkhåret Shelby, hvor de så helt forkert ud. "Jeg fik chancen for at komme med jer drengen, så jeg tog lige Harber med." Det var en smugle imponerende at det var lykkes de to piger at slippe ud af klassen, Mr. Miller var ellers typen der ikke bare lod sine elever smutte, men var næsten villig til at jagte dem hele vejen rundt på skolen, men måske havde han denne gang ikke lyst til at flirte med skolens hotteste piger?
Da de gik ned af gangen, stødte Stephen til dem. "Hey Bro! Idræt i næste time, med hende den nye pige og Jasmin, tror de har det ret godt sammen, de går i hvert fald og fnidre." Ordet 'fnidre' var et ord Erics storebror altid brugte om piger når de snakkede om pigeting, og kort efter begyndte at grine, for så hysterisk at snakke videre om at deres ene negl var knækket. Det kunne godt være at hans fordom ikke var rigtig, men det tog Stephen ikke så tungt. "Jeg hørte du sad ved siden af hende i biologi." Det var fandens, Eric havde alligevel ikke troet at rygterne gik så hurtigt, men skolen var heller ikke ekstrem stor, og samtidig var gossip en stor del på skolen, noget der løb hurtigere end ild på en knas tør mark.
"Jeg håber virkelig ikke hun kan være med til timen, ved du hvad vi skal Stephen?" Skød Shelby ind fra side linjen, imens hun stadig hang over Eric, der følte sig en smugle side tung. "Svømning ..." Knurrede Stephen utilfreds, mens Eric brød ud i et kæmpe smil. "Fuck hvor fedt!" Hylede han, så alle de omkring stående kunne høre det. Det bedste var idræt, og endnu bedre var det med svømning, noget Eric havde gjort næsten før han lærte at gå.

Efter turen i parken, gik Eric, Stephen og Shelby hen til skolens svømmehal hvor deres næste time skulle foregå. "Vi ses drenge!" Kvidrede Shelby, før hun med en svingende taske forsvandt ind i pigernes omklædningsrum. De to brødre sendte hinanden et kort blik, som kun de forstod internt. Der var kun én fordel af at have divaen over alle divaer til at hænge ind over sig, og det var at han slap for alverdens latterlige gossip. Han var et fredet område, og hvis nogle forsøgte at starte noget, der ville plette Erics ry, så kastede Shelby sig ofte over vedkommende med næp og klør. Ikke helt det samme galt for Stephen, men hvis det var noget om Samsons Brødrene, så var han også med ind under.
Drengene trådte ind i omklædningsrummet hvor de skiftede til badetøj, og kort efter blev sluset ud i selve svømmehallen. Det var ikke noget imponerende angående faciliteter. Aflang og firkantet, men det var helt perfekt for Eric, der ikke rigtig kunne styre sig. Som altid sprang han som den første i vandet, som en kåd forårs hvalp, og kastede sig straks ud i at svømme baner. Først med en ganske normal svømning, bare i et urimelig højt tempo, før han skiftede over i butterfly i et par baner. Knap var banen gjort færdig, før Stephen kastede sig over ham, ned i vandet, hvor de to legede rundt, til lærens fløjte skar igennem luften og krævede deres opmærksomhed.
Mr. Andrews var i modsætning til Mr. Miller en ung mand i tip top form. Han var både sjov, og hyggelig, og lod altid eleverne lege rundt, så længe de bare fik noget motion ud af det. "Okay folkens, i dag skal vi lege forskellige lege, og så til sidst svømmer vi om kap, selvfølgelig kun dem der har lyst." Det var lige noget der faldt i god jord ved Eric, der strålede som en lille sol. "Jeg har hørt vi har fået en ny elev, Chanell?" Mr. Andrews kiggede rundt i et forsøg på at finde ud af hvor hun befandt sig, da hun kom op, spurgte han hende om hun kunne svømme, mens han viftede de andre elever ned i vandet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNew girl at school - (Eric) Empty
IndlægEmne: Re: New girl at school - (Eric)   New girl at school - (Eric) Icon_minitimeMan 07 maj 2012, 01:23

Chanell kiggede kort mod drenge gruppen, men vendte så blikket mod Jasmin som pegede mod sin pige grupper længere henne"Det mine piger, kom så skal jeg nok præcenter dig for dem"sagde hun. Chanell smilede og gik med hende over til pige gruppen de gik lige forbi drenge gruppen. Jasmin kastede lige et hurtig blik mod drenge gruppen"Se der står din sidde makker"sagde hun drillende. Chanell rystede på hovedet"Luk"sagde hun og smågrinte lidt. De kom over til pigerne. De fik præsenterede sig selv."Jeg hedder Chanell" præsenterede hun."Ej..Du jo den pige der sad sammen med Eric i biologi timen"tilføjede pigerne. Chanell hævede lige den ene øjenbryn"Hvad sker der, altså jeg sad bare sammen med ham vi holde ikke i hånden eller vi skrev eller snakkede ikke sammen. Desuden der var mellemrum mellem også. Det jo overhovedet ikke en sag man kan snakke om altså"fik hun sagt men stiller og roligt. Chanell synes godt nok det var mærkeligt de gik så meget op i den snak at de sad sammen. Næsten hele skolen vidste nok at de sad sammen. Altså de sad bare sammen hvorfor er det så man tog det så stort forstod hun ikke noget af, men nu ved hun da i det mindste hvad drengen hed som hun sad ved siden af. "Det her skal du blive van, der Gossip overalt"sagde Jasmin smilende. Chanell kiggede mod pige gruppen"Ved i hvad vi lave til idræt"Spurgte hun. "Vi har svømning idag"svarede pigerne. Et bredt smil kom på Chanells læber"Ej..hvor fedt jeg elsker svømning"sagde hun smilende. Hun elsker svømning og det havde hun altid kunne, der kunne ikke være noget beder ind svømning. Jasmin kiggede på hende"Shelby er med til svømning"fortalte Jasmin. Chanell smillede"Jeg er ligeglad. Desuden kommer vi sikkert nok ikke til lave noget sammen med hende"svarede hun. "Men skal vi så smutte?"Spurgte Jasmin."Jada kom"svarede hun og de tog til svømme halen. De klædte sig om. Chanell hun var iført en gul bikini som sad godt på hendes slanke krop. Stropperne gik om bag nakken så der skulle hun bare binde en knude eller en sløjfe. De kom ind i svømmehalen. Hun smilede og hoppede i det dejlige vand. Hun kastede sit lange flotte hår tilbage. Træneren kom hen til hende, og præsenterede sig selv hvem han var og rakte sin hånd. Hun smilede og tog fat i hans hånd og gav den et blidt klem"Chanell"præsenterede. Han smilede"Det ser da ud til du kan svømme"sagde han. "Det er også rigtig jeg kan godt svømme"sagde hun smilende. Mr. Andrew stod der ved midten"Jamen som sagt skal vi lege forskelige lege. I denne første omgang må i nemlig selv bestemme". Han gik hen til en hvid stol og satte sig ned. Hun vendte blikket mod Jasmin hvor hun prikkede til hende i armen for at få opmærksomhed.[b] "Snakkede du med ham hvor du sad sammen, med ham?"Spurgte hun nysgerrig. Chanell rystede på hovedet og gik baglæns tilbage mens hun Jasmin stod op foran hende."Nej vi snakkede ikke sammen, stop så med snak om det"smilede hun pludselig stødte hun ind i en mur, eller det troede hun da. Hun vendte sig om og så at det ikke var en mur og det bare var Eric."Det må du virkelig undskylde"sagde hun stille med et kort smil. Og hvor Shelby kom hen til dem og hang op af Eric vendte hun sig om mod Jasmin. Hun gik hen til hende"Hvorfor sagde du ikke at jeg skulle pas på"spurgte hun. "Det fordi jeg vil se jeres begges reaktion"svarede hun og grinte. "Er han lækker?"Spurgte Jasmin. "Jeg siger intet fordi så går det også rundt på skolen"sagde hun med et smil på læben.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNew girl at school - (Eric) Empty
IndlægEmne: Re: New girl at school - (Eric)   New girl at school - (Eric) Icon_minitimeMan 07 maj 2012, 02:28

Inden den dryppende Eric nåde hen til vandet, blev han fanget af Shelbys arme, der lage sig tæt op af hans våde krop. Hun havde tydeligvis intet problem i at han både var våd og kold at røre ved. "Vil du ikke give mig en svømme lektion?" Et par vulgære glip med øjet fik hurtig Eric til at finde frem til et svar, men han fik aldrig sagt det, da der pludselig var en der gik ind i ham bag fra. Han snurrede forskrækket rundt, og fik øje på Chanell. Som respons gav han hende et forsigtigt smil, før han igen måtte vende sig om mod Shelby. Det var dog ikke gået ham forbi, at da Shelby var trådt frem, havde Chanell vendt ryggen til ham. Han kunne hurtig finde ud af at hvis han ønskede at komme i kontakt med hende, så skulle han ikke have Shelby på nakken, hvilke betød han måtte gøre noget drastisk, der gjorde det klart for dem begge at han ikke gad at have hende hængende på nakken. Så måtte han opgive gossip sikkerheden.
En plan blev sat i gang. "Det vil jeg da gerne." Eric gav et selvsikkert smil fra sig, som Shelby mistolkede da de gik hen til kanten, for at springe i vandet. Med et solidt skub i ryggen, sendte han Shelby ned i vandet, hvor efter han selv sprang væk fra kanten, og vente sig imod Chanell, som han kort efter var kommet hen til. "Da vi jo ikke skal lave noget, er du så med på at svømme om kap?" Eric havde aldrig tabt til nogle i klassen når det kom til svømning, så med mindre Chanell ligesom ham, også var elite svømmer, kunne han være sikker på en sejre, men det var dog ikke noget han havde planer om at sige. Det gik bare ikke helt som han havde ønsket. Fra den anden side af kom Stephen, løbende, og måtte gribe fat i Jasmin for ikke at skride på det glatte gulv. "Du taber, bette bro har svømmet siden han kom ud af vores mors mave, og gjorde det sikkert også inde i." Udbrød han, da han havde fået fodfæste.
Det faldt ikke i god jord ved 'lille bro' som næsten bogstavligt kastede sig over sin bror. "Hvorfor skulle du også lige sige det?!" Stephen grinede triumferende, lige til han væltede ned i vandet og latteren blev slukket. Turen skiftede, og det var nu Eric der stod og smilede triumferende.
"Nå, hvad siger du så til en lille kamp?" Mens Eric kiggede på Chanell, krabbede han lige så forsigtigt væk fra kanten, da han ud af øjenkrogen fangede en meget sur Shelby, hvor sminken var begyndt at løbe. "Du må godt svare mig lidt hurtigt, jeg har ikke hele dagen." Ingen af drengenes havde lyst til at blive udsat for Shelbys vrede, så det var med livet på spil - det mente Eric selv - at han havde skubbet hende i, i første omgang, og nu skulle redde sig i land på en eller anden måde. Han nåde hen ved siden af Jasmin, som han greb fat i, og brugte som skjold, da monsteret kom nærmere og nærmere. Mr. Andrews var gået ud for at tage sin mobil, der i samme øjeblik var begyndt at ringe, så Eric kunne ikke få hjælp på den kant. Stephen var stadig nede i vandet, hvor han stod lænet op af kanten, med hoved støttende mod hænderne, han fandt det ganske underholdende at se hvordan hans bror forsøgte at krybe væk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstNew girl at school - (Eric) Empty
IndlægEmne: Re: New girl at school - (Eric)   New girl at school - (Eric) Icon_minitimeMan 07 maj 2012, 03:55

Chanell og Jasmin svømmede om kamp, og Chanell kom dog først. Hun smilede kort og satte sig op på kanten. Hun rakte sin hånd mod Jasmin"Tak for kampen"sagde hun smilende. Shalby prøvede at give hende et dræber blik endnu engang.
Hun troede vidst nok bare alle vil blive bange for hende latterlige blik. Hun kiggede mod træneren som slappede af, men han kaldte så hurtig på hende. Hun kom op fra vandet. Chanells krop var ligesom et smukt timeglas. Hun kørte en hånd gennem hende lange blonde hår og gik hen til Mr. Andrew."Hvad så?"spurgte hun. Han kiggede på hende"Hvornår begyndte du at svømme?"spurgte han nysgerrigt. Hun tænkte sig kort om."Jeg begyndte svømme hvor jeg var 6, og derfra har jeg altid svømmet"svarede hun. Han smilede"Nå..okay det var bare det jeg skulle høre tak"sagde han. Hun nikkede bare og gik tilbage til Jasmin. Hun hoppede i vandet og sendte Jasmin lige et smil. Hun vendte sig opmærksomt hvor hun hørte nogen snakke til hende og hun ser Eric endnu engang. Hun smilede hvor han fik spurgt hende om en kamp. Hun smillede nikkede"Hm..hvorfor ikke"sagde hun smilende, og kiggede længere hende og fik så øje på Shalby som kom gående "Men tror desværre ikke bliver til noget Shalby kommer lige der?"Sagde hun smilende. Hvor Shalby kom nærmer så hun meget sjov og skræmmende ud. Hendes makeup løb ned af hendes kinder. Hun lignede et monster."Omg!!"sagde hun for sig selv Chanell prøvede at holde sit grin tilbage, men hun flækkede af grin. Shalbys vrede blev bare værre. Hun kiggede på Eric som gemte bag Jasmin som han brugte hende som skjold*Wauuw!!...han er da bange for hende*tænkte hun, men sagde intet. Hun kiggede lige kort mod Shelby som så meget forfærdeligt ud med det makeup ned af kinderne. "Eric..kom her hvordan ku' du"sagde hun højt nok til han kunne høre det. Jasmin prøvede vride sig fra hans greb."Ejj..slip mig"sagde Jasmin. Chanell kunne ikke lade være med at grine den måde han brugte Jasmin som skjold. Hun kiggede på ham. Chanell bøjede sig lidt hen over ham"Hvorfor er det endelig du ikke løber ind i jeres omklædnings, der kommer hun sikkert ikke ind"Tilføjede hun med et kort smil på læben.

//Sorry..det blev kort//
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
New girl at school - (Eric) Empty
IndlægEmne: Re: New girl at school - (Eric)   New girl at school - (Eric) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
New girl at school - (Eric)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Sheria high school-
Gå til: