The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Jamen halløj - Katherine

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstJamen halløj - Katherine Empty
IndlægEmne: Jamen halløj - Katherine   Jamen halløj - Katherine Icon_minitimeLør 12 maj 2012, 03:53

Dato: 11 Maj
Dag: Fredag
Tid: 21:00
Sted: Muse
Omgivelser: Andre racer, men primært vampyrer og dæmoner
Vejr: Det blæser, men det er lunt
Påklædning: En flot kort sort jakke, en grå bluse og et par mørke jeans

Det var utroligt at der kunne være sådan en rolig stemning, med så mange overnaturlige væsner samlet på en gang. Der var dog flest dæmoner og vampyrer på Muse, de så ikke rigtig ud til at have noget problem med at Johnny var Hybrid, da han gik ind i lokalet, med dem alle sammen. Han fik nogle blikke, men han regnede med at det sikkert var fordi han så ud som han gjorde. Han var blevet lidt overrasket over at han overhovedet var blevet lukket ind, fordi mennesker var jo ikke tilladt uden en overnaturlig partner, men nu var Johnny jo også kun halvt menneske. Han smilte lidt selvsikkert for sig selv og gik længere ind i lokalet. Nogle vampyr kvinder sendte ham et blik eller to og han blinkede for sjov til dem, bare for at se deres ansigt. Som til hans ikke så store overraskelse, så ret måløse ud. Han kunne ikke lade være med at grine lidt for sig selv, inde i sit hoved. Dog bemærkede han nogle ret negative energier blive sendt imod ham, fra et bord længere henne. Han bed sig lidt i læben, da han opdagede at det var en stak dæmoner. De var måske ikke så glade for at han var Hybrid, de fandt det sikkert som en skændsel. Men det kunne Johnny jo ikke rigtig gøre så meget ved. Han kunne ikke rigtig ændre på hvem hans mor havde ligget og knaldet med før i tiden, men han ville sikkert have gjort det om, hvis han kunne det. Bare for at sikre sig, at hans mor ikke blev ladt i stikken, dæmoner var sikkert ikke de helt store fædre, når det angik børn. Faktisk kunne Johnny godt tænke sig at få børn, og han skulle sikkert også nok nå det, bare ikke lige nu. Han var stadig "ung" hvis man kunne kalde det, det. Faktisk havde han indtil videre levet i 30 år, men hans krop var kun 23. Da Johnny vågnede op fra sine tanker, havde han sat sig ned ved et bord til 2 og kiggede sig kort rundt omkring, for lige at sikre sig at han havde fået det hele med, fordi der var så mange ting herinde. Der kom en tjener hen til ham og spurgte om han ville have noget specielt. "Jeg har lige spist, men jeg kunne godt tænke mig en øl" sagde Johnny og gav tjeneren nogle drikkepenge, selvom det som regel altid var noget som man gjorde til sidst, men nu gjorde han det altså med det samme, så han ikke kom til at glemme det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstJamen halløj - Katherine Empty
IndlægEmne: Re: Jamen halløj - Katherine   Jamen halløj - Katherine Icon_minitimeLør 12 maj 2012, 09:48

Påklædning: Outfit

Katherine sad og så uinteresseret på sin øl.
Hendes øjne nærmest sugede den til sig, som om hun forventede at hvis hun stirrede nok ville de på magisk vis løfte sig og flyve ind i hendes mund.
Dørene gik hele tiden op, dæmoner og vampyrer kom ind og gik ud og ingen af de meget få mennesker der sad rundt omkring på natklubben lagde mærke til det.
Hun smilte skævt, hvor var menneskene dog dumme, troede de var nået såå langt med deres videnskab.
Men siden at katherine havde lært mere og mere om den verden hun på ingen tid var blevet en del af, vidste hun at den videnskab menneskene troede på var en illusion.
Videnskaben havde sagt at der ikke fandtes vampyrer, hun var en vampyr... det hang ikke sammen.
Videnskaben havde sagt at det ikke kunne lade sig gøre at drikke så meget blod, som vampyrer gjorde da det ville slå en person ihjel, alligevel levede Katherine stadig.
Hun fornemmede en person komme ind, en person der hverken var menneske eller dæmon eller vampyr, nærmest en blanding af et menneske og en dæmon... En hybrid?
Hun gik ud fra at han var det, da han på en og samme tid ikke lugtede af dæmon og menneske og så alligevel.

//Ukreativt -.-
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstJamen halløj - Katherine Empty
IndlægEmne: Re: Jamen halløj - Katherine   Jamen halløj - Katherine Icon_minitimeLør 12 maj 2012, 21:28

Da Johnny endelig fik sin øl, kunne han ikke lade være med at tage en stor tår af den. Han elskede alkohol, han arbejdede i hvert fald bedst på tømmermænd. Han viste ikke hvorfor, fordi han havde jo hovedpine, men alligevel kunne han bedst koncentrere sig sådan. Han stilte sin øl roligt på bordet og lagde begge sine hænder på bordet derefter og folede dem sammen, som om han skulle sige noget. Men nu sad han jo alene, så det ville jo være lidt sygt i hovedet, hvis han sad og talte med sig selv. Selvf var der jo nogle dæmoner som havde 2 personligheder, så de kunne sagtens sidde og snakke med sig selv. Men nu var Johnny jo ikke fuldblods dæmon, så han havde ikke som sådan 2 personligheder, men selvf kunne han sagtens gå over til at være lidt mere dæmon end menneske nogle gange. Især når han drak eller havde sex, men nu var han alene, så han så ingen grund til at være lidt mere end det andet. Han rakte ud efter sin øl igen efter 5-10 min, men han stoppede, da han havde det som om at der var en som holdte øje med ham, eller fandt ham interessant måske?. Han lænede sig tilbage i stolen og lagde sin ene arm op på ryglænet. Han løftede sin øl op med den anden hånd og kiggede derefter lidt rundt. Indtil han fik øje på vedkommende som kiggede på ham. En kvinde, eller hun var hverken menneskelig eller duftede af dæmon. Så han regnede med at hun var vampyr. Han løftede sin øl, som et slags "goddag" til hende og smilte lidt skævt. Derefter vendte han sig om igen og drak en tår af sin øl igen og stilte den derefter på bordet. Han kunne på en måde godt forstå at hun kiggede på ham, han havde vel en sjov duft/lugt, når nu at han var halvt menneske og dæmon.

// Helt i orden ^^
Tilbage til toppen Go down
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Jamen halløj - Katherine Empty
IndlægEmne: Re: Jamen halløj - Katherine   Jamen halløj - Katherine Icon_minitimeLør 12 maj 2012, 22:22

((Med mindre du er en skotte der sprænger rødovres møghuse i luften, så er jeg bange for at det er et dødt link ;) ))

_________________
Jamen halløj - Katherine ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
Jamen halløj - Katherine Empty
IndlægEmne: Re: Jamen halløj - Katherine   Jamen halløj - Katherine Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Jamen halløj - Katherine
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Muse - En eksklusiv natklub.-
Gå til: