The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 let see what happen (bree-privat)

Go down 
Gå til side : 1, 2, 3  Next
ForfatterBesked
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 03:13

S-byen
T-12.00
O-folk der går og kigger på vindue og sådan
P-en flot kjole som er rød og en par flotte røde sko
V-lidt varmt
D-12/5

Micia var ude og gå sig en tur ude i byen som han boede i han var gået fra sit hus der lå lidt væk fra hendes hus af og var kommet ind på en af gaderne inde i byen. Hun gik stille og roligt og kiggede sig omkring for at se om der skete noget sådan spænde ting inde i byen men det lod ikke til at ske så meget da hun vist var kommet lidt sent ind i byen den var vist 12 eller sådan der omkring men det var hun ligeglad med lige nu hun var bare glad for at hun havde taget sig tid til at gå sig en tur.
Hun gik stille og roligt og tænkte på lidt ting som han havde brug for at tænke på men det var nu ikke så meget så det var jo kun godt nok eller var det det viste hun ikke rigtig lige nu.
Hun kiggede rundt der var så mange mennesker men der var ingen som hun kendte eller noget men der var så også det hun kendte ikke mange i byen som hun var i og alt det.


Sidst rettet af Micia Lør 19 maj 2012, 12:01, rettet i alt 2 gange
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 03:26

Bree valgte at tage endnu en tur til Werclare, men hun havde ikke et specielt mål med det, det undrede hende faktisk at hun gad at tage tilbage til denne by efter alt det der var sket, der var kun dårlig minder her fra, men der var dog et godt minde og det var at hun mødte hendes fantastiske ven Mattian, han var noget særligt, han havde hjulpet hende med alle de problemer hun havde eller de problemer hun havde fået i denne by og hun var ham stadig taknemmelig. Alle de tanker fløj gennem hendes hoved, mens hun gik gennem byens gader, uden et mål, men man kunne godt sige at målet var at slappe af og nyde det halvt varme vejr, der kunne godt have vært en smule varmer, men det skulle nok kommer, når somme gad at komme.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 03:30

Hun gik der for sig selv og anede ikke hvad hvad hun skulle lave så hun lavede ikke andet end at gå i denne her varme som var mellem alle de mennesker der var inde i byen i dag, men som hun gik der glemte hun dog at se sig ordenligt for og gik lige ind i en og falde på røven men sagde ikke noget da hun ramte jorden. Hun kiggede på personen og lagde mærke til at det var en kvinde og fik sig selv op og stå "det må du meget undskylde"sagde hun roligt og anede ikke om personen var sur eller hvad personen nu var lige nu og her.
Hun viste bare at det ikke kunne blive værre det var det eneste hun viste sådan lige nu og her på dette tidspunkt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 03:39

Hun gik i sine egen tanker, men de blev dog afbrudt da nogen gik ind i hende, hun kiggede ned på jorden med et lille chok, det var en kvinde, man kunne godt lære at se sig for istedet for at ramle ind i flok, en hun skulle nødig tale, det havde hun selv gjort før, og også i samme by, men derefter blev hun også banket til blods, hun rystede kort på hovedet og kiggede på den kønne kvinde " Det gør skam ingen til, det er hvad der kan ske " Sagde hun med et smil og betraktede kvinde, hun var ganske en køn pige, en fyr let ville falde for og piger hvis de var til piger, Bree ville også godt kunne falde for hende og hun vidste ikke hvilket køn hun var til eller om hun var til begge.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 03:58

Hun kiggede på hende med et stille og roligt smil på sine kønne læber og slappede bare roligt af "ja det må du nok sige"sagde hun roligt og kiggede på hende og slappede af "mit navn er Micia hvad er dit"spurgte hun stille og roligt og var bare glad for hun ikke var sur på hende eller noget.
Hun kiggede på hende med et smil en køn pige som hun var gået ind i og alt det mon det her kunne komme til at ske et eller andet med hende hun var støt ind i eller noget det kunne man jo ikke vide sådan på forhånd eller noget som helst.
Hun så på hende med et smil "men hvad laver man så her i byen nu"spurgte hun roligt og så på hende med et smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 04:05

Hun kiggede på Micia og kunne ikke lade være med at smile, hun virkede til at være en glad og frisk pige, men også venlig, køn, sød, hun kunne sikkert blive ved hvis hun lærte hende bedre at kende " Mit navn er Bree " Sagde hun med et smil og kiggede blidt på Micia. Hun trak en smule på skulderen ved det hun spurgte hende om " Hvis jeg skal være ærlig, så ved jeg det faktisk ikke, hvad med did " Spurgte hun blidt og smilede til hende igen, vinde tog fat i hendes hår og blæste det ind over hendes ansigt og fjernede det og strøg det bag om øret *Dumme vind* Tænkte hun for sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 04:11

Hun kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede bare stille og roligt af med et smil på sine læber og kiggede hende i øjne "okay jeg var faktisk på vej hjem igen men kom til at tænke på om du vil med hjem til mig så"sagde hun stille og roligt og viste jo ikke om det var noget hun ville så kunne de måske ha en rigtig pige dag sammen eller noget, men når det kom til det med at være alene med en pige som bree var det svært for hende og holde fingerene for sig selv og alt det.
Hun kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede bare af og anede ikke hvad hendes svar ville blive da de jo lige havde mødt hinanden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 04:19

Hun kiggede på hende med et smil og lyttede til hvad hun sagde, de havde lige mødt hinanden, så de kendte ikke hinanden, men hvilken skade kunne Micia gøre hende, ingen ting tror hun, men man kunne aldrig være sikker, selvom hun ikke kendte denne kønne pige lev hun dog enig med sig selv om at hun ville takke ja " Ja det vil jeg godt" Sagde hun og smilede skævt til hende, hun vidste ikke kom det var nogen dårlig de eller hvad det var, men nu kunne det komme på en prøve, hun ville sikkert også snart finde ud af om hun var til begge køn eller hvad hun nu var, hun gik en smile tættere på Micia.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 04:24

Hun kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede bare af og gav sig roligt til at gå stille og roligt i retning af hvor hun boede henne "så må du hellere følge med for at komme hjem til mig"sagde hun på en sød måde og gik stille og roligt og slappede bare af imens.
Hun så på bree som var en køn sød person lod det til så der skulle jo nok kunne komme et godt venskab ud af det og alt det håbede hun da på og sådan.
Hun så på hende "jeg bor i hus helt alene lige for tiden så det pænt kedeligt der hjemme"sagde hun roligt og smilte stille og roligt til hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 04:47

Hun smilte skævt til hende igen og fulgte efter hende, hjem til hende, det var mere rart at gå gennem Werclare gader når der var lyst end at gå/løbe gennem dem når der var mørkt, men selvom der var lyst og mennesker, kunne hun stadig ikke lide det, der vækkede satdig dårlige minder frem, for den gang hun havde vært her, og bare at hun er tilbage i byen igen gøre det hele være, hun prøver at glemme det der var sket, men det gik ikke så godt, så hun måtte bare tage kampen op og kommer over det, så godt som hun nu kunne, men hun følte hele tiden at der var en fare om hver eneste hjørne, så hun gik en smule tættere på Micia, og kiggede sig bagud hele tiden, men hun lod også hendes blik falde på Micia, mange gange gennem hele turen hjem til hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 04:55

Hun kiggede på hende med et stille og roligt smil på sine læber og slappede bare stille og roligt af og alt sådan noget og gik hjem af, men der gik ikke lang tid før de stod foran et hus hvor hun gik hen til døren og låste det op og kiggede på hende med et smil "lad som om du er hjemme"sagde hun stille og roligt og så på hende med et smil.
Hun var glad for at der var en anden i huset ud over hende selv da det kunne gå hen og blive meget kedeligt når det var sådan, men det var nogen gange også rart nok at være alene men ikke altid.
Hun så på hende med et smil på sine læber og stilte sine sko på plads og så på hende med et smil på sine læber og gik ind og satte sig på sofaen i hendes stue.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 05:03

Hun kiggede på Micia og smilte skæv til hende igen. Hun kiggede på den dør hun stod foran og på selve huset, det var støre end Brees, og meget flot, det var sådan et hus Bree ville have, når engang fik råd til det og hvilket var aldrig, hun smilede til hende igen og nikkede " Tak " Sagde hun blidt og gik indenfor, hu tog forsigtig hendes sko af og stilte dem pænt på plads, hun undersøgte huset med sine blå øjne, det var også okay stort indvendigt, hun måtte have mange penge, men et ting undrede hende, hvorfor boede sådan en køn pige som hende i denne forfærdlige by.
Hun gik ind og satte sig ned ved siden af Micia, med et smil på læben.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 05:16

Hun kiggede på hende med et stille og roligt smil på sine læber og slappede bare af "hvad så tænker man på noget"sagde hun stille og roligt og så op og ned af hende og rykkede sig tæt på hende og kiggede hende ind i øjne før hendes ene hånd kørte op af bree's krop og helt op på hendes kind og drejede hendes hovede mod sit og lod deres læber mødes stille og roligt og lod det roligt blive til snav i stedet for bare et kys og sådan noget.
Hun så på hende med et stille og roligt smil og anede ikke hvad hun ville til at sige nu hvor hun lige havde kysset hende men det ville hun jo finde ud af.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 05:22

Hun kiggede smileden på Micia og trak en smule på skuldren " Ikke rigtigt noget " Sagde hun og kiggede på hende med et blidt blik, hun kiggede igen smilende på hende da hun rykkede sig tættere på hende, hun sad helt stille da Micia lod sine ene hånd køre af hendes krop og op til hendes kind, hun fik et letter chok da hendes læber rørte hendes i et kys og så til et snav, hun vidste ikke hvad huns skulle gøre i starten, men til sidst gengældte hun snavet og lagde en hånd på Micias lår og nussede hende, hun kiggede på hende med et smil og kunne ikke sig noget, det eneste hun kunne var at smile til hende og kigge på hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 05:49

Hun kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede roligt af og alt det der og kørte så sin hånd ned af hendes krop igen og ned mellem hendes ben og rørte hendes roligt der nede selvom det ikke var direkte på hendes kønsdel og alt det.
Hun så på hende med et smil på sine læber og havde ikke noget imod at være sammen med hende lige nu hun var en rigtig dejlig ting syns hun lige selv lige nu og her.
Hun så på hende og kyssede hende på halsen og slappede bare af mens hun gjorde det og håbede på at hun kom til at nyde det her og sådan noget halløj der og hendes nussen der nede blev hurtigere efter lidt tid
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 06:00

Hun kiggede på med et smil og blev ved med at nusse hende på låret og lod stille sin hånd køre længer op, mellem hendes ben, hun havde aldrig forstillet sig selv sidde sammen med en pige og gøre det her, men der var bare noget over Micia og tiltrækkede hende, var den hun aldrig havde fået.
Hun nød at hun nussede mellem hendes ben, det var virkelig dejligt, hun gav et kort suk fra sig, da hun mærkede hendes kys på hendes hals, hun elskede kys på halse, hun lod sin hånd køre helt op mellem hendes ben og nussede hende der nede, og håbede også at hun nød det.
Hun lukkede sine øjne i nød det hun gjorde ved hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 06:12

Hun så på hende med et smil og mærkede hendes hånd nede ved sit underliv og smilte stille og roligt og nød det bare mens hun roligt knappede hendes jeans op og kørte hånden ned i hendes trusser og nussede hende der nede uden sådan og være for hurtig i fremskridtet da hun nok ikke var den der havde gjort det med en kvinde før eller noget.
Hun så på hende med et smil på sine læber og tog så sin hånd op igen og lagde slikkede på sine finger som havde rørt hendes underliv og kiggede på hende med et smil og satte sig over hendes ben og lænede sig ned og kyssede hende på munden mens hun roligt trak op i hendes t-shirt der lod til at være løs.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 06:21

Hun havde stadig lukkede øjne og nød det bare, hun kyssede hende på halse, da hun begyndet at knappe hendes Jeans op og lod en hånd køre ned i hendes trusser, det var stadig mærkeligt at gøre det med en kvinde, men det var også rart.
Hun kiggede smilende på hende da hun tog hendes hånd op igen og slikkede på sine finger.
Hun tog fat omkring hende, da hun satte sig over hendes hende ben, hun gengældte hendes kys og begyndet at lyne hendes kjole ned og trække den ned over hendes skuldre, hun lod en hånd røre hendes bryster og nussede dem blidt, mens den anden var på hendes ryk og trykked hende tættere ind til sig, hun kunne godt lide Micia, ude tvivl, hun var en dejlig pige og hun ville gerne se meget mere til hende, i sit liv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 06:30

Hun kiggede på hende og smilte stille og roligt da hun mærkede hendes hånd på sine bryster og slappede bare af og alt det og fik så trukket t-shirten af hendes og smed den hen på en stol og lod en hånd nusse hendes bryst og rejste sig så op og lod kjolen falde helt ned så den lå på gulvet og så på hende med et smil "kom her"sagde hun roligt og så på hende med et smil på sine læber.
Hun stod der med kun trusser på nu og så på hende med et smil "du lader til at nyde det her"sagde hun roligt og før bree havde rejst sig kørte micia en fod ned over hendes underliv bare sådan roligt og alt det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 06:38

Hun kiggede på hende med at smil og lod sine finger kærtegne hendes kind, hun kyssede hende blidt på halsen, hun fulgte hendes bevægelser, da hun rejste sig op, hun undersøgte hendes krop, den var perfekt, hun rejste sig op og stilte sig helt tæt på hende, hun tog omkring hende og trak hende helt ind til sig, hun kyssede hende på halsen igen, mens hendes ene hånd var på hendes røv og den anden ved nede ved hendes underliv, hun hun havde sin hånd indunder hendes trusser og nussede hende hurtigt "Meget" Sagde hun og kyssede hende på læber igen og blev ved med at nusse hende ved underlivet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 06:45

Hun kiggede på hende med et stille og roligt smil på sine læber og nød det hele hun gjorde ved hende men stoppede hende roligt og tog hendes hånd op af hendes trusser og smilte sødt til hende før hun satte sig på hug foran hendes og trak ned i hendes jeans og trusser på samme tid og fik dem helt af og sådan noget.
Hun så op på hende og trak hende med op oven på og ind i hendes værelse og fandt roligt noget der hed en påspænings dildo frem og trak sine trusser af og fik en line form for trusser på men med hul til en dildo foran var og fik sat en der i og skubbede hende blid over sin seng med maven ned mod sengen og fik sat sig selv på knæ bag hende og nussede dildoen mod hendes underliv og så på hende før den rolig gled ind i hende og sådan noget.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 07:01

Hun kiggede på hende med et smil og lod hende trække hendes jeans og trusser af, hun smilede til hende, inde hun trak hende med op satte hun sig ned på hug og spredte Micias ben og slikkede hende ned ved hendes underliv, hurtigt.
Hun lod hende rive med oven på, hun lod sine hænder røre hendes krop overalt, hun tændte hende virkelig, det killede da dildoen nussede mod hendes underliv, hun gav et kort støn fra sig da den gled ind i hende, hun tog hårdt fat i sengen og nød det, det her kunne ikke blive bedre, det var bare fantastisk og det skulle bare blive ved.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 07:56

Hun kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede bare af mens dildoen kom længere op i hende og sådan noget, og det var jo ikke sådan hun ikke kunne føle at den kørte en da den ramte hendes klitoris når den trykkede med noget.
Hun så på hende og gav sig til at rykke den frem og tilbage i hende og lagde sine hænder på hendes røv mens hun gjorde det og sådan noget halløj der, det var nok lidt underligt for hende når det var en kvinde der gjorde det og sådan noget der.
Tilbage til toppen Go down
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

let see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 09:44

((Mangler dato))

_________________
let see what happen (bree-privat) ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
Gæstlet see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitimeTors 17 maj 2012, 03:32

Hun kunne mærke at den kom længere op i hende, det var altså virkelig underligt at gøre det her, det var med en kvinde og normalt gjorde hun det med en mand, og det var en dildo hun bruget og ved en man var det jo hans pik, så det føltes forkert at få den ind, det var ikke det samme, som når man var sammen med en mand, men det var vel stadig sex, man bruget jeg noget der lignede en pik, så der var intet galt i det.
Hun begynde at rykke den frem og tilbage inde i hende og hun gav nogen støn fra sig, hun fandt frem til Micias underliv og nussede hende hurtige, da hun var blevet våd, stak hun to fingere ind i hende og rykke sin finger frem og tilbage inde i hende i et hurtigt tempo og håbede at høre nogen støn fra hendes side, for der kom støn fra Brees side, mange endda.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
let see what happen (bree-privat) Empty
IndlægEmne: Re: let see what happen (bree-privat)   let see what happen (bree-privat) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
let see what happen (bree-privat)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 3Gå til side : 1, 2, 3  Next

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Byen-
Gå til: