The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 here we are- Aurielle-privet

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 06:16

S-stranden
T-11.00
O-ikke et øje at se
P-Sort Bikini men en pose med en fin mørke blå kjole
V-sol og lidt varmt
D-13/5

Micia kom stille og roligt gående for sig selv nede ved stranden det var en dejligt vejr så hun havde kun en bikini på da hun havde været ude og svømme i vandet men dog havde vandet ikke være sådan helt varmt som hun havde håbet på det ville være i sådan et vejr som dette her.
Hun gik med en pose i hånden hvor hun havde noget tøj med som hun kunne tage på når hun var blevet tør og sådan noget det men det var ikke sådan altid nødvendigt for hun frøs næsten aldrig, men det kom jo an på om der kom nogen som ikke kunne lide at se kvinde bare gå på den måde som hun gjorde lige nu og her bare i bikini.
Hun stoppede op og satte sig ned i sandet og slappede roligt af lige nu og her og det var jo en dejlig dag så hun bredte et tæppe ud og lagde sig på det i stedet for og slappede bare af og fik sig noget sol på sin kvindelige krop og alt sådan noget der.


Sidst rettet af Micia Man 14 maj 2012, 16:54, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 06:27

Aurielle kom roligt gående nede på stranden, en strand hun altid havde elsket at være på ligegyldigt hvilket vejr der havde været. Hun nød solen som den var lige nu, selv om solen og dens varme ikke var på det højeste kunne det jo godt ske at man kunne blive lidt solbrændt, selv om det utroligt nok aldrig skete for Aurielle. Hun satte sig ned i sandet, hendes lange nederdel fik sand på sig da hun havde sat sig ned i sandet men det havde hun ikke noget imod. Ud over hendes yndlings nederdel en hvid nederdel havde hun en sort top på. Fodtøj i dette vejr var denne gang blevet udskiftet med et par sandaler, hun elskede følelsen at have sandet mellem sine tæer selv om det kunne være noget så irriterende at få sandet ud igen. "Sikke en dejlig dag" kom det glad fra Aurielle mens hun kiggede ud over havet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 06:35

Hun lå der og kunne godt lide og tage sol ude i det fri i stedet for i et solcenter og alt det, men det var ikke længe hun lå der før hun havde følsen af at der var andre til stede end hende selv og alt sådan noget så hun satte sig op og kiggede til den ene side og rigtig nok var der en der.
Hun så på denne her person det lod ikke til at der var noget overnaturligt over kvinde så det måtte jo være et menneske hun havde med at gøre der, hun rejste sig op og gik roligt hen til hende "hejsa"sagde hun roligt og med en blid stemme så hun ikke skulle komme til at tage livet af hende ved et chok eller sådan noget i den still.
Hun var da glad for at der nu var andre end hende der nød vejret og sådan noget for det var jo god vejr og alt sådan noget halløj der.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 06:48

Hun havde haft lukket øjne i noget tid, mens hun bare nød at få solens stråler mod sit ansigt. Dog åbnede hun dem hurtig igen da hun hørte nogle gå i sandet, havde hun ikke været den eneste på stranden? Åbenbart ikke, men det ville jo være godt med noget selskab nu og dag. Hun åbnede sine øjne da personen stoppede med at gå, hun endte med at kigge op på en kvinde som havde sagt 'hejsa' til hende. "Jamen hej og jeg som troede jeg var den eneste på stranden" sagde hun smilende. Hun ville ikke virke fornærmende eller iritere eller sådan noget over for den fremmede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 07:02

Hun kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede bare af "nej det er du ikke men du ikke den eneste der troede at du var alene her for det troede jeg også selv men det er vi ikke når vi begge er her"sagde hun roligt og så på hende med et smil på sine læber.
Hun kiggede hurtigt op og ned af hende og smilte for sig selv og havde nok været så hurtigt at hun ikke opdagede at hun kiggede sådan på hende og alt det.
Hun så på hende "hvad laver man så her på stranden ud over at tage sol og bade"spurgte hun roligt og så på hende med et smil på sine læber slappede bare af.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 07:09

Hun betragtede let kvinden med sine blå øjn, "Bare sæt dig ned hvis du vil" sagde Aurielle efter at hun havde ladt kvinden tale ud, hun tænkte lidt over hvad hun faktisk skulle svare til det sidste kvinden havde spurgt om. lige nu undrede det hende også selv hvorfor hun var taget på stranden, men hun fandt dog hurtig frem til et svar. "Jeg ville bare ned og nyde den gode sol, også håbe på at møde nole nye og spændende typer" hun gav sig til at kigge på kvinden, selv om det var lidt uhøflig at gøre, "mit navn er Aurielle Elphee" besluttede hun sig til sidst at sige. Det var nok også bedst at få den dumme præsentation ude af verden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 07:58

Hun kiggede på hende med et smil på sine læber og satte sig ned ved siden af hende "ja okay det kan der så være tale om når solen er så dejlig som den nu her"sagde hun roligt og så på hende med et smil som der stadig var på hendes læber "Mit navn er Micia hvad hedder du"spurgte hun venligt og slappede bare af og alt sådan noget.
Hun så på hende og hun lod til at være en meget køn men venlig pige ligesom hende selv og alt det og det var jo kun en god ting i hendes øjne og alt det, men alt kunne jo komme til at ske lige nu og her.
Tilbage til toppen Go down
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

here we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 09:44

((Der skal dato på også))

_________________
here we are- Aurielle-privet ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeTirs 15 maj 2012, 00:52

Aurielles øjne fulgte kvinden da hun satte sig ned ved siden af hende, hun betragtede hende let med de blå øjne. "Hyggeligt at møde dig Micia, specielt navn må jeg indrømme" sagde Aurielle efter noget tid, hun gav sig igen tid til at betragte kvinden. Hvor mange kvinder havde hun ikke lige mødt som så pæne ud? Alle dem hun havde mødt havde været utrolig kønne at se på. "Mit navn er Aurielle" præsenterede hun sig selv efter at Micia havde spurgt efter hendes navn, Aurielle lod en hånd glide igennem sit lange røde hår der dinglede ned af hendes ryg. Hun kunne se at kvinden havde blondt hår, gad vide hvordan det ville være at se Aurielle med blondt hår? Hendes far ville i hvert fald virke aggressiv over for den tanke eller hvis hun bare nævnte det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeTirs 15 maj 2012, 03:29

Hun kiggede på hende med et stille og roligt smil "og du siger mit navn er specielt hvad med dit eget"sagde han med det selv samme smil som hun hele tiden havde haft på sine læber og så på hende. Hun lod til at være en venlig person og det var noget af det hun godt kunne lide når hun mødte folk på den måde her som hun nu gjorde og alt det halløj der. Hun kiggede ud på vandet og slappede bare roligt af "vil du med ud og svømme eller har du ikke noget med til det siden du er på kanten"spurgte hun roligt og så på hende med et smil på sine læber og mente jo alt godt når hun snakkede til hende.
Hun havde fået den der lyst til at komme ud og bade lige nu, men hun gad bare ikke alene for det var for kedeligt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeTirs 15 maj 2012, 04:29

Hun fniste lidt over det første Micia havde fået sagt, jo hendes eget navn var vel specielt. Hun holdte inde med at fnise hvor efter hun kiggede op på hende, Micia så ud til at nyde vejret lide så meget som hun selv gjorde. "Om jeg har lyst til at bade? Jo det vil jeg da godt, selv om jeg faktisk kun har det tøj på jeg har på, men det tager ikke skade af at blive våd, tøj kan jo tørres så vidt jeg ved ellers er der et eller andet jeg har misforstået" sagde hun med en pande rynken. Jo det kunne være vidunderligt med en forfriskende dukkert i havet, det var nu også lang tid sien hun havde været ude at svømme. Hun betragtede havet i mens der langsomt kom et smil listende frem på hendes læber, det ville være underligt at mærke hendes tøj klæbe sig til hendes krop når hun nu blev våd.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeTirs 15 maj 2012, 05:18

Hun kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede bare af mens hun hørte på det hun sagde til hende og alt det "ja det må du da ha hvis det var"sagde han med et stille smil som var på hendes læber, for hun havde jo ret i at ens tøj blev jo tørt når man kom op af vandet når man jo ikke var i vandet mere.
Hun kiggede på hende med et smil og rejste sig op og gik ud mod vandet og vendte sig om mod hende og smilte roligt "kommer du eller vil du sidde der og kigge hele dagen"spurgte hun stille og roligt og viste jo ikke om hun kom ud til hende og alt sådan noget halløj der da hun lød til at ville i vandet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeTirs 15 maj 2012, 06:05

Hun rejste sig efter, hun var faldet i staver igen hvilket sjældent skete for hende men på det seneste var det sket tit. Hun børstede det meste af sandet af hendes lange nederdel, men hvad nyttede det? Nu ville den jo blive våd i stedet for sandet. Hun sparkede let sine sandaler af ved bredden hvor efter hun vadede ud i vandet til Micia, det var lang tid siden hun havde været i vandet. Så det var dejligt at blive våd, også selv om hun havde den lange tunge nederdel på. ""Dejligt" kom det glad for hende, mens hun snurrede rundt en om gang. Hvor efter hun standsede vandet nåede hende til knæende så hun kunne sagtens gå længere ud hvis hun havde lysten til det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeTirs 15 maj 2012, 06:27

Hun kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede bare af og sådan noget og viste jo godt at det var noget at det mest dejlige ting man kunne gøre var at være i vandet lige nu, og at man var det med nogen var bedre for så havde man nogen at snakke med og sådan noget der.
Hun så på hende og gik længere ud så vandet var ved hendes navle og så på hende med et smil på sine læber *hun er da køn*tænkte hun for sig selv og slappede bare af og sådan noget og kiggede på hende mens hun så på hende og sådan noget.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeTirs 15 maj 2012, 06:37

Hun lagde mærke til at Micia gik længere ud, dog fulgte hun roligt med til vandet var tæt på at nå hendes navle. Halvdelen af Aurielles krop var dækket af vand, vand som rørte let ved hendes hud, gud hvor var det godt hun havde smidt sandalerne oppe ved bredden, hun var egentligt glad for at mærke det våde sand mellem hendes tæer igen. Hun nåede hen til Micia, hvor efter hun smed sig selv i vandet, under røg hun og op igen, "det koldt når man kommer under" udbrød hun forfærdeligt. Hun havde ellers troet at det ville hjælpe med at få varmen med at dykke under hvis hun gjorde det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeTirs 15 maj 2012, 06:45

Hun kiggede på hende med et smil "ja men så kan man jo vågne hvis man er træt"sagde hun roligt og gik roligt om hende og kørte en finger over hendes kind ben "du er en meget køn kvinde Aurielle"sagde hun roligt og så på hende med et smil på sine læber, det var noget hun mente og det kunne man også høre på micia at det var.
Hun så på hende med et smil på sine læber og slappede bare af og viste jo ikke hvordan hun ville tage det når det kom fra en af samme køn som hendes selv og alt sådan noget, men micia sagde det kun i en god mening og alt det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeTirs 15 maj 2012, 06:50

Hun betragtede Micia mens hun kom gående hen mod Aurielle. "Ja vågen bliver man i den grad" grinte hun, hvis hun havde været træt før var hun det ikke længere. Hun stirrede forbløffet på Micia da hun var nået helt hen til Aurielle, hvor efter hun fik sagt det hun sagde og lod sin finger køre hen over Aurielles kindben. Hun åbnede munden men lukkede den i igen, det var der ingen andre der før havde gjort, ingen. "Jamen øh i lige måde da" lykkedes det hende endelig at sige, hun havde virkelig ikke anet hvad hun skulle sige til det. Men noget måtte hun jo sige, og hun fik jo sagt noget.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeTirs 15 maj 2012, 06:57

Hun så på hende med et smil på sine læber "jamen tak da"sagde hun roligt og smilte sødt til hende og kiggede hende ind i øjne og smilte bare til hende *hun virker vist på en måde usikker*tænkte hun og gik rundt om hende "aurielle er du jomfru"spurgte hun stille og roligt og så på hende som om det var noget der var helt normalt og spørge om for hendes vedkommende.
Hun så på hende og var bare venlig overfor hende men hvis hun ikke havde lyst til at svare så måtte hun jo bare sige til og sådan noget der, for micia ville ikke tvinge hende til at svare på sådan noget.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeTirs 15 maj 2012, 07:13

Hun holdte skarp øje med Micia da hun begyndte at gå rundt om Aurielle, hvilket ikke var noget af det hun kunne lide folk gjorde. Hun stirrede måbende på hende da Micia spurgte om hun var jomfru. Hvad var det overhovedet for et spørgsmål at stille? Det anede hun virelig ikke. "Altså det er når man ikke har haft sex ikke?" Sagde hun og stirrede på Micia, hun betragtede stadig Micia kort inden hun svarede. "Ja jeg er jomfru" kom det langsomt fra hende, for det var hun jo eller troede hun da hun var. Hun kiggede undrende på Micia, på den ene side var hun nysgerrig efter at vide hvorfor hun spurgte om det også alligevel ikke.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeTirs 15 maj 2012, 07:19

Hun kiggede på hende "okay så kan jeg bedre forstå du virker bare lidt nervøs"sagde hun roligt og så på hende med et smil på sine læber og gik sådan lidt tæt på hende og kiggede hende ind i øjne "er du da nervøs"spurgte hun roligt og lagde en hånd på hendes hoften og slappede bare roligt af og smilte til hende på en sød måde og viste ikke om der kom til at ske noget for Aurielle tiltrak micia lidt på en måde lige nu.
Hun så på hende med et smil og slappede bare af og viste ikke hvad aurielle tænkte lige nu og alt sådan noget men det fandt hun nok ud af og sådan noget der.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeTirs 15 maj 2012, 07:31

Var Micia menneske kender? Siden hun kunne se på Aurielle uden videre at hun var blevet lidt nervøs under alt dette, hun endte med at bide sig i læben dog ikke så læben blødte men så hun kunne mærke at hun bed i sin egen læbe.
Hun kiggede ned på Micias hånd som nu lå på hendes hofter, hendes hofter! "Ja lidt er jeg faktisk" indrømmede hun hvor efter hun kiggede op på hende. Aurielle forholdt sig roligt dog anede hun ikke rigtig hvad der skulle ske, noget ville der vel ske siden Micia rørte ved hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeTirs 15 maj 2012, 07:39

Hun kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede bare af og kørte hånden der var på hendes hofte om til der hvor nederdelen var lukket og lukkede den roligt op og så på hende med et smil "lad os få den af dig"sagde hun roligt og fik trukket den store nederdel af hende og smilte sødt til hende.
Hun så på hende og gik roligt ind og lagde hendes nederdel pænt ned på hendes håndklæde så den ikke blev beskidt og gik så ud til hende igen og trak stille hende ind til sig og så på hende lige ind i øjne og smilte bare roligt til hende og kørte en hånd ned af hendes side også op igen under hendes sorte top "håber ikke det går for hurtigt"sagde hun roligt og sødt til hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeTirs 15 maj 2012, 07:48

Hun stirrede på hende, hun rørte sig ikke ud af stedet. Hun mærkede stille hvordan Micia lod hendes hånd køre fra hendes hofte til hvor man åbnede Aurielles nederdel. Hun mærkede hvordan Micia fik nederdelen, nu var det mærkeligt at stå i vandet mens Micia gik over og lagde Aurielles nederdel på stranden. Det var underligt for hende at stå i vandet nu i hvert hendes sædvanlige yndlings trusser, top og stadigvæk heldigvis BH, hun betragtede hende stille da hun kom ud til hende igen. Hvor efter hun mærkede sandet i hendes tæer da Micia trak Aurielle ind til sig, hun blev fanget af den øjenkontakt de fik men hun mærkede let hvordan Micia lod sin ene hånd køre ned og op af hende også ind under hendes top. Hun gøs lidt da hun ikke var vant til det, hun anede ikke hvad hun skulle sige så det eneste svar hun kom med var nærmest et kort skuldertræk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeTirs 15 maj 2012, 07:54

Hun kiggede på hende med et stille og roligt smil "slap helt af aurielle"sagde hun roligt og trak rolig op i hendes top og fik den stille og roligt op over hendes hovede og gik så hen med den til hendes nederdel og så på hende og gik så tilbage til hende. Hun så på hende med et smil på sine læber og slappede bare af "hvordan har du det med det der måske sker"spurgte hun stille og roligt.
Hun så på hende med et smil på sine læber og slappede bare af og gik ud til hende igen og smilte til hende før hun kørte en hånd ned af hendes krop og over hendes private sted og så på hende med et smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæsthere we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitimeOns 16 maj 2012, 00:06

Hun stirrede stadig på Micia, men dog bevægede hun sig dog alligevel da hun trak Auriells sorte top af hende. Hun betragtede hende let mens hun gik hen på bredden igen hvor efter Micia kom tilbage endnu en gang til hende. "Ved jeg ikke helt" svarede hun, faktisk anede hun ikke rigtig hvordan hun skulle reagere. Den måde Micia lod sin hånd glide ned af Aurielles krop gav hende kuldegysninger men hun måtte vel vente og se hvad der skete. Hun flyttede lidt på sine ben da Micia kørte hendes hånd over et sted hvor hun som regel aldrig blev berørt af nogle.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
here we are- Aurielle-privet Empty
IndlægEmne: Re: here we are- Aurielle-privet   here we are- Aurielle-privet Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
here we are- Aurielle-privet
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Stranden-
Gå til: