The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstSkal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Empty
IndlægEmne: Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat   Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Icon_minitimeSøn 27 maj 2012, 07:06

Dato: 24/05
Dag: Fredag
Tid: 15:08
Sted: Midt på gågaden et sted.
Vejr: Varmt, solskind og en mild brise
Omgivelser: En masse mennesker der er ude og nyde vejret

Deah gik tilsyneladende og kiggede på vinduer. Hun var klædt i en hvid tanktop og et par meget løse bukser af tynd stof. De lange pølser af hår der udgjorde hendes frisure havde hun bundet sammen til en hestehale. Hun stod og så på en skoudstilling som hun faktisk ikke kunne være mere ligeglad med. Nej, det der virkelige havde hendes interesse var en ung mand der gik få meter fra hende. Dét var hendes bytte. Hun var ret sikker på at det var en varulv. En modbydelig hund.
Men eftersom hun ikke så godt kunne give sig til at skyde efter ham som en gal måtte hun nøjes med at følge efter ham et stykke tid. Bare indtil han var dum nok til at dreje ind på en øde gade, eller en forladt gyde.
Hun hankede let op i sin håndtaske og begyndte at gå igen. Lod kort blikket flakke hen over folkemængden, mest for at tjekke for eventuelle rivaler. Deah brød sig som hovedregel ikke ret meget om andre jægere. I det hele taget brød hun sig ikke ret meget om nogen overhovedet. Lige med undtagelse af hendes søn. Han var hendes et og alt. Mere havde hun sådan set ikke brug for. Hun rettede let på sine solbriller og vendte ansigtet op mod solen, for at lade de livsgivende stråler ramme hendes ansigt, før hun igen vendte blikket mod byttet. Fandens til hund. Kunne han ikke bare dreje væk fra denne overbefærdede gade, så de kunne få det overstået? Et smil krydsede hendes læber. Hun havde altid været så utålmodig. Det ville som end nok blive hendes død en skønne dag.

Selvom om Deah egentlig så ganske harmløs ud som hun gik der, og tilsyneladende nød vejret, så var hun det ikke. Langt fra. Hun var bevæbnet til tænderne. Selvom hendes taske så lille, kunne den rumme overraskende meget, uden at se proppet ud. Hun elskede den taske, en var fantastisk når man ville gemme sig lige under næsen på sit bytte. For hvor mistænkeligt var det at en ung kvinde gik rundt og kiggede på vinduer med en taske? Ikke synderligt mistænkeligt. Så på den måde kunne Deah bevæge sig uhindret rundt mellem vanskabningerne, uden at de så hende som en trussel. Hvilket til tider hun var en ganske stor fordel.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSkal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Empty
IndlægEmne: Re: Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat   Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Icon_minitimeSøn 27 maj 2012, 11:21

Hvis Phoenix havde været en ivrig solbader, havde han sikkert sagt nej til arbejdet, men han var ikke nogle ivrig solbader og han fortrak at få nogle penge i klassen, frem for at vade hvileløst rundt på en dag der sagtens kunne gøre det ud for at være sommer. Måske ikke højsommer, men en sommerdag var det, det kunne man umuligt komme udenom. Derfor virkede et arbejde om dagen, hvor han kom ud af hullet også som en passende ting at tage sig til, hvilke var derfor han havde sagt ja til jobbet som hans chef havde tilbudt ham. Det underlige ved det hele havde været at chefen, som boede og fysisk befandt sig i New York, kunne vide noget om en varulv der befandt sig i Deploratus. Selvfølgelig kunne det være en mand der var flygtet fra storbyen, men så havde han dælme været hurtig. Efter hele sit liv som jæger, havde Phoenix lært ikke at stille for mange spørgsmål, hvilke han havde undladt. Sandheden var nødvendigvis ikke den bedste altid at høre, så han havde takket ja til jobbet efter at have fået prisen. Den var ikke imponerende, men den var stor nok til at have ville være villig til at risikere sit liv på det. En jæger måtte gøre sit liv op i penge, det havde de fleste efterhånden lært, for ellers fik de aldrig penge i kisten. Han anså heller ikke varulve for at være nogle fare, de var store hunde med en hjerne så dum så funktionel som en ært.
De fleste ville mene at en pistol ville være det helt perfekte våben at jage med, men ikke når det galt væsner. Phoenix medbragte en, hvilke han altid gjorde når han gik på jagt, men havde også altid en kniv med. I dette tilfælde en sølvkniv. Hans påklædning bestod som så ofte af et par Converse All Stars, et par bukser, denne gang sandfarvet, samt en hvid T-shirt. Problemet med sommertøj var at man ikke havde specielt mange steder at gemme sine våben, så lidt imod sin vilje, havde han taget en sort læderjakke med, som han bar over skulderen hvor både kniv og pistol var gemt, da pistolen ikke kunne sidde i buksekanten, hvor hans ellers ville have placeret den. Kniven ville han også have haft cirka samme sted som pistolen, men det var altså udelukket og han bar ikke lange ærmer, så han kunne helle ikke have den op af armen, hvilke også ville være en smugle besværligt. Sjældent kunne han missunde væsner der let og elegant kunne skabe våben ud af ingenting, men han fortrak at dræbe dem, hvis det endelig skulle være.

Phoenix havde gået lidt målløst rundt på gågaden den sidste times tid, da han pludselig så sit mål i sigte. Selvom han ikke skilte sig meget ud fra folkemængden var han sten sikker da han så offeret. Det var aldrig sket at han havde taget fejl, så frem for at stå at diskutere med sig selv om det kunne være den rigtige, skred han til handling. Han skråede med lange sikre skridt hen over vejen og kom op på siden af manden, der syntes at gå i sine egne tanker. Efter de havde gået ved siden af hinanden i et par sekunder, kiggede manden endelig op, så deres øjne kunne mødes. "Er De Simon Wood?" Spurgte den blonde høje mand i et næsten for høfligt tone, men varulven syntes endnu ikke at ane noget. Han virkede mere chokeret over at den fremmed kendte navnet på ham. Ud fra udtrykket at bedømme, gik Phoenix ud fra at det var den rette mand han havde fat i. Han havde heller ikke tvivlet på det, men hvis han lille stykke skulle gå i hus, måtte han jo være lidt usikker. For meget sikkerhed kunne afsløre ham. "Jeg er her med et tilbud fra min chef. Jeg kan desværre ikke fortælle Dem hvad det er, men måske vi kunne gå væk her fra og tale om det?" Phoenix slog ud med hånden, mod en gyde der lå på deres venstre hånd. "Det tager to sekunder, men der er ingen andre der må høre det." Manden syntes kort at tænke over det han fik sig tilbudt og drævet af sin nysgerrighed fulgte han efter Phoenix.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSkal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Empty
IndlægEmne: Re: Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat   Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Icon_minitimeSøn 27 maj 2012, 20:23

Nej... Nej, hvad nu? Hvem fanden var den blonde idiot?! Deah kunne tydeligt se at han var jæger, som hende selv. Når man var vant til den slags arbejde, var det ikke svært at udepege andre der også var det. Hvor vovede han at tage hendes bytte lige for næsen af hende?! Det skulle blive løgn, skulle det!
Deah stak hånden ned i sin taske, og lod fingrene lukke sig om pistolens kolde metal. Normalt var Deah mere til blankvåben, men når hun tog på 'hundejagt' brugte hun oftest en pistol med special fremstillede sølvkugler. Og en lyddæmper. Altid brugte hun lyddæmper. Ville ikke risikere at nogen skulle blive urolige og tilkalde politiet ved det høje brag.
Hendes før så rolige gang blev nu hurtig. Hun løb næsten.
*Bare jeg ikke kommer for sent...*
Hun ville hade at lade en anden jæger snuppe hendes bytte på den måde. Hendes plan var at gå ind i gyden, og skyde ulven før det debrillede nokkefår kunne nå at gøre noget. På den måde ville det stadig være hendes bytte. Hendes ære. Hendes penge...
Guderne skulle vide at hun skulle bruge pengene. Det var ikke nemt at brødføde et lille barn, når man ikke kunne tage på jagt på alle tidspunkter af dagen, på grund af selvsamme barn.

Deah trådet ind i gyden, løftede pistolen frem fra taskens gemmer. Hun tog sig et øjeblik til at tage sigte på offerets ryg, lige udfor hans hjerte.
Hun trykkede på aftrækkeren, og et lille smæld sendte en skinnende kugle ind i ryggen, og videre mod hjertet. Hun anede ikke om det var forsent eller ej. Blondi kunne nemt have stukket ham med en kniv, i sekundet før hun kom frem.
Hun pakkede pistolen væk igen, mens hun med lange skridt bevægede sig hen mod sin mandlige 'kollega'.
"You stupid, little man! How dare you take another hunters prey?!"
En tyk, russisk accent smøg sig om hvert et ord, og vreden der fik Deah til at knytte nævnerne kunne tydeligt høres i det hun sagde. Hun var vred. Både den anden jæger, men egentlig også på sig selv. Det var vel egentlig hendes egen skyld. Hun havde ladet dyret leve længe nok til at en anden kunne komme og lokke ham væk. Sådan noget pis!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSkal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Empty
IndlægEmne: Re: Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat   Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Icon_minitimeSøn 27 maj 2012, 20:44

De to mænd trådte ind i en kort smøge der gik om mod en sidegade der lå parallelt med gågaden. Til trods for at det var en snævre passage var der alligevel meget lys og fordi 'vejen' gjorde et knæk på midten var det også et oplagt sted at begå et mord, da man hurtig ville kunne forsvinde enten den ene eller den anden vej. Med en diskret 'normal' bevægelse lage Phoenix sin jakke på armen, hvor han lod sin hånd glide ind og få fat på skaftet til den kniv han havde i en af jakkens inderlommer. Netop som han skulle trække kniven for at døre den ind i brystet på manden, lød der et knald bag dem. Det tog Phoenix et split sekund at gætte hvad det var og næsten før kroppen var faldet til jorden var der tydelig irritation at spore i hans ansigt. Han snurrede rundt og kiggede mod kvinden der havde ført pistolen. Han brød sig på ingen måde om at blive kaldt lille mand, da han først og fremmest var fysisk større end hende og selv hvis han havde været mindre, ville han have følt sig fornærmet, men frem for at hyle op over det, sprang han videre i sætningen. Med anspændte kæbemuskler og læberne presset sammen, ledte Phoenix efter de rigtige ord. "I dont take anything that was another hunters. I dont see your names anywhere." Bed han igen. "You get it, so take it if you want." Uanset hvor lidt Phoenix ville acceptere det, måtte han acceptere at det ikke var hans våben der havde dræbt manden og derfor var offeret ikke hans. Det var ikke ligefrem frygteligt, men de penge ville han godt have haft.
Mest af alt havde han lyst til at nedlægge kvinden så snart hun ville blive en smugle uopmærksom, men det ville ikke hjælpe på nogle måde og folk ville ikke ligerem blive imponeret hvis de fandt ud af at han havde dræbt hende, så Phoenix trådte et skridt tilbage stadig med et meget utilfredst udtryk. Selvom han var oplært med at et menneskeliv var mere værd end et eller andet væsen, så ville han ikke stå tilbage for at dræbe mennesker for at nå sit mål. Det handlede ikke om at være ond, men at være en overlever. Hvis man ikke kunne overleve var man svag og derfor ikke værdig nok til at leve. Så ville man dø, så kun de stærkeste overlevede, sådan havde det altid været i Phoenix hoved.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSkal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Empty
IndlægEmne: Re: Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat   Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Icon_minitimeMan 28 maj 2012, 10:19

Deah lod blikket glide op og ned af af den høje mand. Så smilede hun pludseligt.
"Get over yourself, cupcake. You should be able to find another hunter, and kill his prey before dinner anyway."
Det at hun kaldte ham cupcake var egentlig ikke ment som en fornærmelse. Sådan var Deah bare, kaldte alle for navne. Sweetheart var også en hun brugte ofte. Hun brugte lidt den politik, at så længe folk ikke gav hende et navn, så måtte hun kalde dem hvad hun ville. Og det virkede da også fint for hende. Jo, der var da nogen er blev sure af og til, men var hun da fløjtende ligeglad med. Man kunne jo ikke gøre hele verden lykkelig på en gang, vel?
Hun vendte blikket mod den nyligt afdøde varulv. Der var en enkel detalje hun havde glemt, i al sin hast... Normalt undlod hun at slå et offer helt ihjel med det samme. Det var jo ikke nemt at bære rundt på lig der var både større og tungere end hende selv, så hun lod dem som regel være lige præcis levende nok til at de kunne bevæge sig hen til hendes bil, og så gjorde hun arbejdet færdigt der. Det sparede hende for en masse besvær.


Hun lod igen de klare, grønne øjne finde vej til hans ansigt.
Et lettere lokkende smil krusede de bløde læber, og hun trådte helt hen til ham, så der ikke var andet end centimeter mellem dem. Hun lod en enkelt finger tegne let på hans bryst før hun så op på ham igen. Højdeforskellen mellem dem blev meget tydelig, når de stod sådan. "What say you, we make a deal, hm? You help me get him away from here, and I'll give you a fair share of the pay?"
Udtrykket i hendes ansigt var lokkende, på kanten til forførende. Når det lige slog hende, forstod Deah i den grad at drage fordel af både sit køn, sin størrelse og sit udseende. Ja altså, kvinde var man vel? Og hvad hun ikke havde i styrke kunne hun lige så godt gøre op i charme.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSkal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Empty
IndlægEmne: Re: Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat   Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Icon_minitimeTirs 29 maj 2012, 00:30

Der var ingen tvivl om at Phoenix fortrak cupcake frem for little man, selvom det ikke var det mest charmerende at blive kaldt. Han kunne nemt finde noget meget bedre at blive kaldt, eller det påstod han. Normalt brugte han folks navne, alt det med kælenavne var slet ikke lige ham. Det blev hurtig for putte nuttet og sødt, noget han ikke var stor fan af, sikkert fordi at han ikke var vokset op med det. "I didn't kill anything that was yours." Svarede han tilbage i en let kølig stemmeføring.
Da kvinden kiggede frem på ulven og derefter tilbage på ham, forstod Phoenix straks hvad hun havde i tankerne. Hun virkede ikke til at have styrken til at bære manden, som ikke så helt let ud, så før spørgsmålet overhoved kom ud over hendes læber havde han et svar parat til hende. Kvinden var køn, bevares, men han kunne ikke lade sig påvirke af det modsatte køn når han var på arbejde, hvordan ville de så ikke gå når han jagtede kvindelige vampyrer? Frygteligt. Derfor ignorerede Phoenix den smigrende halvforførende attitude som havde lagt sig over kvinden, som en ekstra lille gulerod til hesten. "The price?" Hvis den var høj nok kunne han sagtens gøre det, men hvis den var for lav, ville han heller underholde sig med at se kvinden slæbe af sted med sit offer. "And how do you think we can move the body?" Det var højlys dag og folk ville helt sikker bemærke hvis de kom slæbende på en fuldvoksen død mand. Ville hun vende tilbage senere på aftenen?
Phoenix gemte stort set altid liget af vejen og medbragte noget der kunne bevise at vedkommende var død, enten ved at medbringe ID eller noget andet. Der var selvfølgelig ikke lige så stor sikkerhed som hvis man kom traskende med kroppen, men han fik job af folk der stolede på ham og det var endnu ikke sket at han på nogle måder havde snydt sin chef. På det område var han glad for at han var et fast sted hvor folk stolede på ham, frem for at være freelancer eller hvad man tillod sig at kalde sig selv. Måske kunne han finde et sted hvor prisen var højere, men der var så meget bedre ved at arbejde et fast sted at tanken om at forlade netværket som han var i ligesom, rasten af hans familie, aldrig havde rørt på sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSkal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Empty
IndlægEmne: Re: Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat   Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Icon_minitimeSøn 03 jun 2012, 06:56

Deah klappede ham blidt på brystet, hvor hun før havde tegnet og trådte lidt væk fra ham. Betragtede ham vurderende et øjeblik.
"5 grand."
svarede hun efter en kort pause. Det burde hun havde råd til. Og det var en rimelig pris, når han ikke skulle gøre andet end at hjælpe hende med at slæbe. Og så måske holde øje med stedet et stykke tid.
Deah kneb øjnene sammen et øjeblik. Han så faktisk ikke helt dum ud, den anden jæger. Og hun kunne lide hans måde at tænke på. 'Hvad kan jeg få ud af det? Hvordan vender jeg det til min fordel?' Det mindede hende om hendes egen tankegang. Hun smilede let.
Hun vendte blikket op mod solen, og skyggede for øjnene med en hånd.
"The shops close in about an hour. That means the street will be clear in an hour an a half, maybe two. My best shot is to stash him away behind a dumbster, keep an eye the place 'till the street is empty and then move him after that."

Deah lagde let armene over kors mens hun betragtede den høje mand overfor hende. Ville han mon acceptere? Eller ville han lade hende klare sig selv? Skråt op hvis han afslog. Så var der flere penge til hende, og hun skulle nok kunne få bakset dyret på plads alligevel. Med besvær godt nok, men det skulle nok lykkes hende. Deah gav ikke sådan op. Hun var blevet opdraget til at klø på indtil hun overkom forhindringerne, der lå på hendes vej.
Desuden kunne hun altid få fat et job eller to, på en bar et eller andet sted. Større clubber kunne som regel altid bruge et par ekstra hænder.
"So what do ya say?"
Spurgte hun, og løftede spørgende et øjenbryn
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSkal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Empty
IndlægEmne: Re: Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat   Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Icon_minitimeSøn 03 jun 2012, 20:30

Kvinden virkede til at være utrolig gavmild for et så let stykke arbejde. Der var ingen tvivl om at Phoenix var med på den idé. Den ville give ham en fin indtjening der nok skulle række over de næste par dage, hvor han bare ville kunne slappe af og nyde livet. "What do you think about in the dumpster?" Han løftede kort den ene mundvige i et skævt smil. "I's a deal." Så meget for så lidt. Det havde han alligevel ikke troet, men det glæde ham at han kunne få det efter hans hoved, hvilke det egentligt ikke var, men han ville være den sidste til at klage.
Phoenix blik gled rundt, hen til den nærmeste container som han kiggede mistroisk på i et par sekunder, før han bukkede sig hen til kroppen. Det var ikke tungere end det kunne bæres, men kroppen var heller ikke ligefrem i den lette ende. Han fik et godt greb i kroppen, og fik ham løftet op fra jorden, hvorefter han gik hen til containeren der stank langt væk af skrald. Phoenix valgte at gøre et forsøg på at ignorere lugten og smed kroppen op til sækkene, før han lod låget falde i så lydløst som muligt.
Phoenix vendte sig rundt mod den anden jæger. "Done, you can come back in two hours, and take a car with you." Et selvsikkert smil lå på hans læber, imens han børstede noget støv af tøjet og tog sin jakke på. Der var ingen tvivl om at det ville blive to lange timer, men han vil få en god timeløn og han vidste hvordan han skulle fordrive tiden. Med lange hurtige skridt forlod han gyden og containeren, for at ligge ruten hen mod en nærliggende cafe, hvor han ville have en fin udsigt. Fordi stedet lå lige overfor gyden, stort set, ville han have en fin udsigt ind og dermed have større chance for at fange nogle hvis de gik der ind.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Empty
IndlægEmne: Re: Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat   Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Skal vi shoppe lidt, Phoenix? ~ Privat
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Gågaden-
Gå til: