The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Another day passing by - Micia

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeTirs 29 maj 2012, 05:57

Sted: Byen i Werclare
Tid: 18:00
Omgivelser: Mennesker og væsner, men ikke mange, da det er omkring spisetid for de fleste
Vejr: Lunt med en frisk brise
Dato: 27/5
Påklædning: Denimshorts, en løs, sort top, en sort lædertaske og sorte, højhælede gladiatorsandaler

Hun var begyndt at fortryde. Asia var begyndt at fortryde, at hun havde taget shorts på. Nok var det lunt, men den brise der kom, fik hende nu til at ryste let. Hun holdt om sig selv med begge hænder. Det burde da ikke være så køligt i Maj?

Hun drejede ind af en gade på venstre hånd. Hendes øjne, der normalt havde en god stilsans, fandt hurtigt de gode butikker med gode priser og god kvalitet. Og smukke modeller, tænkte hun ved sig selv.

Egentlig var det lidt ensomt at gå der alene en aften i Werclares gader. Der var ikke mange andre end hende selv. De fleste andre var hjemme hos deres kærester, mænd, koner eller deres bedste venner. Hun selv var ret alene og hun ville gerne have selskab. Ønsket om at være alene, lå meget lavt på hendes liste over ting hun behøvede lige for tiden.

Hendes høje hæle klaprede mod gadens brosten og hun lukkede øjnene for at lytte til rytmen. Hm, den melodi var dgu ikke værst.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeTirs 29 maj 2012, 06:12

Micia kom stille og roligt gående for sig selv hun havde ikke det vilde som hun sådan endeligt skulle nå eller noget helst men det var jo også en ganske normal dag og alt sådan noget der for hende, og de fleste af dem hun havde mødt viste hun ikke hvor var i dag men de var der nok et sted og sådan noget der.
Hun kiggede lidt på vinduerne på butikkerne og sådan noget der for at se om der var nogen spænde som var værd og købe men der var ikke lige noget der falde i hendes smag lidt der så hun gik vider, men der skulle nok komme noget ville hun da selv mene og alt det halløj der og kiggede rundt på folk der nu var der og alt det.
Hun havde en fin blå sommer kjole på men hun fortrød lidt at hun havde taget den på da der var lidt brise og alt det men sådan kan de jo gå når man ikke tænker over det eller noget som helst.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeTirs 29 maj 2012, 06:22

Asia klaprede videre på sine høje hæle. Hun havde ike noget mål med det hele, hun havde bare trængt til en aftentur i byen. Hun var ikke langt fra sin lejlighed, men den var heller ikke lige rundt om hjørnet.

Foran sig fik hun øje på en kvinde. Kvinden var en slank blondine. Hun havde flot, krøllet hår. Egentlig var hun ikke den type, Asia normalt faldt for, men alle har vel undtagelser i tiltrækningens univers.

Hun gik lidt hurtigere, for at kunne se kvinden på nært hold. De var ca. lige gamle. Kvinden så sød og venlig ud. Asia elskede med det samme hendes venlige, åbne smil. Nej, hvor var det smukt!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeTirs 29 maj 2012, 07:11

Hun kiggede stille og roligt rundt og slappede bare af for sig selv før hun stoppede op da der var en kvinde som kiggede på hende "Øhm kan jeg gøre noget for dig"spurgte hun roligt og anede jo ikke hvad kvinden ville men det var da lidt sjovt at vente og se hvad hun ville og alt det der.
Hun så på hende med et smil på sine læber og slappede bare af mens hun ventede på at se hvad denne her kvinde ville sige til det hun spurgte om og alt sådan noget der for hun stod og kiggede på hende og alt det
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeTirs 29 maj 2012, 07:16

Hun stoppede også op da hun var få meter fra den unge kvinde.

"For mig? Nej..."

Det var absolut ikke sandheden, ikke hele sandheden, i hvert fald. Men det var det nemmeste og mindst pinlige at sige til en person, du aldrig har mødt før.

Hun begyndte åndsfraværende at pille ved en af sine brune lokker med et par solbrune fingre med lange, lyseblå negle. Hendes svagt rødlige læber trak sig ud til etsmil rettet mod kvinden foran hende. Hun var virkeligt smuk, denne kvinde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeTirs 29 maj 2012, 07:42

Hun kiggede på hende med et stille og roligt smil "okay så men du må da sige til siden du sådan kigger på mig"sagde hun roligt og slappede bare af før hun kiggede lidt på de vinduer som hun stod foran også tilbage på hende igen med et smil på sine læber.
Hende sommerkjole sad tæt ind til hendes krop så man kunne se hende former og alt sådan noget der og det gjorde hende nok tiltrækkende for begge parter altså mænd og kvinder der så nok ville være bi som hende selv og alt sådan noget der.
Hun kiggede på kvinde og slappede bare af *hun ser ud til at være genert*tænkte hun for sig selv og sagde ikke noget.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeOns 30 maj 2012, 07:41

Hun sled blikket væk fra Micia og så i stedet ned den beskidte gade og hendes noget renere sko, der gjorde hende flere centimeter højere end hun egentlig var. Men hun var ikke født som en specielt høj person og hun kunne godt lide tanken om, at være på højde med gennemsnittet. Hendes hjerne arbejdede samtidig på højtryk at finde en undskyldning før sin underlige adfærd over for denne ukendte kvinde.

"Jeg... Synes bare det er en flot kjole, du har på."

Hun smilede til kvinden og håbede at det lød bare nogenlunde tilforladeligt som en forklaring på hendes ubehøvlede stirren. Hendes varme, brune øjne udstrålede en rolig og behersket glæde, der langsomt fyldte resten af hendes krop. Hun kunne kun håbe på, at kvinden også følte denne glæde, næsten ektasisk eller euphorisk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeOns 30 maj 2012, 08:17

Hun kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede bare af "okay så det gør du"sagde hun roligt og slappede bare af og kiggede hurtigt op og ned af hende og gik så forbi hende og gav hende et kort nus ned af røv også et klap i røven før hun gik vider og ind i en gyde og ventede på at se om denne her kvinde ville følge efter hende eller hvad hun ville lige nu og her.
Hun kiggede rundt og ventede bare og sådan noget der for hun havde ikke noget hun skulle nå eller noget som helst.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeOns 30 maj 2012, 08:45

Hun smilede til kvinden og nikkede en smule usikkert.

"Øh... Ja.

Hun pillede lidt mere ved sit hår, men lod det til sidst ud mellem fingrene, så det igen flagrede frit omkring hendes kønne ansigt. Hele hendes krop sitrede af spænding og glæde, da kvinden lod sine fingre lege lidt ved hendes bagparti. Hun snurrede rundt og kiggede overrasket efter kvinden, da hun forsvandt. Hun bestemte sig, efter et øjebliks overvejelse, for at følge efter hende. Hun tog et par rystende, lettere usikre skridt hen mod gyden, men blev stående i indgangen. Hun fik så let klaustrofobi i små, mørke gader og detvar ikke noget hun ville udsættes for igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeFre 01 jun 2012, 03:11

Hun stod og ventede på denne her kvinde skulle komme ind i gyden og det var jo ikke fordi hun ville hende noget ondt eller noget, men der kom ikke nogen og sådan, så hun gik roligt ud og så så kvinde hun havde ventet på der inde.
Hun kiggede på hende med et smil på sine læber og gik hen til hende og trak hende roligt med ind i gyden men ikke særlig langt ind og kiggede på hende "jeg går ud fra at du er bi"sagde hun roligt og gav sig til at kørte sin hånd ned at siden på hende og kiggede på hende med et smil på sine læber
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeFre 01 jun 2012, 03:18

Hun blev stadig stående så længe hun kunne på det samme sted og da hun gik med den unge blondine var det lidt modvilligt. Hun ville jo gerne med, men klaustrofobien afskar hende fra at gå helt frivilligt med ind i den smalle, mørke gyde. Hun stillede sig tæt på kvinden. Hun var nervøs. Bange for at nogen skulle komme og kigge ind i gyden. Opdage dem i... Hvad de end havde gang i lige nu.

"J-ja."

Hun smilede lettet tilbage til kvinden. Puha, så behøvede hun ikke forklare sig. En sitren gled igen igennem hendes krop, da hun kunne mærke kvindens blide berøring gennem det tynde stof, nogen ville kalde tøj.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeFre 01 jun 2012, 03:43

Hun kiggede på hende med et smil på sine læber og gik om bag noget med hende så folk ikke skulle se dem eller noget ude fra gaden, hun kiggede på hende og kørte hånde ind under hendes trøje og smilte til hende og alt sådan noget det.
Hun kiggede på hende "okay så du både til mænd og kvinder"sagde hun roligt og så på hende med et smil og var da glad for at der var andre end hende der var det og alt sådan noget der og havde ikke noget imod at vise det overfor folk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeFre 01 jun 2012, 03:50

"Øh, ja."

Hun var stadig en smule nervøs, selvom de nu stod bag noget, tydeligvis en stor, blå container uden skrald og stank. Hun lod forsigtigt en af Micias krøller blive snoet omkring hendes fingre på højre hånd, mens hendes venstre hånd lå afslappet på Micias ryg. Hun smilede til Micia og lod forsigtigt sine røde læber strejfe hendes bløde kind.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeFre 01 jun 2012, 04:15

Hun kiggede på hende med et smil på sine læber og mærkede hvordan hendes læber rørte ved hendes kind og smilte til hende "kom her"sagde hun roligt og fik hendes ansigt til at være mod hendes og kyssede hende roligt på munden og slap det så igen "hvad hedder du"spurgte hun roligt og så på hende med et smil.
Hun var da en køn pige og det hele *hvad mon hun tænker om mig lige nu og her*tænkte hun for sig selv og havde ingen ide om hvad der forgik i hendes hovede og sådan noget der.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeFre 01 jun 2012, 04:44

Hun gengældte forsigtigt kysset uden at forhaste sig eller gøre et alt for stort nummer ud af det. I stedet nød hun det hele nu og her.

"Asia."

Hun smilede til kvinden som en form for undskyldning for sit noget ukendte og utraditionelle fornavn, men hendes mor elskede virkelig Asian og Asia kunne jo ikke protestere, et par uger gammel i en slidt vugge.

"Og dit navn er?"

Hun hungrede efter at kende denne specielle kvindes navn. Det måtte være så smukt og nydeligt. Måske navnet på en blomst eller en sommerfugl?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeFre 01 jun 2012, 04:52

Hun kiggede på hende med et smil "dit navn er sødt Asia"sagde hun roligt og nussede hende på kinden med den ene hånd og slappede af mens de var der, godt nok var det en stinkende container men at være med hende var hun ligeglad med det omkring dem.
Hun kiggede på hende "mit navn er Micia"sagde hun roligt og så på hende med et smil og kunne nærmest føle hvor meget hun så godt ville vide micia's navn og alt det og det var så også okay med hende.
Dette her var ikke noget normalt møde det var som om de bare var blevet valgt til at møde hinanden, som om det var deres skæbne at mødes og sådan noget, men det var jo også kun godt nok det her.
Hun kiggede på hende "hvad med at vi komme væk her fra og måske hjem til mig eller dig"sagde hun roligt og slappede roligt af.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeFre 01 jun 2012, 05:02

Hun smilede forsigtigt tilbage.

"Tak."

Hun nikkede anerkendende. Micia. Det var da et sødt navn. Langsomt tog hun fat om Micias hånd og plantede et lille, sødt kys på hver fingerspids.

"Hos dig. Jeg er ved at flytte om, så der er meget rodet hos mig."

Hun smilede og tog et par forsigtige skridt hen mod gydens udgang. Hun glædede sig til at komme ud i sollyset igen. Hun kunne se lyset for enden af gyden, et stort og varmt sollys. Hun glædede sig til igen at blive lyst op af solen og varmet af dens stråler og solbrændt af dens UV-faktor.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeFre 01 jun 2012, 05:24

Hun kiggede på hende med et smil på sine læber og gik med hende ud af gyden "Okay så skal vi denne her vej for at komme hjem til mig"sagde hun roligt og gav sig roligt til at gå den vej hun sagde de skulle og alt det.
Hun kiggede på hende og tog roligt hendes hånd i sin mens de var på vej hjem til hende og sådan noget, hun havde ikke noget imod at folk så på dem og sådan *folk kan nok ikke klare at se en kvinde holde en anden kvinde i hånden*tænkte hun for sig selv og kiggede rundt mens hun gik vider og sådan noget der.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeMan 04 jun 2012, 00:52

Hun gik helt ud af gyden og lod langsomt solens varme og lys gennemstrømme sin spinkle krop. Hun fulgte tæt ved Micia og smilede. Endelig. En tiltrækning, der var gensidig!

Hun tog imod Micias hånd og flettede forsigtigt deres fingre sammen, mens de bare gik ned af den brede gågade med mange mennesker, der sendte dem underlige blikke eller rynkede på næsen. De kunne bare skride ad helvede til med deres gammeldags meninger.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitimeTirs 05 jun 2012, 00:21

Hun kiggede på hende med et smil på sine læber mens de gik der og var på vej hjem til micia og alt det der halløj, og det var jo også fint nok at de var det da hun havde det bedst med det og sådan noget.
Hun kiggede på hende og havde da godt lagt mærke til de blikke de fik og sådan noget *nu skal jeg give dem noget og se på*tænkte hun og trak roligt Asia ind til sig og gav hende et kys på munden som roligt blev til snav i stedet for så folk havde noget og kigge på og alt det halløj der.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Another day passing by - Micia Empty
IndlægEmne: Re: Another day passing by - Micia   Another day passing by - Micia Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Another day passing by - Micia
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Byen-
Gå til: