The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 I Wanna Dance With Somebody (Flynn)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstI Wanna Dance With Somebody (Flynn) Empty
IndlægEmne: I Wanna Dance With Somebody (Flynn)   I Wanna Dance With Somebody (Flynn) Icon_minitimeLør 16 jun 2012, 11:20

Dato: 10 - 6 - 2012
Tid: 02:38
Årstid: Sommer
Vejr: Stjerne klart og igen skyer på himlen
Sted: Werclare by, tæt på havnen.
Omgivelser: en lille bar, en halv fyldt, med mere eller mindre fulde mennesker
Påklædning: Hvid sommerkjole med røde blomster, som går hende til lige over knæende, ud over har hun en cowboy jakke og på fødderne er par røde stilleter.

Gaia lænede sig over baren. for at gribe oplukkeren, for at lukke sin øl op. Det var hendes fri aften, men hun havde lovet Elizabeth at komme ned og holde hende med selskab. Gaia gættede på at det var Elizabeths undskyldning for at spolere Gaias første planer denne aften. Som var at side der hjemme, i sit joggin sæt under dynen, spise popcorn og se X-men. Hun havde nemlig lige erhvervet sig en boks med alle tre film, som hun yndede at se på et eller andet tidspunkt. Men det skulle så ikke være i dag. Gaia fik åbnet sin øl, rakte hen over disken, for at ligge den på plads. Det nåede hun dog ikke før Elizabeth kom og to den ud af håndene på hende "travl aften" sagde hun halt spørgende og halvt konstanterne. Hun fik bare et kort nik som svar, Elizabeth stod og åbnede de øl der var blevet bestilt, ned til et bord fyldt med mænd der var til polteraben. Det havde været sjovt da de var kommet ind ad døren. gommen, var kommet ind iført hula skørt og koks nødder. Med et skilt om maven, hvor der stod HJÆLP JEG SKAL GIFTES. resten af de gruppen, som bestod af ti mænd mellem 23 og 35, var iført blomstrede shorts og en blomster krans om halsen. De havde sat gang i festen og der var en lind strøm af damer, ned til deres bord. Gaia havde dog ikke været en af dem. Hun var ikke så meget til det der, de var alt for højrystet til at hun lige kunne overskue dem i dag.

Elizabeth sendte Gaia et irriteret blik da Queen med I want to break free, lød i gennem højtaleren, for hun viste ikke hvad nr gang. Hun kunne dog ikke lade være med at grine af det. Der var åbenbart nogle blandt den polteraben der ville sende gommen et budskab. Hun rejste sig og undskyldte over for sin side mand som var en af stamkunderne. Han havde siddet og snakket om hvordan samfundet havde svigtet ham, den sidste time. Så hun var glad for at have en undskyldning for at kunne gå lidt væk. Gaia greb sin øl og gik ned mod jukeboks for at skifte sang. Hun havde kun fået to øl så hun var ikke så fuld plus, hun havde sørgede for at drikke masse med vand. Men hun kunne godt mærke at det nu var nr. 3 øl, hun havde gang i. En mønt røg i jukeboksen og hun begyndte at bladre igennem, for at finde en bestemt sang. Der var den, Grease og så skulle det vare You're the one that i want. Hun stillede sin øl fra sig, så op i baren og fik øjenkontakt med Elizabeth. Gaia begyndte at danse deres dans til, normalt var Elizabeth normalt Johnny også var hun Sandy. nu måtte hun klare den alene, det gik også nogle lunde, indtil hun begyndte at synge. Gaia måtte skære lidt ned på dansen, men blev opmundrede til at synge videre af jublen fra polteraben og Elizabeths store grin oppe fra baren.

Da sangen var færdig, kom Gaia smillene op til baren. En af mændene havde pludselig besluttede sig for, at hun ikke skulle stå der alene, så han havde kommet og svinget hende rundt på danse gulvet. Det havde været lidt pinligt i starten, men så var hun gået med på den og så havde det været meget sjovt. Uden hun behøvede at sige noget, havde Elizabeth placeret en øl foran hende. Gaia tog en ordentlig slurk og så sig så rundt i baren.


Sidst rettet af Gaia Lør 16 jun 2012, 11:23, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstI Wanna Dance With Somebody (Flynn) Empty
IndlægEmne: Re: I Wanna Dance With Somebody (Flynn)   I Wanna Dance With Somebody (Flynn) Icon_minitimeLør 16 jun 2012, 11:24

det var en ny tid Gaia har op fundet :P Men det er rettet
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstI Wanna Dance With Somebody (Flynn) Empty
IndlægEmne: Re: I Wanna Dance With Somebody (Flynn)   I Wanna Dance With Somebody (Flynn) Icon_minitimeSøn 17 jun 2012, 01:04

Han fik næsten cigaretrøgen galt i halsen, da Michael gav ham et donk i ryggen med ordene: ”Vi ses i morgen makker.” Derefter forsvandt han ned ad gaden og efterlod Flynn, lettere hostende på en af sidegaderne i Werclare. De var netop vendt tilbage fra en af de sene vagter på Sheira, og havde drukket en bajer sammen i havnen for at fejre fyraftenen. Flynn anede ikke engang hvad klokken var, men sådan var det når man arbejdede så sent. Fra det sted hvor han stod på gaden og røg aftenens sidste cigaret, kunne han netop se et af vinduerne der formede hans lejlighed i bymidten. Inderligt overvejede han hvorvidt han bare burde få sig noget søvn, eller måske smutte forbi en af barerne og få lidt at drikke. Et let og skævt smil bredte sig over hans læber, da han kom i tanke om hans onkel som altid sagde, når de var til familiemiddage: ”en øl til hvert ben… ellers er der uligevægt.”

Flynn tog et dybt sug af cigaretten og skød underlæben lidt fremad, så røgen skød op i den klare natteluft. Han lod derefter smøgen dale ned på gadens sten, og tøvede ikke en eneste gang med at gå over til baren, som han havde besøgt utallige gange før. Ganske vist også i arbejdstiden, da nogle gæster havde en tendens til at… ja, at drikke sig selv i hegnet, selvom det måske også var en selvfølge. Men Flynn havde nu engang også været en af de typer der måtte blive hjulpet ud af døren. Den fortid kunne han ikke løbe fra.

Han slentrede roligt hen mod baren. Bymidten var forholdsvist rolig at færde sig i. Trods Flynn boede så centralt som man nok kunne, generede råbene nede fra gaden ham ikke: desuden var gaderne ikke spækket af biler, hvilket nu også gav det en charme. Man kunne nemt krydse gaden uden at se sig om, men i uheldige øjeblikke var der selvfølgelig nogen der måtte tage konsekvenserne for det.

Han trådte ind i baren og blev mødt af den sædvanlige stemning præget af latter og alkohol. Man kunne altid bedømme hvor lang tid menneskerne i baren havde opholdt sig der den aften, eftersom de altid talte højere end musikken spillede fra jukeboksen. Netop da Flynn havde trådt få skridt ind i baren, passerede en mand der nok var jævnaldrende med ham selv; han bar en blomsterkrans om halsen, og han boblede åbenbart i fryd over at se Flynn. Jo.. det var tydeligt at han var ganske beruset. Alligevel var der noget svagt genkendeligt ved manden.

”Du er ham… ham der.. ham dersens..” manden prøvede tydeligt at finde ord, mens Flynn var stoppet op og løftede et øjenbryn, mens det skæve smil spillede over hans læber. ”Har vi mødt hinanden før…?” lød det så fra den fulde mand med blomsterkransen.

”Vi gik i skole sammen engang.” svarede Flynn netop da det var gået op for ham. Navnet på manden huskede han ikke, men ansigtet var skam bekendt for ham nu. Han var faktisk også ganske sikker på, at manden tilhørte en af dem, som han før havde slæbt med sig ud af baren i arbejdstiden... egentlig overraskede det ham ikke.

”Nahj! Hvor hygge..-ligt.” lød det fra manden der dernæst stavrede tilbage til bordet, hvor han havde siddet med en flok andre mænd. Polterabend… det var klart.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstI Wanna Dance With Somebody (Flynn) Empty
IndlægEmne: Re: I Wanna Dance With Somebody (Flynn)   I Wanna Dance With Somebody (Flynn) Icon_minitimeSøn 17 jun 2012, 07:53

Det ville blive en god aften kunne hun se, bordet ved polteraben vær fyldt og burde tømmes men både Elizabeth og opvaskeren have travlt. Gaia viste at brodet snart skulle rydes, for ellers ville glasene falde ned og smadre, især nu hvor mændene havde så stor arm bevægelser Hun greb en bakke, det burde gå an så længe hun ikke ikke stablede glassende oven på hinanden. Elizabeth sendte hende et smil, men Gaia kunne se bekymringen i hendes øjne. Hun smillede tilbage til Elizabeth "Bare rolig, jeg skal nok passe på" råbte hun for at overdøve larmen. Elizabeth nikkede bare og fortsatte så med at blande en drink op.

Gaia var faktisk glad for hun vare kommet i aften, der var godt nok ikke så mange hun kendte i byen, men hun hyggede sig og hun havde ikke noget mod at give en hjælpende hånd når de andre havde travlt.
Hun smillede høfligt til mændene ved bordet, en af dem tog det åbenbart som en opfordring og rakte et shot frem til hende, Hvad det lige var viste hun ikke, men indholdet var grønligt, måske absint. "Hey.. du er da alt for ædru.. du skal have noget af det her.." Gaia smillede og rystede på hoved. Hun skulle ikke nyde noget af det, så ville det ende med at en eller anden skulle samle hende op fra gulvet. ikke at det ikke var sket før, men hun huskede udmærket godt hvordan hendes hoved havde det bag efter.
Gaia samlede de glas op på bakken, hun turde balancere med og begyndte at gå op mod baren. Hun fokuserede på gulvet for ikke at falde med det hele. Hun var ikke nået særlig langt før en mand hev fat i hende. "Du skal lige møde.." Manden så lidt spørgene på hende, Gaia prøvede at få styr på glassende og bakken. Hun så kun lige ud af øjenkrogen, hvem manden stod og snakkede.¨

Hendes ansigt lyste op i et stort smil "Flynn, der er vel ikke kommetnogle til skade" sagde hun i spørg. Hun havde da ikke hørt om nogle endnu, men det kunne jo være at der var sket noget, mens hun var koncentreret om at rydde bordet. Endelig kom der styr på bakken og hun kunne vende sig helt rundt mod Flynn.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstI Wanna Dance With Somebody (Flynn) Empty
IndlægEmne: Re: I Wanna Dance With Somebody (Flynn)   I Wanna Dance With Somebody (Flynn) Icon_minitimeSøn 17 jun 2012, 08:29

Der gik ikke lang tid før han bemærkede Gaia: hun havde samlet en del glas fra bordet hvor mændene sad og skraldgrinede mens de nærmest skiftevist bundede "hvad-end-de-nu-drak". Egentlig var han ikke spor overrasket over at se hende. Ganske ofte havde han stødt på hende mens hun arbejdede, og han regnede ikke denne aften for en undtagelse. Da Gaia havde nærmet sig baren med glassene stablet på en bakke, kom manden fra før hen til hende. Ja, han stod faktisk lige mellem Flynn og hende. Flynn hørte netop ikke hvad manden sagde, før manden ligegyldigt stavrede væk igen. Manden havde tydeligvis ikke rigtigt noget overblik over hvilke samtaler han førte eller hvad han lavede. Men han lod da til at more sig.

Et let smil gled over Flynns læber, da han trådte nogle skridt tættere på Gaia. Han slog en kort latter op ved hendes ord, mens han flygtigt så rundt i baren, for at bedømme hvem der var der denne aften, og hvor travlt hun muligvis måtte have. Han mødte derefter igen hendes øjne, og sagde så:

"Er det da den eneste grund til at jeg lige kan smutte forbi, og hilse på dig Gaia?"

Den lidt fjogede tone var selvfølgelig til at spore i hans stemme. Det var den lette drilagtighed, der ikke var så sjælden for deres få samtaler de førte en gang imellem. Selvom han faktisk ikke havde tænkt på at han skulle andet end blot at få et eller andet at drikke i baren, da han valgte at gå derind - var Gaia altid hyggeligt selskab.

"Jeg har fri for i aften."

tilføjede han dernæst forklarende med et let tandsmil.

"Men du er selvfølgelig flittig med arbejdet endnu en gang, kan jeg se."

Han så på bakken hun holdte i sine hænder. Det var faktisk utroligt, at han nærmest altid kun mødte hende når hun var i arbejde. De havde aldrig mødtes privat udenfor baren: han havde velnok hilst på hende på gaden nogle gange, men alt andet var jo også ganske uhøfligt.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
I Wanna Dance With Somebody (Flynn) Empty
IndlægEmne: Re: I Wanna Dance With Somebody (Flynn)   I Wanna Dance With Somebody (Flynn) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
I Wanna Dance With Somebody (Flynn)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Byen-
Gå til: