The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Do you see me as I do? -Gerome

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstDo you see me as I do? -Gerome Empty
IndlægEmne: Do you see me as I do? -Gerome   Do you see me as I do? -Gerome Icon_minitimeLør 30 jun 2012, 22:32

Sted: La Sunisha, stranden.
Tid: lørdag, kl 20-22:00, den 23/6.
Vejr: Skyfri himmel, med en lettere varm brise.
Omkring: vand, sand, få træbænke og ingen mennesker.
Tøj: Hullede cowboy shorts, en sort top, som gør så man kan se hendes sølv farvede navle piercing, med blodrød sten i.

Rosa gik rundt i vandkanten med bare tæer i vandet, og kiggede ud over vandet med et roligt og varmt smil om sine læber. Rosa havde sin 2 årig schæfer med sig, som rendte rundt ude i vandet og fjollede rundt. Hun gik og kiggede efter den med sine nøddebrune øjne, og grinte lidt af det den også, og kunne ikke lade vær med at føle sig rigtig glad begrund af sin skøre dejlige hund, som altid kunne gøre hende i bedre humør når hun var trist. "King kom her." Råbte hun efter den med et smil om sine læber, og kiggede rundt for at se om der var nogen i nærheden, men hun kunne ikke se nogen. King kom løbenede mod hende og stoppe lige foran hende, og hoppede lidt rundt mens den gøede glad af hende. Rosa begyndte at grine af den og rystede lidt på hovedet, "Vil du virkelig have jeg skal med ud i vandet?" Sagde hun spørgerne til sin hund, som gøede glad igen af hende. Rosa gik væk fra vandkanten og op til sit store røde håndklæde, og smed sin sorte top og hullede cowboy shorts, så hun kun havde en sort bikini på. Hun løb ned til vandet og sin hund igen, og sprang ud i vandet og havde sin hund lige i hælene. Rosa løb rundt i vandet med sin hund, og grinte højlydt over det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDo you see me as I do? -Gerome Empty
IndlægEmne: Re: Do you see me as I do? -Gerome   Do you see me as I do? -Gerome Icon_minitimeMan 02 jul 2012, 04:13

En havmåge udstødte et højt skrig, der fik den mørkeblonde Geromes blik til at søge op mod himlen, som stadig var blå og klar. Mågens vinger var spredt ud i en stor vifte, da den drejede i luften og gav sig til at dale ned mod havets overflade. Netop før dens lange ben ramte de små bølgende bevægelser i vandoverfladen, stak den næbet ned i dybet og fiskede noget tang-lignende stads op. Derved rettede den sig igen op i luften, og forsvandt snart fra Geromes synsfelt.

Gerome sad i vandkanten på stranden, ganske tæt på hans forældres villa i La Sunisha. Igennem de seneste år, havde han opholdt sig en del på stranden, når tankerne skulle klares. Nogen ville tvivle på, at han faktisk døjede med nogen problemer, men rigmandssønnen med de mange pralende ord, og den selvsikre udstråling, var tynget af tanken om selvstændighed. Jovist ville han godt kunne klare sig selv: uden faderens penge, men han havde endnu ikke et job der ville tjene godt nok. Hvis han så endelig skulle kunne leve af det "arbejde" han havde nu, måtte han ihvertfald flytte fra den dyre lejlighed i La Sunisha.

Han lod blikket glide ud over vandet. Trods han aldrig gennem sin barndom havde været nær det bølgende blå hav, var der noget særligt befriende ved at opholde sig sådan et sted. Skoende var placeret ved hans side, så fødderne var bare og netop blev ramt af vandet, når de få bølger bar det ind mod vandkanten. Det mørkeblonde hår, var redt let tilbage; og det dyre ur var lagt i lommen på jakken, som han også havde smidt fra sig.

Et stykke væk kunne han høre en hund gø. Egentlig overraskede det ham ikke. Folk gik ofte aftenture på stranden, og egentlig var han overrasket over at ikke flere gjorde det netop denne aften. Det var jo sommer.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDo you see me as I do? -Gerome Empty
IndlægEmne: Re: Do you see me as I do? -Gerome   Do you see me as I do? -Gerome Icon_minitimeMan 02 jul 2012, 05:02

Rosa grinte højlydt og følte sig fri i vandet, og kiggede på sin hund med et varmt blik. Hun dykkede ned i vandet og svømmede et styk væk fra sine ting, og svømmede op af igen for at få vejret igen. Hun tog en dybindånding og rystede lidt på hovedet, så hendes lange lyse hår bevægede sig blidt i små bølger ned af hendes ryg. Hun tørrede lidt vand væk fra sine øjne, så hun bedre kunne se hvor hun var. Hun kiggede ind mod vand kanten ca 2 meter væk fra sig, og fik øje på en ung mand, som sad alene ved vandkanten. Rosa lagde nysgerrigt hovedet let på skrå, og betragtede ham med sine blide nøddebrune øjne. Hun kunne se at han så lettere trist ud, mon hun skulle sige hej til ham? Indtil videre sagde hun ikke noget, og kiggede bare på ham med et nysgerrigt blik.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Do you see me as I do? -Gerome Empty
IndlægEmne: Re: Do you see me as I do? -Gerome   Do you see me as I do? -Gerome Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Do you see me as I do? -Gerome
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Stranden-
Gå til: