The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 nåda lidt selvskab? Alexandra privat

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæstnåda lidt selvskab? Alexandra privat Empty
IndlægEmne: nåda lidt selvskab? Alexandra privat    nåda lidt selvskab? Alexandra privat Icon_minitimeLør 07 jul 2012, 12:30

Dato: 6. juli 2012
Tid: 20:00
Sted: politistationen i en celle
Vejer: mørkt og køligt
Tøj: en løs T-shirt som før var hvid men nu beskidt, et par slidte blå jeans, og et lidt løst bælte samt et par blå all stars

Klokken slog otte og politistationen var fuld af liv dog ikke ved cellerne som lå lang inde på stationen, de fleste celler var tomme dog sad der i celle nummer 13 en ung mand. Denne unge mand havde snart siddet der inde i tre fire timer uden at der rigtigt var sket noget, kun i ny og læ kom der en betjent forbi for at spørger ham om et eller andet helt tåbeligt som der enligt ikke vedkom dem, han sad på en slidt træ briks over i hjørnet med ryggen vendt mod den kolde grå væg. Han var en ung høj mand dog spinkel af bygning, hans hud var lys men bar dog præg af at han var opvokset i Italiens varme men nu var han dog langt væk fra sit hjemland selvom han til tider savnede det, hans hår var mørkebrunt samt kort normalt sad det pænt men efter slagsmålet sad det uglet og strittende. De gråblå øjne så søgende rundt efter noget nyt at lave da han allerede havde talt alle fliserne på gulvet, samt alle revnerne i loftet og alle tremmerne der holdt ham fanget, eller retter sagt det var det betjenende troede men i virkeligheden ku han nemt som ingenting komme ud dog måtte han ikke afslører at han var varulv og langt stækker end den spinkle fyr de havde kæmpet mod.

Elon hed denne unge varulv, han sukke svagt og drejede hovedet hen mod tremmerne dog skete der stadig intet, for fire timer siden havde han ganske fredeligt siddet i baren på et diskotek og drukket en rom og cola med et strejf af citron, og slappet af efter en lang dag han havde troet at denne aften også ville været rolig men lige pludseligt begyndte folk at slås på diskoteket. Han havde selv været nød til at slå et par knytnæver samt tæske nogle folk for at komme væk, dog nåede han ikke væk før strisserne kom de tumper udpegede et par folk som de regnede med havde startet det og selvfølelig var Elon en af de udvalgt. Han havde kæmpet imod dem men var dog endt nede på jorden med fire betjente siddende på in ryg imens en femte lage håndjern på ham, efter det var han blevet skubbet ud i en politivogn som så havde kørt ham til dette helvede af kedsomhed. De havde da han nåde frem kropvisiterede ham for at tjekke om han bar våben men da de så intet fandt, fik de ham anbragt i denne døds syge celle som han nu sad i.

Elon tænkte tilbage på den rom og cola han havde drukket, han nåde ikke engang at drikke den færdig sikke en skam, han rejste sig tungt op hvorefter han luntede han til tremmerne som han let greb fat i hvorefter han ruskede i dem”så luk mig dog ud i Hundehoveder” råbte han surt men sukke så svagt da det intet nyttede, han vidste at det var ham der sku sidst til afhøring så han måtte vente, han gled ned på de kolde fliser og lænede sin ryg mod tremmerne hvorefter han lod sig lige ind i sine tanker.
0


Sidst rettet af Elon Søn 08 jul 2012, 02:13, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnåda lidt selvskab? Alexandra privat Empty
IndlægEmne: Re: nåda lidt selvskab? Alexandra privat    nåda lidt selvskab? Alexandra privat Icon_minitimeLør 07 jul 2012, 12:43

I samme celle som den unge mand sad også en ung kvinde. Hun var slank og bleg. Temmelig smuk at se på, hvis man kan lide mystiske kvinder. Kun et enkelt blik på hende og hendes kolde blik, hendes rolige, statueagtige måde at sidde på. Alt ved hende tydede på, at hun havde væsentligt mere tålmodighed end den unge mand. Hun puffede et par krøller om bag den ene skulder og kiggede opgivende på manden.

"If you shout one more time, i'm gonna tell the police, that you started it all. And trust me, they will definetly believe me on this one."

Hun sendte ham et syrligt smil og så sig omkring. Årh, det var også det åndsforsnottede slagsmål. Bare fordi hun tilfældigvis var et vidne, mulig deltager, ja, så skulle hun tilbringe hele aftenen i en møgsyg fængselscelle et gudsforladt sted i Sheria. Herre Jemini, what a night.

Hunhavde til alt held nået at drikke sin drink ud, før de åndssvage pansere kom strømmende. Politifolkfik det altid til at risle iskoldt ned af ryggen på hende, så hun havde selvfølgelig set temmelig nervøs ud. Når man til daglig, eller nærmere natlig, er lejemorder, så er politiet sgu ikke ens bedste ven. Logik for perlehøns. Men ikke for strømere.

Well, at least it can't get any worse.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnåda lidt selvskab? Alexandra privat Empty
IndlægEmne: Re: nåda lidt selvskab? Alexandra privat    nåda lidt selvskab? Alexandra privat Icon_minitimeLør 07 jul 2012, 13:12

Elon drejede hovdet og så hen mod kvinden som han først opdagede nu, hun var skam køn men dog farlig selvom han ikke frygtede politiet de vidste trods alt ikke at han både var varulv og lejemorder på en og samme tid. Han sukke let og rejste sig op ført han let gik hen imod hende men stoppe dog op et par meter fra hende"sku jeg være bange?"spurgt han drilsk men også frækt på en meget sexet måde.

Hun sku ikke tro at hun ku kontrolere ham nej langt fra, han kørte let en hånd igenem det uglede hår"hvem er de enligt frøken"spurgt han letter drilsk hvorefter han rakte en hånd frem mod hende"lad mig præsentere mig, jeg er Elon, Elon La Flickerman od du?"sage han nu mere rolig imens de gråblå øjne nøje betragte hende.

Han prøvede på at snuse sig frem til vilken art hun var dog ku han ikke rigtig fange hendes fært, nok fordi han også var ret træt da han havde brugt sin krop en del. Han gik hen til bríksen igen og lage sig roligt ned hvorefter han lukkede øjne for at hvile lidt dog lyttede han til hendes mange ord som nok kom, desuden lyttede han efter om der var politi på vej for at afhørre ham og enda også hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnåda lidt selvskab? Alexandra privat Empty
IndlægEmne: Re: nåda lidt selvskab? Alexandra privat    nåda lidt selvskab? Alexandra privat Icon_minitimeLør 07 jul 2012, 20:36

Hun smilede og hævede et øjenbryn over hans spørgsmål. Nåh ja, han kunne jo umuligt kende til hendes udsatte position. Hun satte en hånd under hagen og kiggede på ham. Hun havde stadig svært ved at sige sin påtagede 'stilling', for hendes hjernehalvdele gik fuldstændig i krig når hun prøvede.

"Oh yes, definetly."

Hun fulgte nøje hans bevægelser, især hans læber, da han talte. Hun nikkede kort som en hilsen, da han sagde sit navn. Elon? Det lød ikke som noget hun kendte... Hun trak på skuldrene og stoppede tankerne. Så vendte hun sin opmærksomhed imod ham og talte igen.

"My name is Alexandra Aviaja Waron, but I don't suppose, that tells you, who I really am. Or does it, Elon?"

Hun stirrede afventende på ham med antydningen af et smil om sine lyse læber. Hun rettede lidt på sin frisure og trak sin ærmeløse kjole lidt op. Den havde haft en tendens til at glide ned hele aftenen og det var hun godt træt af. Hun kunne godt bruge lidt at drikke. Ligesom Elon begyndte hun at lytte efter politimændenes færden ude på gangen, mens hun stadig ventede på hans svar.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnåda lidt selvskab? Alexandra privat Empty
IndlægEmne: Re: nåda lidt selvskab? Alexandra privat    nåda lidt selvskab? Alexandra privat Icon_minitimeLør 07 jul 2012, 23:19

Elon lyttede nøje til hende, der var nopget over hende som fortalte ham at de begge var i samme båd men han ku jo også tage fejl. Han kørte let en hånd igennem håret imens han nøje overvejde sit valg af ord"javel Alexandra, jeg må sige de lyder til at være en spændene person"svarede han så let hvorefter han satte sig op og lod øjne glide op for så at se på hende.

Elon sukke let han var stadig træt af at sidde her i denne lille celle hvor han ikke ku gører som det passede ham dog´havde han i det mindste selvskab. Ned af gangen ku man hører fire betjente komme gående mod deres celle"vi skal nok få, og se om den unge mand nu også er uskyldig"sage den ene af de firer herre imens de fortsatte ned mod cellen.

Elon havde med sin gode hørerlse hørt vert et ord og rystede derfor på sit hoved, han så stadig nøje på hende"de kommer nu og jeg håber sandlig på at de ikke vil hænge mig, ud for så vil jeg skam finde dig og komme efter dig"mumlede han letter surt, før han rejste sig op og så hen mod tremmerne.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
nåda lidt selvskab? Alexandra privat Empty
IndlægEmne: Re: nåda lidt selvskab? Alexandra privat    nåda lidt selvskab? Alexandra privat Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
nåda lidt selvskab? Alexandra privat
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Politi stationen-
Gå til: