The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 A new customer - Cally Moon

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstA new customer - Cally Moon Empty
IndlægEmne: A new customer - Cally Moon   A new customer - Cally Moon Icon_minitimeFre 03 aug 2012, 10:05

Tid
00.00
Sted
En lille side cafe i Werclare..
Omgivelser
Få mennesker som sider og snakker rundt omkring, det en af de små caféer hvor der åben hele natten..
Vejer
Sommer kold nat og der skyer over hele himlen
(Private)

Det var en stille aften, men det var vel kun fordi at det var torsdag og der sket aldrig det store torsdag aften og nat.
Der var måske et par hoved som havde drukket sig væk men det var blot normalt for det var tit hjemløse som var på caféen når alle andre gik hjem for natten, ja sådan var hverdagen tit og den var ikke ligefrem til og lave om.

Caféen i sig selv var ret ussel og mest af alt et hjem for de lovløse om ikke havde andre steder og gå hen i natten og derfor kom de tit her hvor ingen normal ville se på dem med underlig blikke, ja Werclare var ikke den mest rene by i forhold til de andre som Alliahanna havde hørt om og hun havde tit hendes egen drøm om at bygge hendes egen kirke for alle de som gik op i voodoo.

Drømmen var nu stadig langt væk for hendes mor ville heller have hende til og blive læge fordi det skulle være et godt job, og dog igen Alliahanna ville være for afslappet til og kunne arbejde på et hospital for hun var en rolig type og hun var ikke særligt glad for stress og steder hvor der sket for meget.

Alliahanna sad for hende selv i baren for hun havde sådan set ikke andet og lave og de fuld mennesker havde heller ikke mere energi til og bed og mere fra hende, hun sukkede stille mens hun kiggede ind i mod de mange flasker med alkohol, gid hun dog selv kunne tag et glas men sådan var det ikke for hende. Nej ikke mens hun var på arbejde for natten for der måttet hun ikke drikke, eller hun måttet gerne tag gratis sodavand men ellers ikke anden for hun var ikke gammel nok til og drikke..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstA new customer - Cally Moon Empty
IndlægEmne: Re: A new customer - Cally Moon   A new customer - Cally Moon Icon_minitimeFre 03 aug 2012, 10:44

Cally kig på strået i welcare by, hun var lige kommet fra som lejlighed og ville ud og finde en lille cafe hvor hun måske kunne få en lille en.
Hun støtte på en lille side Cafe, hun kunne ikke rigtig se hvad den hed, men hun kig ind, det var jo bare et hurtigt besøg, så det behøvede jo heller ikke at være pænt.
Hun åbnede døren til Cafen og blev overrasket, den var ret hyggelig, men der var ikke så meget gang i den andet end et par fulderrikker, hun fnøs *tænk at blive fuld på en torsdag.
Hun havde en nedringer kjole på der kig til knæene, og et par Jimmy Choo sko.
Hun fik øje på baren og kig der over og satte sig på en stol og ventede på en der skulle betjene hende, hun trommede med sine negle, som for øvrigt nok snart skulle klippes.
Hun kiggede på flaskerne og tænkte på hvad mon hun skulle have at drikke, lige nu var hun bare tørstig efter blod da hun ikke havde fået noget idag, hun havde alt for travlt, og lagde overhovedet ikke mærke til hvor sulten hun var, hun slikkede sig om munden og kiggede ud over den lille Cafe, *gad vide om blod blandet med alkohol smager godt* hun rystede hurtig tanken væk *det er ikke tid til at skabe chaos luge nu på denne tid om aften* hun vente hovedet væk og begyndte at tromme med sine negle igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstA new customer - Cally Moon Empty
IndlægEmne: Re: A new customer - Cally Moon   A new customer - Cally Moon Icon_minitimeFre 03 aug 2012, 10:52

Den lille dør klokke lavet en kort lyd og det fik Alliahanna til og kigge op, en kvinde? Vente lidt det var ikke særligt normalt at kvinder kom her ind eller de kom tit hvis de var narkomane eller andre former for afskum som ikke havde beder og gøre, men hende her hun så ud som en kvinde der kunne være kommet lige ud fra hverdagen.

Alliahanna rettet sig op og hun hoppede ned fra barbord før hun gik hen for an hende mens hun kiggede på hende med rolige øjne som ikke sagde særligt meget om hende.

"what can i do for you good mis?"

Alliahanna havde en rolig stemme ligesom hendes sind og hun hun havde altid et smil på læben når hun snakket til hendes kunder, hendes blik gik igen over kvinden. Det var helt sikker en kvinde som kom fra det normalt liv men hvorfor så gå her ind af alle steder? Alliahanna leget med tanken mens hun ventede på kvindens svar men hun kunnen ikke blive helt klog på hendes egen tanker om hvad kvinden dog lavet på det her lille sted..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstA new customer - Cally Moon Empty
IndlægEmne: Re: A new customer - Cally Moon   A new customer - Cally Moon Icon_minitimeFre 03 aug 2012, 11:12

Cally smilede blidt til servitrisen

"Can i get a class of Whisky"

Det var det sædvagentlige, whisky, hun bestilte det alle steder hun kunne få det.
Hun var ved at være godt sulten, men det nøttede ikke noget at tænke over, da hun alligevel ikke skulle have noget at spise lige nu.
Hun kiggede hen mod døren og tænkte på om først skulle gå ud og fange noget inden hun drak men hun havde allerede bestilt så det kunne ikke rigtig betale sig, at gå nu, men hun kunne jo overveje at tage på jagt bagefter.

Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstA new customer - Cally Moon Empty
IndlægEmne: Re: A new customer - Cally Moon   A new customer - Cally Moon Icon_minitimeFre 03 aug 2012, 11:21

"as you wish miss"

Alliahanna vendt sig roligt om for gå i skabet med alkohol, ih alkohol havde hun blot kunne hold sig fra det havde hun sikker haft mere lov til og gør som hun ville men nej, hun skulle lige skab en del flere problemer der hjemme og det var os grund til at hun arbejde mere om natten end om dagen.

"Do you want any ice in it or shall it be ice free? And i don't recall to see you here before are you new in this town?"

Hun forsvandt kort ud af syne mens hun gik ned under baren for finde et glas til kvinden, hendes smil var stadig det samme som før mens hun fandet et at de glas som de normalt brugt til whisky, shot glass små og handy eller sådan var de i Alliahanna tanker, hun dukket op igen for an kvinden mens hun kiggede efter spanden med is.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstA new customer - Cally Moon Empty
IndlægEmne: Re: A new customer - Cally Moon   A new customer - Cally Moon Icon_minitimeFre 03 aug 2012, 11:37

Cally nikkede

"let there be ice"

Hun smilte til kvinden bag desken, som forsvandt ned under bar desken og kom op igen lidt efter med et glas i hånden.

"No.. No i have lives here for 4 years, i just dont got time to see the whole village"

Det lød godt nok lidt mærkeligt, du kunne hun selv høre, hun havde været her i 4 år og har ikke set hele byen, men hun havde faktisk kun set halvdelen af byen, ret pinligt, men sådan er det når man skal arbejde hårdt for at bo i sin lejlighed.
Hun smilte til kvinden, Cally var ikke rigtig van til at tale til nogen da hun skræmte de fleste væk, men det var også da de fandt ud af hvad hun egentlig var.

"Well how long have you lived here"

Hun kiggede spørgende på kvinden og med et skævt smil på læben
*jeg kan lige så godt lære nogen at kende* Callt havde heller ikke ret mange venner selv ikke dæmoner som hende selv, så hvorfor ikke skabe nogen venner eller nogen at sludre med.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstA new customer - Cally Moon Empty
IndlægEmne: Re: A new customer - Cally Moon   A new customer - Cally Moon Icon_minitimeFre 03 aug 2012, 11:46

"ash you wish"

Alliahanna britisk engelsk kom en smule op i hende men det var vel os normalt for hun var jo fra england, og hun gjord ikke det store i og gemme den side af vejen for folk som hun snakke med.

"I have life here for tree years with my mother, im not old enough to live on my own yet"

Hun kom en smule is i glasset og der efter komme en god del Whisky i, hun skubbet glasset frem til kvinden og der efter vendt hun sig om for sæt flasken tilbage på plads.

"My mother was a little... Well you know not happy because i made a lot of trouble in school and so she moved me here in hope that Ill let go of my religion"

Alliahanna tro havde altid været et problem i hendes hjem i sær fordi hendes mor havde hørt de mest underlig historie omkring voodoo og så kom der en lille krig i hjemmet, Alliahanna var aldrig glad for tænke om hendes mor men sommetider kom hun bare på i hendes tanker selv om Alliahanna ikke havde bruge for det..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstA new customer - Cally Moon Empty
IndlægEmne: Re: A new customer - Cally Moon   A new customer - Cally Moon Icon_minitimeFre 03 aug 2012, 20:07

Cally smilte lidt af hendes accent, hun havde ikke regnet med hun skulle møde en der var så tæt på hendes eget hjemland, men det var dejligt at høre det ikke kun var canadiere her over.

"Okay, and you work every evening her or..."

Hun kiggede på kvinden som havde skubbet glasset med whisky hun havde bestilt, og nippede lidt til glasset før hun tog en slurk af det, *lækkert* hun smilte igen, men ikke til pigen, nej det var til whiskyen.

"U made trouble?"

Hun smilte til hende og fnøs.

"Sorry u just dont look like u where a trouble maker"

Hun nippede igen til sin whisky, og kiggede så på pigen igen.

"Religion?"

Hvad for en religion var hun i, vis hun lavede problemer, det gjord de gud troende vel ikke?
Hun stilte glasset fra sig, som hun havde haft oppe i sin hånd ret længe, hun smilte til pigen igen.

"Sorry, my name is Cally Moon, and what is yours"
Tilbage til toppen Go down
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

A new customer - Cally Moon Empty
IndlægEmne: Re: A new customer - Cally Moon   A new customer - Cally Moon Icon_minitimeSøn 05 aug 2012, 00:45

((Trådstarter skal lige redigere i henhold til vores trådningsregler http://deploratus.heavenforum.org/t7411-hvordan-man-laver-en-trad-pa-deploratus ))

_________________
A new customer - Cally Moon ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
A new customer - Cally Moon Empty
IndlægEmne: Re: A new customer - Cally Moon   A new customer - Cally Moon Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
A new customer - Cally Moon
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Byen-
Gå til: