The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Back again [Åben]

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstBack again [Åben] Empty
IndlægEmne: Back again [Åben]   Back again [Åben] Icon_minitimeTors 27 sep 2012, 04:48

Dato: Fredag d. 27 September 2012
Tid: 01:24
Vejr udenfor: Ganske mørkt og koldt, vinden suser ned af gaderne og regnen falder tungt.

Sted: En halv mørk gyde
Nærmere omgivelser: et par skraldespande,
Tilstedeværende: En enkel hjemløs

Udseende: Sort frakke der næsten når ned til gulvet, vådt hår, flad hat


Det var sent, alt for sent for Kodashi at stadig at være vågen, men stadig var hun stadig udenfor langt væk fra sin lejlighed. Hun havde været ude det meste af aften men havde lige et stop igen før hun ville tage hjem og sove. Snart ville Kdoashi opsøge Narcissa og se sine problemer i øjne, og det var entelig derfor hun var her. Det var her hun havde mødt Narcissa for første gang. Det gav just ikke gode minder tilbage at være på stedet her men man skulle vel se sine dæmoner i øjne og for Kodashi var det direkte bokstavlig talt noget hun skulle gøre. Men først var det her. Det var jo lidt over et halvt år siden Kodashi sidst havde været her. Hvis det havde været lige efter sit overflad var Kodashi nok ikke engang turde at gå her ind, men der var gået godt med til så der var vel ikke chance for det skulle ske igen. Der var jo ikke andre end en enkelt hjemløs der sad og drak af sin flaske.
Stadig kunne Kodashi ikke lade hver med at trække vejret lidt tungt over at være her igen. Det var som om hun kunne se det hele for sine øjne igen. Den unge pige samt Narcissa var lige der og Gracy der var tvunget op af en væg. Kodashi undrede sig lidt over om hvordan Gracy mon måtte have det. Kodashi fik jo aldrig rigtigt sagt farvel, men hun vidste så også at Gracy nok skulle være der ude til den dag hvor Kodashi skulle bruge hjælp endnu engang, men det skulle ikke være lige forløbi. I hvert fald ikke hvis det stod til Kodashi selv. Hun måtte klare sine egne problemer og ikke lade det hvile på andre. I sær ikke hvis de kom til skade af det som næsten var sket.

Et suk undslap Kodashi læber som hun rettede sit blik op i himlen. Hun måtte knibe øjne sammen for at regnen ikke skulle falde direkte i hendes øjne. Det var da et særdeles irriterende vejr Kodashi var gået ud i, men hun ville have sin søgen overstået. Igen rettede Kodashi sit blik ned imod gyden og trådte lidt frem. Med det smame kom der et hurtigt flashback fra da Narcissa havde bidt kodashi. Forsigtigt bed Kodashi sig i læben og rystede lidt på hoved. Sket var sket og det var lige meget nu, det skulle bare ud af hoved.

Kodashi var nærmest ved at fare sammen da hun hørte en lyd bag sig, der undslap faktisk et lille skrig fra hendes læber. Hurtigt fik hun vendt sig om og så at det blot var den hjemløse der havde tabt sin flaske i fuldskab. Et nervøst grin kom frem på Kodashi læber mens hun tog sig til hovedet *Koda, tag dig sammen, der sker intet*
Tilbage til toppen Go down
 
Back again [Åben]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Byen-
Gå til: