The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstEn helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeSøn 10 mar 2013, 06:56

Dato: Lørdag den 9 marts 2013.
Tid: 23:56.
Årstid: Forår.
Vejr: Let blæsende - Nat.
Sted: Skoven - Werclare.
Omgivelser: Træer. Træer og atter træer.
Påklædning: Let sort jakke, sød sort hue, bamse sko.

Naya gik roligt igennem skoven, da hun så ned på sin arm. Klokken var blevet mange, men hun var træt, men samtidig var hun rædsel for hvad der ville ske.
Hele sit liv havde hun været bange for mørke. Hvorfor? Ja, det er et godt spørgsmål.

Nya så ned af hendes krop, hun fryste, selvom hele hendes krop var dækket af tøj.
Hendes jakke var varm, men luften gik igennem, så den blev også kold.

Hun stoppede ved et af æble træerne i skoven, lænede sig op af det. Hun var sulten, og ville have noget at spise.
Hun rakte blidt op efter et æble, men det faldt ned af sig selv. hun begyndte blidt af bide i det, den lækre smag af æble som hun elskede over alt på jorden, bredte sig rundt i munden.
Hendes ynglings frugt havde altid været æble. De søde og sure smag, var generalt bare for godt til hende. Selvom hun vidste at man nogle gange måtte spise noget andet end det, var det stadig det hun elskede.
Hun gled ned, af træet, og satte sig på jorden. jorden var hård og blød. fantastisk til at sove på, bare en nat.
Hun lagde sig roligt ned på jorden, formede en pude med jorden, så godt hun kunne, og faldt rolig i søvn. mens hun stadig kunne høre lyde i natten.
Tilbage til toppen Go down
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeOns 13 mar 2013, 08:01

Jakken faldt til jorden. Tamora var efterhånden nået et godt stykke ind i den mørke skov, og følte det sikkert at smide kludende, blot for at oplyses af den klare måne, og betragtet af nattens skabninger. Dynejakken lå nu derfor hensynsløst smidt på jorden, skødeløst skubbet op af et tilfældigt træ ved hjælp af foden, hvor den sansynligvis ikke blev fundet igen senere. Ikke medmindre at alting gik langt mere roligt, end hun selv havde planlagt. Den alt for tynde top blev flået over hovedet, imens det mørke hår piskede omkring det mulatte ansigt. Tamoras ansigt var foretrukket i én stor bitter maske. Møgdag!

Det hele havde startet med, at Marcus IGEN ikke var dukket op, som planlagt til morgenmaden. Ikke, at det var særlig vigtig, at de altid fik morgenmaden sammen - for det gjorde de sjovt nok aldrig - men faktummet var det samme: han var atter væk. I sin fortvivlelse og raseri havde hun kylet et par glas imod væggen, var gået i seng, for at vågne op to timer senere og opdage, at der var flere ubesvarede opkald. Cheferne var ikke glade for, at hun også havde sovet denne vagt over, som selvfølgelig var svedt helt ud i raseriet. Det meste af dagen var derefter gået med rengøring efter glas, men da døren aldrig gik op, og Marcus ikke engang sendte hende en lille besked, havde raseriet overtaget. Dog vandt fornuftigheden kort, og hun havde derfor taget den første og bedste færge til Werclare. Dér kunne hun i det mindste rase ud i fred, og bare løbe.. langt, langt væk fra det hele. Nu stod hun her, og hev ned i de bløde joggingbukser, hvorefter den kolde natteluft straks omklamrede hendes veltrænede ben. Med et skælvende suk røg hun nærmest ned på hug. Der var simpelthen ikke tålmodighed til, at resten kom af.

Allerede få smertefulde minutter senere var forvandling i fuld gang, og selvom Tamora efterhånden var over 3 år gammel i dette fag, følte hun sig stadigvæk temmelig grøn. Der var sansynligvis andre overnaturlige der ville grine af hendes minimale antal forvandlinger, da de sjælendt blev udført medmindre det var virkelig nødvendigt. Med de halvt transformede fingre boret ned i den kolde jord, lod hun et knap så menneskelig, men yderst smertefuldt hyl glide ud i natten. Dette skulle bare overstås. Atter smertefulde minutter senere fik den mørke, pjuskede pelsklump øjne. Kroppen blev rystet grundigt for at få de værste stivheder ud af kroppen, hvorefter de fire stærke ben straks satte i løb. Det var lige meget, hvorhen, bare det var væk. Tilbage lå kun nogle sølle rester tøj til minde om den person, der lige havde været der. Men Tamora var ikke den samme. Nye dufter, nye sanser, nye oplevelser. Det hele var et stort vivar af prøvelser hver gang. Men det var skønt! Dyr der sprang for livet, og små ting der puslede under klumper af jord og frost. Hun løb.. og løb.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstEn helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeTors 14 mar 2013, 03:02

Naya lå bare og sov.. Hun drømte det hun allermest har ønsket, sig hele sit liv. En datter.. En ordentlig familie.. Hele hendes familie havde været en dårlig ting, de havde ikke hjulpet hende med hendes ordblindhed.

Naya kiggede op, da hylet strejfede hende. ''Where the hell are, that coming from?'' Naya var forvirrede, og troede bare det var en hund. Hun trak sig længere op af træet. og fald roligt i søvn igen. Hele hendes liv havde hun ønsket sig en datter der skulle hedde Nala, eller en søn der hed Milo.. Men hendes forældre havde skræmt alle hendes kærester væk. Hun havde været tæt på at være gravid en anden gang. Men hendes forældre var hårde. Hvis de fandt ud af det, ville de slå hende ihjel. Hendes eneste valg, var bare at selv dræbe barnet. intet hun vil huske.

Tilbage til toppen Go down
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeTors 14 mar 2013, 10:41

Lyden af kløer der skrabede imod den kølige skovbund, og tunge skridt der fløj henover jorden, indikerede tydeligt, at Tamora i sin ulveskikkelse var på vej fuldt fart frem. Den mørke, ja næsten kulsorte pels, blafrede ivrigt i vinden, og matchede næsten de søgende øre, som vendte og drejede sig, efter næsten hver en lyd. Først efter næsten 10 minutters ren spurt, kunne Tamora mærke sine egne fire ben sænke farten igen. Allerede nu var det værste frustration sivet ud af kroppen, og tilbage var bare den irriterende følelse af at have lyst til at flå alting, som absolut aldrig blev mindre, der hvor man altså valgte at forvandle sig.

I sin søgen på at finde et værdigt offer for natten, gav den noget overdrevent størrelse ulv, sig til at snuse lidt rundt på jorden. Det virkede nærmest, som en form for sti det hun havde fundet. En sti, som tilsyneladende både blev brugt af skovens og byens beboere. I hvert fald lugtede der friske spor, som tydede ikke så langt herfra. Med skikkelse sat i et mere opmærskom stadie, med rejste øre, og dybe, mørke øjne der fokuserede ret fremad, gav ulven sig til at trippe afsted. Tamoras unge år gjorde det let for hende at blive fanget af sine dyriske instinkter. Derfor var der slet ingen kloge tanker bag at søge et offer, som bare skulle flås. Det virkede, som en helt naturlig del af processen for en 'skovtur'.

Ikke længe efter ankom hun til den lidt mere frodige del af skoven. I hvert fald så der ud til at være frugt så småt hængende, lidt forskellige steder omkring ulven, og det sovende menneske ikke så langt derfra. Men kroppen presset lidt længere ned mod jorden, gav hun sig til at snige lidt tættere på der, hvor duften af frisk kød syntes kraftigst. Og da måtte hun stoppe op, halvt skjult bag et træk blot 3 meter væk, da der simpelt lå et sovende menneske ved foden af et træ. Hvad handlede det lige om? Prøvende listede ulven sig nærmere, imens tænderne blev blottet en smule. Kødet så sundt og velnæret ud, samtidig med, at scenen var perfekt. Det var en meget dum situtation, og ligefrem så klodset, at det nærmest var umuligt at snige sig væk. Kun et simpelt knæk, fra en gren under ulven, afslørede dens position i forhold til mennesket.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstEn helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeFre 15 mar 2013, 02:32

Naya vågnede en smugle, hun kiggede sig omkring. Der var ingen. Måske skulle hun gå hjem? hvorfor sove her? det var det dummeste hun længe havde tænkt over. Hun talte lavt for sig selv. ''Hvad tænkte jeg overhovedet på? Hvorfor sove her? Hvor dum kan man være?'' Hun slog sig let i panden, og rejste sig derefter op. Hun var mere klar i hovedet end for en times tid siden. Hvilket menneske var overhovedet dumt nok til at ligge sig til at sove i en skov, om natten? Ha! kun naya.. Hun grinede lavt for sig selv. Hvor hun derefter så sig vidt omkring, hun hørte lyde, men hvor fra mon? Der fløj en ugle. ''SATANS UGLE!'' råbte hun højt i skoven, alle lyde om natten skræmte hende til vid og sans, hun havde altid frygtede voldtægt, eller drab.. Hun ville aldrig kunne klare at blive voldtaget en nat. Alt hun frygtede skete på samme nat? Hun ville knække psysisk sammen.

Naya traskede lidt fremaf.. imens hun lyste med den dumme lommelygt.. Lommelygten stoppede med at lyse endnu engang, ''HVORFOR IGEN!? HADER DU MIG BARE? DIG GUD ALLE TROR PÅ?'' Naya var rasende på sig selv, over flere ting. Hun stilte altid for store krav til sig selv, og andre mennesker, hun ville ændre sig, men vær' gang, hun ville prøve, havde hun opført sig som altid. Naya spekuleret længe over det. Hele hendes barndom var hun blevet mobbet.. Hun ville ikke være mobbe offeret længe, hun ville være den stærke.
Naya begyndte at traske fremaf igen. Da hun endelig havde fået lys i sin lommelygte igen.

Naya savnede hendes kæreste.. Eller Kærste? det kunne man ikke helt kalde det. Patric var taget på ferie, men det var ikke en ferie. Han ville bare ikke fortælle Naya han ikek ville være hendes mere. Han havde ikke vidst sig lige siden. Naya havde været ulykkelig længe, hun hadet ham, men hun elsket ham også. Hvorfor skulle alting gå ud over hende?

Naya traskede brat fremaf.
Tilbage til toppen Go down
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeFre 15 mar 2013, 22:28

Ulven standsede. Den human skikkelse der førhen havde ligget så tyst under træet, begyndte så småt at røre på sig. Hun talte endda. Men til hvem? Selvom Tamora var ulv, og ikke ligefrem i sit menneskelige hjørne, kunne hun nemt opfatte, at der ikke var andre levende skikkelser i nærheden, som ville kunne forstå mennesket. Måske var den gal?..

Det lod dog til, at Helvede pludselig brød løs for det lille menneske. Den høje råben og bevægelserne rundt omkring, fik øjeblikket Tamora til at krumme sig knurrende sammen. Mennesket virkede pludseligt fjendtlig. Så efter sit andet udbrud, da Naya begyndte at traske afsted, faktisk med retning imod den skræmmende store, sorte ulve, sprang hun hurtigt fremad og stillede sig i vejen. Ulven var ikke enorm, men alligevel virkede den næsten absurd stor i forhold til de andre ulve, som man kunne risikerer at se i denne skov. Dog var Tamora ikke særlig stor, som varulv, i forhold til, hvis man så en af hendes mandlige bekendtskaber. Men hendes fyldige mørke pels hjalp altid en del, hvis hun skulle fremstå en smule større, og hvor muskler ikke var nok. Flere rækker hvide tænder blev hurtigt blotte imod Naya, i en dyb snerren, hvorefter ulven langsomt satte i bevægelse mod hende. Jo hurtigere tingen holdt op med at skrige og bevæge sig rundt, jo bedere.

Øjnene næsten mørke, som chokolade, virkede ikke til at være menneskelige. Men alligevel kunne man godt synes, at de havde noget forkert over sig. Som om, at de faktisk kunne hører til et andet sted, og ikke en stor savlende ulv, med tandsættet blottet. De virkede kløgtigere, og en anelse mere opmærksomme.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstEn helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeLør 16 mar 2013, 00:02

Naya så på den, ude af stand til at rykke sig nogle steder.
Hun stod bare der, og kiggede som en eller anden idiot på ulven? Hvad lavede den her? Hvorfor lige når hun var her?
Hendes krop var gået i chok. Hun kunne ikke røre sig det mindste i flækken.

Hun så ind i ulvens øjne.. Da det utrykke ansigt ændrede sig til et smil, hvor hun derefter rækkede armen frem imod ulven. ''Jeg gør dig intet'', sagde hun med en rolig stemme.

Hvad mon der ville ske nu? Ville den bide hende? Hun var sikker på, at den ikke ville, hvis bare hun var sød overfor den!
Tilbage til toppen Go down
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeLør 16 mar 2013, 00:16

Mennesket virkede dummere end et dådyr. Selv småkravl og drøvtyggere havde stukket halen mellem benene, og i det mindste givet flugten et ynkeligt forsøg. Denne her stod bare og gloede på hende, som en.. en lam? Intet sjov i det. Men det var alligevel så langt henne, at hun nægtede at bakke ud. Og så pludselig, som om bekymringerne forsvandt, som dug for solen, lyste mennesket op i et varmt smil og rakte godtroende en arm frem. Var hun mon høj?

Stupid human!

I en irriteret bevægelse sprang ulven et par centimeter frem, og snappede ud efter hånden på Naya. Det var bevist, at kæberne smækkede sammen, blot få centimeter fra at ramme hånden. Der skulle være jagt! Jagt var sjovest. Så kunne man altid flå byttet, tilfreds med sig selv, bagefter. Det eneste Naya ville kunne føle, var luften fra kæberne der hamrede sammen lige foran hendes hånd, hvorefter ulven borede klørende i jorden, og tydeligvis gjorde klar til at springe efter hende igen.

Run little human.. Run!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstEn helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeLør 16 mar 2013, 00:28

Naya stod måløs igen, hendes hånd rystede som om flere person rystede hende.
Der stod hun, helt tavs. Hun så stadig ind i de brune øjne. Aldrig havde hun været så tæt på en ulv før.. Hvad ville der ske nu?

Hvorfor skulle den snappe efter hende? Det forstod hun ikke helt. Smilet sad fast, hun var som frosset, bortset fra hendes rystene hænder. ..
Tilbage til toppen Go down
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeLør 16 mar 2013, 04:41

Var den mon skadet? Forvirret gav Tamora sig stadigvæk knurrende, til at snuse i luften tæt på Naya. Der var ingen tegn på blod, råddenskab eller anden tegn på, at dette menneske på nogen måde skulle være defekt. Mon den var syg.. Nej, sygdom ville også kunne fornemmes. Menneskets øjne indikerede tydeligt, at hun blot var forvirret. Men det var stadigvæk forkert - og ikke mindst frustrerende. Hvad der så ud til at have kunne blevet en sjov jagt, blev nu til, hvis man blev ved med at kaste bolden for en hund, men blev ved med at holde bolden.

Enough of this!

Med et dyb brøl sprang ulven imod Naya. Dens enorme forpoter var rettet først imod hendes krop, så hvis ikke Naya besluttede at stikke halen mellem benene, eller i det mindste bare rykke sig et skridt til siden, ville hun blivet tumlet hårdt omkuld af den massive vægt fra ulven.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstEn helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeLør 16 mar 2013, 04:47

Naya var frosset. Intet hun kunne hun gøre da ulven kom springene på hende. Hvad mon der ville ske nu? Ville hun dø? Hun nægtede og dø så tideligt!
Men hun kunne ikke røre sig, altid.. Hendes krop var i chok.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeLør 16 mar 2013, 12:50


Et lille blændene hvidt lys brød mørket i den triste skov. En kanin, og et par andre af skovens natteaktive beboer skulede nysgerrigt, og en smule mistænktsomt i retningen af lyset. Da lyset blev afløst af Geniels skikkelse, faldt dyrene til ro igen, imens en følelse af velvære, og harmoni bredte sig i deres små kroppe.
Englen tog en dyb indånding, og sugede skovens sanse indtryk til sig.
For et øjeblik siden havde hun stået i sin lille lejlighed, hvor hun var blevet enig med sig selv, om at teleportere sig ud i den triste skov. Turen havde et specielt formål, og det var også en ganske speciel del af skoven, hun havde valgt at teleportere sig ud i. Stedet hun stod på nu, var en åben plads midt i skoven på lige godt 10 meter i diameter. Pladsen var omgivet af tætte buske og træer. Et perfekt sted for englen, til at strække sine vinger. Hun ville egentlig have foretrukket en rigtig flyvetur, men vejret denne nat var alligevel alt for klart til den slags fornøjelser. Så mindre måtte gøre det.
Geniel kiggede sig undersøgende omkring, indtil hun var sikker på, at der kun var skovens små dyr som vidner. Derefter lod hun sit tøj falde, indtil hun stod i bar overkrop. Hendes krop skælvede lidt. Selvom det var ved at være tidligt forår, havde vinterkulden ikke sluppet sit tag helt endnu. Med et lille gisp af smerte foldede hun sine vinger ud. Hun smilede tilfreds, og bredte dem helt ud, så de fyldte lidt over halvdelen af pladsen. Derefter baskede hun med dem et par gange, så det var ligefør hun var ved at lette. Hvilken fik hende til at grine en smule af begejstring.
Et hyl i natten gjorde dog en ende på hendes fornøjelser. Hun kunne ikke bedømme om det kom fra en almindelig ulv eller ej. Hun havde aldrig stået ansigt til ansigt med en varulv før, men hun vidste de eksisterede, og med skoven ry var der en god chance for, at hylet kunne stamme fra en af disse.
Hun foldede vingerne sammen igen med et nyt gisp, og klædte sig hurtigt på igen. Hvis det virkelig var en varulv på færde, var det bare om at komme væk igen så hurtigt som muligt.
Hun skulle lige til at teleportere sig hjem igen, da hun til sin forfærdelse først hørte en rumsteren, der belv efterfulgt af en menneske stemme et sted ude i skoven. Hvordan pokker kunne et menneske finde på, at forvilde sig ud på sådan et skummelet sted midt om natten? Stemmen lød som om den var et godt stykke væk, men nattens stilhed i skoven gjorde det alligevel muligt, at høre nogenlunde hvad der blev sagt. Hvilket fik Geniel til at fnyse lidt misfornøjet, da Gud blev nævnt i en lidt skarp tone.
Blasfemisk eller ej, så kunne Geniel ikke lade et menneske gå rundt alene i den triste skov om natten, og da slet ikke med en mulig varulv på jagt. Hun teleporterede et stykke i retning af stemmen, og fortsatte let til bens, i den retning hun mente stemmen måtte have kommet fra.
Da hun endelig kom tæt nok på, til at hun kunne se stemmens ejermand, var det lige i tid til at se en usædvanlig stor ulv snappe ud efter en hånd, som pigen frivilligt rakte ud mod den? Geniel kunne ikke se om ulven faktisk ramte pigen eller ej. Der gik et koldt gys igennem hele hendes krop. Hvorfor løb pigen ikke? Det måtte næsten være fordi hun var lammet af frygt.
Endnu et gys gik gennem Geniels krop, da hun kunne se, ulven skulle til at springe på pigen. Med en refleks teleportering, stod Geniel pludselig ved siden af pigen. Med alle kræfter, og al den vægt hendes lille engel krop kunne mønstre, prøvede hun at skubbe pigen til siden, og trække hende med sig ned på jorden, i håb om at ulven ville komme til at springe forbi.

((Håber det er okay jeg hoppede ind, inden Naya blev til et kødben))
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeLør 16 mar 2013, 22:17

Naya blev bare trukket rundt med, hun lod Geniel, men hendes krop var stadig i chok, hendes mund lavede en sjov lyd. da nayas øjne langsomt begyndte at løbe i vand. Aldrig havde hun været ude for det her, hun anede godt der var unaturlige ting i byen, men at hun ligefrem ville møde flere på en aften. Nayas øjne var fastsat på ulvens øjne, de smilede til ulven. i håb om, den ikke ville gøre det store. Naya kunne kun håbe på det gode.
Tilbage til toppen Go down
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeSøn 17 mar 2013, 04:13

//Of course xD//

Stadigvæk tandrækkerne fuldt blottet imod den 'stakkels' forsvarsløse Naya, var der ikke særlig meget fokus på omgivelserne. Derfor kunne man næsten fornemme, hvordan øjnene udvidede sig i ren overraskelse, da mennesket pludselig røg i jorden, da en spinkel, blond skikkelse dukkede op ud af det blå, og greb om mennesket. Der lød endnu et smæld af tænderne der hamrede sammen i den bare luft, og derefter en tung, skridende lyd, der indikerede, at ulven nu var landet et lille stykke bag den sammenfiltrede klump på jorden.

Den næsten kulsorte ulv rystede hele pelsen en enkelt gang, før den vendte sig dybt knurrend imod den ny-ankommende og stirrede med noget der kunne ligne et barns forvirring. Endnu en trussel? Færten og sanserne skreg på det overnaturlige, men ikke præcis, hvad det var. Blot virkede den nye.. ikke særlig skræmmende. Blot sart. Det betød alligevel intet. Bare duften var nok til at mærke savlet dryppe, og musklerne spændes i kroppen. Med en fornyet iver sprang ulven afsted igen. Afstanden mellem dem og Tamora var yderst minimal, og da hun valgte at snappe ud efter dem igen, fik hun denne gang fat, i Nayas sorte jakke. Hidsigt flående begyndte ulven at trække bagud, mens der lød en foruroligende knasende lyd fra jakken, der tydeligvis ikke kunne tage ret meget, fra de kødflænsende tænder.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstEn helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeMan 18 mar 2013, 03:14

Der løb stærke følelser igennem den lille engels krop, imens hun væltede menneske pigen omkuld. Først stor rædsel da ulvens kæber smældede sammen. Så lettelse da hun lå og rodede rundt på jorden med pigen, og så rædsel igen, da ulven ildevarslende knurrede af hende.
Geniel kravlede instinktivt bagud i frygt for ulven. Dens savlen gav hende en underlig fornemmelse af, at den måtte mene at engle var en delikatesse.
Da ulven gjorde et nyt udfald mod dem, prøvede hun at skærme ansigtet med armen, imens hun famlede efter pigens hånd. Det med at prøve at skærme af med armen, havde nok været en overflødig handling, hvis ulven havde bidt sig fast i hende. At den så tilsyneladende fik fat i menneskepigen, var endnu mere hjerteskærende for den lille engel, end hvis den havde fået fat på hende selv.
"No" udbrød hun med hendes fine klare stemme, og kastede en hundfuld skovbund i retning af ulven, så det fløj med små kviste, visne blade, og jord.
Alle hendes egne overlevelses instinkter skreg af hende, at hun skulle til at komme væk. Bare at teleportere sig hjem i hendes trygge lejlighed, ville have været så nemt. Men hendes engel instinkter skreg dog endnu højere til hende, at hun skulle beskytte mennesket. Derfor kastede hun sig i retning af mennesket, og lagde armene rundt om hende, imens hun prøvede at finde ud af hvor det ville være bedst at teleportere hen. Hun var ellers ikke meget for at teleportere åbenlyst over for et menneske, men dette menneske så ud til at være for skræmt til selv at stikke af, Så Geniel var blevet enig med sig selv om, at det bare galdt om at få hende væk så hurtigt som muligt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeMan 18 mar 2013, 05:09

Naya lå stadig helt urørlig, hendes krop var i chok. DEt eneste hun kunne tænke ligenu var: Vil jeg dø nu?..
hun var skræmt, alt for skræmt. Hun gøs hurtigt, og fik rykkede hovedet fri, hun så på engle, hvor en masse tåre trillede ned at hendes kind. ''Shall i die now?'' hendes stemme var i gråd, mon hun skulle miste sin familie for altid? hendes krop skreg, i smerte, selvom der intet var sket.

Naya fik hurtigt rykkede hånden til sig, efter ulven havde nappet efter hende. alt lå i hendes jakke, liv og død, det var alt det galt om.

Nayas krop, var lidt mindre i chok, da naya hurtigt rejste sig op og hæv englen med op. Naya var både overraskede over en person midt i det hele, og en ulv. Hvor kom den anden menneske pige overhovedet fra? En normal person ville vide at skove er farlige om natten, ikke at naya selv er for klog der. hendes hjerne sagde hun skulle flygte, men kroppen ville ikke røre sig ud af flækken.
Tilbage til toppen Go down
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeMan 18 mar 2013, 22:33

Med en høj, anklagende piven slap ulven sit tag i jakken. Skidtet, som englen desperat havde kastet afsted, havde ramt overraskende plet imod ulvens højre side af ansigtet. I et ihærdigt forsøg på at få det værste jord ud af øjet, gav ulven sig fnysende til at skrabe den store pote imod siden. Det så en anelse kikset ud, da det næsten lignede en menneskevant bevægelse, når man tørrede sin kind af. Desværre var ulvens nuværende skikkelse dog ikke beregnet til at kunne opføre sig på samme måde, så de resterende jordklumper der befandt sig i pelsen lige omkring øje, blev ihærdigt ignoreret efter flere mislykkede forsøg på at skrabe det af.

Tamora var træt og sulten. Nu gad hun efterhånden ikke det her meget længere. I stedet for at spring denne gang, satte ulven denne gang i sprint imod det omklamrende par. Og denne gang med tænderne fuldt blottet imod englens ben. Naya var ikke længere interessant at få fat i - Derimod virkede den irriterende engel, som et skræmmende, fristende bytte. I hvert fald for hendes eget vedkommende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstEn helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeOns 20 mar 2013, 03:02

Geniel havde ikke regnet med, at hendes lille angreb ville have haft den store effekt, så da ulven ped og trak sig tilbage, blev hun positivt overrasket. "Sorry Wolfie, but no snack for you tonight." Triumferede hun, og skulle til at teleportere mennesket og sig selv i sikkerhed, da mennesket lige pludselig stjal hendes opmærksomhed med sit spørgsmål. "Don't worry honny, everything is going to be alright." Svarede Geniel trøstene, imens hun stille bad til sin skaber:

Dear Lord, please help me save this woman, and please don't let the wolf chew my butt off!

Mennesket distraherede hende endnu en gang, da hun lige pludselig trak dem begge op og stå. På nuværende tidspunkt, havde Geniel regnet med at kvinden, at kvinden var så meget i chok, at hun var ude af stand til at tage initativ til noget som helst. Initativet så da også ud til at stoppe igen, da de var kommet op og stå, og kvindens krop igen stod fastfroset.
Stadigvæk med armene omklamret om mennesket, så Geniel ud af øjenkrogen, at ulven var på vej med et nyt udfald. Hun rykkede sig hurtigt lidt, så hun beskyttede mennesket med sin egen krop. En manøvre der åbenbart var lidt unødvendig, da ulven så ud til nu at gå efter at få englen som aftensmad.
Da ulvens kæber lukkede sig sammen om Geniels ben, gik tænderne først igennem stoffet på hendes jeans, og så ned i englens bløde hud. Ulvens bid fik Geniel til at skrige i smerte, imens blodet begyndte at løbe ud af såret.
Det med at teleportere havde allerede gået alt for langsomt, og endnu imens hun skreg i smerte, teleporterede Geniel hende selv og mennesket ud af ulvens klør. Så ulven stod tilbage med et par hvide hvide lys glimt, hvor englen og mennesket før havde stået.

Øjeblikket efter stod Geniel med mennesket i udkanten af skoven, godt og vel 3 km. fra hvor de havde efterladt ulven. Geniel kom sig hurtigt over chokket af den stikkende smerte i hendes ben, og greb ud efter menneskets arme og undersøgte dem. " Are you okay, did it bid you?" Spurte hun alvorligt. Hvis mennesket var blevet bidt, kunne det kun gå for langsomt, med teleportere hende videre til et hospital.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeOns 20 mar 2013, 22:39

Naya så på hende. Tårene trillede ned, Naya havde aldrig troedet hun ville være så tæt på døden, og hvordan kunne hun pludseligt være det ene sted, og efter 2 sekunder et andet sted? Var hun frelst, eller var hun død?
Hendes hovede var forvirrede. .. ''Am........... i.... d..e...ath?'' Naya så bare på pigen/damen...
Tilbage til toppen Go down
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeFre 22 mar 2013, 01:17

Det første, som nåede Tamora, var lyden af buksernes stof, som blev flænset til små uigenkendelige stumper, hvorefter den bløde følelse af det sarte kød, som blev mast sammen, og gennemhullet af de drabelige tænder i munden på ulven. Det varede ikke mere end et par sekunder, før en livsgivende duft nåede snuden på ulven, og derefter en varm og yderst behagelig væske, som dryppede ind i munden på det sorte bæst. Det var med en behagelig tilfredsstillelse, at Tamora skulle til at bide bedre fast, da englen gav sig til at skrige op, bare for at trække hende med, væk fra Naya. Men netop da Tamora tænkte, at alting gik, som smurt.. Så forsvandt de. Med et overrasket bjæf røg ulven direkte på halen, og så sig forvirret omkring. Forbandet!

Med et yderst slukøret blik, fik Tamora stablet sig på alle fire ben igen, hvorefter hun rystede sig grundigt. Smagen af englens livsgivende blod hang stadigvæk fast på tungen, og virkede næsten opfriskende, hver gang smagen ramte hende. Det var dog den eneste succes, som hun havde formået i aften. Ulven udstødte et sidste fortabt hyl, før hun irriteret sjoskede afsted igen længere ind i den kolde skov... Hun havde mistet sporet.

//Out//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstEn helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeFre 22 mar 2013, 02:44

Geniel dobbelt tjekkede menneskets arme og ben, og undersøgte jakken grundigt, inden hun åndede lettet op. Udover at være ret chokeret, virkede pigen til at være helt uskadt.
"What? No don't worry honny, our not dead" Svarede hun mildt, imens en behagelig rus over at have reddet pigen, gled igennem hendes krop. "I think you went in chock, when the wolf attacket you. But i scared it of, and dragged you through the woods." Fortsatte hun forklarende. Det var godt nok lidt af en sø-forklaring, men Geniel ville på ingen måde fortælle pigen, hvad der virkeligt var sket. Forhåbentligt var pigen stadigvæk så skræmt og forvirret at hun godtog forklaringen. Udover det var mennesker som regel ivrige nok, til at modtage dårlige forklaringer, på det der ellers burde være uforklareligt.
Ulvehylet i det fjerne fik Geniel til at gyse lidt. "Promise me you never will go into that forrest at night time again." Bad hun med alvor i stemmen, imens hun blev enig med sig selv om, at det også burde gælde for hende selv. Næste gang hun trængte til at lufte vingerne, blev det helt sikkert i bjergene.
Rusen over at have frelst et menneske fra en varulv, kunne alligevel ikke skubbe smerten i benet væk. Med en halv forpint lyd satte hun sig på jorden, og strakte benet ud. "Don't worry, it's not as bad as it looks" løj hun og smilede til pigen. smerten i benet var dog helt bestemt ligeså slemt, som såret så ud. Nøj hvor den lille engel glædede sig til at komme hjem til sit førstehjælps sæt på badeværelset.
En brummende lyd fra vejen lidt længere fremme, fik Geniel til at lyse lidt op i ansigtet. "I think i hear a car on the road, could you try stop them, so they could give us a ride home?" spurte hun, og pegede i retning mod vejen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeFre 22 mar 2013, 02:49

Naya rejste sig op... ''but....'' naya så enormt forvirrede ud. Hvorfor skulle hun tro på det? Hendes forstan sagde det var rigtigt men hendes mavefornæmmelse fortalte noget andet..

Naya begyndte at gå imod lyden af bilen, da en bil kom kørene, naya sprang hastigt ud foran, da den stoppede op, og spurgte hvad hun bildte sig ind. ''can.. i.. we.. come whit you?'' Stadig stammende, lod manden både Geniel og Naya komme med, da Naya satte sig ind i bilen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitimeMan 25 mar 2013, 05:25

Geniel fik med lettere besvær skubbet sig ind i bilen. Føren skævede bekymret til hendes ben, men Geniel slog hans bekymrede spørgsmål til det hen med et smil. Det var ellers ikke let, da det så ud til, at ulven havde haft godt fat i det.
Imens de kørte af sted, sad Englen og mukkede en smule. Hun var ikke den store fan af menneskenes foretrukne måde at transportere sig rundt på. Ikke fordi det ikke var behageligt for hende at sidde i en bil, men det føltes bare så ineffektivt, når hun kunne have teleporteret sig selv hjem på et øjeblik. Hun havde dog allerede teleporteret alt for meget i selvskab med mennesker for den nat. Heldigvis så det ud til at pigen godtog hendes forklaring.
Allerede da de mødte de første tegn på civiliseret beboelse, bad Geniel om at blive sat af bilen. Chaufføren tilbød ellers at køre hende på hospitalet i Sheria, men Geniel takkede pænt nej. "Remember no walking in dark scary woods at night." Sagde hun med et smil, inden hun hurtig steg ud af bilen. Hun kiggede lidt efter bilen, imens den trillede afsted, inden hun teleporterede sig hjem til hendes lejlighed. Hun humpede sammenbidt ud på badeværelset, hvor hun fandt sit førstehjælps udstyr frem, og lappede sig selv sammen under et varmt bad.

/Out/
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]   En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne] Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
En helt almindelig tur i skoven. [Åbent Emne]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Den triste skov-
Gå til: