The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Yeah I am getting tired of this shit. //Procella//

Go down 
ForfatterBesked
Segovax
D-rang
D-rang
Segovax

Antal indlæg : 1504
Bosted : Colts lejlighed
Beskæftigelse : Dørmand på Muse

Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Empty
IndlægEmne: Yeah I am getting tired of this shit. //Procella//   Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Icon_minitimeTirs 11 jun 2013, 03:12

Dato: mandag d. 10. juni 2013
Tid: 19:00
Årstid: Sommer
Vejr: Almindeligt dog en smule gråt
Sted: Muse ved indgangen
Omgivelser: Hvad Muse nu har at byde på.
Påklædning: Hans arbejdsuniform.

Sego stod roligt i døren og det gik egentligt stille og roligt denne aften, det var kun meget få han havde været nød til at holde udenfor, for det meste havde det været lidt besværligt på grund af det havde været nogle enkelte vildfarne mennesker og så skulle de sendes bort. Men det fungerede ved bare at sige det var en privat fest der blev holdt der i aften så det gik sgu nok alt sammen. Han kiggede rundt og blev så afløst så han skulle være klar til at blive hentet ind hvis der kom optøjer.

Som altid når aftenen gik roligt for sig blev det hele så pokkers kedeligt, man kunne ikke andet end at stå og betragte de danserne damer og mændene der fodrede dem med den ene drink efter den anden, for til sidst at blive skuffet og tøffe af for sig selv endnu engang. Han smilede lidt over det, indtil der pludseligt begyndte at ske noget som de ikke ønskede. Det var en typisk situation, en fuld varulv og en lidt for arrogant vampyr, de skabte som regel problemer, fordi trods hvor farlige de kunne være for hinanden havde alkhollen sin effekt på varulv.

''Hey boys easy now! Stop it or I will have to make you leave the club!''

Der var ingen råben blot en autoritær stemme, som de var blevet lært at bruge. Varulven faldt ligesom til ro ret hurtigt da han fornemmede at Sego mente hvad han sagde og ikke var bange. Varulven trak sig derfor tilbage men vampyren blev arrig men gik dig stadig men med tunge højlydte skridt gik han gennem klubben efterfulgt at Sego. Vampyren stødte ind i folk som det lystede ham, og Sego frygtede kaos.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://sajrossoul.blogspot.com/
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Empty
IndlægEmne: Re: Yeah I am getting tired of this shit. //Procella//   Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Icon_minitimeTirs 11 jun 2013, 04:27

Påklædning:
Dybgrøn tætsiddende tanktop med bryderyg med påskriften på brystet "I KILL MONSTERS FOR A LIVING" og fortsat på ryggen "- Just a shame I can't earn a living of playing videogames..."
Lavtaljede dybblå jeans, og hendes trofaste læderstøvler.

Der var noget naturstridende over at kunne blive stående på samme sted når man ikke var opmærksom på sine omgivelser og rent faktisk stødt hårdt i ryggen. Hun så tragedien men kunne ikke forhindre den. Glasset. Hendes hånd. NEJ!!!! Der lød et brus bag hende, omkring samme øjeblik som lyden af hendes glas der blev knust mod gulvet nåede hendes ører.

Det der faktisk overraskende hende mest var armen der blev slynget halvt op om maven på hende med en hånd der lå forstyrrende på hendes venstre bryst. Den tunge indånding hun havde taget spilede hendes kinder op og hun udstødte en pruttende trompet lyd. Hånden på hendes bryst lukkede sig tæt.

"Excuse my anatomy! Could I get that back please? I'm kinda attached to it!"

En smule demonstrativt kilede Procella sine fingre ind mellem sin tanktop og den fremmede hånd der havde et godt greb i hende, imens en tydelig rykken i hendes krop og tiltagende brusen lidt hintede i en retning af at det nok ikke var et forsøg på at afmontere det. Selvom det efterhånden gjorde lidt ondt. Jægeren kæmpede sig rundt. Hendes whiskey var jo en saga allerede. Det fik hun dog ikke det store ud af. Hun fik fjernet englens eneste holdepunkt ved at fjerne hånden fra sit bryst, og blev til gengæld nikket en skalle.

Uheld eller...

Med en dyb knurren, ondt i det ene bryst og med hele hovedet fuld af engel, skubbede Procella voldsomt den modsatte retning. Hun kunne ikke tåle den påtvungede kropskontakt. Den abnormale hun havde haft æren af at lege stødpude for, baskede vildt med bittesmå mørkeblå og lettere metalliske vinger. Midt i forvirringen fægtede den med arme der virkede lidt for lange og gummieagtige, som om vedkommende mistede grebet om den menneskelige form. Små modhagere som på en pindsvinefisk skød ud på tingens lemmer og af lydende at dømme var der en del gæster der blev ramt af...var det en han eller en hun? Det var i jægerens verden ligemeget! DEN skulle ikke røre ved hende!

Hun blinkede let med øjnene da berøringsangstens første bølge havde lagt sig. I slowmotion så hun hvordan bølgerne af kaos bredte sig, fra noget der ikke var startet med hende, men som hun nok heller ikke havde hjulpet på.

...oh crap...

Hun spejdede rundt. Hvordan fanden skulle hun kommme væk fra det her helvede før det hele gik amok? Hun var nok den med de dårligste odds i øjeblikket. Mest menneskelig, derfor den mest sandsynlige til at gå i stykker. Det var fandme en god ting at der lå magidæmpende whatever-snot i hele klubben. Ellers var det her scenarier der kunne have flået den fra hinanden. Hey vent...Jægerens ravfarvede øjne så et hvidt ord hun ikke så meget genkendte, som hun tolkede i sin hjerne

Security

Der var en bølgebryder! Hun kæmpede sig under en arm. Snoede sig sidelæns og vaklede da kroppe begyndte at blive agressive mod hinanden. Musikken blev efterhånden overdøvet af høje vrede stemmer, og skrig og brøl, det var en mindre zoologisk have. Hvor faen var han henne? Dér! Det blev efterhånden svært at bevæge sig mellem de mindre og mindre samarbejdsvillige væsner, men hun var ret sikker på at hun genkendte det hoved. Gjorde hun ikke? Der var jo ikke andet at gøre end at prøve.

"EEEEY! WOLF!"

Hvor meget kunne han høre over musikken og den kogende mængde?

_________________
Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Segovax
D-rang
D-rang
Segovax

Antal indlæg : 1504
Bosted : Colts lejlighed
Beskæftigelse : Dørmand på Muse

Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Empty
IndlægEmne: Re: Yeah I am getting tired of this shit. //Procella//   Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Icon_minitimeTirs 11 jun 2013, 05:19

''For fuck sake...''

Han kunne allerede se kaosset brede sig, lige fra hvor vidste han ikke, men nu skulle der godt nok snart gøres et eller andet ved. Han betragtede roligt rundt, og han gik hen bag disken hurtigt og trykkede på en knap som sørgede for at der kom nogle flere mænd til og hjælpe med at stoppe det hele, men som regel når det gik helt amok var det ikke noget man bare lige stoppede sådan. Han opfangede så kort en skikkelse der svang rundt som en ballerina på scenen, og så nogen der råbte på ham.

''YES?!''

Han bevægede sig hurtigt mellem folk de fleste flyttede sig fra hans vej, det var jo ikke fordi folk ikke vidste hvem han var eller hvad han var i stand til. Han bevægede sig hele vejen hen til hende, med en rimelig sikkerhed, mens der så småt blev taget kontrol og situationen bagerst i lokalet men foran var de stadig ret voldsomme.

''Need som assistance?''

Han Lagde ikke lige med det samme mærke til hvem det var men så gik det op for ham da han fik set øjnene. Han var dog en smule tvivl med hende, om hun havde brug for hjælp eller hvad hun havde så han stoppede bare op i nærheden af hende, før han råbte af nogle andre.

''HEY TAKE IT OUTSIDE!''

Da han råbte af de folk lagde han ikke lige mærke til dem der kom tumlende henover bordet ved siden af ham og var på vej imod både ham selv og Procella.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://sajrossoul.blogspot.com/
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Empty
IndlægEmne: Re: Yeah I am getting tired of this shit. //Procella//   Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Icon_minitimeFre 14 jun 2013, 00:21

Procella strakte sig på stedet og forsøgte at række op i luften og vifte lidt med armen for at henlede ulvens opmærksomhed på at der var en mindre skikkelse i mængden...nedenunder! Hun himlede let med øjnene over spørgsmålet. Selvfølgelig havde hun sguda brug for assistance!

"You think?!"


Et skridt til siden, to fremefter, vrik i hoften. Det var lidt som at danse det her! Procella undveg øvet den rullende kropsbold af kaos, og trådte tættere på Segovax. Bare synd at hun ikke havde en fornemmelse hvad der skete bag hende...

En hånd blev rakt op fra gulvet, og det lange, fyldige mørke hår var perfekt. Fingre blev til klør og viklede sig ind i det. Procella gav et overrasket skrig fra sig, som halvt udbrud af smerte, da der pludselig hang en kropsvægt, kun i hendes hår. Den spontane reaktion for hende var at række op og prøve at forhindre hårsækkende i at blive flået ud af skalpen. Kors hvor gjorde det ondt! Tøsetricks!

På et splitsekund blev hendes ravfarvede øjne, rovdyrgule, og hun blottede tænderne i rasende snerren, men formåede ikke at gøre sig fri af grebet. Til gengæld lød en panisk, gispende stemme et sted fra den anden ende af hendes hår. Jægeren blev trukket ind i et dirrende, men stålfast favntag

"YOU CAN'T SENT US OUTSIDE! WE'LL BURN! I KILL THIS ONE IF YOU TRY! I SWEAR!"


Procella sank krampagtigt fra den stilling hun var tvunget i med blottet strube og hele hovedet flået ved håret ned mod sine skulderblade. Fedt. Det var lige hvad der manglede. Paniske vampyrer. 

En regel var blevet brudt på Muse. Der gik et sus gennem mængden. En ting var at slås og lave ballade. Nu havde alt taget en anden karakter. Verden vippede på en knivsæg. Som på tælling døde musikken. Dt eneste man hørte var den urolige flytten rundt af kroppe. Gispen efter vejret. Hist og her var der nogen der ømmede sig. Ud over det var alt dødsens stille. Alt for mange øjne var fæstnet på den lille blonde krølhårede yngling der klamrede sig til Procella som gjaldt det hans liv. Hvilket det åbenbart i hans egen optik også gjorde. Han udstødte en lavmælt hissen og blottede tænderne mod kvindens hals.

"Eeeeeasy now...I'm sure we don't need things to escalate..."


Hviskede Procella, i et forsøg på at gøre vampyren opmærksom på at for hendes vedkommende ville hun bare stå meget meget stille. Han havde kontrollen, så der var ikke behov for forhastede beslutninger. Hendes hjerte slog hårdt og dumpt mod hendes ribben. Bølger af blod fik den tynde hud på hendes hals til at dunke i takt med hendes hjerteslag. Så tæt på vampyrens mund. 


...oh crap... 

_________________
Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Segovax
D-rang
D-rang
Segovax

Antal indlæg : 1504
Bosted : Colts lejlighed
Beskæftigelse : Dørmand på Muse

Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Empty
IndlægEmne: Re: Yeah I am getting tired of this shit. //Procella//   Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Icon_minitimeLør 15 jun 2013, 08:00

Han vidste ikke hvad han lige skulle forvente af det her, det lod til at det ret hurtigt blev mindre skidt end tidligere ret hurtigt. Han trådte så tættere på Procella lige inden hun blev hevet ned af den paniske vampyr. Han sukkede over at vampyren tog det på den måde...

''Well, then dont fight. I said you should take that outside. You know the fighting, so if you have no intention to fight then sit down and enjoy a drink.''

Han var overraskende rolig, men lige nu var det også kun på overfladen, det var en vampyr og han havde egentligt lyst til at rive struben ud på ham. Selvom han godt vidste hvor farligt det kunne være at gøre den slags, hvor farlige de kunne være for hinanden.

''Come on leave her alone, you really don't want to mess with that girl, someone is going to get pretty pissed if you do.''

Han havde nu helt set hvor han havde set hende før. Han kunne derfor godt regne ud at ejeren af denne klub nok ville blive en lille smule pissed hvis der skete noget med Procella. Han kunne ikke lade være med at overveje hvad pokker der skulle gøres lige nu for at stoppe vampyren, gøre ham helt rolig sådan at de kunne arbejde med ham.

''Hey hey, listen to her take it easy, go and find a nice cold an dark corner then this party can continue instead.''

Han trådte meget fordigtigt et skridt tøttere på Procella, han kunne mærke hans nakke hår rejse sig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://sajrossoul.blogspot.com/
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Empty
IndlægEmne: Re: Yeah I am getting tired of this shit. //Procella//   Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Icon_minitimeMan 17 jun 2013, 02:47

Procella gispede halvkvalt da grebet i hendes hår blev strammet

"When he said sit down and take a drink, he didn't invite you to a warm bar. Just to clarify..."


Lød det en smule anstrengt fra hende. Hun følte sig ikke specielt tryg ved den her situation overhoved. Hun kunne godt prøve at udmanøvrere ispinden, men chancerne var at han var langt stærkere og hurtigere end hende. Og så havde hun ikke rigtigt nogle våben at lege med. Satans klubregler! Hun havde kun sine støvler, men til gengæld stod hun helt forkert i forhold til at flå maven op på idioten. 

Til trods for det virkelig skæve i hele situationen blev Procella stiktosset. Hun spruttede arrigt af Sego. 

"DUDE! DID YOU JUST CALL ME A FUCKING GIRL?! I'M NOT A GODDAMN GIRL! GET OVER HERE AND I'LL KICK YOUR ASS! SHOW YOU WHO´S A FUCKING GIRL!"


Hendes uventede raseri kom så meget bag på vampyren at han faktisk slækkede sit greb i hendes hår. I rå streetfighter-stil flåede hun hovedet halvvejs til sig og nikkede vampyren en sidelæns skalle. Det var nok mere overraskelse end egentlig et rent slag der fik den krølhårede til at vakle. Til gengæld havde han en stor tot mørke hårstrå mellem fingrende.

Procella fløj direkte op i hovedet på Sego, og pustede sig voldsomt op. 

"I'M A GIRL?! HUH?! I'M A FUCKING GIRL?! HE IS THE DAMN HAIR-BITCH, AND YOU CALL ME A BLOODY GIRL?!"


Hele hendes hoved brændte. Hvordan fanden kunne det gøre så latterligt ondt at få flået hår ud af hovedet? Procella tog sig til det smertefuldt dunkende sted

"Goddamnit! Ouch! I will kick your ass and show YOU who's a fucking girl! And then I'll kick that little bitch'es!"


Rød knap? Åh jo, og en massiv en af slagsen. Derfor virkede det en smule underligt at Procella pludselig virkede tung i sin mimik. De rovdyrgule øjne flammede ud og blev en blød honning-ravfarve. Hun fik kortvarigt øjenkontakt med Segovax og fik mumlet lavmælt

"...I hate fangers..."


Derpå tiltede hun fremefter som en væltet træstamme. Alle solemærker kunne tyde på at da hun havde smækket vampyren en skalle så var det lykkedes hende faktisk at få skrabet sin skalp med hans gebis og havde nu den tvivlsommme fornøjelse af at skulle arbejde under det lammende toxin den slags usportslige overnaturlige benyttede sig af. 


 

_________________
Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Segovax
D-rang
D-rang
Segovax

Antal indlæg : 1504
Bosted : Colts lejlighed
Beskæftigelse : Dørmand på Muse

Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Empty
IndlægEmne: Re: Yeah I am getting tired of this shit. //Procella//   Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Icon_minitimeLør 29 jun 2013, 04:50

Hvorfor fanden skulle folk også fare op sådan uden grund... Han sukkede tungt især da hun pludseligt flippede ud over noget så harmløst som ordet pige. Han kunne ikke lade være med at grine indvendigt over hendes opførsel, og et eller andet sted havde han bare lyst til at sige at hun vidst havde fået lidt for meget aat drikke for sådan en lille pige, men han holdte det i sig. Indtilvidere i hvert fald.

''So calm down, just because you know the owner doesn't mean I'll let you do what ever the fuck you want young lady''

Det sidste han fik sagde med at kalde hende unge dame var ikke ligefrem noget han havde tænkt over før det var røget over hans læber. Han kiggede bare på hende regnede egentligt med at hun ville flippe endnu mere ud, men istedet kom der bare en spydig kommentar og en kollapset kvinde.

''If I see you do such things again, I am going to make sure your ass will be hanging out from a window when dawn comes!''

Han hev så fat i Procellas arm, og smed den op over hans nakke og slæbte hende så om bag baren i et rum, hvor han fik hende lagt på en bænk eller noget. Han regnede med at hun bare havde brug for at ligge lidt og at hun så ville få det bedre. Salen blev hurtigt roligere. Han sad bare og ventede på at hun fik sig 'taget' sammen til at vågne. Han kiggede på ehnde roligt da det endeligt skete.

''Okay, You really have a need for anger management. You are like one big red button connected to an arry of fiery rockets''

Han kiggede på hende roligt. Grunden til at han sagde det var fordi det ville være svært aat holde hende væk men hvis hendes temperament ikke blev bedre så blev det fandme farligt at have hende rendende, det kunne han godt regne ud desværre. Han sad roligt og ventede på hendes reaktion.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://sajrossoul.blogspot.com/
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Empty
IndlægEmne: Re: Yeah I am getting tired of this shit. //Procella//   Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Icon_minitimeLør 13 jul 2013, 03:10

Det var en smule svært at svare på noget når man var lammet, hvilket nok også var den eneste grund til at varulven ikke fik læst og påskrevet omkring den lille kvindes holdning til hvilken grad af nepotisme der omfattede hende.

Well...it beats being trampled to death...by freaks...

Tænkte hun ved sig selv. Hun sukkede i sit stille sind og lå og talte sekunder. Hun var blevet bidt værre førhen men det var nok noget med stedet hun var blevet ramt. Kunne sådan en vampyr-tand gennembore et kranie og lamme hjernen direkte? Var det ikke sådan der et sted sådan noget pjat sad?

Det var en smule anstrengende at hun ikke havde kontrol over sin egen krop, og specielt når han sad og stirrede sådan på hende. Hvad handlede det lige om? Stod der mørbrad i panden på hende eller sådan noget? Så længe han ikke begyndte at lege snehvide på hende. Hvis hun endte med munden fuld af hundesavl ville ingen mængde colgate kunne redde hende.

Guess I have to be a little thankful that I'm not fucking drooling or something...

Det var dér det gik op for hende at hun faktisk kunne bevæge tungen igen. Hun gned tungen mod ganen, let prøvende. Så stak hun tungespidsen ud og fugtede læberne let. Blinkede overdrevent et par gange. Derpå lavede hun et lidt stift ryk og kom op og sidde.

"Bloody hell..."

Det lød en smule grødet. Hun rakte en hånd op og duppede med fingerspidserne i det område af sit hår hvor det brændte. Brændte på den der irriterende måde.

"Anger management? Dude I would kill the the first moron with my coffee just to make a point of it. I don't need to manage my anger. People just have to stop pushing my buttons. It's very easy."

Hun trak tungt det ene ben ned på gulvet. Okay det var sgu ikke helt samarbejdsvilligt det der skrog

"Shift ended, or are you using me as an excuse for not getting back?"

Hun lavede et lille nik mod døren der førte tilbage ud til det offentlige rum. Offentlige...det var måske så meget sagt. Men her var der i det mindste næsten lydisoleret. Der var ingen problemer med høj musik eller larmende gæster. Hvilket nok også var en fordel hvis ens ansatte var sensitive overnaturlige. Hvor ofte havde hun efterhånden været her? Lidt komisk hvis man overvejede det egentlig...

_________________
Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Segovax
D-rang
D-rang
Segovax

Antal indlæg : 1504
Bosted : Colts lejlighed
Beskæftigelse : Dørmand på Muse

Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Empty
IndlægEmne: Re: Yeah I am getting tired of this shit. //Procella//   Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Icon_minitimeOns 24 jul 2013, 01:49

''Is it really that easy? As I said you are like one big red button, so pushing it is the easy part. It's like a light bulp near insects.''

Han kunne ikke lade være med at more sig en lille smule af hvad det var der foregik omkring ham hun var jo sjov når hun blev sur. mest af alt fordi der endnu ikke var sket noget med ham, fordi hun var faldet om. Han kiggede på hende som hun stillede ham endnu et spørgsmål og han fandt en flaske med vand frem og gav hende den.

''No my shift is over, so if it wasnt for you I would be on my way home right now.''

Han sagde det roligt. Han var blevet meget afslappet med tiden. Af en eller anden grund hjalp arbejdet ham en smule med det problem. Der var dog stadig lige det der med at styre hans evne han arbejdede med. Han satte sig ned på en stol overfor hende.

''But anyway, just as they have to stop your buttons, you really should have some angermanagement. Most people have no clue what ticks you off, and that makes you a walking bomb. Which is not a good thing to have in af club like this.''
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://sajrossoul.blogspot.com/
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Empty
IndlægEmne: Re: Yeah I am getting tired of this shit. //Procella//   Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Icon_minitimeOns 24 jul 2013, 06:27

Procella skruede proppen af og tog en tår. Hun hævede dog det ene øjenbryn uforstående, derpå rynkede hun dem imens hun pegede af Sego med flasken.

"Dude...You do realize you just compared yourself to a bug, right? And you should know those bugs who are dumb enough to go towards to light end up getting zapped or smacked. Sooometimes that bulp happens to be a zapper."

Hun blinkede let til ulven med det ene øje.

How the hell is he gonna walk home from an Island. Unless he moved here. And why the fuck is he walking? Gotta read his payceheck. What kind of an American doesn't have bloody car.

Det gav ikke den store mening i hendes verden, men så igen, så havde det heller ikke givet mening at Colt havde fundet Sego spændende nok til at avle på. Eller han på hende? Hvilken vej rundt var det.

"Who gives a shit.."

Brummede hun og tog en tår mere af vandflasken

"And dude, don't even try to follow "Good thing" by anything regarding this club. Those people you talk about can't call themselves people anyway. And only humans in here are walking talking cheeseburgers. Besides, bombs are not a bad thing. When they go of it happens quickly. And usually the ones struck don't go back for more"

Hun rejste sig langsomt og klappede ulvens arm let

"Don't get zapped Dude. You don't have the best healthcare working here. Why are you working here anyway? Don't tell me you like the outfit. I'm not drunk enough to buy that. But talking of burgers made me hungry. Wanner get out of here?"

Hun tiltede hovedet let

"Unless you have something waiting at home?"

Like searching for Colt...hm...

_________________
Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Segovax
D-rang
D-rang
Segovax

Antal indlæg : 1504
Bosted : Colts lejlighed
Beskæftigelse : Dørmand på Muse

Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Empty
IndlægEmne: Re: Yeah I am getting tired of this shit. //Procella//   Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Icon_minitimeTirs 27 aug 2013, 05:55

''no I just compared every single living person around you eith a bug. and yes maybe they end up dead, but stil you get pissed because you have this annoying skill to atract people who annoys you.''

Han smilede bare roligt til hende, lidt ligeglad med at hun blev ved med at forsøge at prikke til ham, det var dog blevet en smule irriterende for at være ærlig. Han kiggede på hende som hun kom med en kommmentar omkring klubben og faktisk var det der irriterede ham mest hendes evindelige ''dude'' hvad fanden foregik der i kvindens hoved?

''There is still a difference between really bad and just bad, and good things makes things better, and you being a walking bomb makes things worse. So start getting som management over your anger or Ill have to do something about you appearing here.''

Han tog sit arbejde meget seriøst. Det der betød noget var at hun skabte kaos i klubben hvilket var en meget dårlig ting. Han kommenterede ikke på det med hvorfor han arbejde der fordi han ikke vidste det.

''And you watch your anger and none gets zapped so you have yours to do and I have mine.''

Han kiggede på hende som om hun var en smule sindsyg over at foreslå at gå ud og få noget at spise. Hvorfor skulle han ville gå med hende ud og finde noget ædelse? De gange han havde snakket med hende var det ikke ligefrem rare samtaler. Men okay han kunne måske holde hende fra at gøre dumme ting.

''Yeah yeah sure, you are probably going to make a ruckus somewhere, but what the fuck.''
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://sajrossoul.blogspot.com/
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Empty
IndlægEmne: Re: Yeah I am getting tired of this shit. //Procella//   Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Icon_minitimeSøn 02 mar 2014, 09:11

Procella smilede sødt til ulven

"Oh but they are bugs. Some of them just a little more annoying than others. But in the end, they all end up the same way"

Så fnes hun og klappede ham let på armen.

"Yeah you just keep telling yourself that dude. I'm da bomb. That's just how it goes. Don't focus on my anger little therapist, I'm doing just fine without your advice"

Døren blev pludselig knaldet op og en gut i tjeneruniform, men tydeligvis dæmon med den lilla hud og de små skarpe pigge langs kindben og kæbe vinkede forpustet af Segovax.

"Sego! It's crazy out there! The vampire just attacked one of the shots-girls! Please!"

Procella klappede let ulven på ryggen.

"Seems like your doing overtime tonight. Burger another time then. Enjoy all the bugs. Some of them bite"

Hun blinkede let til ham. Åh der var så meget han ikke vidste, og det var så fristende at tvære ham i hovedet med det, men eftersom han jo faktisk kunne huske bjælde af noget som helst ville det falde en smule til jorden. Ærgeligt nok.

Hun måtte tage sig til takke med at fingervinke sødt til ham, imens hun traskede mod personale-udgangsdøren. Der var ingen mening med at hun skulle bakse sig igennem en natklub hvor en eller anden mentalt forstyrret fanger havde fået verden til at gå amok. Hun åbnede døren og klemte øjnene let sammen mod den smukke solnedgang. En solnedgang som vampyren sikkert også ville få fornøjelsen af, men det var ikke hendes problem.

Et smil spillede om de fyldige læber. Nå...det var da lige så hun faktisk kunne nå hjem og læse lidt for tøserne. Livet var ikke en helt skidt ting.

((Out og trådslutning))

_________________
Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Empty
IndlægEmne: Re: Yeah I am getting tired of this shit. //Procella//   Yeah I am getting tired of this shit. //Procella// Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Yeah I am getting tired of this shit. //Procella//
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Muse - En eksklusiv natklub.-
Gå til: