The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Turn of events [Victor]

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstTurn of events [Victor] Empty
IndlægEmne: Turn of events [Victor]   Turn of events [Victor] Icon_minitimeTirs 11 jun 2013, 09:00

Dato: 8. Juni 2013
Tid: 23:55
Årstid: Sommer
Vejr: Lunt, med optræk til sommerregn og torden
Sted: Muse (La Sunisha)
Omgivelser: Fest og høj stemning.
Påklædning: Cremefarvet tætsiddende kjole med dyb ryg. Matchende sko og en frisure der holder de lange røde krøller væk fra ansigtet.

De tunge elektroniske rytmer bragede ud af de store højtalere mens alle former for drinks blev langet over baren. Penelopes unaturligt elegante gang bevægede sig langsomt over gulvet, hun troede dårligt sine egne øjne, hvordan i alverden kunne det lade sig gøre at hole en så populær klub kørende med engle der flappede deres vinger, dæmoner der viftede med horn, haler og hvad der var endnu værre og vampyrer der åbenlyst fik stillet sulten med en medbragt lille 'snack', var fuldkommen udenfor vampyrens fatteevne, men efter 100 års eksil i Afrika var der generelt mange chok hun lige skulle have overstået.

Den første time var gået med at glo, men langsomt var hun blødt op til et højt humør der ligeledes lokkede hende op i baren til en bartender som sendte hende et stort smil.

"Can I help you miss?"
Vampyren hævede let et øjenbryn inden hun lænede sig en kende indover baren og bed sig tænksomt i læben, så en vældig spids hjørnetand ikke var til at skjule
"Is it compleately impossible to get something, if one didn't bring it's own human?"
bartenderen smilede og rystede på hovedet, mens en tyktflydende uidentificerbar masse blev hældt op i et højt glas
"Ofcourse not. Your first time here?"
Den kvindelige vampyr nikkede og rakte hvad hun mente var et passende beløb over baren, inden hun tog glasset og forsvandt hen i den nærmeste sofagruppe der ikke var overbefolket.

Det tog tid at sluge udviklingen, Penelope var ikke ung længere og de sidste par hundrede år va strøget forbi med teknologi og nye ting, det hele var svært at holde styr på.
Tilbage til toppen Go down
Tom Howard
Nybegynder
Nybegynder
Tom Howard

Antal indlæg : 16
Bosted : En toværelseslejlighed i Sheria
Beskæftigelse : Internetdesigner

Turn of events [Victor] Empty
IndlægEmne: Re: Turn of events [Victor]   Turn of events [Victor] Icon_minitimeTirs 11 jun 2013, 09:34

Påklædning: Sølvgråt nålestribet jakkesæt, sort skjorte og sort slips. Pæntpolerede, sorte sko.

Victors aften var en af de gode. Han havde haft nogle dage til at komme sig over vreden af sin blodsbroder. Sit childs død. I starten havde han været i en lille mentalt lukket celle af vrede, senere var det begyndt at gå ud over andre, men nu var han nede på jorden igen. Han skulle finde Felix' banemand, men han havde megen tid. I virkeligheden forstod få begrebet tid ordentligt, som han.

Ikke desto mindre var det tidens skyld, at verden nu var blevet så uforståelig, som Victor igen trådte ind på Muse, den underlige natklub. Han havde været her et par gange, og var nu fuldt ud klar over, at man sagtens kunne få andet end blot menneskelige drikke. Men det afholdt ham ikke fra, at holde sig under radaren alligevel. Det var i hans natur, at holde sin natur hemmelig, selv på et så åbenlyst sted som dette. Folk ville få at vide, at han var overnaturlig og det var så det. Længere var den ikke.

Han slørede sin eksistens fra andre, gik gennem hvor mængden var mindst så intet ville forstyrre hans "usynlighed", og var på vej op til baren da han fik øje på en kvinde, han genkendte. Hvorfra kunne han ikke huske i øjeblikket, så han gik stille og roligt tættere på.

Da han stod få meter fra hende, gik det op for ham. Denne kvinde skyldte ham en tjeneste.
Han gik hen og satte sig i sofaen over for hende, stadig uset, før hans stemme gjorde ham synlig.

"Penelope, godaften. Hvor interessant at se Dem her. Nyder De Deres aften?"

Spurgte han, med sit sædvanlige, reserverede smil. Ingen viste hugtænder. Det var vigtig at observere først og derefter vise sin sande natur.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstTurn of events [Victor] Empty
IndlægEmne: Re: Turn of events [Victor]   Turn of events [Victor] Icon_minitimeTirs 11 jun 2013, 20:22

De grønne øjne søgte ud i lokalet, den søde duft af engel havde slået imod hende. Et sted længere fremme havde en høj blond skikkele tilsyneladende skåret sig på et eller andet, duften var i hvert fald ikke til at tage fejl af. Det var uimodståeligt, men hun var indforstået med klubbens regler, hvilket bare næsten gjorde måltidet endnu mere spændende. Hvis englen nu bare gik? På trods af vampyrens alder var hendes kontrol altid ikke total, der var stadig gange hvor indstinktet løb af med hende og af samme grund skulle hun lige til at rejse sig fra sofaen, da en stemme hun havde hørt før udtalte hendes navn.
Lige for øjnene af hende kom Victor til syne ikke langt fra hende.

"Oh hello Victor. Long time no see?"

Penelope satte sit karakteristiske smil op, innden hun satte sig bedre til rette i den hvide lædersofa. I virkeligheden var hun ikke spor glad for at se oldtidsfundet foran hende, hun havde bevidst undgået ham de sidste århundrede, da hun skyldte ham en tjeneste, og én ting var sikkert, det var aldrig en god idé at skylde noget som helst til nogen som helst.

"So.. How is 'life' treating you?"

Den røde sultne farve forsvandt langsomt fra øjnene, der langsomt blev grøn igen, som hendes fokus havde fjernet sig fra den skadede engel og over til vampyren, desuden havde hun vidst ikke været den eneste med fokus på skabningen, for den var i hvert fald forsvundet fra natklubben, duften taget i betragtning. Desværre.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Turn of events [Victor] Empty
IndlægEmne: Re: Turn of events [Victor]   Turn of events [Victor] Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Turn of events [Victor]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Muse - En eksklusiv natklub.-
Gå til: