The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella]

Go down 
ForfatterBesked
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Empty
IndlægEmne: Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella]   Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Icon_minitimeLør 22 jun 2013, 07:03

Dato: 21 Juni 2013
Tid: Omkring 18-tiden
Årstid: Sommer
Vejr: Generelt på Deploratus har det været en rigtig lækker solrig dag. Det har været en dag der er kommet lidt på de fleste da der ellers blev varslet om et større regnvejr rullende ind fra fastlandet (Canada), men det har ladet vente på sig. Der har været en god frisk vind ved kysterne, men så meget sol at mange er endt med en dyb rød farve fordi de ikke har været forberedt på vejret.

Sted: Tranquilitygrunden. En "Simpel" hyttes terrase. Komplet med Procellas touch af smagsløse hynder
Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] 3-2
Omgivelser: Eftersom Tranquility er privat grund, og de tilhørende hytter ligger på grunden, er der meget øde og stille. Der er fantastisk udsigt fra terassen ud over den store sø der høre til grunden, skoven. Desværre kan man ikke slukke for skoven så der er masser af lyde fra dyr.

Påklædning: Sort Bh-top. Rødternet skovmandsskjorte der er bundet med flipperne omkring maveregionen, da det tydeligvis ikke er en kvindeskjorte og dermed alt for lang til hende. Ærmerne er skubbet op over albuerne. Slidte shorts der er flossede i kanten, og mest af alt ligner noget der er blevet skåret eller klippet fra et par fulde bukser - med rigtige slidte plamager på slidfladerne, og en halvt afflået højre lomme. Håret er sat op i en skødesløs elastik i nakken, og holdt umiddelbart på plads af en sort Panthers-kasket der HELT bestemt har set bedre dage. Bare tæer.


Procella strakte sig i solstolen og smånynnede for sig selv. Det passede hende fint at være lidt alene, specielt i denne situation. Afkobling! Ingen dæmoner, ingen børn. Ingen grimme vampyrer. Det med de skide fangers var let nok, de ville riste op i den endnu ikke nedgåede sol. Bare tanken fik hende til at vende sin krop længere mod solen. De bare brune ben nærmest summede af nydelse. Fandme et held at hun havde den olivengyldne lød fra naturens side, ellers var hun på nuværende tidspunkt nok blevet ked af det. Det var ikke de irske gener der var fremherskende lige i øjeblikket. Tænk hvis hun havde været rødhåret! Føjda...

Hun rakte ned ved sin side og fiskede rundt uden at se efter hvad hun lavede. Hendes fingre kunne huske hvor hun havde sat den. De lukkede sig lidt for øvet om flaskehalsen og mellem pege og langemand blev øllen trukket fraværende op så hun kunne tage et drag af den. Nå...hun måtte jo til det...

Under solstolen stod hendes vigtigste værktøj i denne sammenhæng. Den grønne dufflebag! Jægeren var ikke bygget sådan at hun havde overvejet i sin verden at hun egentlig bare kunne have taget sin telefon og ringet til den adresse hun vidste Izriel boede på. Hvor var udfordringen i dét? Det var sjovere at hive i de tråde der var mellem dem og se hvilken der fik den mørkhårede kvinde til at spjætte.

Med det tankesæt blev en lang klinge trukket op af tasken. Det lignede mest af alt en manchette. Procella vægtede den let, sukkede, lukkede øjnene og flippede den op i luften. Hun kunne høre hvordan bladet fes rundt om sig selv. Der lød et klonk da den skramlede mod solstolens fodende, et mulehår fra at have sat sig i hendes ankel. Jægeren nikkede anerkendende, og fnøs så lidt. Hun skævede mod himlen. Nå, men hun kunne vel lige så godt fortsætte med at have det kaotisk morsomt indtil det gav pote. Nu var hun jo igang alligevel.

Hun rakte ned og samlede smørkniven op og løb en tommel over den. Skulle hun mon overveje at slibe den en ekstra gang? Den anden hånd førte øllen til hendes læber igen og satte den derpå ned. Nah. Senere måske. Hun lagde pænt manchetten ned i tasken igen, lidt ud i den ene side, så hun ikke fik fat i den igen, og selvfølgelig efter at have gledet en skede over bladet. Der var ikke meget mening med at række ned i tasken i en tilspidset situation og skære fingrene af sig selv. Hvad var der ellers at lege med, næste nummer! 

"Nice..."


Brummede hun, da en lille pistol blev trukket op. Det var en virkelig lille pistol. En gammeldags håndpistol der fktisk bogstaveligt talt kunne gemmes i en håndflade. Super praktisk at have med i byen hvis hun ikke skulle rende rundt med sin glock eller magnum. Hun poppede trumlen og så ned gennem løbet. Der var ikke en kugle i selve løbet. Selvfølgelig var der ikke dét. Hvem kunne finde på sådan noget tåbeligt når det betød man kunne komme til at skyde sig selv. Til gengæld...

Jægeren drejede let trumlen med den fri tommelfinger. Der var 3 kugler, ud af 4. Det var en smule sjusket af hende. Oh well. Det gav det lidt spænding. 

"Come on baby..."


Hun sigtede på det ene brune lår. Poppede trumlen tilbage og fik den til at snurre. Hun kneb det ene øje sammen og trykkede af...

_________________
Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Izriel
Nybegynder
Nybegynder
Izriel

Antal indlæg : 184
Bosted : La Sunisha - En stor lejlighed tæt på stranden
Beskæftigelse : Izriel arbejder som traumelæge på hospitalet, da lægefaget længe har været i hendes interesse og på hospitalet er det let at finde skader der er forårsagede af urene racer. (læs: vampyrer, dæmoner og varulve). Hun har været ansat der et godt stykke tid efterhånden.

Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Empty
IndlægEmne: Re: Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella]   Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Icon_minitimeLør 22 jun 2013, 08:58

Påklædning: Armygrøn løs tanktop og et par tætsiddende sorte shorts. En stram hestehale og sorte kondisko.

Izriel passede generelt ikke ind i grønne omgivelser, på trods af at solen havde hamret ned hele dagen og de havde haft nogle lovende sommerdage var hun stadig lige så bleg som en inflydelsesrig baronesse i det syttende århundrede. Havde man en smule indblik i de umenneskelige væsners verden ville man ikke være i tvivl om, at der var noget ved englen, for normale uvidende mennesker havde hun bare et meget karakteristisk udseende.
Den dumpe lyd af kondisko mod en blød skovbund var det eneste der afbrød fuglenes konstante liderlige klukken i sommervarmen. Englen løb i et raskt tempo gennem den frodige skovbund så den marmorhvide hud glinsede af sved og en mørk plet havde bredt sig midt på ryggen af den mørke tanktop.
Ikke langt fra skovens udkant stoppede hun op og fik vejret i ivrige hæse stød, inden hun gik ind på en lille tank, der lå ud til en større vej, hvor hun købte en flaske vand og forføjede sig. Englen havde akkurat sat flasken for læberne og skulle til at give sig i kast med at drikke grådige slurke, da den påmindende fornemmelse ringede i baghovedet og mindede hende om Procellas eksistens.

You know, you really should take a look at her
Nah
Yeea, technically it could be a hungry demon

*Sigh*

Englen hændte lidt vand ud i den ene hånd og plaskede det så i ansigtet, inden hun skævede imod skoven, der var en rask gåtur tilbage til bilen, hun pustede kinderne op inden luften slap ud i en pivende lyd

Fuck no, I'm going home.


Der skulle dog ikke mange minutter til inden et kraftigt ryk i englen og et par store vinger flagrede frem, hvilket forårsagede en kort forvirring, inden hun med et hvin kastede sig ind i en nærtliggende busk i tilfælde af, at nogle havde set stuntet. Et årvågent blik stak langsomt frem fra de grønne blade og afsøgte området. Alene.

"FINE!"


Englen gav et støn fra sig og sprang ud af busken, inden hun søgte ud efter 'mennesket'. Flyvningen måtte blive løsningen. Kort efter satte hun af i en lille sky af blade og satte kursen mod Procella. Englen stirrede ned mod jorden til en lille solbeskinnet plet kom til syne, hvor Procella sad... i solen... Med en øl.. Og. En pistol.
Det var meget planlagt da den store engel landede lige ved siden af solsengen hvori damen havde plantet sin lille røv og en vinge hæmningsløst daskede imod hende.


"Oh my. I'm so sorry. I guess my landing skills have disimproven since a certain little girl started calling me 24/7. Do you agree?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Empty
IndlægEmne: Re: Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella]   Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Icon_minitimeTirs 25 jun 2013, 04:38

Et mikromalt *click* afslørede overfor jægeren at hun havde trukket et nittelod. Hun snurrede trumlen en gang mere. Det her virkede som noget af det mest uforudsigelige hun kunne finde på at gøre, så hvor meget skulle der faktisk til? Den sorte klat på den ellers skyfri himmel fik hende til at sluge et selvtilfredst grin. 

Da englen landede og slog ud efter hende med en vinge, var hendes respons instinktiv. Hun vendte pistolen mod vingen og trykkede af igen. Atter engang kom der en lille tør lyd.

Does this thing work at all?


Tænkte hun tørt, samtidig med at hun fik vippet sin krop ud til siden så Izriel i stedet for fik banket fjerpragten ned i det snørklede metal. Procella hævede det ene øjenbryn og rynkede det andet, og udstødte samtidig en to-tre misbilligende kliklyde med tungen. 

"Really? You bring a wing to a gunfight? How the hell did you survive this long? Don't blame me for your drunk-ass flying. Maybe you need glasses, or a new drivers-license" 


Hun sendte englen et bredt gavtyvegrin, og svingede benene ud over kanten på solstolen og kom på højkant. Jægeren spændte hanen på pistolen igen, og tænkte egentlig ikke det store over det da hun så smed den lidt skøedsløst fra sig. Det var nok et held at den endte mod den sydende grill da den hidsigt gik af og lavede et fint lille hul i kugleformen og derpå med en dump lyd satte sig et sted i et par meter på den anden side. Pistolen havde kun en rækkevide på 10 meter, og var et godt håndvåben hvis folk vidste hvad de lavede og man havde den rette amo og vidste hvor man skulle sigte.

Guess it works fine. Bloody great!


Procella der havde set efter skuddet slog ud med den ene hånd til englen og trak på skuldrende i en gestus der sagde *jaja det er jo hvad der kan ske*. 

"Soooo...tell me. You always bitch this much about shit? I'm just trying to figure out if this is a trademark or you actually feel sorry for yourself. Relax. You look like you need a beer...or ten. And a pole surgically removed from somewhere tender"


Hun blinkede til englen og tømte sin øl i et langt drag, der fik det til at skumme let over i hendes mundvig så et par dråber løb ned over hendes hage. Hun bøvsede eftertrykkeligt og fangede det værste med håndryggen i en god klassisk håndværker-tværing. Så rakte hun ud og daske-klappede den sorthårede svedende engel på skulderen i en velkomstgestus som man ville have mødt en gammel ven

_________________
Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Izriel
Nybegynder
Nybegynder
Izriel

Antal indlæg : 184
Bosted : La Sunisha - En stor lejlighed tæt på stranden
Beskæftigelse : Izriel arbejder som traumelæge på hospitalet, da lægefaget længe har været i hendes interesse og på hospitalet er det let at finde skader der er forårsagede af urene racer. (læs: vampyrer, dæmoner og varulve). Hun har været ansat der et godt stykke tid efterhånden.

Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Empty
IndlægEmne: Re: Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella]   Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Icon_minitimeTirs 23 jul 2013, 21:53

Den obligatoriske sky af sorte og få hvide fjer blev blæst skødesløst over det tørre klippelignende landskab efter den store vinges sammenstød med stolen. Egentlig kunne det godt sammenlignes med når en fugl i en tegneserie flyver ind i en væg, men det var nu heller ikke langt fra sandheden.
I stedet for at give den dirrende viften endnu et forsøg blev de enorme vinger samlet på ryggen efter bedste evne, mens englen studsede over hvad mennesket havde udtalt.

"Oh trust me. In a world where you basically is a walking talking snack for everything supernatural.. Besides elfs.. Hah.." Englen holdt en kort tænkepause, mens hun undrende så ud i luften, det var virkelig længe siden hun var stødt på sådan en, og det var ikke just fordi den sidste ikke havde været synderligt blodtørstig. Gad vide om racen var ved at være udryddet? "Well, you even learn to survive.. Or you're lucky!"

Englen fugtede læberne og vrikkede med skuldrene uden at udtale sig om hvilken en af tilfældende Izriel selv var, sandheden var nok at hendes temperament ofte løb af med hende, også i uheldige situationer. Og det var ikke just blevet bedre efter hun var bundet til mennesket. Desuden havde englen gennem tiden nydt godt af sin evne til hurtig regeneration.

"And last time i checked, you didn't have problems using my wings in a fight, if I remember correctly!"

Konstanteringen var bitter, Izriel ville nok sent glemme Procellas ellers smarte trick mod Narcissa og den utilgivende skulen blev kun afbrudt af det lille knald da pistolen endeligt gik af. Af ren og skær refleks dukkede englen hovedet, men fik hurtigt øje på hullet i grillen.
Første indskydelse var at give kvinden en reprimande omkring behandling og håndtering af skydevåben, men en opgivende lyd klemt ud mellem læberne og et opgivende blik sendt op mod himlen var alt det blev til.

"I usually didn't need to -bitch- about things. But that was untill some dumbass human decided to hunt a warewolf in a clima that might as well belong to Siberia, in my proximity."

Englen hævede et mørkt øjenbryn og tog den lille kompakte dame i øjesyn, mens hun klappede englens endnu svedende skulder. Umiddelbart var hun ikke i tvivl om, at Procella kunne stikke en lige højre som ingen mand kunne, alligevel følte hun sig ikke truet af jægerens umiddelbare nærhed.

"So.. Why did you call me anyway? It dosen't look like you are about to be eaten alive... Or are having sex!"

Englen skar en grimasse ved tanken, hun havde oplevet ting der ikke var sunde for engle at opleve, usømmelighed blandt mennesker og andre væsener var tilsyneladende... væsentligt mere udbredt end først antaget.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Empty
IndlægEmne: Re: Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella]   Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Icon_minitimeOns 24 jul 2013, 07:09

Procella gryntede let over overlevelseskommentaren

"So how is that survival-thing working with cutting open vampires. You know...bloodsucker. If you're like jelly beans and lollipops, that's not the best strategy in my book. But then again. What the fuck do I know. I'm no Tolkien. The elfes sucked in that also. I'm more like a...dwarf. Don't ya think?"

Hun sendte englen et bredt tandgrin. Nu skulle det så bare passe at hun havde fået fat i en engel der ikke havde løftet en bog de seneste 200 år, så hun ikke ville fatte en dadel af den reference.

"Whaaa? I can't barge in on your life when I see fit but you can on mine? Relax...you're lacking something in the sexdepartment. And yes I'm talking about the depressing lack of a dick. And right now I need meat not dick"

Der havde egentlig ikke været en grund til at uddybe grundigere men af en eller anden årsag blev sætningen fortsat.

Depressing lack of dick? Now that's depressing right there. Gotta find some creature to kill soon. Seems like I have some urges to repress...

Procella rynkede let på næsen over tanken og slendrede over til den hullede grill. Hun satte den tomme flaske fra sig ved siden af den og fangede en tang ude i den ene side. Derpå vippede hun låget tilbage. En syden af kød blev pludselig lukket ud i verden, sammen med duften..eller hørmen....af kødklumper pakket ind i løg, samt et par store bøffer.

"If you run off I'll just try to call your ass back. So save us the trouble. Hope you're not a vegan or some shit like that. I might have to kill you out of mercy. Although that might not be a reason not to kill you. But it will keep you around for a bit longer..."

Der var den igen. Den der med lige at fortsætte sætningen. Det lignede hende ikke at lade munden løbe længere end hun havde tilladt den. Jægeren spidsede læberne let, med ryggen til englen. Problemet var at det ikke lod til at være noget hun tænkte over. Det skete bare. Hun vendte sig rundt og sendte Izriel et langt eftertænksomt blik. Koncentrerede sig om at holde munden lukket. Fokuserede faktisk på at spænde let i kæben. Et underligt nasalt grynt undslap hende.

Bloody hell...she's fucking with me!

_________________
Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Izriel
Nybegynder
Nybegynder
Izriel

Antal indlæg : 184
Bosted : La Sunisha - En stor lejlighed tæt på stranden
Beskæftigelse : Izriel arbejder som traumelæge på hospitalet, da lægefaget længe har været i hendes interesse og på hospitalet er det let at finde skader der er forårsagede af urene racer. (læs: vampyrer, dæmoner og varulve). Hun har været ansat der et godt stykke tid efterhånden.

Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Empty
IndlægEmne: Re: Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella]   Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Icon_minitimeFre 09 aug 2013, 22:22

Englen pustede kinderne op og vippede hovedet en kende til den ene side mens hun tog kvinden i øjesyn.

"You probably won't know how boring it is locking yourself up! Trust me, I've been in a monestery for more than a decade! And hey, I see many similarities between you and Arwen!"

Englen satte et gravalvorligt blik op, men det var ret tydeligt, at i hendes verden var Procella langt mere som Gimli. Lille, stædig, sulten, med hang til druk og vold. I et par lange skridt var englen ovre ved solsengen, inden hun satte sig i en væsentligt mere klodset bevægelse end hvad man ville forvente af en engel, men med et næsten ikke-eksisterende bump fra den lille vægt.
De store blå øjne flyttede sig dog ikke fra kvinden, men antog et skæptisk strejf som kvinden ævlede videre.

"Excuse me. But do you have any idea how often you -barge- into my life? You can't even move outside before this nagging tingling feeling starts, and I don't know if you got something nasty locked up in your basement, but sometimes there's more than 24 hours of constant knocking going on up here!"

Englen tappede et par gange pegefingeren mod tindingen, egentligt var sandheden nok, at englen ikke ville vide hvad Procella havde i gemmerne derhjemme, så det var nok for sit eget bedste.
De røde læber blev spidset til et udtryk, der ikke rigtigt anede hvordan det skulle se ud.

"I.. I'm not lagging anything in that direction! I'm an angel, I don't have such primitive needs!"

Izriel englen viftede afværgende med hånden, generelt var hun et ret aseksuelt væsen, hendes over 600 år lange liv havde begrænset sig til en enkelt partner og hun havde generelt lyst til at grave sig ned i et hul når stemningen i frokostpausen blev lidt for lummer på hospitalet. Sådan havde det i hvert fald været længe, indtil hun blev snøret sammen med Procella. Men at tingene efterhånden havde ændret sig en hende behøvede mennesket ikke vide, Izriel benægtede alt, også overfor sig selv.

Det var faktisk duften af kød der fangede englens opmærksomhed, hun havde egentlig aldrig rigtig været den store kødspiser, hun havde intet problem med det, men det tiltalte hende bare ikke synderligt, svin spiste hun ikke ret meget af, hun prøvede så vidt muligt at undgå det af hensyn til det gamle testamente, og ignorerede dybt og voldsomt varedeklarationen på alt slik der kunne mistænkes for at indeholde gelatine. Alligevel lænede hun sig en kende hen imod grillen og så kødet an, ved nærmere eftertanke kunne hun godt spise en stor rød bøf, hvorfor kunne hun det?

"I eat meat, sometimes. Even tough i prefer cotton candy.. Or turkish delight!"

Englen prøvede at leve sundt, virkelig, men stod det til hende kunne hun sagtens leve af bjerge af slik, hun regenererede, hun havde ikke brug for almindelig kost som alle andre, men hele arbejdet ville nok se skævt til hende hvis hun kom slæbende med sukker udelukkende. Den sidste kommentar kvinden kom med blev pænt arkiveret, med en misfornøjet mine, hvorfor det nu engang var Izriel der var sat til at hænge på alle de besværlige og utilfredse mennesker var hende en gåde. Folk havde gennem tiden været taknemmelige og beærede over at få sendt en skytsengel fra de højere steder, men den tid var tilsyneladende ovre.

"Hand me a beer, would you?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Empty
IndlægEmne: Re: Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella]   Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Icon_minitimeFre 09 aug 2013, 23:28

Arms not working gurl?

Men Procella bed sig i tungen før den skarpe kommentar fløj ud af hende. Kødet var ikke kritisk endnu så hun kunne godt imødekomme den overdimensionerede drømmefanger, hvis de nu skullle lege pænt. Procella traskede tilbage til sin solstol og trak køleboksen ud under den. Så hev hun en Bud op, skruede låget af og rakte den med et lille underfundigt smil til englen. Der var et eller andet over smilet så man ikke helt kunne regne ud om hun faktisk var venlig eller om hun gjorde grin med at være venlig ved hende.

"Monastery huh? So you think that because you danced mambo with penguins, you don't have needs?"

Procella begyndte at smågrine

"And fair. I guess you can have tits and a dick when you are...freaky. But don't give me that crap about angles not having needs. I've known enough to be quite sure that's a flat out lie. And all that prayer-time in cells. Why do you think it's called Beading off? I give a hint...praaaayeeeeer Beads. "

Jægeren snuppede en øl mere og denne var til hende selv.

Yeah well...join the club of never being alone. Get used to it dollface...

"About your diet. If your diet consists of candy, then maybe that's why you are so cranky. You need some protein. That way you won't have to spend your time on running either. Or maybe you actually eat that crap to suppress you primitive needs? I've seen a few movies where fatasses eats chocolate as a substitute for sex."

Procella stoppede op et øjeblik, og hendes øjne blev store

"Well fuck me five ways from sunday...Are you a goddamn virgin?!"

Spruttede hun så. Hvis hendes fjerkost var "ubesudlet" så skulle hun fandme have givet hende et par lektioner i prævention, for sådan som folk blev smittet med preggies på Deploratus, så ville det sikkert ende med at Procella fik hostet og næste gang hun så englen så var der rogn. Faktisk var det lidt tragisk at alle overnaturlige hun mødte syntes at blive gravide til højre og venstre. Og hvis de ikke var overnaturlige, så gjorde de overnaturlige partnere deres menneskelige sidestykker gravide.

"We need to get you on the pill! I'm not gambling with my guardian angel. No more preggies!"

Det var lige før en gysen løb gennem Procella ved tanken.

"And stay away from the red headed vampire. She'll lock you up. She has a basement too you know..."

Teknisk set havde Procella ingen anelse om hvorvidt Cherlyn var blevet låst inde i en kælder eller et tårnværelse. Men eftersom et tårnværelse virkede en smule dramatisk, og var en kende besværlige at skjule, så måtte man jo for faen gå ud fra at vampyren havde låst dæmonen inde i en kælder. En kælder var generelt ret handy i sin ninja-faktor.

"I hope your not doing any BFF with the Fanger. She's friends with demons too. Not good for your health. A Fanger is not good for your health!"

Hva faen ævlede hun sådan for? Det var som om hun slet ikke kunne lade være? Hun havde overhoved ikke haft planer om at fortælle at Victoria havde en kælder, en dæmon som ven eller noget som helst andet? Og her kom den der ord-gylpen, som gul galde der bare blev ved når hun mindst af alt ventede det! Der var kun en fornuftig løsning på det...

Jægeren sætte demonstrativt flasken for munden og tog en enorm tår, og fik det halvt i den gale hals så hun begyndte at hoste, ildrød i hovedet og med øjne hvorfra tårene truede med at rulle ned af hendes kinder. Det var jo ikke spor lame det her...

_________________
Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Izriel
Nybegynder
Nybegynder
Izriel

Antal indlæg : 184
Bosted : La Sunisha - En stor lejlighed tæt på stranden
Beskæftigelse : Izriel arbejder som traumelæge på hospitalet, da lægefaget længe har været i hendes interesse og på hospitalet er det let at finde skader der er forårsagede af urene racer. (læs: vampyrer, dæmoner og varulve). Hun har været ansat der et godt stykke tid efterhånden.

Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Empty
IndlægEmne: Re: Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella]   Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Icon_minitimeFre 23 aug 2013, 04:19

"Mambo with penguins? Seriously? It that what people call having some dignity theese days?"

Englen fnøs og rystede på hovedet, sex havde gennem tiden været tabu og pludseligt var det et åbent og frit emne, inden det igen gik hen og var noget fyfy. Personligt havde hun aldrig forstået menneskets trang til at gøre det til et livsvigtigt emne. De sidste fyrre år var det endda stykket helt af. Pornoindustrien, og 'eksperter' der prædikede, at det åbne sexliv var vigtigt osvosv. Næhnej, hun skulle ikke nyde noget af Procellas dating bureau.

Englen tog en tår af øllen, hun havde faktisk aldrig rigtigt brudt sig om det, men på det sidste var det i hendes verden faktisk blevet helt okay med en kold øl. Hun satte igen flasken for munden og drak, indtil Procellas snak fortsatte. Englen spærede øjnene op og slog ud med armene.

"Seriously woman! Why are we discuss this at all? No, I'm not a virgin. Maybe tecnically. Why do you care anyway?"

Izriel så næsten fornærmet ud, hun havde været sammen med Helias, men det var uhyre sjældent, og var kun sket én gang henover de sidste firehundrede år, nu sad han bare fast som et tyggegummi under skoen. De sorte bryn blev rynket sammen, så åbnede englen munden for at sige noget, men lukkede den igen, hun tog endnu en tår fra flasken, inden den blev stillet på jorden. så flettede hun fingrene sammen og lænede sig forover imod kvinden.

"The redhead vampire? Basement? What the fuck is Bff? And i know, more than anyone, that vampires aren't good for anything!"

Englen kneb øjnene sammen i en mistænksom mine, hvad snakkede kvinden dog om?

"Procella! Are you drunk?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Empty
IndlægEmne: Re: Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella]   Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Icon_minitimeTors 10 jul 2014, 00:24

Galskaben ville ingen ende tage.

"Quite often if possible but not yet. I'll work on it I think."

Hun sendte englen et diabolsk grin.

"Oh I couldn't have an angel who is a virgin. In that case we needed to pop that cherry of yours, so glad to hear that's not an issue"

Hun prøvede med en håndbevægelse at stoppe Izriel i hendes talestrøm

"Nonono! The fanger. Come back to me feathers. The fanger has a basement. Allot of people around here has basements you know. Many secrets are locked up in those basements. Or humans. Or creatures. The redhead has a secret. Stay away mkay? It's not good for ya health. Aaaand if you get locked up I'll have to deal with some serious asskicking...speaking of which..."

Hun holdt en lille eftertænksom kunstpause. Hun var næsten sikker på at Izriel vidste at Wicked havde haft taget Colt til fange. Colt havde fortalt hende det, så mon ikke hun også havde fortalt det til sin skytsengel? Oddsene talte for det i hvert fald.

"You are a bit rusty, but you kick some impressive ass. Got my ass out of a sticky situation anyway. You know what else you did?"

De gyldne øjne så intenst på Izriel men var svære at læse. Stemningen var også blevet lettere sær. Det var tydeligt at der ville ske noget vigtigt eller blive sagt noget vigtigt snarligst.

_________________
Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Empty
IndlægEmne: Re: Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella]   Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella] Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Den fredfyldte skov-
Gå til: