The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Come to hear me play? //Maria//

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstCome to hear me play? //Maria// Empty
IndlægEmne: Come to hear me play? //Maria//   Come to hear me play? //Maria// Icon_minitimeSøn 07 jul 2013, 11:38

Tid :: 21.30
Sted :: Zeeman i Deepshell
Omgivelser :: Lidt mennesker som sidder og drikker og snakke men ellers sker der ikke det store
Påklædning :: http://media.tumblr.com/tumblr_m7y95zC5XI1rq8nb9.jpg
Vejer :: Kølelig aften men ellers er himlen ret skyklar
Dato :: Fredag den 6 Juni 2013
Musik :: https://www.youtube.com/watch?v=L8DysNsVXLU

De mørke toner fra hendes el-violin var ganske nemme og fange i det lokale som der udgjorde Zeeman, hun havde været der i et par timer og det havde faktisk givet hende mere end hvad hun sådanset lige havde forvente. Zeeman var ikke det typisk hvor man ville finde Tara på en fredag så synet var lidt af en sjælenhed som man virkelig skulle nyde, for normalt ville Tara sidde gemt af vejen på Petronia hvor ofte var oppe og kører på LSD eller andre former for stoffer som man nu indtog når man var på diskotek.

Taras påklædning var som altid hundret procent alternativ for det var jo den stil som hun havde været så besat af siden hun var omkring fjorten år gammel og nu sad hun så der iført en flammerød bh mens et par machene short dækket hendes undliv også havde hun som altid sit candyfloss hår som næsten så spiseligt ud når man kiggede på det og på toppen af det sat der en krone som gav en antydning af at hendes stille skulle spille sammen med den røde dronning fra Alice i eventyrland. Hvor vidt at hun ramt dronningen måtte man selv bedrømme men hun synes nu selv at hun havde gjort et ganske fint arbejde med og ramme stillen, tog man faktisk øjnene fra hendes tøj ville man se at hun havde relativet bleg hud for et menneske men sådan var det jo med mange af de sande alternativer, de havde en bleg hud dog kunne den aldrig kom ned på det samme leve som hos de falske vampyrer som Tara kendt til for hun brød sig virkelig ikke om folk der faket stillen som hun gik i, nej folk skulle virkelig leve sig ind i det med hjerte for Tara var selv den type alternativ der havde prøvet det hele og derfor var hun os ganske kold overfor nye alternativer.

Endelig fik hun sin lille chance for hold en lille pause og hun sad åbent hjørne hvor folk kunne kig på hende mens hun spillet og da hendes tonere endelig døde hen kom en større klapsavle og hun bukket kort for de mennesker som der faktisk sat og lyttet til hende med smil på læberne, langsomt sat hun sin violin fra sig i et kort øjeblik og hun tog sin en lang tår af hendes vandfalsk hvor efter at hun sat den fra sig på gulvet ved siden af hende, igen var violinen tilbage op hos hende.

"this is going to be my last number for tonight"

Hendes stemme var rolig og klar i mens hun kiggede ud på menneske flokken og hun gik langsomt igang med spillet et nyt sæt af hendes mørke toner som nemt kun minde om musik fra Victoria tidens england, men der var os hendes eget twist indover i mens at hun sat der og spillet for dem, stille lukket hun øjne i mens at hun spillet for hun behøvet ikke og se hvad hun lavet når hun spillet..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstCome to hear me play? //Maria// Empty
IndlægEmne: Re: Come to hear me play? //Maria//   Come to hear me play? //Maria// Icon_minitimeMan 08 jul 2013, 07:38

Maria sad i et hjørne af baren. Hendes højre hånd hvilede om det glas med rom & Cola, der stod på bardisken ved siden af hende. Hendes grå øjne hvilede på den unge kvinde med violinen. Hun prøvede at nikke i takt til tonerne fra violinen, men det var svært at fange en form for rytme i musikken. I stedet holdt hun skarpt øje med kvindens fingre, der lod til at flyve hen over el-violinens strenge. Hun var imponeret over fingerfærdigheden.

Da kvinden afsluttede et nummer og bukkede stillede Maria sit glas fra sig og klappede entusiastisk. Hun elskede musik og hun forstod at værdsætte en dygtig musiker, når hun så en. Hun var selv en dygtig sanger, men hun havde ikke koordination eller koncentration nok til at spille et instrument.

Hun rettede lidt på sin kulsorte kjole og sendte bartenderen et lille smil. Han kom hen til hende og spurgte, om hun ville have noget. Hun holdt sit næsten tomme glas hen mod ham.

"Can I get a refill?"

Bartenderen nikkede og tog hendes glas. I det han satte det foran hende igen, fyldt til randen, begyndte den kvindelige musiker igen at spille. Maria rettede sin opmærksomhed mod hende og tog en slurk af glasset. Væsken flød gennem hendes. Det var hendes fjerde drink i aften og hun begyndte svagt at kunne mærke effekten af alkohol i blodet. Hun blinkede et par gange og rystede kort på hovedet for at klare tankerne.

Hun blev endnu mere imponeret, da kvinden kunne spille uden at kigge. Hun kunne tydeligvis virkelig sit kram. Hun sank resten af glassets indhold og lagde en seddel på disken.

"Keep the change"

Hun rejste sig og brugte et par sekunder på at finde balancen på de høje hæle. Efter lidt vaklen blev hun klar i hovedet og gik hen mod den spillende kvinde.
Tilbage til toppen Go down
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Come to hear me play? //Maria// Empty
IndlægEmne: Re: Come to hear me play? //Maria//   Come to hear me play? //Maria// Icon_minitimeMan 08 jul 2013, 09:07

Procellas negle tappede irritabelt mod borpladen. Hvad fanden var det for en omgang støj Stephen havde lukket ind her til aften? Væk fra den hyggelige stemning, og i stedet stod der en freakazoid og fillede løs.

Kvinden havde problemer ved at drikke sin øl ved sit bord uden at growle. En pludselig bakke curly-fries blev sat på bordet foran hende. Den blonde pige fra bag baren smilede lidt undskyldede og skævt. Hendes øjne tiggede hende om ikke at lave ballade.

En særlig høj note Procella til at få små øjentrækninger og stønne halvkvalt.

"I know...I know! Eat something please. Just...let this be over in a hurry"

"You guys better pay her in beer. And hope she gets too drunk to torture that instrument any longer. Otherwise I have to smash it...."

Mumlede hun lavmælt og tog en curly og stak den demonstrativt i munden

_________________
Come to hear me play? //Maria// ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
Come to hear me play? //Maria// Empty
IndlægEmne: Re: Come to hear me play? //Maria//   Come to hear me play? //Maria// Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Come to hear me play? //Maria//
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Zeeman-
Gå til: