The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 A Night Out [Anthea]

Go down 
ForfatterBesked
Garett
Nybegynder
Nybegynder
Garett

Antal indlæg : 29
Bosted : Sheria, 3-værelses lejlighed
Beskæftigelse : Hunter, Celle-jæger, Deploratus

A Night Out [Anthea] Empty
IndlægEmne: A Night Out [Anthea]   A Night Out [Anthea] Icon_minitimeFre 19 jul 2013, 08:24

Dato: Torsdag d. 18. juli
Tid: 22:30
Årstid: Sommer
Vejr: En smule blæsende, køligt.
Sted: Muse (et par meter væk fra indgangen).
Omgivelser: Diverse væsner.
Påklædning: Sort skjorte, bordeaux-rød vest, sølvgråt slips, grå (business)bukser og sorte blankpolerede sko.

*Så mange mennesker...* var det som gik igennem hovedet på Garett, som var ankommet til natklubben Muse. Så hvorfor var det lige, at han havde valgt at tage sådan et sted hen som det her, når det nu var, at han ikke var så forfærdelig glad for mange mennesker samlet på et sted? Fordi han manglede informationer, derfor. Garett havde i længere tid ikke modtaget rapporter fra hans celle tilbage i Bristol omkring hans bror, Marcus. Det bekymrede ham en smule, når nu han godt vidste, hvad hans bror var i stand til. De manglende rapporter kunne tyde på, at han bror var på farten igen. Garett håbede inderligt på, at det ikke var tilfældet, da han enlig var begyndt at kunne føle sig nogenlunde sikker igen. Så derfor måtte der gøres noget ved uvisheden.
Garett havde fået et tip, om en person der kunne hjælpe ham. Han havde sporet personen til natklubben Muse og håbede mest af alt på, at kunne komme ind. Ikke just nemt når det var, at man var et menneske og ikke ligefrem velkommen. Han kunne vel også bare prøve på at snige sig ind... eller vente. Han var ret god til at vente men selv Garett havde menneskelige behov. Det kunne godt blive et problem især når det var at hans informant ikke havde de samme problemer siden at han var en dæmon. Hvis bare at der var nogen som ville ledsagde ham. Så ville det hele være meget nemmere... så meget nemmere.
Indtil videre valgte han bare at holde sig på afstand og observere. Det kunne jo være at der ville åbne sig en mulighed for ham. Han var nogenlunde skjult for offentligheden men han havde klædt sig således at det lignede at han hørte til. Han skulle jo nødigt stikke for meget ud.


Sidst rettet af Garett Tors 01 aug 2013, 03:18, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstA Night Out [Anthea] Empty
IndlægEmne: Re: A Night Out [Anthea]   A Night Out [Anthea] Icon_minitimeLør 20 jul 2013, 05:58

Påklædning og hår: http://content.lipsy.co.uk/ImagesA/original/DR06507_011_a.jpg

Anthea havde fundet en fin kjole fra skabet af, hendes røde skab. Kjolen var en smule silke, men ellers andet stof hun intet anede om. Det var ikke ligefrem det hun mest gik og undsøgte. Hvilket stof kjolen egentlig var lavet af. Hun havde tænkt sig at tage en tur over til Muse, og se hvordan stedet egentlig i i virkeligheden var. Hun havde hørt en masse om den, fra andre overnaturlige venner hun havde mødt imens hun havde boede i byen. Heldigvis havde folk været venlig nok til at holde på hendes hemmelighed, omkring hendes vareulve ting. Hun lod en kam køre igennem hendes hår. Håndklædet sad stramt om hende, for det ikke skulle ryge af. Hun lod roligt øjne falde op omkring hendes spejl. Hun smilede til sig selv. Hun var den eneste i rummet. Lucas var her ikke i dag, hun havde heller ikke forventede han ville være her for tiden. Så hun måtte klare sig lutter alene. Lucas var ikke hendes kæreste, men en person hun holdte af. Nærmere hendes bror, med en smule fordel. Men nok om det.
Langsomt lod Anthea håndklædet glide ned. Håret var sat, som det skulle sættes. Nu skulle tøjet bare på. Ligeså roligt, lod hun kjolen glide op omkring hendes ben, hofte og bryster. Den sad fandens godt på hende. Hun vendte sig imod spejlede, og grinede højlyt. Hun så nu meget godt ud, af hvad hun selv syntes. Hun bevægede sig over imod spejlet, og løftede en lille taske/pung op, og gik over imod døren til Lejligheden. Hun havde en ret stor lejlighed, hvor der var 2 etager på. Ret fed, men alligevellet meget dyr. Det var kun fordi hun havde Lucas boede hun kunne bo der.
Hendes hånd gled roligt op omkring nogle hulet, langsomt drejede hun nøglen, hev den ud igen, og lagde den ned i sin taske/pung. Hun var på vej hen imod Muse, og var lige nået der hen, da hun kunne se en herre stå tæt på. Han ville sikkert gerne ind. Mon hun skulle hive ham med ind. Hun gik og spekulerede på det hele vejen hen til ham..
'' Hey!? Vil du, med mig ind? '' Hun smilede roligt til ham, med hendes kærlige smil
Tilbage til toppen Go down
Garett
Nybegynder
Nybegynder
Garett

Antal indlæg : 29
Bosted : Sheria, 3-værelses lejlighed
Beskæftigelse : Hunter, Celle-jæger, Deploratus

A Night Out [Anthea] Empty
IndlægEmne: Re: A Night Out [Anthea]   A Night Out [Anthea] Icon_minitimeFre 16 aug 2013, 07:44

Lige hvad han stod og manglede... Det ville ellers også havde været skægt at snige sig ind men Garett var ikke en som bare sådan lod en chance som denne slippe fra sig. Han var trods alt kun én mand og dette sted var ikke det bedste at skabe problemer ved. Især ikke når der var så mange væsner som kunne vride halsen om på ham... selvfølgelig ikke uden kamp men stadigvæk. Han var ikke ligefrem nogen mirakelmager. Han var kun et menneske... selvom det var noget som han kunne have smidt fra sig for længe siden. Han havde trods alt fået tilbudet men det var ikke noget som han skulle nyde noget af. Det kunne Marcus have helt for sig selv. Hvis bare at han havde holdt det for sig selv... hvis bare han havde kunne lade Garett leve sit liv i fred såvel som dem omkring ham. I så fald så havde han ikke haft været nødt til at tage hertil. Han havde ikke været nødt til at konstant sætte sig liv på spil.

*Hvorfor kom du tilbage? Kunne du ikke bare have... forblevet død?* tænkte han stille for sig selv. Garett var påpasselig med ikke at vise sit indre kaos og vendte sig smilende mod kvinden som var kommet hen til ham. "Det vil jeg mægtig gerne. Problemet er bare at jeg ikke kan... De lukker ikke bare alle og enhver ind. Altså med mindre at man mere end bare et almindeligt menneske. Man skal være lidt over det sædvanlige" Garett håbede på at hun vidste hvad han mente. Det ville ikke være så fedt hvis hun ikke kendte til de overnaturlige kræfter samt væsner som strejfede rundt på gaderne i nattens ly og mørke. Hun lignede nu mest af alt én som vidste hvad hun gjorde. Især i den mundering.

"Så hvis De kan skaffe os adgang skal jeg med glæde eskortere Dem frøken...? "
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
A Night Out [Anthea] Empty
IndlægEmne: Re: A Night Out [Anthea]   A Night Out [Anthea] Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
A Night Out [Anthea]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Muse - En eksklusiv natklub.-
Gå til: