The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Admin besked: Frisk start på 2014 - Vigtig at læse!

Go down 
ForfatterBesked
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Admin besked: Frisk start på 2014 - Vigtig at læse! Empty
IndlægEmne: Admin besked: Frisk start på 2014 - Vigtig at læse!   Admin besked: Frisk start på 2014 - Vigtig at læse! Icon_minitimeSøn 26 jan 2014, 07:17

Kopi af den mail / PB der er sendt ud. Til de af jer der ikke har læst den/dem

Kære Losties.

Nu tager vi den lige hele vejen rundt til ALLE brugere så vær lige søde at logge ind og giv noget lyd fra jer!

Der skrives fordi din konto er dømt ikke-aktiv. Dette kan skyldes flere ting. Det kan skyldes:

1 - At du ikke har skrevet på forum i 60 dage, og er røget på vores inaktivitets-liste.
2 - Det kan skyldes at du ikke har været spillende aktiv med din rolle endnu, og derfor ikke har fået registreret dine indlæg på forum - hvilket også får dig til at ryge på inak-listen.

Måder at forsvinde på inak-listen: Hvis du er ny bruger, så lav dit FC Det Ligner Mig! - [Faceclaim] eller lav en plottråd her Plot og Søger. På den måde kan vi som admins se at du er aktiv på siden og du får indlæg på din bruger (Dette er vigtigt i henhold til at vi kan se om du er online på siden og muligvis har brug for assistance, og så andre kan se om du er en spiller der er aktuel at kontakte i henhold til spil).

3 - Det kan skyldes at din rolle ikke er godkendt, grundet manglende profiludfyldelse. Husk at Team-Mod er her for at hjælpe med spørgsmål og profilskabelse, og Admins står for godkendelserne. Hvis din rolle er klar til godkendelse så skriv til Procella, eller en af Team-Mod så vi er opmærksomme på det.

Hvis du er inaktiv grundet mangel på interesse, ferie eller andre ting, så skriv i P2P om fravær. Dette er de to eneste måder at gøre det på. Indlæg i kreativt hjørne, spørgsmål og svar, ideer eller news, tæller IKKE som forumaktivitet.

(Advarsel - hvis din FC-frist udløber og/ eller bliver godkendt så indlægget bliver slettet, så vil din postcount gå i 0 og du vil genregistreres som værende ikke-aktiv på forum. Hold derfor NØJE øje med de frister der er blevet givet, da det ellers kan have kedelige konsekvenser!)

Brugere der er oprettet for at lave reklamer for andre sider er ikke tilladte og vil blive slettet så snart de opdages - dette står også under sidens regler. Måden hvorpå man laver en bruger findes under følgende link - Bemærk venligst at der er kommet opdateringer i hvad vi ønsker af information: Guide til profil/bruger

Husk at svinge en tur forbi og skrive for at bumpe dig af inak-listen - og husk at lave FC hvis det ikke er gjort :)

Folk der ikke har lavet deres Brugere/Profil, skrevet på forum, eller givet respons på denne henvendelse i en PM/PB til Procella, inden Mandag d. 3 Februar 2014 vil blive slettet.

Hvis I vil være sikre på at I får de vigtige beskeder, så skal i sørge for et par ting:

1 - At jeres mail faktisk er legitim. Betydende, at I har en mail i kigger på, for vi kan ikke tage ansvar for hvis folk ikke læser de beskeder der sendes ud.
2 - Checke opdateringer og regler på forummet og i vores FB-gruppe
3 - Sætte jeres konti til at i modtager mails når i får PB/PM, OG når admin skriver mails til jer om nyheder.

Deploratus på Facebook Vil derudover gøre alle de nye opmærksom på vores FB-gruppe hvor vi poster alle vores nyheder, og hvor vi prøver at være lidt sociale og fjollede ;)

Vær også Obs. på at vi har en chat i bunden af siden. Den kan være lidt tricky at finde første gang, men så burde den mere eller mindre logge ind af sig selv efterfølgende. Vi har desværre været en smule ferie/eksamens/opgave-ramte, men vi plejer at være ret aktive på chatten, og der er folk altid friske på at hjælpe hinanden med spørgsmål eller profil-lavning, så hold jer ikke tilbage!

Mvh.
Team-Admin


Admins: Procella og Valencia
Mods: Cherlyn

_________________
Admin besked: Frisk start på 2014 - Vigtig at læse! ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Admin besked: Frisk start på 2014 - Vigtig at læse!
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Om siden :: The Lost News-
Gå til: