The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Nyheder i Januar 2014

Go down 
ForfatterBesked
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Nyheder i Januar 2014 Empty
IndlægEmne: Nyheder i Januar 2014   Nyheder i Januar 2014 Icon_minitimeTors 30 jan 2014, 10:20

Kære Losties

Åh ja det lyder så dramatisk, nå men det er ikke fordi der er sket VOLDSOMT meget, men et par nip and tucks her og der :)

Den korte Info:
Mail til alle brugere
Velkomst mail til de nye
Skift af forumkategori
Lidt nyt i "hvordan bruger jeg Lost"
Opgradering af brugerguiden/profilskemaet


Alle brugerne har modtaget en mail/PB hvori de er ønsket velkommen ind i 2014 og hvor der bedes om at de enten lige giver Admins en heads up hvis de ikke er interesserede i at være her længere, eller lige skriver et bump i en plotsøger eller under fraværstråd så vi kan SE i eksistere endnu. Ellers er der fare for I bliver slettet når fristen løber ud :)

Alle de nye brugere eller de ikke godkendte brugere har modtaget vores "Velkommen" PB som forhåbentlig meget gerne skulle hjælpe dem igang med det basale :) Vi glæder os alle til at få nogle flere/nye legekammerater!

Derudover skal det siges at vores forum har skiftet "Kategori". Det er ikke noget der går ud over jer brugere OVERHOVED på nogen måde. Når man laver et forum så skal man lave en "kategori" gruppen høre under. Vi var så i tidernes morgen blevet lagt under rollespil - hvilket jo er passende nok. Men derudover var vi også lagt under "Vampire" og dét er vi i hvert fald IKKE. Så på det store internet har vi skiftet gruppe fra "Vampire" til "Fantastic - And Others". Igen dette er ikke noget der på nogen måde vil få indflydelse på de spillende roller eller kommende brugere, men det er bare sådan en lille ting vi gerne ville informere om :)

I vores emne Hvordan holder jeg styr på lost? som er en lille guide til hvordan man laver indstillinger på sin profil til at man kan følge sine emner, andres emner, modtage nyhedsmails og PB/PM har vi tilføjet lidt understregelse af nogle ord som nogle var i tvivl om. Vi håber meget det har hjulpet!

I vores brugerguide / Profilskema som findes her - klik! var der 3 indlæg. Det vidste sig at der var mange brugere der ikke læste vores skema igennem fordi de ikke læste alle 3 posts. Det blev jo lidt noget rod både for brugerne men også for Mods og Admins. Så Der er blevet sammenføjet 2 af de omtalte posts. Derudover for at skabe et bedre overblik er samtlige "overskrifter" for de forskellige punkter blevet fremhævet og har fået farve. Det håber vi gør det lettere for brugerne at få et overblik over. Der er også kommet et par punkter mere.

Vi søger stadig folk som skribenter, så hvis nogen derude skulle sidde med en kreativ trold i maven så hold jer endelig ikke tilbage. Skriv til os i skribent-tråden eller via PB/PM :)

Med venlig hilsen
Procella
- En del af Team Admin


Denne skrivelse er naturligvis linket i vores Facebook-gruppe, samt sendt ud på nyhedsmail til folket

_________________
Nyheder i Januar 2014 ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Nyheder i Januar 2014
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Om siden :: The Lost News-
Gå til: