The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]

Go down 
ForfatterBesked
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeLør 08 feb 2014, 11:25

Dato: Onsdag d. 14 August 2013
Tid: 20:21
Årstid: Sommer.
Vejr: Stjerneklar aften, med en lun brise.
Sted: Muse - Floor one
Omgivelser: Væsner i massevis! Fest, glade grin og læskende drinks, som flyver rundt, da etagen er ved at være godt hed pga. alle de væsner og den overraskende varme udefra. Et mindre sommerarrangement, der skulle minde om en form for vegas-night.
Påklædning: http://weheartit.com/entry/86021322/search?context_type=search&context_user=Sina218&page=3&query=nicole+scherzinger+in+dress

Liflig snak, høje grin og massere drinks. Tamora var ankommet for lidt over en time siden, men den gode stemning havde allerede fanget hende. Det var første gang, at hun befandt sig på Muse efter Marcus' død. Hun vovede sig generelt ikke for mange steder hen, hvor der stadigvæk var risiko for, at folk ville kunne genkende hende fra Marcus af. Hun havde været så forsigtig, de første par uger efter hans død, at de fleste faktisk havde mistolket det, til hendes held. Folk, især fra hendes arbejde, havde været omsorgsfulde, hjælpende og hædrende endda! Tamora levede det søde liv - et liv hun i virkeligheden ikke fortjente. Men hvad pokker… Hun havde ingen intentioner om at opgive det eller røbe sig selv. At sidde inde pga. et raserianfald eller ryge på den lukkede, pga. eventuelt pyromani var ikke lige noget, som virkede specielt lokkende. Desuden gik der længere og længere imellem de "sammenbrud" hun nu måtte få. Tamora havde aldrig set sig selv som en morder, men i sin kærlighed til Marcus, så havde hun selvfølgelig heller ikke indsendt de små hints - før det var for sent.

Tankestrømmen fortsatte stadigvæk, imens Tamora snurrede sig ind og ud af de talrige flokke, med kaglende væsner. Kjolens lange, bløde stof fulgte hendes slanke ben, og gav dem samtidig luft til at ånde. Rummet var næsten alt for hedt, men jo flere drinks man fik skyllet ned, for ikke at miste væske selvfølgelig, jo mindre lagde man mærke til det. Selvom det ikke var den køligste eller mest læskende drink på kortet, så var det rødvin Tamora havde rendt rundt med det meste af aftenen. Dette var hendes 3… Nej, vent, 5. glas? Oh well, Who cares anyway!? Hun fnes for sig selv, og forsøgte at sluge endnu en tår fra rødvinsglasset, som havde slæbt rundt i et par minutter nu, indtil det gik op for hende, at det var tomt. Hun stirrede skuffet på glasset.

"Shoot… It's too hot for this!"

Mumlede hun lavmælt, inden hun bestemt snurrede om på den tynde hæl, for at opsøge baren igen - denne gang for noget mere læskende formegentlig. Varmen var ved at stige hende til hovedet. Dog havde hun altid været god til at tage varme, måske endda på grund af hendes egen evne med det, men når hun ikke fik væske nok, så kunne det godt gå galt alligevel. Desuden vrimlede her med svedige væsner, kraftige parfumer og sprittede væsker. Her var mere end rigeligt til at slå de endnu mere fintfølende væsner, end hende selv, omkuld. Måske var det en smøg hun trængte til?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeSøn 09 feb 2014, 07:36

Vegas Night - Arrangementet var blevet slået stort op. Det centrale dansegulv var i aftenens anledning blevet transformeret, og spilleborde af forskellige typer prægede det. Det lod til at folk virkelig gik op i temaet for det mandligt udseende klientel var alle klædt i jakkesætsdele (det var de mere sjusket klædte, ja eller moderigtige, for nogen var bestemt sluppet bedre fra deres casual løsninger end andre), smoking, habit eller fuld tuxedo. Kvinderne havde det lidt lettere på det punkt. Mange havde valgt det lange elegante lounge-sensuelle look, og andre var gået Vegas-slutty.

Personalet havde også nogle shotskvinder og shotsmænd ude, som helt sikkert afveg fra den normale påklædning. Det var ikke kun alkoholiske shots der kunne købes fra disse bakker der blev båret rundt på. En shotskvinde med store jetoner placeret stragisk på hendes atributter, havde fået dekoreret en glitrende 3 rækkers kirsebær hen over ryggen med bittesmå krystaller. De glitrede faktisk i flere hundrede forskellige varme lyserøde og dybrøde nuancer, og skabte til sammen billedet af de "vindende kirsebær". Hun havde nogle meget dybrøde glas på sin bakke, og en del af bakken var nedsænket med en beholder der lod til at blive opvarmet. Hvilken type blod der blev serveret var dog ikke til at vide på afstand.

En shotmand, der var ulasteligt klædt i lækre habitbukser der sad som malet på, havde trippel-BAR hen over ryggen i blå og hvide krystaller. På hans bakke var højstilkede glas. Det var lidt en gåde hvordan han faktisk kunne balancere de smukt kantdekorerede krystalglas, men han gjorde det med ynde og kropskontrol som en balletdanser. Han greb let fat i Tamoras albue da han gik forbi hende. Smilet han sendte hende ville have fået de fleste kvinders knæ til at blive bløde som gummi, og han smilte beroligende til hende. Hans øjne var dog sære. Det virkede som hvidblåt lys eller flammer der dansede. Hans berøring sendte en kølighed igennem hende.

"Allow me Miss"

Han slap blidt hendes albue og selvom køligheden forsvandt var det som om den forblev i et behageligt niveau i hendes krop, dog langsomt aftagende. Han tog et glas fra bakken, væsken var svag rosa og perlende bobler steg mod overfladen. Hans smil holdt Tamora og han førte glasset let mod sin egen mund og pustede let. Hvide frostkrystaller lagde sig som en sukkerkrans om glassets øverste kant og slangede sig ned i et smukt filigranmønster om selve bægret, men lod stilk og fod være komplet fri så indehaveren af et sådant glas ikke ville generes af at holde på is.

"You should take a moment here Miss."

Han havde, uden Tamora havde opfattet det, ført hende til et bord lidt afsides hvor en kølig brise et eller andet udefinerbart sted synes at ligge sig behageligt. De lysende, eller flammende øjne fyldte hele Tamoras verden og syntes næsten at tage vejret fra hende. Og så var de væk. Tamoras sidste glimt var af den nøgne ryg med tripple-BAR hen over den, og hvor musklerne spillede lige under den fejlfrie hud, der havde duftet næsten uretfærdigt lækkert af muskus og, sjovt nok også af noget andet. Noget mere udefinerbart. Tåge? Rimfrost?

Der lød en rømmen et sted bag Tamora.

"Do you want me to take a walk while you pick up your jaw? Or at least just wipe the drool off your face"

Lød det tørt og samtidig ret underholdt. Procella var naturligvis en del af festlighederne. De ravgule øjne spillede muntert mod varulven. Denne gang lignede Procella dog ikke en vaskebjørn fordi hun havde tudet maskara ud over alt, eller havde rødt hår eller blågrå øjne, eller stank af rengøringsmiddel med tyggegummie.

Det lange mørke hår lå i nærmest levende bløde bølger ned over hendes skuldre. Kjolen hun havde på var fantastisk. Intet mindre. Stropperne - man kunne kalde dem dét var tynde kæder af rosa-guld. 2 kæder der var snoet om hinanden så hver eneste bevægelse fik dem til at gnistre i det lys der ramte hende. Man kunne ikke lade være med at få den tanke at kæderne var alt for tynde til kjolen og ville knække om et øjeblik. kjolestoffet var af samme nuance som kæderne der holdt den oppe, men en tone lysere, og komplimenterede hendes olivengyldne hud der havde fået et varmt eksotisk strejf af den varme sommer de havde haft. Kjolens udskæring var et let drapperet vandfald der gav et spøgefuldt glimt af brysters runding i en kavalergang. Kæderne over hendes skuldre gled ned og blev et korsetlignende mønster frem og tilbage hen over ryggen på hende og tillod at kjolens rygudskæring faktisk først startede dybt nede ved lænden. Man kunne snildt få den ide at bevægede jægeren sig for kraftigt i kjolen ville man få et fortrinligt udsyn til en velskabt bagdel.

Kjolen var hellang og slikkede flydende nærmest som vand hen over gulvet, men i den ene side var en lang slids op så hun kunne bevæge sig og gav samtdig et forjættende glimt af bløde kvindlige former, men også samtidig lange og yderst trænede muskler. Skoene var faktisk en slags knæstøvler, men det kunne man alligevel ikke kalde dem, for det var højhælede åbentåede sandaletter hvor alt fra knæ til fod var dækket af glitrende remme.

Smykker var der ingen af. Ikke ud over to bittesmå ørestikker der gnistrede let da hun lavede et lille hovedkast for at få det tykke hår hen over skulderen og ned af ryggen. Kjolens design smøg sig ind til hendes overkrop, men gav et meget gavmildt udsyn til resten af hendes krop, som var utrolig atletisk at se til. Hun var blevet en smule mere kvindlig i sine former efter graviditeten. Hun havde fået en smule hofter og gik ikke blot lige op og ned, men der var ikke et gram overflødigt fedt på hende. Det var muskulatur det hele, men uden at hun på nogen måde gled over og så ud som en bodybuilder. Hun var var hun var. En jæger i perfektion, og hun udstrålede styrke og ynde.

Det var ærgerligt han ikke var her. Hun havde gjort det for ham. Fordi hun vidste hvor bjergtaget han ville have været over synet af hende.

...A Golden Goddess...

Tanken var vemodig, men flygtig. Hun havde lagret ham et sted og derpå skubbet ham bort. Han havde forladt hende. Hun tillod sig ikke at dvæle ved det. Til gengæld spillede de ravgyldne øjne muntert over den stakkels varulv der ikke lod til at vide hvilken pote hun skulle stå på. Procella stod blot foran bordet med glasset i hånden. De 3 klumper is holdt hendes whiskey kølig, og det var okay når det ikke var hendes whiskey. Den kunne man lige vove på at smadre med is. Men på en aften som i aften og med en whiskey som denne så var det perfekt. Et velformet øjenbryn hævede sig let mod ulven imens en finger tappede mod glasset. Kunne hun overhoved huske hende.

"I believe you knew me as Sandy"

Hjalp Procella kort med et skævt og drilsk, lidt overbærende smil.

"I must admit, I never thought I would run into you in a place like this officer"

Det sidste blev der lagt tryk på, men sagt meget dæmpet for at andre i lokalet ikke skulle få nys om samtalen. Det var sådan en detalje Procella havde på fornemmelsen at ulven egentlig gerne ville beholde for sig selv. Især blandt de overnaturlige. Mon hun var her på job eller for fornøjelse? Det gyldne blik virkede pludselig undersøgende og intenst.

_________________
Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeSøn 16 feb 2014, 02:55

Tamoras øjne gled endnu engang henover de mange farverige spilleborde, hvor væsner stod og flokkes omkring i håbet om at kunne opnå en gevinst eller to. Mange af dem havde et smil på læben, der nok også kunne skyldes en rigeligt mængde af alkohol, men der var også et par mere slukøret ansigter at få øje på, så det var altså ikke alting, som rusen kunne skjule. Tamora selv havde ingen stor interesse for at gamle. Hun var mere interesseret i selskaberne og drikkevarerne - som hun forresten så ud til at nærme sig, da baren så småt kom til syne. Den ene hånd gled forsigtigt op og rettede på et par hårlokker, som havde forvildet sig fri af den simple, men hvis hun selv skulle sige det, nydelige frisure, der gav hende rigere mulighed for at lade kroppen ånde. Man skulle tro, at hun som ulv var var vant til en del hår, men det var en helt anderlede fornemmelse for hende, at mærke det som menneske - for hun havde trods alt en del.

Et køligt gys, som pludselig ramte hendes arm, strøg igennem kroppen på hende. Hun vendte tidsnok kroppen en anelse, så hun lige nåede at opfange bakken med drinks foran hende, før hun blev fanget af de flammende øjne, som syntes at tale til hende. Hans smil smittede. Det var meget lang tid siden, at Tamora havde følt sig forfjamsket og skolepige agtig i selskab med en fyr, hvilket blot fik hende til at være endnu mere rundt på gulvet. Hvem i alverden var han?… Nej! Hvad var han? Men i stedet for at stille ham de indlysende spørgsmål, lod hun tryllebundet øjne fæstne imod glasset, hvor der kort efter begyndte at danne sig is.

"T-that's amazing!"

Glasset blev forsigtigt anbragt i hendes hånd, med rødvinsglasset i det andet. Perfekt. Nu lignede hun virkelig en, som havde styr på sig selv, sådan som hun stod og hang op af isfyren, med alkohol nok til dem begge. Men lykken varede ikke evigt - som altid. Selvom hun følte sig glad, fascineret og ikke mens afkølet i hans selskab, gik der, hvad det føles som, kun et øjeblik, før hun var blevet plantet ved et bord og den mystiske skikkelse forsvandt. Der sad hun tilbage, med store, forvirrede og ja næsten fortryllende chokoladeøjne, der blot glanede efter de glimtrende BAR-bogstaver, som hurtigt forsvandt. Ak ja… Hun sukkede tungt.

Og med et spjæt vendte Tamora tilbage til virkeligheden. Hun var virkelig blevet taget på sengekanten, og smækkede næsten kæben sammen, selvom den knap havde været åbnet. Hun savlede da bestemt ikke! Hovedet vendte sig med et fornærmet ryk, imod skikkelsen, hvis stemme egentlig mindede hende om nogen, som hun ikke helt kunne sætte fingeren på… Og igen måtte hun forbløffes. Dér, foran hende, stod en skikkelse, der mindede noget om en gudinde - en lav gudinde, men stadigvæk! Tamora sad betaget og slugte Procella med øjnene, samtidig med, at hun febrilsk forsøge og huske, hvor hun dog kunne have mødt hende før, siden kvinden pludselig selv havde opsøgt Tamora, hvilket der egentlig ikke var specielt mange der gjorde. Måske var hun en anden varulv? Kvinden måtte have set det forvirrede udtryk i ansigtet på Tamora, for lige pludselig kom svaret fra en klar himmel.

"… Sandy?… I-I mean… Woaw!"

Et lille smil sneg sig henover læberne på Tamora. Dette var i sandheden en forvandling. Måske var Sandy en slags shapeshifter? Dette kunne da umuligt være den samme tyggegummihørmende, stortudende, rødhårede dame, som hun mødte inde på politistationen. Dette var overmenneskeligt! Dog fik Sandy's næste kommentar Tamora til at lukke i kortvarig, imens hun diskret forsøgte at skubbe det tomme rødvinsglas bagud, samtidig med, at hun lod fingrene glide tæt omkring sin nyvundende drink.

"Heh, oh well… Everyone needs a break now and then, right? It's fun chatting with the other cops and all that, but this was just what I needed."

Og med det sagt hævede hun forsigtigt glasset en smule, og tog en enkelt tår. Pludselig føltes det her noget mere akavet end hun havde regnet med. Hvad ville det resulterer, at Sandy havde fundet hende her? En lille brik faldt dog på plads.

"How did you get in here?"

Blikket gik hurtigt over i forundrelse. Sandy måtte være overnaturlig, for ellers så kunne hun da ikke været kommet ind… Vel? Tamora gav sig ufrivilligt til at spejde en anelse hektisk rundt. Var hun sammen med nogen? Det var ikke til at vide, hvor velset det egentlig var at være betjent her. De fleste væsner var nok ligeglad med, hvad man beskæftigede sig med, da de fleste af dem gudskelov forstod at holde sig ude af problemer. Men der var nok andre der ikke tog så lidt på det. Nerverne der pludselig spillede op, fik varmen til at snige sig langsomt tilbage, sammen med smøgtrangen, selvom det ikke kunne ses på det smilende ansigt, som hun nu igen havde vendt mod Sandy.

"But anyway. Do yoooou… wanna sit here? Or maybe go for a walk?"

Egentlig sad hun mest og hoppede for det sidste. Måtte man overhovedet ryge indendørs her? Sandy virkede ganske veltilpas i øjeblikket, selv blandt mængden af væsner og alkohol. Nope, dette var ikke den samme "Sandy", som hun havde beskæftiget sig med i måneder nu.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeMan 24 feb 2014, 07:58

Et bredt drillende grin bredte sig over Procellas læber og hun lavede et lille nik som anerkendelse af komplimenten, hvorefter hun med let udstrakte arme drejede langsomt om sig selv så Betjent Cohen kunne få det hele med.

"The cleaninglady cleans up pretty well huh?"

Sagde hun med en stemme der var fuld af selvsikkerhed. De gyldne øjne spillede drillende. Da Tamora fremsatte sit spørgsmål lød der en nærmest perlende latter fra hende.

"I put one foot in front of the other. After getting out of my vehicle of course"

Hun blinkede let til ulven. Hun havde da bestemt ikke tænkt sig at fortælle noget om hvordan hun var kommet ind, hvornår, eller hvilket køretøj hun var ankommet til klubben i. Hvis den kære betjent mente det var vigtig information, så måtte hun arbejde for det. Procella gav ikke ved dørene, slet ikke når det kom til uddeling af personlig information. Der holdt hun faktisk døren lukket, og helst med en 4-5 forskellige låse på, samt et par magiske fælder eller tre.

Hun nippede let til glasset og overvejede tilbudet. Hun kunne vel lige så godt. Det var ikke fordi hun havde noget præsserende at lave i øjeblikket ud over at nyde at have taget røven i dén grad på ulven. Det kunne hun lige så godt trække lidt ud.

En lille forfængelig del af hende måtte med et suk indrømme at det egentlig føltes meget rart med den åbenlyse beundring af hende. Eller kjolen. Hun havde været som en hvæsende kat imens processen med at fremtvinge dette look havde stået på. Der var muligvis også en stylist eller to der var gået hjem med både rive og bidemærker. Men det var udholdt og kæmpet igennem. Så selvom det ikke var den rigtige person der åd hende med øjnene, så var det bedre end ingenting. Langt bedre.

Jægeren pegede med sit glas mod området der lå udenfor, men stadig indenfor klubbens område. Hvor der var en lang pool som en elegant "voldgrav" og som var under åben himmel, men naturligvis dækket med alskens slags magi i denne verden og sikkert også den næste, så ingen lyde eller syn af gæsterne eller deres gøren og laden ville kunne slippe ud i offtenligheden. Selv ikke hvis en engel skulle beslutte sig for en lille strækken af vinger. Naturligvis var der højdebegrænsning på, men Procella gik ud fra at det var sådan noget som de flyvende kunne se. Eftersom hun ikke kunne flyve betød det ikke noget for hende. Hun ville sikkert kunne fornemme det hvis en engel tog hende med deropaf, men helt ærligt foretrak hun at have sine fødder på jorden. Det andet var...unaturligt.

"Please."

Hun førte an med langsomme, nærmest katteagtige dovne bevægelser. Hendes muskler spillede lige under huden og fik de krydsede tynde guldkæder til at gnistre ved hver bevægelse, og der var masser at betragte for kjolen gav en yderst gavmild udsigt til den. Det var egentlig ikke fordi Procella havde tænkt sig at bevæge sig langsomt og glidende, nærmest elegant. Faktisk var det fordi hun var meget tvivlsom i henhold til sine egne evner i de komplet vanvittigt høje stilet-snørre-støvle-sandaler. Hun havde ingen anelse om hvad fanden de hed, men hælen måtte mindst være 12-14 cm. høj. Kjolen der flød som vand omkring hende, var hun nærmest panisk for at få sat en fod på, for hun tvivlede helt ærligt på at den ville kunne holde, og selvom hun var stolt af sin krop så var det ikke ligefrem fordi hun havde lyst til at stå i bar røv og viklers foran samtlige gæster i klubben. Eller. Viklers. Det havde hun jo ikke engang på. Det ville blive bar røv, sygeligt høje sko, og et whiskeyglas.

But then again...who the fuck needs more?

Tænkte hun med et lille skævt smil, men som egentlig var lidt tørt

"Soooo...The little wolf survived the horrible fire in her apartment. Became employee of the month. However did that happen? I'm guessing the coffee was a bit to cold again?"

Hun havde vendt sig mod Tamora og målte hende med funklende gyldne øjne. Sugede enhver ændring i mimik til sig, lige fra pupillers ændring, måden at trække vejret på, kropsholdning. Hun havde enddog skruet en smuuuule op for sin hørelse så hun lige kunne ane hjerterytmen hos ulven. Folk kunne lyve, men der var altid noget der afslørede dem. Procella hævede et spørgende øjenbryn og det drillende smil blev bredere. Hun havde givet Tamora én gratis information. At hun blev holdt grundigt øje med.

_________________
Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeOns 26 feb 2014, 10:42

Som Sandy gav sig til at dreje rundt, mere yndefuldt end hun formentlig forestillede sig, i det abnormt høje høje hæle, måtte Tamora knuge fast om glassets tynde stel, imens hun forsøgte ikke atter at sluge hende med øjnene… igen… som en sulten ulv, hvilket hun ironisk nok følte sig mere og mere som.

"Too well! Cleaning can't be the only thing you're doing."

Tamora hævede kort et mørkt øjenbryn, inden det kort efter røg ned igen, da en forundret maske blev skudt frem ved lyden af latter fra Sandy. Fin og perlende. Ikke ligefrem, hvad hun havde forestillet sig første gang, da hun mødtes af et stortudende pandafjæs.

"Ha-ha, very funny!.."

Selvom hendes spørgsmål var blevet smuttet udenom og egentlig gjort lidt til grin, så kunne hun ikke undgå at smile lidt alligevel. Det var rart at få modstand og møde selvsikkerhed. Men for meget modstand virkede næsten bare pirrende, og Tamora havde aldrig været specielt tålmodig - især ikke udenfor arbejdstiden.

Tamora vendte blikket ned mod glasset igen, imens hun begyndte at få sig selv lidt under kontrol igen. Kontrol? Siden hvornår havde hun behøvet kontrol i selskabet eller kontakt med Sandy? Frustreret over tanken, tog hun et forsigtigt nip af den kølige drink, fra den endnu mere mystiske isfyr - hun burde virkelig komme noget mere ud. Sødmen og køligheden hjalp hurtigt, og der blev indtaget et nip mere, imens Sandy fik tid til at overveje tilbuddet. Tamoras krop forbrændte alkoholen så hurtigt, at hun skulle indtage en voldsom mængde alkohol på ganske kort tid, før at det rigtig begyndte at sætte ind. Indtil videre var det blot det gode humør, som var begyndt at træde frem.

Da Procella gjorde tegn til at føre an, fik Tamora skubbet sig op fra stolen. Tamora tog sig, efter hendes egen mening, skræmmende god tid, med at nå op på siden af Sandy - det var fascinerende at følge, hvordan guldet og kjolens stof smøg sig om kroppen, en krop, som de fleste nok ville dø for. Tamora var selv slank, men blot en anelse trænet, og slet ikke på samme niveau. Hendes egen kjole var også nøje udvalgt, men nok mere i det elegante, hvor den ikke afslørede specielt meget til øjet, andet end i siderne, hvilket var rigeligt for i aften, da hun ikke havde planlagt at gå specielt meget til den. Centimeterne klædte virkelig Sandy, og de to kvinder var nu ikke mange centimeter fra at være lige høje. Tamora havde dog en del mere øvelse med hensyn til de høje hæle, da hun ofte fandt det klædeligst, hvis hun eksempelvis var i byen.

Procella's næste træk kom komplet bag på ulven. Hun standsede artigt, da Procella vendte sig imod hende, og der var ingen uro at spore i hverken blik eller hjerterytme - i hvert fald ikke før katten var ude af sækken. Det var som om, at pupillerne blev store et ganske kort øjeblik, imens de nærmest så flammerne slikke sig op ad væggene, og skuddene fyre igennem luften, hvorefter de blev helt små, smallere end før, imens Tamora tog en mere eller mindre diskret men skælvende mundfuld luft og sukkede tungt.

"Well…"

Tavsheden der efterhånden havde lagt sig, ved hendes lille flashback, blev brudt af en tør latter fra hendes egen side.

"… Ehm… Yea. I'm not that good at cooking or anything, so it… It went a little crazy"

Det var ikke meget hun havde lyst til at spytte ud omkring det. Hun havde lært fra førstehåndsmødet med Sandy, at hun 10 gange mere snu, end hun så ud til, og hvis det var rigtig, så kunne Tamora lige så godt sætte en pistol for panden. Branden havde været i nyhederne, det var hun sikker på, hun havde trods alt fulgt det selv, men pludselig virkede alle de faktisk udleverede detaljer alt for langt væk. Hendes smil blev en tand mere akavet, og hjerterytmen steg kort.

"But uhm… Shit happens, right? Oh, btw, do you know the ice-guy gave me? It's delicious!"

Illustrerende tog hun endnu et sip, og smilte tilfreds. Det smagte faktisk forrygende, men smagen var ligesom gledet lidt i baggrunden, og det eneste som talte lige nu, var de gyldne rovdyrøjne, som nærmest havde brændt sig fast på Tamora, og fjernede alt andet.

I swear by Hashem… She's worse than all the interviewers!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeLør 01 mar 2014, 06:34

Procella var ikke så nem at nare. Hendes pupiller snævredes ind da hun lugtede løgnen og ulvens mildest talt ugraciøse forsøg på at deflektere samtalen understregede blot at hun havde fuuuuldstændig ret.

En lille fin rynke opstod mellem de fintformede bryn da noget lod til at forvirre "Sandy" en smule.

"Hrm...At cooking you say? So..."

Procella tiltede hovedet let på skrå og så ud til at virke let undrende men ærligt interesseret i svaret.

"...You're intention was to eat the man in the apartment, and instead you roasted the entire complex?"

Procella nippede let til sin whiskey, uden så meget som et sekund at tage blikket eller sine sanser fra frøken æresbetjent, der enten var kannibal - tanken gik det til at vende sig i Procella - eller også i koldt blod havde myrdet ham.

_________________
Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeLør 01 mar 2014, 09:11

Tamora fandt sig selv totalt ynkeligt stående tilbage efter at have smidt sin sølle forklaring afsted. Og hun arbejdede hos politiet? Selv folkene i cellerne ville kunne gennemskue hende på et øjeblik, og det var virkelig skidt, selvom hun normalt ikke gjorde sig i at lyve overfor nogen, så havde hun alligevel hørt sin del fra de indsatte.

De næste sætninger fra Procella fik dog hurtigt gløden tilbage i Tamora, og man kunne næsten fornemme, hvordan flammerne slikkede sig op indvendigt og blussede ud gennem øjnene på hende, imens taget om glasset om strammedes en anelse, da hun først var kommet sig efter at have lignet en, som havde dog en ordentligt lussing. Hun rystede nærmest chokeret på hovedet.

"No! Just no! I've never wanted to eat anyone! The fire wasn't meant to be, got it?"

Tamore skyndte sig at tage en slurk af den iskolde drink, hvor glasset nok havde oplevet bedre tider. Hun håbede egentlig, at det ville hjælpe hende med at køle ned, da hun nærmest kunne fornemme, hvordan røgen stod ud af snuden på hende, som var hun en sur, gammel drage, der bare ventede på at blive pirret nok til at grille sit offer - ikke lige, hvad hun havde i tankerne, men det virkede pludselig fristende.

Væmmelsen begyndte dog også at tage sin plads. Hvis hun var forblevet ulv… Ville hun så have ædt ham? Tanken sendte en gysen igennem hendes rygrad, og drinken virkede nu pludseligt kun fristerende pga. dens virkning med at fjerne folk fra virkeligheden. Det gik langsomt op for hende, at Sandy faktisk stod og stirrede på hende, og hun tog modet til sig igen, og med et suk rankede hun sig op.

"There isn't really anymore than that, so please… Shouldn't we just enjoy the evening?"

Tamora forsøgte galant at slå ud med armen, blot for at understrege, hvad de havde at boltre sig i, og først der gik det op for hende, at hendes glas var begyndt at dryppe.

Great…

"Well, excuse me. It seems like I got a little upset."

Hun kluklo en anelse, mest for at lette stemningen og bede videre om, at Sandy hurtigst muligt ville droppe emnet - hvilket nok ikke kom til at ske, med den nysgerrighed, som hun allerede havde oplevet. Glasset blev nu holdt mellem to hænder, mest af alt for at holde på væsken.

"How long have you been into this? Magical stuff and all that? You seem very interested in getting to know creatures and all that… "

Måske var det blot en træt bemærkning, og et tegn på, at Tamora ønskede, at Sandy snart ville finde noget andet at snuse rundt i, i stedet for en omtumlet varulvs arbejdsliv for nu også at tale om privatliv.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeLør 01 mar 2014, 09:44

Et langsomt og mageligt smil bredte sig over Procellas læber. Tamora havde med sine ord og sin opførsel lige indrømmet alt. Havde hun intet vidst om manden havde hun været chokeret, men hun virkede ikke engang angrende. Hverken angrende eller sørgende.

Det kildrede let i Procellas sanser da hun fornemmede hvordan Tamoras evner vældede op i hende og kvinden foran hende kæmpede med at undertrykke ikke blot dem, men også pludselig grebet om egen krop.

Bingo...I knew it!

Men der var intet sejrende over den "jublende" tanke. Hun havde haft en fornemmelse, en mistanke. Hun var som en grævling. Ulven var bogstaveligt talt snublet ind i hendes hule og nu havde hun bidt sig fast og nægtede at slippe igen.

"Oh I guess it must be one of those...what you call them?"

Procella lod den ene hånd kører let i cirkler fra håndledet som ledte hun efter de korrekte udtryk.

"Wolf-things. You shift, you run, you mate, and then you burn your boyfriend"

Hun nikkede let og nippede af glasset igen, som stod tingene pludselig mere klart for hende.

"So you decided not to eat him, shifted, ran out, and became employee of the month. Oh that's so clever! I bet you didn't tell your boss the true story huh?"

Hun blinkede forsvorent til Tamora, som var de veninder der havde en særlig hemmelighed sammen.

_________________
Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeLør 01 mar 2014, 10:57

Tamora brød sig langt fra om det smil der pludselig gled over læberne på Sandy. Det betød at værre tider var på vej, og at Tamora var godt og grundigt i gang med at klokke i den, uden helt at kunne vide hvordan det var muligt at forhindre. Hun kunne ikke bare give Sandy den kolde skulder, det var kvinden for nysgerrig og for stædig til - samt hun havde for meget på Tamora.

Hun skulede surt, da hånden blev viftet dovent rundt, uden sigt til problemer i livet.

"Accidents?.."

Forslog hun tørt, før de rette ord kom på bordet. Hun bundede hurtigt væsken, med isen, som hun valgte at tygge et øjeblik på, før svaret endelig kom.

"Boyfriend is such a… bonding word. I'm not sure, what I could call him."

Egentlig så var hun sikker, og selvom der havde været strid mod dem, utallige skænderier og flere skideballer, så havde hun haft svært ved at forestille sig hverdagen uden Marcus. Han havde hjulpet hende fra starten af, hvor hun stod alene. Men det var hans skyld. Og det var også hans skyld, at hun stod alene nu. Tamora fnøs og vrissede muggent

"It's complicated!… And no, I didn't, funny enough, tell my boss that I'm a monstrous wolf. Oh, and I spew fire… That's exactly what gets you killed!"

Tamora havde lyst til at rulle øjne af kvindemennesket. Hun havde en krop som en gudinde, men personlighed ville kunne knække flere på stationen, på en dag, end hun kom til på et helt liv. Alligevel var hun stresset. Stresset over, at Sandy var kvik - alt for kvik - og hvor tæt hun flere gange kom på sandheden, hvis ikke selve sandheden…

"Look, unless you want me to set your fabulous hair on fire, I really need a cigarette, alright? I don't even know… Do you smoke?"

Hovedet blev tiltet en anelse, og øjnene gik en anelse mere over undren, samtidig med, at det slog hende, hvor uendeligt få småfacts hun egentlig vidste om Sandy. Sandy vidste til gengæld alt for meget.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeLør 01 mar 2014, 12:23

"Oh oh yes. I forgot that part. Silly me"

Svarede Procella affejende til delen om at den slags blev man slået ihjel for.

"And if you are having one I don't mind being offered"

Procella ventede til Tamora havde fået fumlet to cigaretter ud af pakken i sin taske og fået gang i dem, naturligvis uden brug af lighter. Jægeren tog et hvæs på cigaretten og nærmest smagte på den imens hun kort lod til at tænke.

"So what did you write on the toombstone? Because I'm sure it wouldn't be very fitting if it said "Marcus, a dog chasing tails", although very true"

Hun fremsatte sætningen som var det totalt allemandsviden på disse kanter. Procella bundede glasset og lod som om hun så skuffet ned i det, men hun var faktisk komplet koncentreret om Tamora.

"Aaaaw...no more...I need a refill I think"

Lød det mumlende og som om hun egentlig var lidt ligeglad med samtalen og fokuserede mere på sit tomme glas.

_________________
Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] ForProchella1


Sidst rettet af Procella Søn 02 mar 2014, 12:33, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeSøn 02 mar 2014, 11:39

"I'm sure that's not a problem you run into often. You barely smell! And if you do, you're good at hiding it."

Tilføjede hun med et skævt smil, inden Tamora gav sig til at fumle rundt i sin minimale skuldertaske, hvor der kun lige var plads til det mest nødvendige. En pung, mobil og en pakke smøger. Lightere sparede hun sjovt nok en del penge på. Det havde endnu aldrig været Tamora nemt at opfange en ordentligt fært af Sandy, især ikke, da det startede ud med en forfærdelig tyggegummihørm, som Tamora ikke havde intentioner om at gå tilbage til. Omsider blev de to cigaretter fisket op fra tasken, og placeret mellem to fingre, hvorefter Tamora futtede gang i dem begge, og rakte Sandy den ene.

Hun tog et dybt hvæs af cigaretten i håbet om, at hun endelig ville kunne lade sig berolige af de stoffer der gemte sig i røgen, hvilket lykkedes mere eller mindre, indtil hun begyndte at le i stedet for. Hun stirrede forundret mod Sandy.

"Sounds like you knew him?"

Måske var det alkoholen der endelig var ved at træde en smule i kraft, eller så var det den aura af selvsikkerhed der svævede omkring Sandy, der fik Tamora til at føle sig tryg ved at sige lidt mere end nødvendigt, og fik hende til at glemme, hvad der helt præcist havde været sagt og skrevet i nyhederne.

A colleague maybe?

Hun lod neglene klirre let imod sit eget tomme glas, imens blikket kort blev vendt mod røgen fra hendes smøg, samtidig med, at de fik et fjernt udtryk over sig.

"But yea… He got what he wanted and paid the price. Now he got plenty of time to enjoy his work. May the Adonia show him the mercy that he couldn't receive here on earth."

Det sidste var knapt ord, men egentlig bare en ubetydelig mumlen spyttet ud mellem de stramme læber, hvor der næsten lød en forkølet fnys bagefter, inden hun tog endnu et godt hvæs af smøgen, og lod røgen flyve ud mellem læberne sammen med et par hidsige gnister.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeMan 03 mar 2014, 02:10

Procella markerede glasset med sine tænder i et nærmest flirtende smil til ulven.

"In a place like this you stand out by other things then human-palortricks"

Hun knipsede let da en kvindlig tjener gik forbi hende med en bakke fuld af tomme glas. Procella hviskede hende let i øret, satte sit eget glas på bakken og vendte opmærksomheden mod Tamora igen med et smil.

"Of course I knew Marcus. Who didn't?"

Procella rakte om og purrede let op i hårpragten for derefter at stryge det lange levende mørke hår, om på den ene side af sig. Artigt lagde det sig perfekt. Lidt for artigt. Der var helt sikkert noget overnaturligt ved det. Procella sukkede og takkede sin Gud og skaber for at hendes hårstylist faktisk havde børster der var magiske og som gjorde at hun ikke fik ødelagt sit look i løbet af sekunder. Det ville nok være perfekt og artigt en...måske to timer endnu, og så ville hendes egen modvilje mod den langsomt få den til at krymle som et stykke knækbrød der var blevet trådt på af en solid vinterstøvle.

Just enjoy it while it lasts...

Tamoras sætning fik dog en næsten usynlig rynke til at opstå i hendes pande.

He wanted me, and he had me. So the bitch torched him. Ah...the Jewish...bitch?

"Plenty of time to enjoy his work?

Gentog Procella uforstående og med hovedet tiltet spørgende og interesseret til siden betragtede hun ulven, men på en imødekommende måde. Hun havde lidt fanget at denne ulv åbnede sig mere og mere desto mere alkohol og "honning" Procella gav hende.

"Hm...So I guess you guys didn't have an open...arrangment?"

Hun lavede et par fingerbevægelser som ledte hun efter en nænsom og diplomatisk måde at få sagt tingene på.

"I'm just wondering. If him chasing tale was such a problem, but you guys still lived together, then why roast him? Did you feel it was your only alternative? You could have done something maybe? Sex-therapy to spice up the relationship, or just plain couples-therapy. I know it sounds a bit lame, but if you freaked out in such a scale that you torched your entire apartment, and your boyfriend, it sounds most of all like a violent outburst of feelings. You loved him, didn't you?"

Procella rakte let ud og berørte Tamoras underarm fjerlet med sine fingerspidser. Hendes blik var mørkt af medfølelse for og sympati med ulven, men der var også en dyb og ægte forståelse i de ravfarvede øjne.

_________________
Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeSøn 09 mar 2014, 11:25

Tamora måtte virkelig tage sig sammen for ikke at smække et stort fjollet grin op.

Oustanding? Me? Yea, right!

"Well, I'm sure that I could do a trick or two, but that wasn't really my intention. But yea… Thanx, I guess?"

Der lød et kort fnis, som stoppede øjeblikkeligt, da Sandy pludslig knipsede. Hun skyndte sig at stable sig eget glas med på bakken, som skilte sig en anelse ud, i sin medtagede tilstand. Det kunne fikses!

"You're right about that. He was always the popular guy, even when we first met…"

Imens hun nærmest klæbende betragtede, hvordan Sandy's perfekte hårpragt forblev intakt, og smøg sig kælende om hendes skuldre, gled minderne kort forbi. En fest der var gået langt bedre end forventet, og hvordan hendes liv havde forandret sig lykkeligt derfra. Men hun havde trods alt levet på en løgn.

"Well of course! He's dead! He's with HaRachaman now. There he will be told and taught that it's wrong to hide the truth from the ones you love."

Udtalelsen var perfekt. Tamora havde ikke brugt utallige timer med sine forældre, hvor hun blev terpet igennem korrekt udtalelse og godt sprog, så hun ville kunne kommunikerer og bede med resten af familien. Det var lang tid siden. Måske burde hun snart genoptage lidt, bare for en god ordens skyld? Smilet, som hun førhen havde kunne opretholde facaden på, selvom det ikke nåede hendes afvigende blik specielt godt, krakelerede en anelse jo mere Sandy fik sagt. Men hendes berøring vandt alligevel lidt tillid. Det var som om, at Sandy igen havde skiftet karakter, og nu var… ja… en ven! Hun var sikkerhed. Et farligt og dumdristigt valg, men Tamora havde været alene meget længe nu efter hendes egen smag. Familien nægtede stadigvæk kontakt, og det var ikke fordi Tamora var voldsomt social andre steder end nu.

"It… It wasn't meant to be like that. He wasn't supposed to die. Marcus had always been like that, again, even from the day we met. Be he understood me and we had something in common! That made a really strong bond between us… and yes, I loved him…"

Tamoras øjne funklede et kort øjeblik, imens hun tog et dybt hvæs af cigaretten, inden hun pustede tungt ud og søgte efter et sted at gøre af skoddet.

"… But he broke the bond. It wasn't all about the "female-problem". Of course, some therapy would have helped, but there wasn't really much to do when he attacked me and broke my heart for real. I just tried to save what I could. So… I guess it's true what they say: Men are assholes."

Det sidste fnøs hun. Det var en slags plaster på såret. For sådan var mænd vel bare? Hun skævede let mod Sandy i håbet om ikke at være gået for langt. Det var slet ikke meningen, at det skulle ud. Slet ikke så meget af det!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeTirs 11 mar 2014, 09:13

A Jew? Woah...didn't see that one coming

Tænkte Procella og rynkede brynene let, men maskerede det ved at nikke alvorligt samtidig som om hun rynkede let bryn og nikkede til det Tamora fortalte hende.

"So how did you meet him?"

Spurgte hun og rykkede lidt tættere på ulven med et smil. Nu var de to veninder der skulle tale fyre og kærlighed og grimme dumme kærester!

"What? He was lying to you? About what?

...He wasn't supposed to die....

BINGO! Gotcha you little firebreathing bitch! You DID kill him! You are so go-...


Procellas grumme tankerække blev stoppet da resten af fortællingen sank ind.

"Erhm? Attacked you? Is that a wolf-thing too?"

Spurgte hun tøvende og en smule usikkert. Hun havde aldrig hørt om en han der havde angrebet en hun, med mindre det var noget med interne flokproblemer eller en strejfer der skulle skræmmes væk fra et område. Men...Betjent Cohen og Marcus havde været et par? Okay måske ikke et par som Tamora ville have det - hun havde nok æggestokke der stod og klaprede langt ude over havet for at få et kuld hvalpe, hvilket nok havde gjort hende galsindet når hendes mage rendte rundt og parede sig med alle mulige andre hunner end hende.

Procellas fingre gled automatisk om til hende nakke og purrede op i håret så det lagde sig levende omkring hendes skikkelse igen. Hendes fingerspidser berørte let den magiske rune der var tatoveret for at forhindre hende i at blive befrugtet. Tænk hvis Marcus havde gjort hende gravid. Det havde været intet mindre end en katastrofe!

"Pffffh. Men are not assholes. Men are Men. Marcus was not a man. He was a...dog...a bloody mongrel. A charming one, that was what earned him allot of tips"

And tail. And boy could he use his gifts...

Det rislede hende behageligt ned af ryggen ved tanken, og så sukkede hun sørgmodigt. Det ville aldrig ske igen. Marcus var en sprødstegt fiskefilet og Procella var ikke til madsex, og da slet ikke den brændte version.

"Sorry to hear it love. Are you gonna be okay?"

Hun så bekymret på Tamora. De var jo "søstre" nu der delte krigshistorier.

"You know what usually works for me when I suffer from a broken heart? Booze! Lets get stupid-drunk huh? To us! Fuck those maaaaanly men! Sisters are doing it for themselves!"

Proklamerede Procella og i episk timing var servitricen kommet tilbage lige i tide til at kunne give dem deres glas med deres nye drikkevarer så jægeren kunne løfte glasset i en skål for ulven og hende selv.

_________________
Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeTors 13 mar 2014, 10:24

Tamora kunne ikke skjule et smil da hun hørte et spørgsmål. For Tamora selv, så var det åbenlyst, og måske for flere, som havde kendt ham tæt. Hun rakte hånden op og fumlede let med et par forvildede hårstrå, imens hun skævede imod Sandy, som virkede til at rykke nærmere… hvilket faktisk ikke generede Tamora. Overhovedet.

"A party. Great place to meet new people, but stupid place to make decisions."

Hun trak på skuldrene med et tungt suk, hvorefter hun melodramatisk slog ud med armene.

"Everything! Okay, maybe not everything, but most of it! He even lied about me… I just thought that he loved me. Silly me, huh?"

Demonstrerende hævede hun sin højre hånd, hvor arret efter et brutalt bidemærket, der for nylig var blevet opfrisket, stadigvæk sad placeret. Et evigt minde om ulykkelig kærlighed. For en gangs skyld havde hun ingen smykker til at dække over det, men til hverdag var hun mere påpasselig, og hvis folk faktisk formåede at få et glimt af det, så undskyldte hun sig altid med en agressiv hund - ikke langt fra sandheden faktisk.

Tamora fangede godt Sandy's pludselig skift til forvirring. Det var nemt at blive forvirret. Hun blev det selv hele tiden. Men ud fra spørgsmålet, så var varulv i hvert fald streget af listen for Sandy's vedkommende.

"I don't even know that! I know about the powers and the aggression, but he just went completely nuts! If I hadn't done anything, I'm pretty sure that he would have tried to eat me or something…"

Tamora havde aldrig tænkt på, hvordan det lød, når det engang blev sagt. Marcus havde bidt hende, han havde flået i hende og han havde forsøgt at dræbe. Men det der mest havde flippet hende ud i starten var, at Marcus forsøgte at gøre kål på hende i menneskelig form… med tænderne!

"I guess he was very charming… Okay, he was."

Skuldrene sank en anelse på hende, hvilket just bragte hende tættere på at "nå" Sandy's højde. Det var ikke fordi at der kun havde været gråvejr og skænderier. Tamora havde været dybt forelsket i Marcus, og havde flere gange taget sig selv i at planlægge deres fremtid sammen. Hun var ikke engang sikker på nu, om det var noget, som han ville have ønsket. Hun nøjedes blot med et bekræftende nik til Sandy, og et mumlende "yes". Hun skulle nok komme sig. Det gjorde man jo altid… Ikke?

Alligevel fik Sandys forsøg på en begejstret comeback gløden kortvarig tilbage. Hun snuppede glædeligt et glas fra servitricen , og skålede med et stort smil. Efter en hurtig slurk, slog det hende, at der var noget, som hun slet ikke havde fået på det rene. Der blev hurtigt spottet mod Sandy's fingre, ganske kort og diskret.

"Soooo… What about you, Sandy? Any loverboys? Husband? Anything?"

Grinet voksede sig lidt større, i takt med et interesseret øjenbryn røg i vejret. Hun havde aldrig hørt Sandy omtale en eneste fyr eller noget indenfor den dur. Hun var gudesmuk, selvsikker men rå i betrækket - det kunne sikkert få flere halerne til at gå begge veje, selvom det faktisk virkede… sensuelt i længden.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeFre 14 mar 2014, 02:52

Procella trak let på skuldrende

"Njaee...depends on the decision to make I guess."

Procella rynkede brynene let.

"So uh? He said he loved you but you got attacked by him and thereby concluding he didnt? From what I know about wolfes their fights can be rather violent. Maybe he just went alpha on your ass to put it in its place?"

Fiskede hun. SÅ meget vidste hun ikke helt om de monogame ulve. Tamora lod til at være sådan en. Hun virkede dog ikke som en alpha. Hun virkede som en forsmået kvinde.

"Oh yes. Stefan is still very much in my life. I guess you could call him both a boy and...hm...well the term loverboy might not be the most suitable for him, but thats not his fault. He is trying very hard"

Alt hvad Procella sagde var sandt, hun havde på intet tidspunkt løjet om Stefan. Han kæmpede virkelig for at lære alt det hun forsøgte at mase ind i hans lille hoved. Og han var en dreng. Og i hendes liv. Og i fængslet havde de bildt Tamora ind at de datede, de havde også dates, men det var dates som i aftaler.

"But I'm tired of children and responsibilities. I just wanner..."


Hun sukkede og stirrede rundt på det glitrende hav af smukke kjoler og elegante væsner. Var det dén verden hun hørte til i, eller var det den simple jordnære hun kom fra?

"Tonight there is no rules for me. No right. No wrong. Just now. I wanner let my hair down. Be a little wild. You know...pushing every limit?"

De ravfarvede øjne nærmest glødede da hun vendte blikket tilbage til Tamora. Hun sendte hende et lille smil, rakte op og fangede en enkelt lok af hår som hun strøg let. Lokken snoede sig levende og kærligt, og blødt som silke, omkring hendes finger, hånd og håndled.

"It sounds stupid right?"

Spurgte hun, og så på Tamora over kanten på glasset da hun tog en nipper til glasset og nærmest legesygt satte de hvide lidt for skarpe tænder, let mod glasset i en gestus derbåde kunne tolkes som at hun var ude på lidt ballade, men det kunne i dén grad også tolkes som et diskret forsøg på føling og udsendelse af et potentielt frækt tilbud. Dog var det så subtilt og underspillet stadig at det var meget tvivlsomt at Tamora ville sidde og føle sig sjofelt bagt på for det var en helt anden kategori Procella bevægede sig i.

_________________
Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeLør 22 mar 2014, 09:53

Tamora kløede sig kort i håret og sukkede. Hun havde set handlingerne for sig igen og igen, selv flere uger efter det var overstået. ”Havde hun været for hurtigt?” havde hun spurgt sig selv om og om igen… Svaret var hende stadigvæk ukendt. Sandy havde dog fat i noget, men Marcus var stadigvæk var stadigvæk den eneste nære varulv, som hun havde kendt, så hun havde bestemt ingen erfaringer fra andres vedkommende af.

“We’ve had some damn crazy moments, but we never tried to attack each other. I always knew that Marcus was the alpha, but he knew that I didn’t accept everything, especially not other women. So when I freaked out, he got pissed… while he was drunk, and it just escalated. I guess it was something which has been build up over… months?”

Det var først da Sandy bragte Stefan på banen igen, at Tamora huskede ham. Grunden til al balladen i første omgang. Et hurtigt billede af den ranglede knægt og en småsnøftende Sandy dukkede kort op, og hun måtte igen glo kort imod den strålende gudinde foran sig selv, for at minde sig om, at det var den samme kvinde.

”Oh well, I’m sure he does! I don’t hope that he has brought you in to any other troubles, hm?”

Det var kun bekymring fra Tamoras side ved de sidste ord. Længe leve den person som kunne overleve endnu et af Sandy’s tudebrølende anfald.

”Children?!”

Et helt vidunderligt morsomt udtryk gled over Tamora, imens hun forsøgte at se Stefan og Sandy for sig, i et yndigt hus, med en flok børn efter sig. Nej! Hun rystede det hurtigt væk, og sendte hende et akavet smil. Det tog hende lige et øjeblik efter chokket at opdage de signaler, som Sandy var begyndt at sende ud. Det kørte grundigt rundt inde i kraniet på hende.

”S-Stupid? No, noooo! Not at all! Pushing the limits sound good! Really good!”

Der var noget forfjamsket over den måde hun nikkede kort og bekræftende til sine egne ord, inden hun tog en hurtig tår af glasset. Tamora havde aldrig haft specielt mange veninder, og aldrig nogen, som hun så sig selv så tætte med, at de havde kunne andet end at kramme. Det havde bare virket… forkert. Men lige nu virkede det så pokkers rigtigt, hver gang hun fik et glimt af det ravgyldne, som sendte sine forførende blikke efter Tamora.

”Sooo… How should we start? What do you wanna do? Anything you’ve wanted to do for a looong time?”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeMan 24 mar 2014, 06:21

Procella rynkede sine bryn let som for at forstå hvad der blev sagt til hende.

"Uhm...well...If Marcus was an Alpha isn't it natural for him to make a pack? To have females to mate with, and choose whom should be the alpha-female? It would make logic as to why he was working here. Excellent view over every female in the room"

Konstaterede hun lidt tørt, hævede glasset og pegede rundt i rummet med det før hun nippede til væsken. Hun vidste godt hun havde dummet sig lidt med børnekommentaren, men den kunne reddes!

"Okay, sorry. Look...Stefan is..."

Hun viftede lidt formålsløst med hånden i luften for at indikere hun manglede ord til at indfange hans komplette væsen.

Okay. That was a green light. She seems to be attracted to me? I can work with that.

"But you have to admit...he is a little childish. And sometimes. Juuuuust sometimes..."

Hun sendte Tamora et langt blik under halvt sænkede vipper.

"A woman needs to be exactly, that. Tell me. Do you find bondage fun, or have your line of work killed the kinky side?"

Spurgte hun. Hun lagde vægten lidt anderledes i sofaen og fik vinklet sig så Tamora nææææsten fik et glimt ned i den glitrende kjoles vandfald. Procellas fyldige læber strakte sig i et spændende smil der både kunne tolkes som invitation til et kys, men også som drillerier. Hendes rettede sig let igen, og hendes anden hånd blev liggende på sofaen og lå i et let strejf op af Tamora, lige i overgangen mellem hud og kjole. Procella fugtede let sine læber og sugede let underlæben ind og smagte dvælende på den krydrede whiskey.

"Is there anything you want to do? Tonight you are not a cop. There are no rules. No right..."

Procellas fingre gled i små legende cirkler omkring Tamoras blottede hud på hendes knæskald.

"...and absolutely no wrong...stop thinking. What...do...you...want?"

Spurgte hun intenst og lavmælt. Hendes fingre gled en smule op af den sensitive hud på inderlåret, men stoppede efter en halv centimeter. Procella satte legende de lange negle i, som en blid markering og gjorde mine til at ville trække sig komplet bort fra ulven, men trak imens neglene hen over huden.

"Tell me to stop, and I will..."

Nærmest hviskede hun til den mørkøjede kvinde. Hvis hun havde læst hende korrekt så var der jackpot. Hvis ikke kunne hun altid undskylde sig med at hun havde fået lidt for meget at drikke og gå tilbage til at være betroet. Hun havde allerede fået meget mere at vide end hun havde forventet at kunne få ud af kvinden. Hvilket ikke generede hende det mindste.

_________________
Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeMan 31 mar 2014, 11:28

Tamora trak opgivende på skuldrene, og gav et lille klem, til den diskrete, men funktionelle sorte skuldertaske, som hun bar rundt på. Det virkede overdrevet allerede at tage fat på sin anden smøg, især da Sandy konstant holdte hende beskæftiget med gratis drinks - for det var i hvert fald ikke noget, som man takkede nej til.

"Well, yes, but it hurts anyway. I'm not good at sharing, and I thought that he would understand that, if he really loved me."

Hun nikkede forstående og kort.

Nice job, Tamora. Kids… Really?! With Stefan?… No!

Tanken var lattervækkende, men hun havde ellers næsten været sikker på, at det var ment, som noget andet. Men hun kunne samtidig heller ikke se, hvordan de skulle fungerer sammen som forældre. Hun skar et diskret ansigt, og tog et hurtigt sip af drinken, for at skylle tankerne væk.

"I do admit. I don't know him like you do, but it wouldn't be a very smart thing, to start a family with a man who… doesn't know how to control himself or behave. Ironic isn't it? Seems like the problems isn't so unknown for us women. I mean that's where Marcus and I ended up… sorta"

Tamora, der ikke lod til at have specielt meget imod de mere eller mindre ophidsende berøringer, bevægede ikke en muskel, udover brystkassen, hvor hjertet syntes at gøre et ekstra hop. Læberne var simpelthen for dristige, men man kunne lige ane, hvordan øjenlågene gled en anelse i, imens læberne blev skilt kort, for tydeligvis at sige noget, men hvor ord blev opslugt af tankestrømmen og blodet der pludselig blev pumpet en anelse hurtigere rundt. Tamoras frie hånd, der før havde hvilet i skødet, lod sig glide kort henover kjolen på hendes skød, for at rette den, men hvor fingrene stragisk lige strejfede Sandy's, da hun rette på den, omkring sine lår - bare fordi at hun ikke kunne lade være.

But why can't I?!

"I-I must admit that bondage never has been tried before.. But… it sounds like you have some kind of experience?"

Sandy's sensuelle hentydninger, tegn og små lege var for meget. De kunne ikke stoppe nu. HUN kunne ikke stoppe nu. Fordi… hun ville ikke have det. Hun ville bare have mere. Hastigt men bliv blev Tamora's egen hånd placeret direkte oven på Sandy's, selvom det lod neglene forblive i hendes lår. Hun sank en klump.

"I won't…. I won't tell you to stop. I… I was thinking that you maybe could… introduce me to your experiences?…"

Hendes stemme var bedende, og nok ikke lige så sensuel og blød, som hun selv ønskede. Sandy havde altid haft de bedste kort, magten og selvsikkerheden. Nu var Tamora bare den lille hundehvalp, som ønskede at opleve mere af den nyfundende ømhed, som nogen havde valgt at kaste over hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeFre 04 apr 2014, 08:06

Don't start a family with someone who don't know how to control himself or behave? Oh my god. that's hilarious. Too little, too late wolfie...

Tænkte Procella og måtte sluge trangen til at begynde at grine. Gud hvor var det egentlig tragisk. Ulven var fame mere fornuftig end hun selv var.

Som ren reaktion på at Tamora pludselig holdt hendes hånd fast, blev neglende boret ind i den bløde hud. Et kort sekund troede jægeren at situationen udviklede sig til noget fysisk på en rigtig kedelig måde i forhold til at hun teknisk set havde afgivet et løfte om at der ikke, med vilje, skulle ske flere voldelige hndlinger herinde. Hendes pupiller trak sig sammen med et lille sæt.

Men stemmen der lød fra ulven sendte alle de bekymringer bort. Procellas hoved blev tiltet let på skrå og hendes læber blev interesseret spidset let i eftertænksomhed. Neglene blev strukket ud af de fordybninger de havde lavet, og i stedet for at være smertefuldt boret ind i den fine bløde hud begyndte de at glide i små pirrende cirkler, et brat skifte mellem let smerte og pludselig, fjerlet og pirrende kærtegn.

Seriously? What is it with the females on this island? Am I that irresistible, or do they just really need to get laid. All of them. Oh who the hell cares. I can use this one...

"Oh...really?"

Procellas stemme derimod var sunket en oktav og det lød nærmest som om hun spandt da hun lændede sig ind mod Tamora som ville hun hviske hende noget i øret.

"And you don't mind the eyes and ears here? Or...this...."

Spandt hun og pressede samtidig på med hånden så den gled længere op af det varme inderlår. Samtidig indåndede hun dybt den duft der var i ulvens hår og strejfede let kanten af hendes øre med sine læber før hun trak sig en smule tilbage. Med den stramt opsatte frisure ulven havde kunne hun ikke skjule det hvis hun gik længere end dét, hvilket var en smule uheldigt, men noget hun måtte arbejde med.

She needs a packleader. She nee-...woah...wait...she needs to be told what to do. And she is throwing herself at me?! AHAHAHA! OH MY FUCKING GOD! What the hell is going ON in this crazy world?! Mmmmhm! Let me show you the way little lamb...said the lioness. Bloo-dy HELL!

Tamora ville kunne fornemme det varme skælvende åndedræt mod sin hals, og nok også opfange den dirren der gik igennem Procellas krop. Hvad der dog nok ville blive opfattet som dyb ophidselse - situationen taget i betragtning - var dog en jæger der hårdt kæmpede for ikke at skrige af grin over det komplet absurde i ALT der skete og blev sagt lige nu, og var glad for at hun var så tæt på ulven så hun kunne nå at få styr på sin mimik og sit åndedræt igen før hun fortsatte sit maskeradespil. Fuck Hollywood. Hvis alt andet fejlede havde hun klart en strålende karriere foran sig som skuespillerinde.

_________________
Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeSøn 13 apr 2014, 10:44

Neglene der pludseligt borede sig ned i den bløde, brune hud kom som lidt af et chok fra Tamora. Måske var det smerten, som hun ikke lige havde ventet, eller så var det øjnene, som forvirrede hende mest. Et eller andet satte det i hvert fald i gang. Men hun gjorde sit bedste for ikke at sidde og spjætte, som en anden forskrækket hvalp, og snart efter blev neglene alligevel taget fri fra huden og i stedet kørt blidt og ikke mindst sensuelt rundt i stedet. Det blev kun til et par små, usikre nik fra Tamoras side, før hun fandt sig selv forsøgende i at holde åndedrættet i ro, da Sandy pludselig nærmede sig halsen.

Now don't be stupid! It's just… a girl. It's Sandy! You've done it before. Just… not like this...

Tamora kunne intet andet end at smelte indeni, da hun mærkede det varme, skælvende åndedræt mod sin hals, og det hurtige nap imod øreflippen imens hun overvejede Sandy's ord. Det var frygteligt offentligt. Ikke, at hun var så sky igen, men det virkede pludselig som, at hele verden kunne finde på at stimle sig omkring dem. Noterer sig ting, som kunne forfølge hende senere. Dog havde hun ikke lyst til at opgive helt.

"Oh, the eyes and ears you say? Yea, they might be… curious."

Hun krympede sig kort, og følte sig pludselig som en elev der skulle undskylde for sin lære om, hvorfor hun nu pludselig ikke kunne fremlægge foran klassen mere. En fri hånden gled op og kløede kort rundt i håret, hvorefter den gled ned på plads i skødet igen, men lige sørgede for at strejfe området, som "Sandy" havde berørt.

"Do… Do you know anything more private in here?"

De mørke øjne spejdede kort rundt. Måske var det hendes stilling? Som betjent, hvad ville andre ikke sige? Dog havde hun ikke bemærket sig andre overnaturlige på stationen, udover nogle yderst få ballademagere, som var blevet fanget, men hurtigt var væk igen. De sørgede som regel for at holde lav profil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeSøn 13 apr 2014, 11:11

Et splitsekund var der et drillende bredt ulvegrin på Procellas ansigt.

Jackpot!

"Well..."

Trak hun dvælende ud og så sig let omkring.

"Not in heeeeereeeee. But we could go outside?"

Procella viftede sig let med den ene hånd foran ansigtet og trak hånden langsomt til sig så hendes fingerspidser kildrede ned af Tamoras lår. Hun tog blidt om glasset igen og lagde det mod sin egen kavalergang, kortvarigt. Da hun tog det bort var hendes olivengyldne hud stænket af små kondensdråber der løb ganske fantastisk hemmelige steder hen.

"Mmmh...and get out of these long dresses...what you think? Will the officer break the law? A little secret skinnydipping in the moonlight? Just you...and me...and a bottle of whatever we can steal on the way out?"

Procella lo forsvorent til Tamora og blinkede let til hende, gjorde det halvvejs til noget frimodigt og fantasisk befriende, men lod absolut ikke ulven glemme det hede øjeblik de lige havde delt sammen og med sit blik gav hun tavse tunge løfter om hvad der måske kunne ske...hvis Tamora turde sige ja.

Uden at vente på svar rejste Procella sig fra sofaen, med en overbevisende selvsikkerhed skred hun over gulvet i den forunderlige kjole der kun understregede det hint af flydende guld der var overalt omkring hende.

Here kitty kitty kitty...follow the leader little critter..

Det var fristende men hun så sig ikke tilbage før hun var kommet nogle meter bort. Så stoppede hun kort op. Vendte sig ikke om, men vendte hovedet kort mod sin egen skulder. Smilet om hendes fyldige læber var hemmelighedsfuldt og indbydende. Så vendte hun hovedet lidt mere og skottede tilbage over skulderen og det lange hede lokkende blik hun sendte Tamora var kun for hende og Procella havde skruet sin forførelse op på max. Der var et glimt af hvide tænder da Procellas smil blev let bredere. Derpå mimede hun - Come.

Derpå bevægede hun sig atter fremefter så med mindre Tamora ville miste hende af syne i den efterhånden fyldte klub, måtte hun skynde sig efter hende.

_________________
Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeSøn 13 apr 2014, 11:38

Ulvegrinet var måske ikke noget, som Tamora havde oplevet så frygteligt ofte, men et eller andet sagde hende, at det kunne betyde mange ting i denne sammenhæng, men at det ikke var ment til at skræmme. Hvis Sandy ville have skræmt hende, så havde hun gjort det for længst. Medmindre dette var et spil? Tanken slog hende kort, og hun så tvivlende ud et splitsekund, indtil Sandy tilbød at komme "væk".

"Outside sounds good…"

Lød det hæst, imens de mørke øjne forsøgte diskret at følge kondensdråberne, som bevægede sig i bløde mønstre længere og længere nedad. Men øjenkontakten blev hurtigt genoptaget igen. Hvor meget havde hun egentlig fået at drikke? Væsken blev roteret kort i glasset. Den var allerede ved at nå bunden, men varmen herinde fik hende til at opgive at tælle drikkevarer. Især når man havde så gavmild en partner.

"I'm sure the law wouldn't mind a little break in the moonlight. And… maybe a bottle of champagne?"

Pupillerne udvidede sig kort. Det var så… delikat et tilbud! Sandy var baconet, som viftede foran den trofaste hunds snude. Det var farligt! Men ohh, det var godt! Hendes ben kriblede efter at komme afsted, og hun rykkede allerede uroligt på sig i sædet, imens hun forestillede sig månens skær imod den småfugtige, hud, hvor de glitrende klæder langsomt gled af.

Da Sandy rejste sig, og begav sig afsted, imellem de tykke stimer af væsner, af alle arter, sad Tamora først tilbage lidt fortabt. Det hele virkede så… frit. Sandy ophævede rigtig og forkert, fik hende til at tvivle på den lov og den pligt, som hun havde sat sin lid til at arbejde med. Hun fik alting til at føles så pokkers fristende. Derfor skulle der ikke meget andet til da Sandy vendte sig rundt efter Tamora. Hun kom hurtigt på benene, men måtte lige kontrollerer sin iver kort, da hun var ved at gå på snuden pga. sin egen lange kjole.

Eeeeeeasy now… You're not drunk. Maybe just a little bit. But, hah, who isn't?!

Et frygtløst smil voksede frem, som hun fik ranket sig op igen, og med selvsikre skridt, hvor der lå mere arbejde end vist bag, så fulgte hun lokket efter Sandy, der ind i mellem forsvandt helt bag de mange væsner. Det tog meget energi fra hende at holde fokus, blot med hendes syn, der efterhånden var en anelse rundtosset. Lugtesansen var for længst opgivet. Her var stadigvæk for mange væsner.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeMan 14 apr 2014, 02:52

Procella gled hurtigt gennem mængden. Ikke ulig sin kjole blev hun nærmest flydende og undgik behændigt samtlige folk og snoede sig ind og ud mellem spraglede gæster. Hun sendte en fingergestus til en gut i baren.

"Champagne, and a bottle of whatever whiskey. Two glasses. On the tap please, and in a bloody hurry...to go"

Hun sendte ham et skælmsk grin og vippede let med øjenbrynene. Bartenderen nikkede kort og fik på rekordtid skaffet de efterspurgte ting. De blev puttet ned i en lille papkasse der nok engang havde indeholdt drikkevare for de passede perfekt i længden til den høje champagneflaske.

"Thanks, you're a doll"

Procella blinkede igen, sende ham et let fingerkys og vendte sig med sine "tyvekoster" og fik hurtigt øje på Tamora der var gået efter hende, men som det var lykkedes hende kortvarigt at slippe fra. Hun gled op på siden af hende og knugede hemmelighedsfuldt papkassen ind til sig.

"So...drinks are taken care of...how do we sneak out?"

Det var vigtigt at få Tamora med i planen som et vigtigt element så Procella håbede lidt at Tamora havde glemt hendes infiltrationsevner på politistationen. Totaloplevelsen af at det var dem mod verdenen var vigtigt for den totale overgivelse og illusion hun var igang med at trække ned over øjnene på ulven.

En arm sneg sig rundt om livet på Tamora og Procella lo som havde hun sagt noget vittigt, men hånden der gled et stykke ned mod den ikke ubetydelige bagdel i den stramme sorte kjole tydede på at kvinden i guld ikke havde glemt hvad der lå i luften mellem dem.

"...cant wait...to get out of here..."

Hviskede hun lavmælt og med en næsten sagte spinden i "venindens" øre.

"So..the door or do you think we should be totally undercover...secret...."

Ved det sidste ord gled Procella ind bag Tamora og lod, skjult af deres kroppe, sin hånd glide helt ned og falde til ro i en runding om en fyldig balde.

"...Mmmh...not bad Miss Cohen. Let's get you out of that. And wet."

Tvetydigheden i ordende var ikke til at tage fejl af på nogen måde.

_________________
Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitimeOns 14 maj 2014, 08:55

Procella's kjole, som måske nok i sig selv var guddommeligt smuk, fungerede heldigvis også, som en lampe, hvor møllet fløj ikke så langt bag hende, og nærmest kunne forestille sig selv med tungen ude af munden, her i varmen, imens hun halsede efter Procella, som en anden hund. Dog lykkedes det alligevel gudinden at forsvinde kort, og fortabt stod ulven tilbage, imens hun strakte sig på sine vaklende hæle, for at få bare et enkelt glimt at den noget mindre dame. Og pludselig, som havde Procella aldrig været borte, smøg hun sig pludselig op af siden på Tamora, der i sin overraskelse var ved at tippe den sidste væske ud af sit fine glas. Alligevel havde ulven ikke svært ved hurtigt at få øje på, hvad Procella pludselig stod og knugede ind mod barmen.

"Champagn! Wonderful!"

Tamora tog hurtigt sit eget glas op til læberne, og vendte bunden i vejret, så det sidste gled ned. Straks efter blev glasset stilfærdigt placeret på en forbipasserende bakke, hvor det var et mirakel, at hun ikke formåede at rive nogle af de andre glas ned i processen

"I'm thinking about doing what you do best, Sandy. Blending in!"

Smilet voksede en tand, og veltilfreds mærkede Tamora, hvordan en slank arm snoede sig om livet på hende. Alligevel gav det et lille sæt, da hånden ramte bagdelen. Fuld eller ej så havde Procella vist sig til at være langt bedre til at blende ind, so far, så da idéen var sagt, så var det egentlig kun med henblik på, hvad hun havde set ske her til aften. Hendes hoved var ét stort kaos af flygtige tanker, der hele tiden rettede sig imod hånden der hvilede på hende.

"I do agree…"

Hendes stemme var efterhånden nået det niveau af spændt ophidselse, at hun ikke kunne holde den stille ret længe ad gangen. Derfor lod hun mest Procella fører ordet, hvorefter hun nikkede bekræftende og fnes.

Undercover! Uhh, now we're on a mission! Wait… How drunk again?

Der lød en behagelig brummen dybt fra struben af Tamora, da Procella gik i skjul. Hun lod en fri hånd glide ned til Procella's egen frie, hvorefter hun greb blidt fat om håndleder på Procella. Straks efter satte de lange ben i gang, og med en gang, der slet ikke afspejlede mere end halvdelen af, hvad Tamora efterhånden havde fået indenbors, forsøgte hun så vidt muligt at bevæge sig fra gruppe til gruppe, indtil de var nået tæt nok på indgangen.

"I now a place… We won't be disturbed, but we'll have to be kiiiiinda sneaky to get there without getting any problems. Just follow me."

Der var et kort øjeblik lagt noget dybt alvorligt over stemmen. Hvis Tamora blev taget i at misbruge sin magt til at snige sig ind på private grunde i fritiden, så kunne det koste hende rigtig dyrt på arbejdet - som om hun ikke havde rigeligt at se til i forvejen. Med et smil der skulle forestille at opveje alle de dystre tanker, og feje bekymringerne af vejen, gled Tamora elegant ud af døren i et forsøg på at forholde sig forholdsvis neutral blandt folkene, selv i selskab med Procella, hvis status her på klubben Tamora dog ingen anelse havde om. Straks begav hun sig imod de fjernere dele af øen.

Fortsættelse her: http://deploratus.heavenforum.org/t7927-secrets-in-the-moonlight-procella-x#219070
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Empty
IndlægEmne: Re: Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]   Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X] Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Muse - En eksklusiv natklub.-
Gå til: