The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 A new beginning [Patel]

Go down 
ForfatterBesked
Margeret Larson
Nybegynder
Nybegynder
Margeret Larson

Antal indlæg : 70
Bosted : Bopæl: Postadresse til lejlighed i Sheria. Benytter sig derudover af Chasseur - Jægernes hovedkvarter.
Beskæftigelse : Sygeplejerske på Medicinsk afdeling.

A new beginning  [Patel] Empty
IndlægEmne: A new beginning [Patel]   A new beginning  [Patel] Icon_minitimeFre 07 mar 2014, 21:21

Kaos-NPC: Tilstedeværelse Velkommen
Tråd-status: [Patel]
Indhold:

Dato: 15.02.14
Tid: 16.37
Årstid: Vinter/tidligt forår
Vejr: Overskyet og fugtigt. Solen bryder frem en sjælden gang imellem, omkring 7 grader.
Sted: Sheria Lufthavn, ankomsthallen.
Omgivelser: Passagerer der venter på deres familier. Folk med skilte, der er der for at hente nogen.
Påklædning: Lang sort læderjakke, stramme jeans og en kort top, kondi sko. Udover det en guitarkasse, en kuffert og en skuldertaske.

Humøret var ikke højt denne lørdag. Hun havde netop brugt hele sin fredag og halvdelen af sin lørdag, på at vente i Toronto lufthavn, på et fly der gik til Deploratus. Hun havde været skrækslagen da hun gik igennem tolden, selvom hun fik de fleste våben sendt, var hun alligevel bange for at de fandt dem hun havde været nødsaget til at tage med i håndbagagen. Heldigvis gik de igennem både metaldetektor og told. Hun havde fået foret sin kuffert med et specielt stof, der gjordet det umuligt at se hvad der var inden i, og da de spurgte hende, og hun sagde at den var tom, havde de troet hende. Hun havde skyndt sig mod ankomsthallen, men da hun hørte en mandestemme råbe efter hende "Hey missy - wait a second!", føltes det som om hendes hjerte faldt ned i maven. "You forgot your sunglasses", sagde han blidt, mens han rakte dem til hende. Hans hånd havde blidt strøget hendes, mens han øjne stirrede intenst på hende og han selvsikkert sagde "welcome to Deploratus".

Selvom der ikke var sket noget, kunne det have været gået grueligt galt. Det er ikke alle folk der lader en komme igennem tolden med en M4 karabin - slet ikke, når der ikke er papirer på den.

Hun kom ud i ankomsthallen. Solen stod så lavt på himlen, at den nåede de øverste vinduer i udgangspartiet, så hun var nødt til at skærme sig for øjnene for overhovedet at kunne se noget. Hun vidste hun ville blive hentet, og hun vidste, at hvis hun ikke blev hentet, havde hun en adresse hun kunne tage hen til, mere vidste hun ikke.

Hun var blevet flyttet fra cellen i London, til cellen i Deploratus, da der var behov for en hunter med medicinsk træning her. De havde sagt til hende, at hun kunne se det som en ferie uden udløbsdato.. Hun hadede ferie.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
A new beginning [Patel]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Lufthavnen-
Gå til: