The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Secrets in the moonlight [Procella] [X]

Go down 
ForfatterBesked
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
Tamora

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

Secrets in the moonlight [Procella] [X] Empty
IndlægEmne: Secrets in the moonlight [Procella] [X]   Secrets in the moonlight [Procella] [X] Icon_minitimeTors 15 maj 2014, 08:22

Fortsættelse fra: http://deploratus.heavenforum.org/t7857-is-it-hot-in-here-or-is-it-just-procella-x

Kaos-NPC: Tilstedeværelse frabedes.
Dato: Onsdag d. 14 August 2013
Tid: 23:47
Årstid: Sommer.
Vejr: Stadigvæk stjerneklart, med en behagelig lun brise.
Sted: Stranden (La Sunisha)
Omgivelser: Mennesketomme omgivelser, med et par huse til salg i baggrunden. Stranden er pænt ordnet, og bølgerne er milde.

Tamora tumlede lykkeligt afsted i sandet, med armene let spredt ud omkring sig, som en anden lykkelig Golden, der var sin første tur ved vandet. Havets salte duft hang tydelig i luften, og selvom hendes sanser efterhånden havde været bedøvet et par timer, på grund af Muses magiske atmosfære, samt en ukendt mængde indtaget alkohol, så var det tydeligt at hun forsøgte at nyde mest mulig af natten.

I en form for mindre piruette snurrede hun rundt og vendte sig mod Procella, som forhåbentlig havde kunne følge med Tamora i sin halsen ned mod stranden, end Tamora knap selv havde kunne. Hun sendte kvinden et bredt smil, imens hun viftede kort og demonstrerende med armene, som nok lige kunne ses i det spinkle lys på stranden.

"Here we are! Isn't this wonderful?"

Med en fredfyldt latter fik kvinden bukket sig fremover, i hvad der mere lignede en form for kollaps, og samlet en sko op der var gledet på vejen. Atter rankede hun sig, kneb øjnene blot en anelse sammen, imens hun spejdede rundt.

"There shouldn't be anything to disturb us here.. I… I know this place! It has been for sale like… forever!"

Opgivende himlede ulven med øjnene. Havde hun pengene, lejligheden og det rette job, så ville hun mægtig gerne bo i et hus som dette. Sikke nogle kujoner, som ikke ville købe dette sted! Mon hun selv ville passe ind i miljøet? Endnu en sko fløj gennem luften. Men det var ikke tid for den slags tanker, besluttede hun sig for. Det var noget man ville overveje, hvis man stod højgravid, med sin højtelskede kæreste.

Yuk… Just look at what you've got instead!

"Sooo… about the champagne?"

Tamora rakte op mod sit hår, med en sko i hver hånd, og med efter et par fumlende bevægelser i det mørke tykke hår, var det som om, at der skete en eksplosion af mørk masse, og pludselig fløj de næsten kulsorte, tykke lokker rundt i luften, imens Tamora strakte hovedet, for at lade huden kilde af det bløde hår.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Secrets in the moonlight [Procella] [X]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Stranden-
Gå til: