The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideSøgTilmeldLog ind

 

 kom og se(Hanna-privat)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæstkom og se(Hanna-privat) Empty
IndlægEmne: kom og se(Hanna-privat)   kom og se(Hanna-privat) Icon_minitimeTirs 22 nov 2011, 04:15

S-stranden
T-22.00
O-sådan set lidt tomt her
P-tyk jakke og t-shirt og et par lange bukser og varme sko.
V-månens lys og lidt blæst


Laroy havde hørt om der skulle være en strand hvor der var mange som tog hen når de ville slappe af men han syns ikke han kunne finde den sådan rigtig lige nu så han gik lidt for sig selv og ledte efter den men da han så fik øje på den så den da ikke særlig befolket ud mere ubefolket da der ikke var nogen ude ved den andet end ham selv og sådan det var ikke sjovt at være der så.
Han kiggede rundt og gav sig stille og roligt til at gå hen af vandets kant for at se om han stødte ind i nogen som var der for det kunne man jo aldrig være sikker på da stranden så stor ud og sådan noget.
Han kiggede lidt ud på vandet og syns det var flot da det bølgede lidt i det og solen skinnede på det og sådan nogen ting og det kunne han godt bruge flere timer på at stå og se på det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstkom og se(Hanna-privat) Empty
IndlægEmne: Re: kom og se(Hanna-privat)   kom og se(Hanna-privat) Icon_minitimeTirs 22 nov 2011, 04:49

Hanna havde taget sig den lille mulighed for at finde en smule fred og derfor havde hun gået e tur ned til havet da det ikke tog hende den store tid og komme der ned, hun havde nogle sorte støvler på og inden under sad nogle sorte strømpebukser mens hun havde en kort neddel på og en lille t-shirt på over kroppen men ellers havde hun ikke bruge for så meget andet end det.
Hun kom ud sandet og opdaget hurtige hun ikke var alene men at der os var en anden person der ned men det gjord hende nu ikke det store da der jo var plads til alle og derfor gik hun bare med hurtige og stille fart ud på badebroen hvor hun tog plads, hun sat sig bare ned og kigget ned på havet mens hun nød lyst fra månen da hun jo var et barn af natten.
Et lille smile kom frem på hende læbe mens hun nynnende for hende selv og hun kiggede ind i mellem over på personen som gik over ved havet, hvem det end det var ville han/hun sikkert sandt opdag at hun var der for hvis det var en race ville kun være meget let og duft når hun var helt ud på enden af badebroen. Hun vente lidt mens hun slappede af og hun lukkede kort øjne for hun igen kom op og stå og hun gik tilbage langs broen og ind på land men hun gjord ikke det store i og være stille da hun gerne ville lad personen vide af hun var der, hendes støver klikket mens hun gik og hun ventet nu bare på og blive opdaget..
Tilbage til toppen Go down
 
kom og se(Hanna-privat)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Stranden-
Gå til: