The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideSøgTilmeldLog ind

Vis ubesvarede indlæg
 Forum EmnerIndlæg
Sidste indlæg

Om siden

 
Ingen nye indlæg

Regler

Alt herunder bør læses grundigt, inden I går i gang her på siden.
3056Ons 04 jun 2014, 09:40
Procella Guide til Profil/Karakter/Rolle på Deploratus
.Ingen nye indlæg

Racerne

77Lør 01 jun 2013, 02:25
Procella Menneske
.Ingen nye indlæg

Retningslinjer og guides

Retningslinjer og guidelines til brugerne.
Redaktør: Moderators
1233Ons 04 jun 2014, 09:40
Procella Guide til Profil/Karakter/Rolle på Deploratus
Ingen nye indlæg

Spørgsmål

Her kan I få svar på jeres spørgsmål. Her kan andre Lost-brugere også komme med svar, så Admin kan følge med i jeres ideer og holdninger.
Redaktør: Moderators
1063Man 27 okt 2014, 06:09
Procella Aktivitet på siden?
Ingen nye indlæg

The Lost News

Herunder vil alle de vigtige nyheder og opdateringer blive offentliggjort. Herunder vil der også blive offentligtgjort hvis nogen er blevet gift, har fået børn, er døde eller andre store ting.
Redaktør: Moderators
79363Ons 25 feb 2015, 19:02
Procella Happy New Year!
Ingen nye indlæg

Avis og Tv

Her ligges alle artikler og TV-udsendelser
Redaktør: Moderators
1934Søn 30 mar 2014, 01:31
The Shadow Er der skjult terrorisme på Deploratus? [Blog - Ingame]
.Ingen nye indlæg

Jungletrommerne siger...

Dette er den løselige nyhedsstrøm der findes på nettet blandt de overnaturlige. Det er hvisken i mørket, rygter hørt på markedspladsen, eller sladderen over en giftpotentdrink på en natklub. Tag dig i agt, ikke alt hvad du høre er sandt, men tør du lade være med at lytte?
Redaktør: Moderators
12Søn 30 mar 2014, 00:20
The Shadow Hvisken i natten... [Særligt de "mørke racer"]
.Ingen nye indlæg

De døde og savnede / Vi mindes

Her samler vi folk der er igennem længere tid er blevet borte på Deploratus, eller har mistet deres liv der
912Søn 02 mar 2014, 06:13
Procella Alessia [Død]
Ingen nye indlæg

P2p

People to people, Har du en fødselsdagshilsen? En julehilsen? Vil du meddele om ferie, eller tvungen midlertidig fravær? Skal du lige have en pause? Har du noget som er vigtigt for os at vide - ja så er det her du skal ligge det!
Redaktør: Moderators
108792Tors 23 apr 2015, 19:10
Kallisto HAPPY BIRTHDAY PROCELLA
Ingen nye indlæg

Idéer og forslag

Her er der plads til dine ideer og forslag til hvad der kunne ske på siden. Admin vil læse dem alle igennem og gøre sine overvejelser. Hvis mange stemmer ja til din ide, kommer den meget sikkert til virkelighed.
Redaktør: Moderators
667Lør 10 maj 2014, 06:59
Procella Hjælp med ændring af forumudbyderens ydelser
Ingen nye indlæg

Plots og søger

Her kan i lave plots og søge om de forskellige ting.
Redaktør: Moderators
15162Tirs 10 feb 2015, 06:47
Kallisto JEG ER AKTIV, kom og leg!
Ingen nye indlæg

Reklame hjørnet.

Her er det tilladt at ligge reklamer ind, men KUN herind!
Redaktør: Moderators
49Tirs 11 feb 2014, 07:00
Procella Deploratus - vores egen reklame
Ingen nye indlæg

Det kreative hjørne

Herunder kan I smide alt det ind, der ikke har noget med The Lost World at gøre, men også det sjov der har med det at gøre. Det kan for eksempel være tegninger eller noveller lavet af jer. Det er også her I kan lave debatter om hvad I måtte have på hjerte. Herunder vil der også blive holdt konkurrencer.
Redaktør: Moderators
631088Lør 03 jan 2015, 08:21
Cherlyn God jul!

Sheria

 
Ingen nye indlæg

Byen

Byen i sheria er en fredelig by hvor de fleste mennesker bor, her er der en stor park, en stor skaterpark og et par hyggelige familie caféer, byen indeholder også diverse brugelige butikker, som super markeder, slagter og bagere. Byen har mange hyggelige steder og er meget familie venlig, men et godt sted for vampyrer og dæmoner at jage, da der bor mange mennesker her.
Redaktør: Moderators
53725600Tirs 22 jul 2014, 23:18
Kallisto oh no, its messy(procella)[X]
Ingen nye indlæg

Politi stationen

På politistationen sker der mange ting, de tager sig af hjemmeløse børn, vold, mord og andre lignende ting, de har i de seneste tider haft mange mord og derfor er de meget stride omkring de forskellige ting, stationen er stor og har også en lille bygning hvor de opholder måske hjemløse børn eller ligende.
Redaktør: Moderators
621459Fre 28 mar 2014, 08:27
Margeret Larson Got a licens for that? [Åben]
Ingen nye indlæg

Silent River

Silent river er en dyb'dyb sø som er sumpet og mudret på bunden, man kan synke ned i mudret ude i vandkanten, derfor er mange også druknet fordi de er gledet i det sumpede mudder og derfor ikke kunne komme op igen, der er mange skrøner og gyser historier om søen, en af dem er om en lille pige der blev druknet af sin mors kæreste og nu hjemmesøger søen. Advarsel: Færdsel ved søen, på eget ansvar.
Redaktør: Moderators
1514103Tors 14 jun 2012, 07:51
Tamora Lost in thoughts.. or in life? (Åbent)
Ingen nye indlæg

Lufthavnen

Lufthavnen er et travlt sted. Nat og dag vil man finde travl aktivitet da folk ankommer ofte i lufthavnen. Med mindre man vil bruge 8-12 timer på en færge, er fly eneste transportmulighed til fastlandet (Det resterende Canada). Der går nogle få fly mellem Deploratus og USA, og et enkelt mellem Alaska og Deploratus, yderligere forbindelser skal man til Canada for at skifte til at få. Der er naturligvis stor overvågning af lufthavnen overalt, og stedet er meget fokuserede på at give specielle VIP-personer den bedste luksus-service mulig, da det er en af de største indkomster øen har.
Redaktør: Moderators
44855Fre 07 mar 2014, 21:21
Margeret Larson A new beginning  [Patel]
Ingen nye indlæg

Amfiteateret

Amfiteateret er et stort udendørsområde hvor der sker en masse kulturelle tiltag fra det offentliges side, men som også organisationer og private kan benytte sig af. Det er et yderst smukt naturområde og åbent og indbydende med en hyggelig og samtidig imponerende stemning, med plads til lige omkring 300 mennesker hvis alle pladser er udfyldt. Der er udover teaterscenen også mellem hver sidderække lavet små permanente bålkurve så aftenarrangementer får en særlig stemning når de bliver tændt. Da området blev gravet ud og lavet om afsløredes det at der lå en uidentificerbar gravplads underneden. Indtilvidere har det været umuligt at fastslå hvilket folkefærd der har været stedt til hvile dette sted, og mange mærkværdige genstande har også været fundet. Amfiteateret siges at være hjemsøgt af det mystiske folkefærd og at folk har hørt talen, hvisken og underlige lyde dette sted. Sågar ført samtaler med folk, der ikke var der. Men om det er fuldemandssnak eller sandhed vides ikke. De unge udfordre hinanden til at sove de 3 fuldmåne nætter på dette sted da det siges at det enten skulle give stort held eller dræbe den der gør det. Tør du?
Redaktør: Moderators
2918907Fre 09 maj 2014, 23:26
Kallisto a walk to remember (Garett)
Ingen nye indlæg

Sheria high school

Sheria high school er en stor skole med mange unge elever, stedet går meget op i at eleverne lære noget og kommer videre i livet, derfor er det også en meget strid skole, hvor de ikke acceptere pjækkeri og at man glemmer lektier, der er 1.g(16-17 år) 2.g(17-18-19 år) 3.g(19-20 år).
Redaktør: Moderators
1012715Man 12 aug 2013, 06:09
Cherlyn No Direction, No Purpose
Ingen nye indlæg

Chasseur

Dette er Jægernes hovedkvarter. Stedet er skjult og hemmeligt for alle overnaturlige væsner. Det er sløret så det ikke kan findes af de overnaturlige selvom de skulle prøve at søge det ud. Chasseur ligger i en stor bygning der engang fungerede som filial/lilleskole til Sheria High School, før den blev lukket og området forladt. Derfor er der massere af lokaler i bygningen, samt indrettede soveareler til de lokale jægere hvis de skulle have brug for et tilflugtssted. Der er naturligvis også store trænings arealer. Stedet indeholder også et enormt våbenlager, samt en enorm indendørs fontæne med "ægte" helligt vievand.
Redaktør: Moderators
18517Fre 10 feb 2012, 10:04
Anonymous Hjemvendt til øen.
Ingen nye indlæg

Hospitalet/skadestuen

Hospitalet er et trygt sted, som ligner alle andre hospitaler, personalet er blandet med diverse racer, så derfor er hospitalet et sted der bliver reddet mange liv fordi der er mange der har erfaring, hospitalet har eksisteret i flere generationer.
Redaktør: Moderators
932447Tirs 03 jun 2014, 09:45
Procella Ny på afdelingen [åben][V]

Deepshell

 
Ingen nye indlæg

Benjamin Centre

Benjamin centre er et enormt center med flere etager. Nederste etage er fyldt med indkøbs butikker, bagerier og banker. Anden etage er fyldt med tøj- og sko butikker og cafeområder. Tredje etage er fyldt med diverse butikker som musik og Legetøj, samt fastfood. Fjerde etage er mere luksuriøse butikker med Smykker og dyrt modetøj, her findes også de dyre restauranttilbud. Femte etage er fuld af helse. Der er forskellige sunde spisesteder, frisøre, skønhedsbehandlinger og motionstilbud, og giver skøn udsigt over byen med sine glasvægge.
Redaktør: Moderators
1425102Fre 31 aug 2012, 19:03
Anonymous Nothing in common //Rosa//
Ingen nye indlæg

Markeds pladsen

Markeds pladsen er en stor plads, som også breder sig ind i de små gader og er nærmest labyrintisk. På den store plads sælges der diverse ting turistting uden den store værdi, men når man kommer ind i det små mørkebelagte gader sælges der magiske amuletter, hellige relikvier, våben til Jægerne samt den mere mørke handel med kropsdele og forbudte ingredienser, samt "varme" genstande. Her kan du blive snydt eller gøre et kup.
Redaktør: Moderators
1263727Tirs 22 jul 2014, 07:33
Procella et godt fund? [The Shadow]
Ingen nye indlæg

Gågaden

Gågaden er en stor bred og lang gade som går ud i flere små gader, her findes de mest hyggelige og romantiske restauranter, samt at der også er nogle lyrik caféer og Gothiske caféer, her findes der også gode boghandlere og tattoo butikker, samt en masse andre spændende butikker.
Redaktør: Moderators
2879752Lør 08 mar 2014, 22:34
Cora Party at the goth club  - Cora
Ingen nye indlæg

Zeeman

Zeeman er et lille værtshus, her kommer mange forskellige mennesker og ikke mindst væsner. Der er stearinlys på alle border, nogle vil betragte steder som hyggeligt, andre skummelt. Zeeman betyder Sømand på Hollandsk.
Redaktør: Moderators
711126Fre 27 sep 2013, 22:07
Tamora waste of beer [lukket - Tamora + Tau]
Ingen nye indlæg

The Reggie club

Et stort diskotek som er meget berømt især for deres vilde fester, som af og til kan bliver for vilde, stedet er åbent næsten døgnet rundt, da der er café om dagen, The reggie club er også kendt for de fantasifulde og fantastiske drinks, stedet har massere diskolys, gulv som blinker forskellige farver og et enormt dansegulv, plus at man kan leje værelser på førstesalen til mere privat brug.
Redaktør: Moderators
36615642Ons 12 mar 2014, 00:33
Kallisto Riggie riggie - Kal
Ingen nye indlæg

Van Martes park

Van Martes park er en enorm forlystelses park med alverdens forlystelser og rutsjebaner, Der er både en "By" til små børn med baby/børne forlystelser, En spøgelses "By" med Skræmmende forlystelser bl.a et spøgelses hus og et spøgelses tog, Cowboy "by" med skydning, guldmine og en rutsjebane o.s.v, Indianer "by" Med Heste, Ansigtsmaling o.s.v, Den skøre "by" med diverse skøre forlystelser og det skøre hus og ud over byerne er der pirat stien, store rutsjebaner, kærligheds bådende, restauranter o.s.v.
Redaktør: Moderators
1093967Tors 06 aug 2015, 10:25
Cherlyn Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]

Werclare

 
Ingen nye indlæg

Den triste skov

En stor granskov som der altid hviler mørke over og som virker sært dyster selv om dagen. Skoven har mange ødelagte eller bark løse træer på grund af storme og vilde dyr...siges det. Pas på med hvor du går hen, man kan nemt fare vildt... og man ved aldrig hvad der gemmer sig i skoven.
Redaktør: Moderators
40112432Tirs 11 jun 2013, 07:11
Tamora Wanna play, Wolfie? [Segovax]
Ingen nye indlæg

Dreins Mountain

Dreins Bjerget. Her er en smuk udsigt over hele byen, Man kan se helt til La Sunisha herfra. Bjerget er tit øde, da det det meste er naturfredet og kun benyttes i perioder med udstukne guide på særlige steder. Stedet er meget koldt om vintern på grund af at det ligger så højt over havet. Engle benytter ofte de tågede højder til landing ude af synsvide.
Redaktør: Moderators
1243811Tirs 05 jun 2012, 23:18
Procella en nat i en bjerghytte (Katherine)
Ingen nye indlæg

Byen

Byen i Werclare er meget skummel og her ligger altid en dyster stemning over byen. Byen har mange skumle små butikker og caféer. Her holder de fleste vampyrer og dæmoner til, altså når de ikke jager. Her bor ikke så mange her, udover vampyrer, dæmoner og sådan. Du finder heller ikke så meget politi i byen og derfor bliver mord heller ikke særligt hurtigt opdaget.
Redaktør: Moderators
62024130Søn 13 apr 2014, 04:11
Cora Help a Stranger (Cora)
Ingen nye indlæg

Wareclare Domkirke

Domkirken er en stor og smuk kirke. Bygningen er hvid og har smukke statuer rundt om på kirkegården der nærmest er indrettet som en park i det enorme omkringliggende område. Det er også i det store parkområde at man finder mindre mausoleummer. Selve domkirken er prydet med udhugninger af engle og andre hellige personer. Stedet er meget besøgt af Jægere, da der jo er langt fra Chasseur til Wereclare. Til domkirken høre også både en skovkirkegård, et område tilegnet kun urner, og et mere anonymt område hvor uidentificerede folk kan blive stedt til hvile. Der er altid præstefolk til at modtage skriftemål, undtaget nattetimerne, men kirken er altid ulåst så de gudsfrygtige kan søge sjælefred.
Redaktør: Moderators
1998111Man 10 feb 2014, 08:10
Saga Curiosity Killed the Cat [Procella]
Ingen nye indlæg

Havnen

Havnen er en stor havn, da her i gamle dage blev fisket og kongelige kom i havn. Havnen har en smuk udsigt over havet og der kommer mange kunstnere hertil for at tegne eller male den smukke havn som har en masse gammel historisk arkitektur endnu. Havnen har dog også sine grimme sider og skumle hjørner. Der er naturligvis masser af skibshaller og pakkeområder. Her ligger også nogle små lejligheder her. Man kan sejle ud til en lille ø som ligger ikke så langt derfra. Det er også herfra at færgeforbindelsen til La Sunisha foregår. I en meget lukket afdeling af havnen som er forbeholdt dem med virkelig mange penge, finder man blandt andet landingsplads til vandfly.
Redaktør: Moderators
2998839Søn 05 aug 2012, 07:05
Kaya Stuck in reverse [Kaya]
Ingen nye indlæg

Petronia night club

Petronia night club er en mørk og dyster natklub. Her kommer folk der tror på det overnaturlige og den mørke magi. Her dyrkes særhed. Selv nogle mennesker der befinder sig her der tror de er dæmoner og vampyrer, og bryster sig af at kunne se skæve ud i forhold til den resterende verden. Derfor kan vampyrer og dæmoner være sig selv blandt menneskerne. Stedet har kun åbent når det bliver mørkt.
Redaktør: Moderators
2636777Fre 09 maj 2014, 08:58
Loren Another one bites the dust [Åben][x]
Ingen nye indlæg

Kloakkerne

Kloakkerne er som alle andre kloaker, Klamme, fugtige og der lugter som regel ikke så godt. Kloakkerne er ret store og der er derfor mulighed for at kunne gå rundt nede i dem. Men pas på med hvem og hvad du møder dernede, nogen væsner holder til der nede og har lavet rum dernede. Der er adgang til kloakkerne fra alle byer.
Redaktør: Moderators
11135Lør 03 maj 2014, 04:04
Procella Alone in the Dark [Valencia & Kallisto] [WGM]

La Sunisha

 
Ingen nye indlæg

Den fredfyldte skov

Skoven er den smukkeste skov i landet siges det. Der er bred variation i flora og fauna, og mange kommer her for de skønne omgivelser, der på trods af at det er Canada, er betagende ud over normalen. De store skovsøer virker mere klare end andre steder. Skoven virker mere klar og frisk i farverne. Mere ren. Udsøgt turistmål. Store dele af skovene er privatejede til de enorme grunde der findes, og en del er direkte reservater for den skønne natur og de dyr der bor her.
Redaktør: Moderators
2606480Tors 10 jul 2014, 00:24
Procella Life is a bitch. Suck it up! [Privat. Izriel - Procella]
Ingen nye indlæg

Stranden

Stranden er en stor og smuk strand, Stranden er nærmest delt op, der er 'turist' stranden hvor der næsten altid er proppet om sommeren, også er der den lidt mere øde del af stranden. Stedet er rigtig godt at bade da her ingen sten er udover dem oppe ved land. Men her er ingen sten i vandet. vandet er krystal klart. længere ude er der god mulighed for snorkling ved de enorme rev, hvoromkring der i de rette sæsoner, også er god mulighed for at se hvaler og marsvin.
Redaktør: Moderators
36911939Tors 15 maj 2014, 08:22
Tamora Secrets in the moonlight [Procella] [X]
Ingen nye indlæg

Den lykkelige eng

Engen er en enorm lang eng med et hav af blomster og lange græsstrå som man kan gemme sig i. Her står kun et par enkelte træer og det er derfor ikke et særligt godt gemme sted. Her kan man næsten se stjernehimmel hver aften. Stedet er kendt for sine blomster og myriader af sommerfugle, og dermed flittigt besøgt af fugle der giver stedet sin helt egen stemning.
Redaktør: Moderators
1784444Man 25 jun 2012, 03:02
Anonymous manipulation-Prue
Ingen nye indlæg

Byen i la Sunisha

Byen La Sunisha er en festlig og ordentlig by. Her bor alle de rige og det her de festivaler og lignende bliver holdt. Her ligger intet skrald rundt omkring og træer og buske bliver holdt i orden. Har du mange penge er det med sikkerhed her du skal finde dig et smukt palæ eller gods.
Redaktør: Moderators
1312877Fre 21 mar 2014, 13:14
Procella When enemies become friendemies (Procella)
Ingen nye indlæg

Muse - En eksklusiv natklub.

Muse er en eksklusiv natklub, der udelukkende tillader overnaturlige væsner. Mennesker bliver afvist i døren, medmindre de ledsages af en overnaturlig skabning. Klubben er et fristed, hvor man kan mødes med andre af sin egen race, eller andre racer i det hele taget, og udveksle erfaringer, gøre forretninger eller meget simpelt slappe af. Baren er neutral grund. Muse er ejet og drevet af Wicked.
Redaktør: Moderators
29468Ons 14 maj 2014, 08:55
Tamora Is it hot in here? Or is it just… - Procella [X]
Ingen nye indlæg

Fest lokaler

Her kan i leje et fest lokale, Bal lokaler og andet. Du kan vælge mellem mange forskellige lokaler alt efter hvor mange penge du har. Her kan også lejes værelser med til lokalet. Spabad og andre sjove ting til din fest. Her finder du alt til din fest.
Redaktør: Moderators
684156Ons 02 maj 2012, 08:19
Stefan Wanna try something new? -Privat Seth-
Ingen nye indlæg

Andre lande

Her kan i skrive i er i andre lande, husk at skrive hvor!
Redaktør: Moderators
28983Tirs 22 jul 2014, 02:40
Cora Light consumes you, when darkness falls(Procella - Past)[V]
Deploratus - Who writes the story? Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies
Hvem er på nu
Hvem er på nuVores brugere har i alt skrevet 184135 indlæg
Der er i alt 36 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Ireno
Der er i alt 6 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 6 gæster
Flest brugere online på samme tid var 191, Lør 28 dec 2019, 16:09

Registrerede brugere Ingen
No users have a birthday today
No users are having a birthday in the upcoming 7 days
Legend : [ Administrators ][ Vampyr ][ Varulv ][ Engel ][ Dæmon ][ Menneske ][ Jægerne ][ E-Vampyr ][ E-Varulv ][ E-Engel ][ E-Dæmon ][ E-Menneske ][ E-Jægerne ][ Blandingsrace ][ E-blandingsrace ][ Moderators ]

Nye indlægNye indlægIngen nye indlægIngen nye indlæg  Forum er låstForum er låst