The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideSøgTilmeldLog ind

 

 Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]

Go down 
ForfatterBesked
Kenshiro
Nybegynder
Nybegynder
Kenshiro

Antal indlæg : 11
Bosted : Uden fast bopæl. Han overnatter på de billigste moteller han kan finde indtil videre.
Beskæftigelse : Foredragsholder, Kursus- og Eventmaker. Reenacter. Kampsportstræner og Blankvåbentræner

Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Empty
IndlægEmne: Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]   Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Icon_minitimeTors 30 okt 2014, 03:15

Kaos-NPC: Tilstedeværelse velkommen.
Tråd-status: [Åben] tråd. Alle racer er velkomne.
Indhold: [V] Voldedigt indhold.

Tid: Den 31. Oktober 2014, klokken 18:45
Vejr: Solen er gået ned, vinden er kold og himlen overskyet.
Omgivelser: En travl spøgelsesby i Martes parken.
Påklædning: En sort kimono med tilhørende rødt bælte. Hans sværd hængende i bæltet.

Mørket havde lagt sig over Martes parken, kun svage lys fra gadelamper, der i anledning af Halloween var blevet dæmpet, afholdte natten fra helt at overtage den propfyldte spøgelsesby. Græskar, hekse og alskens Halloween pynt var at se overalt. De mange ansatte i parken var iklædt skræmmende kostumer, de mange madboder havde udskiftet menuen og samtlige forlystelser i spøgelsesbyen havde fået flere skræmmende detaljer end normalt. I sandhed stod denne nat i Halloween og uhyggens navn.

Iblandt de mange udklædte gik Kenshiro rundt, hans kølige blik fast rettet frem. Han var blevet inviteret til denne begivenhed efter at have hjulpet parken med at opføre et skuespil. Han var allerede begyndt at fortryde sin beslutning om at komme. Synet af de mange mennesker havde vækket sværdets blodtørst, dets lyst til at mærke varmt blod og høre lyden af de uskyldige skrige. Han fnys let og fortsatte, fast besluttet på ikke at give efter for sværdets ønsker, men i stedet bruge denne oplagte mulighed til måske at genvinde en del af sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Cherlyn
B-rang
B-rang
Cherlyn

Antal indlæg : 579
Bosted : En tidligere junkie-hule i Sheria.
Beskæftigelse : Servitrice hos en ubetydelig café i Benjamin Centret.

Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Empty
IndlægEmne: Re: Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]   Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Icon_minitimeTors 30 okt 2014, 04:34

Cherlyns kostume

Børneskrig, latter og larm fra diverse forlystelser kunne høres overalt i parken. Halloween var i sandheden noget, som folkene her på stedet forstod at udnytte, og gæsterne lod ikke til at have noget imod det, bortset fra dem, som allerede havde forædt sig i slik og andet sukkergodt. Der vrimlede med udklædte, i alle aldre, som vimsede ind og ud, mellem de forskellige boder, hvor der fandtes tøjdyr, slik, legetøj og ekstra sager, som man kunne bruge til sit kostume. Hvis man havde været så uheldig at misse parkens reklame med udklædningskonkurrencen, så var der også mulighed for at man kunne købe et alt for dyrt kostume derinde, som man kunne iklæde sig, så det ikke blev helt pinligt.

I anledning af udklædningskonkurrencen havde Cherlyn set sit snit. Halloween var nok en en af de aftner, som hun, blandt formentlig mange andre væsner, nød allermest. Udover, at det bogstaveligt talt rendte med snotdumme børn, som frivilligt opsøgte diverse fremmede uden den mindste bagtanke, udover slik selvfølgelig, så var der rig mulighed for at slække lidt på tøjlerne. Gående i et par sorte, høje hæle kom Cherlyn spadserende ned af en af parkens mange stier og veje, som førte hen mod spøgelsesbyen. Hendes personlige favoritdel. Selvfølgelig var hun også iført et kostume, som enhver anden voksen, dog med den mindre detalje, at hun havde ladet sine horn træde frem… og at hun havde valgt et par mellemhøje sorte, højhælede til sit kostume. Bare fordi man skulle klædes ud, så var der ingen grund til at se helt dum ud. Læberne var malet helt sorte og øjnene var farvet mørke. Håret havde hun undladt at farve et stykke tid, så det bar nu sin naturlige hvide farve, der i visse funklende lampers skær, nærmest virkede gennemsigtigt, men det var bare en "sej" bieffekt til denne nat.

Få minutter senere stod Cherlyn op af en tilfældig lygtepæl og spejdede imod spøgelseshuset. Der rendte børn rundt der, hvis forældre var gået over til de nærmest boder for at købe lidt sødt eller varmt at drikke, da vinden var bidende kold denne aften. Selv mærkede hun intet, men for ikke at stikke alt for meget ud, havde hun iført sig en sort læderjakke. Mellem de sortmalede læber stak pinden fra en slikkepind ud, som hun tænksomt gnavede i, mens ventetiden stod på. At sige, at hun havde fået smag for menneskelig føde, var en løgn. Hun benyttede det mere, som drøvtyggeri, hvorefter hun kunne spytte det ud, som det pestføde det var. Øjnene blev klare et øjeblik og fokuserede. Dér! En lille ensom pige stod trofast og ventede på sine forældre, ude foran huset. Hun så kedet og ikke specielt gammel ud. Måske 5-6 år? Med et enkelt puf skubbede Cherlyn sig væk fra lygtepælen og bevægede sig roligt over imod den lille pige. Ikke længe efter satte hun sig på hug foran pigen, der trådte et overrasket skridt bagud.

"Hello, sweety. Are you lost?"
"No… I'm-I'm just waiting for my mom."
"Are you alone then?"
"Yea… mom said that Louis and I could go into the house. But I'm too scared and then Louis made fun of me and left…"
pigen snøftede kort og så ned mod sine fødder.
"Aww, you little sweetheart. The house ain't that fun anyway. Hm… what do you say that we go find your mom instead?"
"I don't know…"
"Do you like candy?"
"Yea?"
"Then we can go buy some candy first and THEN find your mom. Louis won't get some and you can tell your mom what he did. How does that sound?"
"Okay!"


Cherlyn lyste op i et stort smil og rejste sig igen, hvorefter hun lod sin hånd glide ned i pigens, som rakte op mod hende. Sammen fulgtes de ad, imens Cherlyn lidt efter lidt, trak dem længere væk fra folkemængden og længere ud mod den stille del af parken.

"But mom went that way!"
"It's okay, sweety. I know a shortcut."
"M'kay then… btw, you look really scary!"
"Thank you, dear. I can be too."


Ca. 10 minutter senere kunne man opleve en hysterisk kvinde løbe rundt blandt gæsterne omkring spøgelseshuset. "My daughter! My daughter! Ellie! She's about this high, with blond hair and cute blue eyes! She was supposed to be here!" skiftevis rykkede hun fast i forskellige folk og udspurgte den omkring pigen. De fleste nåede bare at ryste forvirret på hovedet før hun var væk igen. En hånd lænkede sig fast om en mands skulder inden hun begynde igen. "Sorry, sir, but my daughter!…"
Tilbage til toppen Go down
Kenshiro
Nybegynder
Nybegynder
Kenshiro

Antal indlæg : 11
Bosted : Uden fast bopæl. Han overnatter på de billigste moteller han kan finde indtil videre.
Beskæftigelse : Foredragsholder, Kursus- og Eventmaker. Reenacter. Kampsportstræner og Blankvåbentræner

Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Empty
IndlægEmne: Re: Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]   Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Icon_minitimeTors 30 okt 2014, 05:13

Mens han gik rundt blandt folk lagde han mærke til en kvinde med stor mohawk. Han havde set hende gå hen til en lille pige med blond hår og tage hende med, men han havde i øjeblikket ikke tænkt videre over det. Men nu, hvor en kvinde med tårer løbende ned af sine kinder og et panisk blik løb rundt og skreg op om en datter der passede alt for godt til den lille pige slog det ham at kvinden med mohawk ikke havde rent mel i posen. Han gik med beslutsomme skridt gennem den apatiske menneskemængde mod kvinden. Da han stod foran hende låste hun sin hånd fast om hans skulder. "Sorry, sir, but my daughter! I can't..." var alt hun nåede at få frem inden at Kenshiro afbryd hende. "I am aware. I will help you. So please, do try to remain calm" sagde han køligt og fejede kvinden til side.

Få minutter efter havde han endelig fået kæmpet sig ud af folkemængden og hen til den sidevej som han så kvinden og barnet forsvinde ned af. Bag ham kunne den paniske mor stadig høres. Han sukkede dybt og begyndte med beslutsomme skridt at gå ned af den mørklagte vej.
Tilbage til toppen Go down
Cherlyn
B-rang
B-rang
Cherlyn

Antal indlæg : 579
Bosted : En tidligere junkie-hule i Sheria.
Beskæftigelse : Servitrice hos en ubetydelig café i Benjamin Centret.

Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Empty
IndlægEmne: Re: Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]   Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Icon_minitimeTors 30 okt 2014, 06:24

Selvom det ville være perfekt at kunne skjule sig blandt børneskrig og larm fra maskinerne, så var det for risikabelt at være så tæt på andre mennesker, hvis noget gik galt. Selvom Cherlyn var sulten, så var hun ikke desperat… desuden havde et par måneder, fængslet i kælderen hos Willith, givet hende mere end rigeligt tid til at overveje nogle strategiske handlinger. Bare lidt. Dog var der ikke gået ret længe før den lille pige var begyndt at lugte lunten, men Cherlyn havde heldigvis flere slikkepinde i lommerne, som pigen nu holdt munden og tankerne travlt beskæftiget med.

"This doesn't look like a shortcut… how do you even know?"

De små blå øjne kiggede nysgerrigt op imod den mørke himmel, hvor Cherlyns hvide mohawk ragede i vejret. Cherlyn smilede ikke længere, men søgte i stedet rundt med øjnene, med en alvorlig mine.

"I just know, okay? I'm an adult and I happen to know a lot more than you do… sweety."

Selvom de havde listet sig forbi et par enkelte gæster, så var området her omkring noget mindre besøgt. De var stadigvæk i nærheden af spøgelsesbyen, men ude omkring, hvor der var lukket af for ombygning. De befandt sig tilfældigvis under nogle spor fra banen af en dragelignede rutschebane, skjult mellem to forskellige bygninger, hvor den ene så ud til at sælge souvenirs. Området var lukket, men Cherlyn havde alligevel overbevist pigen om, at snige sig under båndet. Lyden af larmen tæt på var der stadigvæk, og i så høj en grad, at Cherlyn tvivlede på, at nogen ville bemærke lyde fra deres position. Da hun endelig stoppede gav hun slip på pigens hånd, og stak hende resten af slikkepindende.

"Here. Eat this."
"O-okay…"


Pigen så lige forbavset ud, men tog efter et øjebliks tøven imod de farverige slikkepinde. Cherlyn traskede rundt og undersøgte kort området, for eventuelle uvedkommende, men da hun hverken opfangede fært eller lyden af et andet væsen, sukkede hun tilfreds og strakte fingrene frem en enkelt gang, så hun kunne betragte, hvordan hendes kløer kom til syne igen. Derpå vendte hun sig imod pigen igen, der stod og forsøgte at proppe flere af slikkepindende i munden på én gang, og skar ansigt. Børn… hun savnede dem bestemt ikke i hverdagen. Den eneste fordel var hendes stadigvæk let forstørrede barm, som hun frydede sig over. Sympatisk foldede hun hænderne og nærmede sig langsomt Ellie igen, som hun trådte ud af skyggerne. En enkelt gadelampe lyste i nærheden af dem, men gjorde det en anelse sværere for det menneskelige øje at få alle detaljer med.

"I'm afraid I can't your mommy, sweetheart. Looks like your stuck with me."
"But we haven't looked for her! I told you she went the other way!"
"That's right… you did. But I didn't care."
"W-what?"
"I'm not interested in finding your precious little 'mommy'. Actually I don't even give a shit about her!"
"Stop! You're scaring me!"
"Well, too bad, sweety!"


Pigen gav sig til at skrige, da Cherlyn snerrede det sidste af hende. Omsider kunne man få et ordentligt glemt af de alt for lange hjørnetænder, som havde gemt sig bag de sortmalede læber. Ellie, pigen, satte hurtigt i løb, og forsøgte at rende udenom Cherlyn, der efterhånden havde sneget sig en del tættere på pigebarnet. Men Cherlyn der både var hurtigere og langt mere koncenteret, fik hurtigt fat i pigens frakke, og fik hende ubesværet løftet op foran sig med et stort grin.

"You tried to run? Oh my… you're just as stupid as all of the rest. DON'T YOU SEE?! I'm much better than you."

Pigen var nu stoppet med at skrige, men vrælede nu i vildens sky. Slikkepindede lå på jorden under dem, og tårerne strømmede ned af de kinder. Cher forsøgte at tysse på barnet men gav sig bare til at småfnise i stedet for, da hun med sin frie hånd, strøg pigen over kinden og skar en lang rift i kinden på hende. Pigen skreg igen, men kun kortvarigt, inden hun stirrede skræmt imod Cherlyn, der tilfreds slikkede sin negl ren.

"Mm… now, could you be quiet for like… 5 min? I promise that I'll be much faster if you shut up."
Tilbage til toppen Go down
Kenshiro
Nybegynder
Nybegynder
Kenshiro

Antal indlæg : 11
Bosted : Uden fast bopæl. Han overnatter på de billigste moteller han kan finde indtil videre.
Beskæftigelse : Foredragsholder, Kursus- og Eventmaker. Reenacter. Kampsportstræner og Blankvåbentræner

Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Empty
IndlægEmne: Re: Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]   Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Icon_minitimeTors 30 okt 2014, 07:15

Søgende gik han ned langs sidegaden. Hver gang en af de få besøgende her gik forbi lod han blikket løbe over dem. Efter få minutter uden at have set hverken pige eller kvinde satte han tempoet op og hans søgende blik blev lettere desperat. Han ville ikke tillade at en uskyldig blev skadet. Med et kunne han høre lyden af barneskrig efterfulgt af intet. "chikushō" Sagde han lavt til sig selv. Han satte tempoet op til et løb og holdt sin hånd på sværdet. Den kolde aftenvind der hurtigt blæste forbi hans ellers velsatte kimono til at åbne sig og afsløre hans veltrænede overkrop.

"... I promise that I'll be much faster if you shut up"

Lyden af en kvindelig stemme fra et ellers aflukket område fik ham til at stoppe op og rette blikket derind. Lyset fra gadelampen nåede ikke helt ind, men Kenshiro kunne dog ane en mohawk der ikke var til at tage fejl af.

"Unhand the girl this very moment! Or face the consequensces!"

Hans stemme var hård og kommanderende. Med hånden på sværdets skaft gik han hastigt mod dem.
Tilbage til toppen Go down
Cherlyn
B-rang
B-rang
Cherlyn

Antal indlæg : 579
Bosted : En tidligere junkie-hule i Sheria.
Beskæftigelse : Servitrice hos en ubetydelig café i Benjamin Centret.

Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Empty
IndlægEmne: Re: Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]   Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Icon_minitimeTors 30 okt 2014, 08:18

Cherlyn standsede straks mobberiet af den lille pige. De stod med siden til Kenshiro, men hun kunne sagtens fornemme, hvordan noget blafrede let ved siden af dem, ud af øjenkrogen. Det havde ikke varet så længe, som hun havde ønsket, før at Cher havde kunne ane nogle hastige skridt. Kun ét par dog, hvilket havde overrasket hende til start, men glædet hende kort efter. Et menneske. Sølle. Ganske langsomt blev Ellie sænket nær jorden igen. Ikke nær nok til, at hun selv kunne stå eller gå, men nær nok til, at hun nærmest blev slæbt med rundt i stedet for at dingle som en anden pyntegenstand. Pigen smågræd stadigvæk og stirrede med en blanding af frygt og håb imod Kenshiro, imens blodet fortsat piblede fra flængen i hendes kind og miksede sig med hendes tåre. Cherlyns mørke øjne blev knebet kort sammen, med åbnede sig atter, som de bevægede sig over Kenshiro, for et kort øjeblik at standse ved hans blottede brystkasse, hvilket blot frembragte et smil, før hun omsider mødte hans blik uden frygt.

"Girl?… What gir-… Oh! You mean this one?"

Cherlyn strakte armen en smule og viftede let med Ellie, som gav sig til at sprælle desperat igen, imens hendes små barnehænder tævede løs på Cherlyns egen hånd, uden den mindste påvirkning.

"If you by 'consequences' are trying to make yourself worth a threat then try again, pajama-boy. I am NOT afraid of that little butter knife you've got there… And what the hell are you even supposed to be? Some kind of ninja? In a pajama? And please… if you're going to show of yourself, then drop the clothes, because the body seems to be the only thing you've got going for you."

Stående tilbage stod Cher nu med et selvsikkert grin, hvor de skarpe hjørnetænder trådte frem, imens hun gloede på ham som et andet rovdyr. Det var tydeligt, at dæmonen var langt fra imponeret over den lille piges redningsmand, og knapt gad at spendere ret meget af sin opmærksomhed på ham.

"So… if you'll excuse me. It's time for dinner!"

Pludselig gik tingene meget hurtigt. Uden at lægge mere i det, hev Cherlyn pigen op fra jorden igen, og flåede hende nærmere sit ansigt, hvor hendes nakke hurtigt drejede sig i en vinkel, der gjorde, at tænderne ville fange pigens hals. Ellie skreg som en besat og tævede alt hvad hun kunne.
Tilbage til toppen Go down
Kenshiro
Nybegynder
Nybegynder
Kenshiro

Antal indlæg : 11
Bosted : Uden fast bopæl. Han overnatter på de billigste moteller han kan finde indtil videre.
Beskæftigelse : Foredragsholder, Kursus- og Eventmaker. Reenacter. Kampsportstræner og Blankvåbentræner

Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Empty
IndlægEmne: Re: Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]   Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Icon_minitimeTors 30 okt 2014, 09:05

Han lod kvinden komme til ham. Hans blik var fast rettet mod hendes hele tiden og hans ansigt fortrak sig ikke. Ved hendes hånende ord forvandlede hans eller neutrale ansigtsudtryk sig til et lettere vredt et. Hvor vovede hun at angribe hans ære på den måde.

"Then i guess it will be quite the story when the ninja in a pajamas beats you up"

Da hun smilede genkendte han øjeblikkeligt hende øjne og tænder som dæmoniske træk. Han indså hurtigt at han ikke ville kunne nå at trække sværdet i tide til at redde pigen fra en dæmon. Hurtigt løftede han sin hånd mod hendes ansigt. Hver en muskel i hans krop spændtes, et kraftigt lysglimt og lyn stod ud fra hans håndflade. Lyden af et lyn så tæt på var øredøvende, men kenshiro stod upåvirket. Han var ikke tvivl om at dæmonen ville overleve et lyn så svagt som hans, men det ville forhåbentlig få hendes opmærksomhed at et menneske kunne udføre magi. Og til trods for sin ranke holdning havde han allerede tabt pusten ved brug af sine kræfter.

"If you hurt her i will cut you into pieces!"

Han trak sit sværd og holdt det frem mod hende. Dets blankpolerede klinge skinnede i lyset fra gadelampen. Hans læber var formet til et selvsikkert smil, hans blik køligt og hans attitude afventende.
Tilbage til toppen Go down
Cherlyn
B-rang
B-rang
Cherlyn

Antal indlæg : 579
Bosted : En tidligere junkie-hule i Sheria.
Beskæftigelse : Servitrice hos en ubetydelig café i Benjamin Centret.

Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Empty
IndlægEmne: Re: Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]   Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Icon_minitimeFre 31 okt 2014, 04:48

"Yea right!"

Cherlyn der stadigvæk smålo, som hun hev den skrigende Ellie nærmere sit gab. Generelt havde hun igennem 200-300 år været exceptionelt heldig med ikke at støde jægere eller andre former for overnaturlige samlere, der også godt kunne blive en smule for meget. Pludselig syntes hendes lykke dog at være vendt, for ikke mange måneder siden, da hun ikke mindre end 2 gange var stødt på den samme jæger! Jægeren, der tydeligvis ikke havde helt rent mel i posen, havde pisset Cherlyn noget så grueligt af, men var undsluppet let som ingenting. Noget der grueligt gik hende på. Derfor var hun også dybt besluttet på, at det var pajama-boys tur efter pigen. Alligevel gik tingene - som altid - ikke helt som planlagt.

Cherlyn der var dybt fordybet i at følge striben af rødt, som langsomt gled ned over den hulkende piges kind, og som næsten havde sat tænderne i halsen på hende, fornemmede pludselig et skarp lysglimt efterfulgt af et enormt brag og en skarp smerte henover ansigtet. Cherlyn skreg kort op og kylede Ellie fra sig, som tumlede hen af jorden bag dæmonen. Pigen var stadigvæk intakt og helt vågen, men tydeligvis dybt rystet, nu både over Cherlyn og Kenshiro.

"YOU SON OF A BITCH! WHA-… WHAT THE HELL!"

Hun genvandt hurtigt balancen igen efter at have tumlet et par skridt, og førte langsomt en hånd tværs henover ansigtet, før hun så ned mod håndfladen. Blod. Ikke meget, men nok til, at det førte til en vis undren. Spidsen af det hvide hår var lettere forkullet og henover ansigtet lignede det nu, at nogen havde smækket hende med en lidt for varm jernstang. Småtblødende, men nu ekstremt sur. Så, som havde solen lettet sig fra himlen, gav dæmonen sig til at glo på ham, som var Kenshiro græsk gud, der sprunget op ad jorden.

"Oh… Ohhh, I see now! Your soul! Haha, you IDIOT! Your soul! It's gone! Boy, have you reeeeeeally messed up, huh?"


Cherlyn slog sig over låret, imens dæmonen knækkede sammen i et hysterisk grineanfald. Smerten fra før var tilsyneladende langt borte og IGEN kunne hun ikke tage sig sammen til at tage Kenshiro.

"Hahaha! Omg! Wh-what did you do? No! Why?! You're a hunter, god damn it! Or… I'll assume that with your little butter knife there."

Hun gjorde et kort kast med hovedet imod sværdet, som Kenshiro havde rettet imod hende, imens hun langsomt fik ranket sig op igen. Begge hænder blev placeret på hver sin hofte, imens det mørke blik igen hurtigt fik skimmet jægeren.

"But you aren't that smart, huh? No armor, no gun and no holy water… Christ, not even a cross! Are you new at this or what?"

He's kidding me, right? I can't figure it out… This seems like a joke. A HELLA BIG JOKE. But yay, more for me!

Pigen der havde fået skubbet sig op på alle fire, og småsnøftende havde betragtet de to skabninger for en stund så endelig sit snit. Damen var optaget og manden var fokuseret på damen. Ganske forsigtigt, så lydløst som mulig, fik Ellie skubbet sig op og stå, hvorefter hun satte i løb så hurtigt, som hun kunne på sine små småskrabede ben. Cherlyn bemærkede dog hurtigt lyden af de små fødder, hvor hun drejede hovedet straks efter og kneb øjnene sammen imod Ellie, med en stor mængde koncentration. Pigen var nået et par meter væk, men det var ikke helt langt nok. Pludselig røg Ellie ned på knæ igen, imens hun tog sig til hovedet og skreg af sine lungers fulde kraft. Hun vred sig et kort øjeblik, før den lille krop pludselig kollapsede, og røg ned på jorden med et blødt dunk. Derefter rørte hun sig ikke.
Tilbage til toppen Go down
Kenshiro
Nybegynder
Nybegynder
Kenshiro

Antal indlæg : 11
Bosted : Uden fast bopæl. Han overnatter på de billigste moteller han kan finde indtil videre.
Beskæftigelse : Foredragsholder, Kursus- og Eventmaker. Reenacter. Kampsportstræner og Blankvåbentræner

Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Empty
IndlægEmne: Re: Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]   Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Icon_minitimeFre 31 okt 2014, 06:04

Han stod urokkelig og afventende, dog var hans slevsikre smil væk. Mens han på overfladen virkede umiddelbart rolig, var hans sind i kog. Hendes kommentarer om manglende sjæl bragte gamle minder frem. Minder om hans eget forræderi. Minder om alt han tabte i et forsøg på at redde hvad han havde kært.

Han blev dog revet ud af de mørke tankers vold da et skrig skar gennem natten. Han havde end ikke ænset at pigen var begyndt at løbe, ej heller at dæmonen havde rykket sig. Men dette smerteskrig bragte ham tilbage til virkeligheden. Han kiggede mod skriget og så pigen falde livløs til jorden. Mens enhver anden ville føle sig bare en smule rystet følte han intet, kun en følelse af at have fejlet overfor sit eget æres-kodeks, ingen medlidenhed. Han rettede hurtigt blikket mod dæmonen igen, hendes blik stadig vendt mod pigen. Han så muligheden for at gøre en ende på kampen inden den overhovedet var begyndt. Han tog et hurtigt skridt frem, og med al sin kraft svang han klingen mod dæmonens krop.

"I don't need any of those to put down a dirty beast like you!"

Enhver anden klinge ville ikke udrette noget mod sådan en modstander, men Kenshiro's sværd var en anden historie. Denne klinge var lavet af dæmonisk magi og var i stand til at skære igennem selv dæmoners hårde hud.
Tilbage til toppen Go down
Cherlyn
B-rang
B-rang
Cherlyn

Antal indlæg : 579
Bosted : En tidligere junkie-hule i Sheria.
Beskæftigelse : Servitrice hos en ubetydelig café i Benjamin Centret.

Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Empty
IndlægEmne: Re: Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]   Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Icon_minitimeSøn 02 nov 2014, 09:43

Cher, der for et øjeblik betragtede sit måltid styrte til jorden og blive snavset, sukkede kort og unødvendigt. Som dæmon behøvede hun ikke luften, men da hun i mange år havde bevæget sig tæt blandt mennesker, så var det faldet hende naturligt at bruge kropsvarme og åndedræt. Cellen havde dog lært hende, at det var spild af kræfter og resourcer. Især i stunder, som disse, hvor hun slet ikke ønskede at bevæge sig på det menneskelige stadie længere. Kenshiro havde fejlet, da han fejlagtigt valgte at sætte sig imod hende, uden våben eller nogen tegn på beskyttelse. Jo, der var sværdet, men hvad kunne én lille klinge gøre hende?

"Then you must die like any other human…"

Dæmonens reflekser var skarpe, trods sin voksende sult. Cherlyn jog hurtigt en arm op foran sig, mest af alt, fordi hun ønskede at bevare den tætte distance imellem dem, men også for at redde det meste af kostumet. Hvis hun skulle forlade stedet diskret, så gik det ikke, at hun lignede en kampzone. Alligevel havde hun ikke helt forventet, hvilket jag der gik igennem kroppen på hende, da sværdet pludselig ramte en del af hendes arm og skar igennem kødet på hende. Af ren refleks trak hun hurtigst mulig armen til sig igen, og betragtede chokeret, hvordan det mørke blod langsomt gled fra det dybe snit, som klingen havde efterladt.

"You've been a very bad boy, haven't you? This isn't even magic you humans could ever posses!"

Læberne blev nu krænget op, da der lød en dyb snerren fra struben af Cherlyn. Hun var nu skadet og havde lynsnappet på sin evne, hvilket betød, at hun snart rigtig gerne ville have fingrene i et ordentligt måltid, for ikke at gå fuldstændig kold. Kenshiro måtte have tid til at fuldføre sine bevægelser, så Cher udnyttede hurtigt sine andre "evner". Uden at tænke meget mere over det, fløj hun frem, og sendte en knytnæve afsted mod hans højre skulder. Underbemandet mht. til arme, ville betyde, at Kenshiro ville få svært ved at bruge sit sværd imod hende. Men at gå direkte efter kroppen var stadigvæk for besværligt, med sværdet så nær, når hun blot kunne komme fra siden af, som nu.
Tilbage til toppen Go down
Kenshiro
Nybegynder
Nybegynder
Kenshiro

Antal indlæg : 11
Bosted : Uden fast bopæl. Han overnatter på de billigste moteller han kan finde indtil videre.
Beskæftigelse : Foredragsholder, Kursus- og Eventmaker. Reenacter. Kampsportstræner og Blankvåbentræner

Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Empty
IndlægEmne: Re: Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]   Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Icon_minitimeLør 27 dec 2014, 10:32

"You've no idea."

Hans blik hvilede på dæmonen, enhver muskel i hans krop klar til at springe i aktion ved den mindste bevægelse. Ved ikke at have kunnet give dæmonen et fatalt slag havde han sat sig selv i en slem situation eftersom dæmonen var både hurtigere og stærkere end ham selv. Til trods for hans opmærksomhed tog hendes hastighed og styrke ham alligevel med bukserne nede og den allerede korte distance mellem dem hjalp ham ikke i denne situation. I et desperat forsøg på at undvige sprang han tilbage, men dæmonens styrke var ham overlegen. Hendes knyttede næve ramte ham direkte på skulderen og lyden af knogle der flækkedes gik gennem natten. Kraften fra slaget og hans manglende fodfæste sendte ham flere meter bagud hvor han kort vaklede inden at han genvandt sin balance. Hans højre skulder var smadret og armen hang livløs ved hans side. Den enorme smerte fra det kraftige slag jog gennem hans krop i flere sekunder inden at adrenalinen tog over og lindrede den.

"Not bad for a beast."

Hans stemme bar ingen tegn på den ellers store smerte der gik gennem ham, hans blik hvilede stadig blot på dæmonen og han sig til korrekt kampstilling. Han løftede med venstre hånd sværdet og stod endnu en gang klar. Han vidste at hans håb om at udrette skade ved egen kraft var forsvindende småt. Hans eneste håb om at sejre var nu at bevare roen og udnytte dæmonens egen styrke mod den.

"What are you waiting for? You've already taken out my arm! Are you afraid that i might cut you with my butterknife!"

Hans tone var hånende og hans selvsikre smil var vendt tilbage i et forsøg på at lokke dæmonen ud i et hovedeløst angreb der nemt kunne aflæses og forhåbentlig udnyttes.
Tilbage til toppen Go down
Cherlyn
B-rang
B-rang
Cherlyn

Antal indlæg : 579
Bosted : En tidligere junkie-hule i Sheria.
Beskæftigelse : Servitrice hos en ubetydelig café i Benjamin Centret.

Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Empty
IndlægEmne: Re: Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]   Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Icon_minitimeLør 03 jan 2015, 09:32

Lyden af knogler, som faldt fra hinanden, var som sød musik i dæmonens ører. Slaget havde måske ikke været perfekt eller særlig præcist, men det havde været fatalt, og hårdt nok til at sende jægeren adskillige, vaklende skridt bagud. Et grumt smil erstattede hurtigt, hvad der førhen havde været et bistert udtryk, på det mulat og ellers kønne ansigt. En stille fnisen indikerede dog også graden af tilfredshed før hun talte.

"Now, would you look at that… You're saying that I've got no idea and yet it seems that I do! It seems that I've gotten an idea of how strong you really are. Your sword might be strong and it might get you a long way, but you're still just a breakable, pathetic, little human!"

Det var med stor skadefro, at Cher nærmest hvislede de spydige ord i hovedet på jægeren. Hun havde intet andet end had og foragt tilovers for mennesker. Hun afskyede dem næsten lige så meget, som hun efterhånden afskyede vampyrer. Dog, trods hendes åbenlyse tilfredshed over sin egen indsats, så var der en ting, som generede hende da jægeren efter blot et øjeblik manede sig op igen. Hans mangel på tegn på den åbenlyse smerte, som han burde have. Enten var jægeren meget stærk eller så havde "det magiske sværd" påvirket mere end blot tilstanden for hans sjæl.

"I know."

I stedet for at flyve direkte tilbage i hovedet på jægeren, så tøvede dæmonen en smule. Hun var ikke længere oprevet eller plaget af den kortvarige smerte, som sværdet havde påført hende. Hun var tilbagelænet, og trods smilet der stadigvæk opretholdte sin facade, så var der mistænkelighed at spore i de mørke øjne. Samtidig kunne man næsten ane, hvordan såret kæmpede for at lukke sig igen. En ny plan var ved at spirer frem. Så stadigvæk med blikket placeret imod jægeren, der stod afventende, trak Cherlyn sig hurtigt tilbage til der, hvor den lille krop var kollapset. Hendes plan kunne risikerer, at hun mistede al maden, men det var det værd for at få ram på en jæger.

Pigen, der slet ikke havde rørt sig i adskillige minutter, blev samlet op, som var hun en snavset klud, så fronten blev vendt imod Kenshiro. Små, krampede udtryk kunne anes i det lille ansigt - et sikkert håb om, at pigen stadigvæk havde en smule liv tilbage at give af. En mørk skygge gled over ansigtet på dæmonen, som hun bevægede sig imellem de svagt oplyste områder.

"Afraid of you? Oh no, darling. I just wanted to make sure… This is what you want, right?"

Smilet gled nu sammen med skyggen og udviklede sig til en skræmmende grimasse. Hornene, der "blot" var 5 cm lange, syntes pludselig endnu længere og øjnene gled næsten sammen med mørket, alt imens, at Cherlyns raske arm, som holdte pigen, blev strakt en anelse bagud.

"Then come and get it!"

Forudsat, at Kenshiro ikke havde forsøgt sig nogle vilde tricks imod dæmonen, så blev den lille krop, med en voldsom styrke, fyret afsted op mod nattemørket. Hvis Kenshiro faktisk havde forsøgt sig noget, så havde Cherlyn flyttet sig og alligevel foretaget sit nummer. Hvis Kenshiro så løb imod hende, efter pigen var kastet, ville Cherlyn selv sætte afsted i et forsøg på at tackle jægeren. Hvis Kenshiro forblev passiv, så ville hun selv blive stående og observerer, hvordan den lille pige på et tidspunkt ville vende og dratte imod jorden.
Tilbage til toppen Go down
Kenshiro
Nybegynder
Nybegynder
Kenshiro

Antal indlæg : 11
Bosted : Uden fast bopæl. Han overnatter på de billigste moteller han kan finde indtil videre.
Beskæftigelse : Foredragsholder, Kursus- og Eventmaker. Reenacter. Kampsportstræner og Blankvåbentræner

Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Empty
IndlægEmne: Re: Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]   Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Icon_minitimeOns 07 jan 2015, 10:33

Han så blot til mens dæmonen gik over til pigen, fortrak ikke en mine, selv da hun hånende holdt den lille livløse krop oppe. Han havde selv oplevet denne dæmons styrke på sin egen krop, hvis hun ønskede det kunne hun knuse pigen uden problemer. Han kunne ikke foretage sig noget mens hun havde pigen. Hans smil var borte, dæmonen havde ikke angrebet som han havde håbet og hele hans taktik var faldet til jorden. Det troede han ihvertfald. Da dæmonen kastede den lille pige op i luften kunne han ikke længere bare se til. Dæmonen kunne ikke længere bare knuse hende og hans æres kodeks forbød ham blot at se til mens en uskyldig døde. Han satte kraftigt af og løb mod dæmonen. Til hans store overraskelse og glæde løb hun også mod ham. Hans plan om at bruge dæmonens egen styrke mod den kunne alligevel bruges. Med fornyet håb om sejr fortsatte han mod dæmonen, sværdet klar til at hugge. Da de var ganske få meter fra hinanden brugte han sin magi til at sætte et kraftigt vindstød mod dæmon. Med vinden kom grus og græs direkte mod dæmonen. Dette vindstød var dog blot en afledning som skulle afholde hende fra at se hvad han lavede. Sekundet efter han havde fremmanet vindstødet sprang han let et skridt til højre, fik et godt fodfæst og svingede derefter sværdet mod benet af dæmonen der nu kom tonsende i blinde.

Han mærkede den enorme modstand da sværdet ramte mod den holdbare dæmon. Hans krop var svækket efter den store mængde magi han havde brugt, men med brugen af de sidste reserver af fysisk styrke han havde tilbage lykkedes det ham at skære helt igennem.
Tilbage til toppen Go down
Cherlyn
B-rang
B-rang
Cherlyn

Antal indlæg : 579
Bosted : En tidligere junkie-hule i Sheria.
Beskæftigelse : Servitrice hos en ubetydelig café i Benjamin Centret.

Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Empty
IndlægEmne: Re: Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]   Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Icon_minitimeTors 06 aug 2015, 10:25

Cherlyn var hverken kendt blandt overnaturlige eller jægere for at være den, som handlede efter ret meget andet end instinkter og overdrevende følelser. Dog havde sværdets unormale evne til at gøre skade på dæmonens ellers hårdføre krop, medført et ønske om ikke at komme nær det igen, hvilket havde resulteret i, at hun var stoppet op og havde tænkt tingene igennem for en stund. Det havde ikke været ret længe, men længe nok til at udvikle den lille plan, som hun håbede ville feje benene væk under jægeren. Alligevel gjorde hans påfaldende mangel på tydelige følelser Cherlyn en smule usikker, men til trods for en del odds imod sig, så valgte hun alligevel at gennemføre sin plan. Derfra kunne hun med tilfreds konstaterer, at Kenshiro gjorde præcis det, som hun havde håbet på. I nærkamp ville hun havde råstyrken på sin side, og jægeren ville stå tilbage med en ubrugelig arm og et sværd der var særdeles svært at flytte rundt på så klods hold. Derfor satte dæmonen afsted i fuld spurt uden yderligere bagtanker.

Ud fra, hvad Kenshiro havde præsteret indtil videre, så havde Cherlyn ikke regnet med, at der var yderligere magi eller tricks tilbage i den svækkede menneskekrop. Hun havde trods alt aldrig stødt på et menneske, der kunne overrumple et overnaturligt væsen, når det gjalt den magiske del. Derfor var det lidt af en overraskelse, da et vindstød pludselig rejste sig fra jorden, og dermed slyngede både sand og jord ind i øjnene på dæmonen. Rasende gav hun sig til at fægte med hænderne for at forhindre resten af støvet i at nærme sig, imens hun sagtnede farten bare en smule, så hun kunne nå at få synet tilbage inden sammenstødet. Få sekunder inden jægeren og dæmonen nåede hinanden, så lykkedes det omsider Cherlyn at få så meget grus ud af øjnene, at hun lige kunne skimte sværdets klinge komme glidende imod sig. I desperat forsøg på at undgå den smerte der kom flyvende imod hende, kastede hun sig ud til siden, præcis som Kenshiro havde gjort, blot for at de nu atter ville ramme sammen. Desværre var selv dæmonens hastighed ikke nok, så i det øjeblik hun kastede sig ud mod siden, ramte en bølge af smerte, da sværdet med en kvalmende lyd pludselig gik igennem både kød og knæskallen. Cherlyn brølede op, hvilket for et øjeblik overdøvede gråden over dem, inden hun tumlede direkte ind i Kenshiro og dermed fik revet sit ben løs igen. Begge parter tumlede et godt stykke hen af jorden, inden de omsider lå stille. Dæmonen var endt øverst, hvilket nok var til hendes gavn, hvis ikke hun havde haft så travlt med at få slæbt benet efter sig, der nu hang og dinglede faretruende. Det meste af knæskallen var brække midt over, og fra kødet sejlede der så store mængder af mørkt, velduftende blod, at det umuligt kunne være sundt for selv en dæmon. Kulsorte øjne placeret i et støvet hoved, hvis Mohawk sad helt forkert, vendte sig rasende imod Kenshiro i stedet for at glo på de sørgelige benrester.

"YOU BLOODY IDIOT! DO YOU KNOW HOW LONG IT'LL TAKE ME TO PUT THAT BACK ON?!"

Selvom dæmonens krop faktisk lå og maste sig ned over Kenshiro, da Cherlyn endnu ikke havde rykket eller løftet sig, så hævede hun alligevel en arm, hvorefter hun forsøgte at smadre den ned i hovedet på jægeren med endnu et rasende brøl. Det var tydeligt, at selvom sværdet havde gjort stor skade på hende, så var Cherlyn betydeligt mere pissed end decideret udmattet.

Chance for at blive ramt: 88%
Chance for at ende øverst: 100%
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Empty
IndlægEmne: Re: Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]   Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V] Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: