The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideSøgTilmeldLog ind

Vis ubesvarede indlæg
 

Deepshell

 
EmnerIndlæg
Sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Benjamin Centre

Benjamin centre er et enormt center med flere etager. Nederste etage er fyldt med indkøbs butikker, bagerier og banker. Anden etage er fyldt med tøj- og sko butikker og cafeområder. Tredje etage er fyldt med diverse butikker som musik og Legetøj, samt fastfood. Fjerde etage er mere luksuriøse butikker med Smykker og dyrt modetøj, her findes også de dyre restauranttilbud. Femte etage er fuld af helse. Der er forskellige sunde spisesteder, frisøre, skønhedsbehandlinger og motionstilbud, og giver skøn udsigt over byen med sine glasvægge.
Redaktør: Moderators
1425102Fre 31 aug 2012, 19:03
Anonymous Nothing in common //Rosa//
Ingen nye indlæg

Markeds pladsen

Markeds pladsen er en stor plads, som også breder sig ind i de små gader og er nærmest labyrintisk. På den store plads sælges der diverse ting turistting uden den store værdi, men når man kommer ind i det små mørkebelagte gader sælges der magiske amuletter, hellige relikvier, våben til Jægerne samt den mere mørke handel med kropsdele og forbudte ingredienser, samt "varme" genstande. Her kan du blive snydt eller gøre et kup.
Redaktør: Moderators
1263727Tirs 22 jul 2014, 07:33
Procella et godt fund? [The Shadow]
Ingen nye indlæg

Gågaden

Gågaden er en stor bred og lang gade som går ud i flere små gader, her findes de mest hyggelige og romantiske restauranter, samt at der også er nogle lyrik caféer og Gothiske caféer, her findes der også gode boghandlere og tattoo butikker, samt en masse andre spændende butikker.
Redaktør: Moderators
2879752Lør 08 mar 2014, 22:34
Cora Party at the goth club  - Cora
Ingen nye indlæg

Zeeman

Zeeman er et lille værtshus, her kommer mange forskellige mennesker og ikke mindst væsner. Der er stearinlys på alle border, nogle vil betragte steder som hyggeligt, andre skummelt. Zeeman betyder Sømand på Hollandsk.
Redaktør: Moderators
711126Fre 27 sep 2013, 22:07
Tamora waste of beer [lukket - Tamora + Tau]
Ingen nye indlæg

The Reggie club

Et stort diskotek som er meget berømt især for deres vilde fester, som af og til kan bliver for vilde, stedet er åbent næsten døgnet rundt, da der er café om dagen, The reggie club er også kendt for de fantasifulde og fantastiske drinks, stedet har massere diskolys, gulv som blinker forskellige farver og et enormt dansegulv, plus at man kan leje værelser på førstesalen til mere privat brug.
Redaktør: Moderators
36615642Ons 12 mar 2014, 00:33
Kallisto Riggie riggie - Kal
Ingen nye indlæg

Van Martes park

Van Martes park er en enorm forlystelses park med alverdens forlystelser og rutsjebaner, Der er både en "By" til små børn med baby/børne forlystelser, En spøgelses "By" med Skræmmende forlystelser bl.a et spøgelses hus og et spøgelses tog, Cowboy "by" med skydning, guldmine og en rutsjebane o.s.v, Indianer "by" Med Heste, Ansigtsmaling o.s.v, Den skøre "by" med diverse skøre forlystelser og det skøre hus og ud over byerne er der pirat stien, store rutsjebaner, kærligheds bådende, restauranter o.s.v.
Redaktør: Moderators
1093967Tors 06 aug 2015, 10:25
Cherlyn Happy Halloween - Cherlyn [Åben][V]
Deepshell Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Nye indlægNye indlægIngen nye indlægIngen nye indlæg  Forum er låstForum er låst